Predsjednički izbori
Page 32 of 33
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
Jbga...ja navijam za Kolindu ali glasam za Milanovića ovaj put.Eroo wrote:Navijam za Milanovića . Valjda će šamaranje opametit neke ljude za ubuduće.veber wrote:stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
I vučko za Koli
:D
vjerovatnije je da će milanović i da će se brojat svaki listić.
no u toj igri, milanović ne gubi nikaj. kitarović sve.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
ovo je ko iz onog crtica.
izaberi jedan broj, sigurno ces pogrijesiti:)
izaberi jedan broj, sigurno ces pogrijesiti:)
dijagram-
2015-08-09
Pa dobro, ja Srbima ništa ne zamjerim, a bogami ni Muslimanima. Kolinda nije Mesić i Josipović, jebiga...danni1 wrote:Jbga...ja navijam za Kolindu ali glasam za Milanovića ovaj put.Eroo wrote:Navijam za Milanovića . Valjda će šamaranje opametit neke ljude za ubuduće.veber wrote:stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
I vučko za Koli
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ti si fakat glup.odi promjeni pelenu i pajkit.Eroo wrote:Pa dobro, ja Srbima ništa ne zamjerim, a bogami ni Muslimanima. Kolinda nije Mesić i Josipović, jebiga...danni1 wrote:Jbga...ja navijam za Kolindu ali glasam za Milanovića ovaj put.Eroo wrote:Navijam za Milanovića . Valjda će šamaranje opametit neke ljude za ubuduće.veber wrote:stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:
I vučko za Koli
2014-12-30
Ma kakvi sad Srbi i muslimani??? Jesi li ti normalan?Eroo wrote:
Pa dobro, ja Srbima ništa ne zamjerim, a bogami ni Muslimanima. Kolinda nije Mesić i Josipović, jebiga...
Nisi valjda nasjeo na priče kako su Srbi doveli Milanovića na najviše glasova?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa evo genijalacdanni1 wrote:HJbga...ja navijam za Kolindu ali glasam za Milanovića ovaj put.Eroo wrote:Navijam za Milanovića . Valjda će šamaranje opametit neke ljude za ubuduće.veber wrote:stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:dobija to kolinda sa minimum 6,7% razlike...
I vučko za Koli
Dani, stvarno si gejalac
Recimo , i kod mene isto .
Ja navijam za onu malu iz RF ali glasam za Milsnovica
I vuk sit ovce na broju
Aaa
Ovce..
Vidiš na to nisam mislio.vuksadinare wrote:
ok...ja kazem 6,7% za koli...zokiju ce presuditi tri tvari koje sam spomenuo narocito ako ce ih forsirati u kampanji za drugi krug..to ce desne glasace 100% mobilizirati
Glasovi đapićevaca mogli bi odnijeti prevagu.
2014-04-22
Dakle,sljedeći krug neće biti za,već protiv,samo,pitanje je tko će više motivirati birače da glasuju za suprotnu opciju,Kolinda ili Milanović,kraljica gafova i gluposti ili car napuvanosti i bahatosti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
i Milanović je imao gafovaסמאל wrote:Dakle,sljedeći krug neće biti za,već protiv,samo,pitanje je tko će više motivirati birače da glasuju za suprotnu opciju,Kolinda ili Milanović,kraljica gafova i gluposti ili car napuvanosti i bahatosti.
da li si zaboravio kako su njega ismijavali posebno u drugoj polovini mandata
malo je vremena prošlo i već zaboravili
immortal-
2014-04-16
pa...takva je situacija.Sora wrote:Pa evo genijalacdanni1 wrote:HJbga...ja navijam za Kolindu ali glasam za Milanovića ovaj put.Eroo wrote:Navijam za Milanovića . Valjda će šamaranje opametit neke ljude za ubuduće.veber wrote:stvar je da je vrlo knap.Hektorović wrote:
I vučko za Koli
Dani, stvarno si gejalac
Recimo , i kod mene isto .
Ja navijam za onu malu iz RF ali glasam za Milsnovica
I vuk sit ovce na broju
Aaa
Ovce..
Zoki je ovo dobro odradio i ispalo je da je daleko zreliji i kvalitetniji kandidat za taj posao.
Kolindica mi je bliža svjetonazorski, bar kako se deklarira, i sva onako plava i bedasta baš mi je hercik skroz.
I u toj situaciji dolazi do praiskonskog sukoba srca i pameti. Svatko hoće svoje.
I tako....Glas Milanoviću simpatije Kolindi.
Osim toga ciji je ksndidat Kolinda ?
Ciji ?
Jel ona iz hdzeja Mozda ?
Jel je ?
Cime je to hdz zadužio hrvatsku uopce da tako bespogovorno glasaju ljudi za nju ?
Uništeno je sve. Kud hdz proso trava ne raste
Jebo to sto je Kolinda zgodna, pojela vam mozak Dabogda
Samo Mile ima neku sansu da povuče na pravu stranu
Ciji ?
Jel ona iz hdzeja Mozda ?
Jel je ?
Cime je to hdz zadužio hrvatsku uopce da tako bespogovorno glasaju ljudi za nju ?
