Predsjednički izbori
Page 16 of 33
Page 16 of 33 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
סמאל wrote:Pa zar nije ?£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Ukoliko dođe do nekog javnog sučeljavanja,pojest će je za doručak.
To sam čuo puno puta za nju...
Milanović u debati ima problem, ako mu uzvrati (a hoće), ako ne napravi gaf (a neće) ispasti će da ga je pobijedila iako mu objektivno nije bila ni blizu. To je fenomen prevelikih očekivanja od njega i premalih za nju.
Drugo bi bilo da on zna graciozno pobijediti u debati, sa stilom. Ide kao tenk, na zastrašivanje.
£otk@- Posts : 1907
2019-02-12
Plus ono "slučajna država". Nije valjda narod zaboravio sve to. Samo mu te dvije izjave treba ispostaviti u drugom krugu.tre wrote:pogrešno, zoka je bahata budaletina i neprihvatljiv ni svjetonazorski niti je prihvatljiv kao vrhovni zapovjednik koji je kao premjer slao specijalnu policiju na invalide DR.jastreb wrote:U pravu si ti.סמאל wrote:Upravo suprotno.Da je bilo koji drugi kandidat na ljevici glatko bi dobio Kolindu,ali ,,slučajna država''...ša jebo te,sad će se dići desničarska kuka i motika,živo i mrtvo,šatoraši i tko sve već,da ta ,,jugokomunistička neman'' ne dođe na Pantovčak.kaya wrote:Kolinda ne može dobiti zokija uz svu mašineriju. Možda bi i mogla za dlaku da nije zvrknula s pameću, al pošto je...ne može.
U neku ruku šteta, bila je pravo zabavna zadnjih mjeseci...
Samo ih treba plašit Mesićom,,ustaškom gujom'' itd....crkva će se takođe maximalno angažirat.
Već su počeli. Za Kolindu će glasati samo zato jer ima "više domoljublja".
Iako,ruku na srce,Zoki je po meni veći domoljub od pola HDZ-a. Naravno aktivirat će se i staro hrvatsko pitanje "Di si bio 91."
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ali ne zato što je ona sposobna i to zaslužuje,već zato što za protukandidata ima jednog od najomraženijih likova koje desničari ne mogu smislit.Eroo wrote:Kolindi je drugi mandat unaprijed zajamčen. Ne sumnjaš valjda u to?jastreb wrote:Puhovski se nikada nije ni kandidirao za Predsjednika.Eroo wrote:Puhovski nikad nije ni bio priseban.jastreb wrote:Evo baš Puhovski kaže da bi se trebala negdje maknuti 3 dana da se rekupera.סמאל wrote:
Što više priča,sve se više blamira.Njena najbolja strategija bila bi sakrit se do drugog kruga a pustit Milanovića koji takođe ima problema s egom,jer upravo i on svojim egom i izjavam mobilizira desničarski strah.
Potpuno je van sebe.
A i ti si malo potresen.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Ajde lotka reci nam što stvarno misliš o Kolindi
Pola ovih što je glasalo, nije bio baš presretno što su morali za nju
drugi su pak low IQ
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Ajde lotka reci nam što stvarno misliš o Kolindi
Pola ovih što je glasalo, nije bio baš presretno što su morali za nju
drugi su pak low IQ
Ja imam low IQ :)
£otk@-
2019-02-12
Evo čekamo Škoru na tv , veseli su. Ipak je to 24,43 %
Plenkovic pada na parlamentarnim izborima.
Dalmacija pada uskoro. Stižu kozojebi.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-turska-ne-moze-izdrzati-jos-jedan-talas-migranata/191222116
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/erdogan-turska-ne-moze-izdrzati-jos-jedan-talas-migranata/191222116
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
£otk@ wrote:סמאל wrote:Pa zar nije ?£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Milanović u debati ima problem, ako mu uzvrati (a hoće), ako ne napravi gaf (a neće) ispasti će da ga je pobijedila iako mu objektivno nije bila ni blizu. To je fenomen prevelikih očekivanja od njega i premalih za nju.
Drugo bi bilo da on zna graciozno pobijediti u debati, sa stilom. Ide kao tenk, na zastrašivanje.
