Predsjednički izbori
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
Milanović ima fenomenalan prijedlog.Jedan veliki show koji bi istovremeno prenosile sve nacionalne televizije,nešto kao super-multi talent.
Mislim,tu bi trebalo uvesti natjecanje iz par disciplina,te stručni žirij koji će to ocjenjivat,pjevanje,pričanje viceva,žongliranje,preskakanje ograde,itd..
Mislim,tu bi trebalo uvesti natjecanje iz par disciplina,te stručni žirij koji će to ocjenjivat,pjevanje,pričanje viceva,žongliranje,preskakanje ograde,itd..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hahahahaסמאל wrote:Milanović ima fenomenalan prijedlog.Jedan veliku show koji bi istovremeno prenosile sve nacionalne televizije,nešto kao super-multi talent.
Ja bih jos dodao pateticnu spiku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne,već izvođenje melodrame,onda izričaj čitanja bajki za odrasle,ma imao sam još toga na umu,ali ne mogu se sad sjetit.jastreb wrote:Hahahahaסמאל wrote:Milanović ima fenomenalan prijedlog.Jedan veliku show koji bi istovremeno prenosile sve nacionalne televizije,nešto kao super-multi talent.
Ja bih jos dodao pateticnu spiku.
2015-07-23
Zašto Kolinda prekida kampanju za Božić - zbog vjere ili skandala čim progovori?
Vojislav Mazzocco prije 6 minuta
1
Foto: Pixsel/Duško Jaramaz
KOLINDA Grabar-Kitarović sinoć je do posljednjeg trenutka odlagala govor kojim je trebala započeti kampanju za drugi krug predsjedničkih izbora. Razumljivo....https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-kolinda-prekida-kampanju-za-bozic-zbog-vjere-ili-skandala-cim-progovori/2142593.aspx
Ono što sam sinoć govorio,najbolje bi bilo da i jedno i drugo sakriju se negdje do 5.sječnja,te onda se nadaju kako će samo članovi njihovih stranki(i srodnih) izać i obavit svoju uhljebsku dužnost a istovremeno ne izazivaju vraga svojim ispadima tak da izlaznost bude što manja a ne da iz protesta odaziv bude veći.Jer ovo nisu izbori ZA,već PROTIV.
Vojislav Mazzocco prije 6 minuta
1
Foto: Pixsel/Duško Jaramaz
KOLINDA Grabar-Kitarović sinoć je do posljednjeg trenutka odlagala govor kojim je trebala započeti kampanju za drugi krug predsjedničkih izbora. Razumljivo....https://www.index.hr/vijesti/clanak/zasto-kolinda-prekida-kampanju-za-bozic-zbog-vjere-ili-skandala-cim-progovori/2142593.aspx
Ono što sam sinoć govorio,najbolje bi bilo da i jedno i drugo sakriju se negdje do 5.sječnja,te onda se nadaju kako će samo članovi njihovih stranki(i srodnih) izać i obavit svoju uhljebsku dužnost a istovremeno ne izazivaju vraga svojim ispadima tak da izlaznost bude što manja a ne da iz protesta odaziv bude veći.Jer ovo nisu izbori ZA,već PROTIV.
2015-07-23
hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 33 of 33