Uništeno je sve. Kud hdz proso trava ne raste
Jebo to sto je Kolinda zgodna, pojela vam mozak Dabogda
Samo Mile ima neku sansu da povuče na pravu stranu
pa njegovi glasači i jesu krkaniSora wrote:Pobjedit ce Milsnovic
Samo ako se odazovu svi njegovi biraci
A krkani ne
jastreb wrote:Ma kakvi sad Srbi i muslimani??? Jesi li ti normalan?Eroo wrote:
Pa dobro, ja Srbima ništa ne zamjerim, a bogami ni Muslimanima. Kolinda nije Mesić i Josipović, jebiga...
Nisu baš Srbi, ali Riječani...
darth_vader-
2014-04-17
Jesu i Srbi, Muslimani i raznorazni dotepenci...Nemaju oni ništa zajedničkog osim antihrvatsvo.jasambrend wrote:jastreb wrote:Ma kakvi sad Srbi i muslimani??? Jesi li ti normalan?Eroo wrote:
Što gore-to bolje, jedini im je cilj. Sorini imaju i neke druge ciljeve, ali neću sad o tome.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa ti dotepenci(Srbi uglavnom nisu dotepenci,već autohtoni živalj) ,kao i oni koji nikad u Hrvatskoj nisu bili, redovito na vlast dovode HDZ.Eroo wrote:Jesu i Srbi, Muslimani i raznorazni dotepenci..jasambrend wrote:jastreb wrote:Ma kakvi sad Srbi i muslimani??? Jesi li ti normalan?Eroo wrote:
2014-04-22
Nisam zaboravio,a vjerujem ni drugi,zato i kažem ne znam čija glupost će prevagnut.U svakom slučaju,opet ćemo imat zabavnog predsjedni(cu)ka a ne tamo nekog ljigavog i bezličnog poput Škore ili Josipovića.mortal wrote:i Milanović je imao gafovaסמאל wrote:Dakle,sljedeći krug neće biti za,već protiv,samo,pitanje je tko će više motivirati birače da glasuju za suprotnu opciju,Kolinda ili Milanović,kraljica gafova i gluposti ili car napuvanosti i bahatosti.
2015-07-23
slažem se.. zamisli predsjednik ponovo josipović, ja bih se obisio.. ili škoro je desni josipović..סמאל wrote:Nisam zaboravio,a vjerujem ni drugi,zato i kažem ne znam čija glupost će prevagnut.U svakom slučaju,opet ćemo imat zabavnog predsjedni(cu)ka a ne tamo nekog ljigavog i bezličnog poput Škore ili Josipovića.mortal wrote:i Milanović je imao gafovaסמאל wrote:Dakle,sljedeći krug neće biti za,već protiv,samo,pitanje je tko će više motivirati birače da glasuju za suprotnu opciju,Kolinda ili Milanović,kraljica gafova i gluposti ili car napuvanosti i bahatosti.
ovako ćemo imati pijanu kolindu sa njezinim pijanim ispadima, ili ovoga napuvanog zokija, ugl biti će zabavno..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Pa da,Kolinda i Milanović su zlatne koke za meme sprdnju i sve ono što se očekuje od predsjednika,a ne tamo neki dosadni i bezlični birokrat.AssadNaPodmornici wrote:slažem se.. zamisli predsjednik ponovo josipović, ja bih se obisio.. ili škoro je desni josipović..סמאל wrote:Nisam zaboravio,a vjerujem ni drugi,zato i kažem ne znam čija glupost će prevagnut.U svakom slučaju,opet ćemo imat zabavnog predsjedni(cu)ka a ne tamo nekog ljigavog i bezličnog poput Škore ili Josipovića.mortal wrote:i Milanović je imao gafovaסמאל wrote:Dakle,sljedeći krug neće biti za,već protiv,samo,pitanje je tko će više motivirati birače da glasuju za suprotnu opciju,Kolinda ili Milanović,kraljica gafova i gluposti ili car napuvanosti i bahatosti.
ovako ćemo imati pijanu kolindu sa njezinim pijanim ispadima, ili ovoga napuvanog zokija, ugl biti će zabavno..
Ja želim predsjednika koji će pričat viceve,skakat u nogometnoj svlačionici,pijan pjevati,djelit vodoinstalaterske savjete,itd...
Ono Kolindino proguravanje do Trumpa,naprosto je neprocjenjivo,kao i Milanovićevo skakanje s transportera ili izjave o Spičkovini.Prnjavoru.
Josipović i Škoro uspavljuju,ali Milanović i Kolinda,e to je već putujući cirkus.
2015-07-23
Milanović ima fenomenalan prijedlog.Jedan veliki show koji bi istovremeno prenosile sve nacionalne televizije,nešto kao super-multi talent.
Mislim,tu bi trebalo uvesti natjecanje iz par disciplina,te stručni žirij koji će to ocjenjivat,pjevanje,pričanje viceva,žongliranje,preskakanje ograde,itd..
Mislim,tu bi trebalo uvesti natjecanje iz par disciplina,te stručni žirij koji će to ocjenjivat,pjevanje,pričanje viceva,žongliranje,preskakanje ograde,itd..
2015-07-23
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 32 of 33