Država ima prosječni IQ 90...
takvi i kandidati
2018-04-10
HDZ-u bi bilo bolje da pobjedi Zoki,jer oni mogu najbolje krast kad su imali nekog poput Mesića na Pantovčaku,jer na taj način bace prašinu u oči desničarskoj nejači,koji radi mržnje prema ,,komunjari''ne vide šta domoljubi rade.
2015-07-23
Znaš kaj, ako dođe do toga jasno ti je da je gotova.£otk@ wrote:סמאל wrote:Pa zar nije ?£otk@ wrote:Jesam li samo ja čuo infantilno bahaćenje u “državničkom” govoru: “Neka pobjedi bolji, a to sam ja”?
Ovaj je elokventan, bahat, brzo misli, još brže odgovara, naruga se...
A ona u toj situaciji u ovom stanju...mislim da bi hitna morala intervenirati..
Ej iidem gledati škorin stožer :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Evo čekamo Škoru na tv , veseli su. Ipak je to 24,43 %
Zločinačku treba razbucati
2018-04-10
Škorin govor je fokusiran za parlamentarne izbore.
2015-07-23
Dakle kao što sam rekao, nastavit će političko djelovanje.
2018-04-10
סמאל wrote:Škorin govor je fokusiran za parlamentarne izbore.
Fokus na slavoniju :)
Rekoh, novi HDSSB... samo Škoro je još opasniji od Glavaša jer ga ne mogu ucjeniti...
Plenky se upišao u gače...
2018-04-10
Hektorović wrote:סמאל wrote:Škorin govor je fokusiran za parlamentarne izbore.
Rekoh, novi HDSSB... samo Škoro je još opasniji od Glavaša jer ga ne mogu ucjeniti...
Jadnik sabrao čokolindine i škorine glasove...
Guest- Guest
Mislim da je ovo novi ,,Most'' ali bez podrške crkve,već uz podršku onog najgoreg mulja hrvatske političke bare,od Hasanbegovića,Bujanca itd.Hektorović wrote:סמאל wrote:Škorin govor je fokusiran za parlamentarne izbore.
2015-07-23
Možda u budućnosti ipak doživimo veliku koaliciju HDZ&SDP,i to puno prije nego što mislimo.
2015-07-23
סמאל wrote:Mislim da je ovo novi ,,Most'' ali bez podrške crkve,već uz podršku onog najgoreg mulja hrvatske političke bare,od Hasanbegovića,Bujanca itd.Hektorović wrote:סמאל wrote:Škorin govor je fokusiran za parlamentarne izbore.
Ovo je jače od Mosta... puno jače... Očekujem da će okupiti široku koalicju za izbore.
Osijek ako preuzme ima puno jaču bazu od Metkvića
HDZ bez Slavonije je u gadnim problemima...
2018-04-10
סמאל wrote:Možda u budućnosti ipak doživimo veliku koaliciju HDZ&SDP,i to puno prije nego što mislimo.
Neće biti velike koalicije.
SDP je danas puno jači nego početkom godine kad je to bilo izgledno.
2018-04-10
Pa na prvo je rekao da se vraća koncertima i svom vinogradu....nije Škoro materijal za ustrajnu politiku, jednostavno nije političar. On je pjevač i narodski čovjek, politika mu je sekundarna.
Na kraju imam dojam da mu je i laknulo.
Na kraju imam dojam da mu je i laknulo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro...24% je očito visoko, zamutilo mu je razum. Nisam očekivao da će podržati svjetonazorski bliskijeg kandidata, s obzirom na bratiju iza svojih leđa, ali mogao je preporučiti biračima da glasuju u drugom krugu sukladno svojem svjetonazoru i uvjerenju.
Niti jedna od stranaka iz suverenističkog bloka, osim MOST-a, ne ulazi u Sabor, parlamentarni izbori su sasvim drukčija životinja.
Niti jedna od stranaka iz suverenističkog bloka, osim MOST-a, ne ulazi u Sabor, parlamentarni izbori su sasvim drukčija životinja.
£otk@-
2019-02-12
Page 16 of 33 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 16 of 33