ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički

Go down

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički Empty Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički

Post by RayMabus 3/11/2024, 16:27

Sranje. Opet ćemo im blokirati vojnu pomoć pa će biti kaos.

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički

Demokrati, koji trenutno upravljaju Senatom zahvaljujući većini od samo jednog mandata, suočavaju se s izazovom da zadrže dvije trećine od 34 zastupnika koliko se bira u utorak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički Empty Re: Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički

Post by RayMabus 3/11/2024, 17:06

Posljednje ankete tijesne su kao i od početka. Unatoč onome što ste vidjeli, posebno ovdje na Twitter-X, šanse su 50:50. Ništa nije određeno i može se okrenuti na bilo koju stranu.

Za manje od 3 dana kocka će biti bačena, a do tada: Glasanje!

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički Empty Re: Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički

Post by AssadNaPodmornici 3/11/2024, 22:38

trump dobija izbore, sve su kladionice na njegovoj strani.. 
a senat i kongres nemam pojma. 

dapače možd je i najgore da trump pobjedi a demokrati zadržaju većinu u jednom od ovih sabora, i onda će oni blokirati njega. i obrnuto, pobjedi kamala a republikanci osvoje većinu u nekom od ovih. 

ali obično predsjednik nosi i senat i kongres, barem moje iskustvo. tako da vjerojatno će republikanci uzeti i senat i bijelu kuću i kongres. kladionice su na njihovoj strani. ali aj ti budi pametan pa stavi pare.. ja nisam nikada 100% siguran.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 22:44

Svejedno mi je. Svijet je već u kaosu.

Nije bitno tko će pobijediti jer se procesi koji su počeli ne mogu zaustaviit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 22:51

Ruske snage ušle su u Terny sa sjevera nakon što su preuzele kontrolu nad Novosadovim. Izvještava se o teškim borbama u Ternyju i na poljima istočno od njega. Rusija je navodno pojačala svoje mehanizirane napade ovdje, koristeći još uvijek relativno suho vrijeme.
Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički GbfasGTaYAAHuxg?format=jpg&name=small

Gospodari vremena i prostora pa ti najavi da ako mu ne gađaš rafinerije bla bla bla a ljeto je vrijeme za ofenzivu pa da bi ljeto moglo trajati do američkih izbora a i bablje ljeto je ljeto ...
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 22:57

I šta će sad oni ako Kamala i osvoji te izbore kad sam im ja rekao prije par mjeseci da ako mi ne gađaju rafinerije šta ću im izvest ?

Sad mogu lajat na Mjesec jer su ovi podebljali teritorij tamo na istoku a Ukrajina nema ni tenkova da to oslobađa a za napad joj treba tri puta više vojske koje nema ( nemaju tenkova uopće ).

Zapadni tenkovi su preteški i nisu adekvatni a ovih sovjetskih je sve teže nabaviti u saveznika jer su im ih većinom dali.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 23:32

Zaglavili svi u toj Ukrajini pa sad ne znaju di će, kud će i šta će.  :^0 lol!

A vidi sve piše ovdje:

Premijer Bavarske: Rusija nije neprijatelj Europi

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički Lastpo10 by RayMabus Sun 23 Jan - 2022 godine

Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.

Reka san da jedino ako se približe Karpatima da ću reagirat jer mi je to preblizu a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 23:34

Samo treba znati čitat: 

a ovo ostalo ...pa ako vi želite ratovat, tolike ste budale, a pa potucite se i istrijebite međusobno. Bit će manje kretena na ovoj planeti.

Uništavanje kuća s ruskim vojnicima.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 23:43

Baš me brige tko će doć u Americi na vlasti.

Eto dođe Trump i pa šta onda ? Uskratiti će vojnu pomoč Ukrajini ? Pa dat će ove evropske države plus južna Koreja i drugi oružje i pare za nastavak obrane od ruske agresije.

Vrlo bitno ako dođe i taj Trump. Ni najmanje ne igra.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 23:50

Dođe Kamala i opet ništa ne igra jer sam podebljao taj teritorij na istoku kako sam i najavio ovdje:

IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee

Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički Lastpo10 by RayMabus Tue 23 Jul - 23:16

Vidš kako je taj Zelenski koji je Židov pametan: On neće da gađa rafinerije po Rusiji jer su njegovoj kabali u Americi izbori.

Pa brajkane ljeto je vrijeme za ofenzivu a oni će grickat i podebljat terirorij i dodatno se utvrditi i onda će ti biti to još teže osvojiti jer za napad je potrebno najmanje tri puta više vojske pa će se fino taj rat rastegnuti još najmanje pet godina odnosno do idućih izbora u Americi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/11/2024, 23:51

Eto sad izaberite na tim izborima u Americi šta god hoćete.

Živo mi se jebe za te vaše izbore s druge strane bare.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 4/11/2024, 00:24

Ukrajincima je bitno a meni nije.

Njima je bitno jer su stavili ulog a ulog im je država i njihovi životi ( i životi njihovih porodica ).

I sad ako im je život mio gađat će rafinerije po Rusiji jer se radi o tome tko zapovijeda ovdje a meni su ovi šta podržavaju Komšića digli tlak pa sam u vojnom pohodu na iste.

Sad taj premijer Bavarske koji je prije dvi i pol godine rekao da mu je Rusija prijatelj ima plinovod preko Ukrajine do Bavarske a koji ide do Fike i Orbana pa izvolte ga prekiniti ako vam je život mio.

Jebe mi se za vaše živote tako da pazite šta ćete izabrati.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics