Predsjednički izbori
Page 28 of 33
Page 28 of 33 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
ja cekam izbore u anglosaksoniji,cirkus Kolorado
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Šta je bilo od izbora zanimljivo , bilo je. Ovo dvoje uopće nisu zanimljivi. Sad su najbitniji regionalni izbori u Bolonji i oće lioće li Salvini osvojit crvenu utvrdu u Italiji pa da se Rijeka i Istra a i Slovenija počmu trest ko šibice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo se vi lijepo družite.Unimatrix_Zero wrote:vuksadinare wrote:ero...ti si idiotEroo wrote:Malo vam je Milanović, pa sad gurate i Peovićku...Isuseeee...vuksadinare wrote:..evo citam izjave one peovicke...kojoj je fiksacija sa škorom ocito postao zivotni smjer...pobjedila sam škoru... ...a jedvo je za prsa pobjedila đapica i babica...
umisljeni idiot takvi su nepopravljivi
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Jebiga, naša ima sise, a vaša pišu. Nismo isti, ne.Unimatrix_Zero wrote:Stanojko wrote:To bre ero! Sisa ne sme pasti!Eroo wrote:Precjednica je povjeren posao odradila bolje nego što ste zaslužili.jasambrend wrote:Eroo wrote:
Da, da, jučer ste sjebali sve što se dalo sjebat. Na svu sreću narod ipak nije glup.
Narod je zapravo retardiran. Kao i precednica.
To je cijeli svijet valorizirao. Mesića i Josipovića nisu ni primijetili.
Sad vas šumski razbojnici opet pokušavaju vozati.....
Na svu sreću narod zna odgovoriti kad je najteže...
za sisu spremni
2016-07-22
Eroo wrote:Jebiga, naša ima sise, a vaša pišu. Nismo isti, ne.Unimatrix_Zero wrote:Stanojko wrote:To bre ero! Sisa ne sme pasti!Eroo wrote:Precjednica je povjeren posao odradila bolje nego što ste zaslužili.jasambrend wrote:
Narod je zapravo retardiran. Kao i precednica.
za sisu spremni
Pa kad ste pičke jbg, pa ubio bih se da mi žena nosi kaiš u kući...
Guest- Guest
kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:Samo se vi lijepo družite.Unimatrix_Zero wrote:vuksadinare wrote:ero...ti si idiotEroo wrote:Malo vam je Milanović, pa sad gurate i Peovićku...Isuseeee...vuksadinare wrote:..evo citam izjave one peovicke...kojoj je fiksacija sa škorom ocito postao zivotni smjer...pobjedila sam škoru... ...a jedvo je za prsa pobjedila đapica i babica...
Al može pišu, veliš...Pa još kroasanka. Jebote na što ste spali.Brat Brale wrote:Eroo wrote:Jebiga, naša ima sise, a vaša pišu. Nismo isti, ne.Unimatrix_Zero wrote:Stanojko wrote:To bre ero! Sisa ne sme pasti!Eroo wrote:
Precjednica je povjeren posao odradila bolje nego što ste zaslužili.
za sisu spremni
Pa kad ste pičke jbg, pa ubio bih se da mi žena nosi kaiš u kući...
2016-07-22
vuksadinare wrote:kolakusic..peovicka je kriva na dva nacina...radila je ko sdp-ov trol....a drugi nacin je taj sto je upravo kao trol samo napadla ili u 90% slucajeva skoru...ono o mercepu je samo izgovor...odradila je pripremu u sdp-ovu stozeru i to je pouzdana istina koju sam dobio direktno od sdp-ovca koji je u vrhu zagrebackog sdp-a...gdje je upravo bila pripremana samo za napad na skoru jer zoki je bio usmjeren na kolindu...kolakusic je trol hdz-a...sto je i pokazao nakon izbora....no dobro sto je tu je..ja sam zadovoljan skorinim rezultatima i rezultatima rada suverenisticke opcijedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:...ponovljm škoro je izgubio od kolakusica....jucer su mi se javljali likovi kasno navecer koji su glasali za kolakusica i rekli da im je sad zao sto nisu glasali za škoru da ih je kolakusic razocarao...uopce se nije javljao u svoj stozer...te je rekao da ga sad zanima samo eu parlament...dakle lova i foteljica..kolakusic je ispao najveca prevara i cini mi se da je odradio za koli i za zokija...kao trojanski konj
dogovori se sam sa sobom
jel peovicka ili kolakusic krivac poraza
Mali Perica putovao sa mamom u vozu i bili su u kupeu sa još jednom gospođom.
U jednom trenutku gospođa se drsko obrati Peričinoj mami:
- Molim Vas da kažete svom detetu da prestane da me imitira!
Pogleda Mama Pericu i kaže mu:
- Perice, prestani da izigravaš budalu!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I za razliku od mojih prijasnjih izjava da cu u slucaju prolaska Milanovica i Kitarovic ipak dati glas Kitarovicki ... mislim da ipak necu. Vrlo je izgledna moja apstinencija od drugog kruga.
Ne zbog ljutnje i ne znam cega (na ovim sam izborima bio najvise relax otkad izlazim na izbore) nego jednostavno ... pa jebote, tko joj pisao postizborni 'govor'?
Da ona kao predsjednica i kakti osoba s toliko politicki-diplomatskih utakmica u nogama ne moze odbaciti nesto sto je nazvrljano zbrda i zdola i sto tako neuvjerljivo zvuci i reci nesto bolje iz glave ... onda u kurac.
Jedino sto me moguce moze potjerati na drugi krug jest da me debili Beljak, Bernardic, Mrakaca Taritas i onaj drogeras iz Pule toliko svojim glupim izjavama uspiju iznervirati da iz cistog prkosa idem dati glas Kitarovicki. A ta mogucnost iznosi debelih 1%.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
'Cestitka pobjednicima'.
I za razliku od mojih prijasnjih izjava da cu u slucaju prolaska Milanovica i Kitarovic ipak dati glas Kitarovicki ... mislim da ipak necu. Vrlo je izgledna moja apstinencija od drugog kruga.
Ne zbog ljutnje i ne znam cega (na ovim sam izborima bio najvise relax otkad izlazim na izbore) nego jednostavno ... pa jebote, tko joj pisao postizborni 'govor'?
Da ona kao predsjednica i kakti osoba s toliko politicki-diplomatskih utakmica u nogama ne moze odbaciti nesto sto je nazvrljano zbrda i zdola i sto tako neuvjerljivo zvuci i reci nesto bolje iz glave ... onda u kurac.
Jedino sto me moguce moze potjerati na drugi krug jest da me debili Beljak, Bernardic, Mrakaca Taritas i onaj drogeras iz Pule toliko svojim glupim izjavama uspiju iznervirati da iz cistog prkosa idem dati glas Kitarovicki. A ta mogucnost iznosi debelih 1%.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
Guest- Guest
nema to veze sa starošću. moj otac je 80a i malo slabije čuje, slabije vidi, no nije izgubio kompas.Unimatrix_Zero wrote:kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:Samo se vi lijepo družite.Unimatrix_Zero wrote:vuksadinare wrote:ero...ti si idiotEroo wrote:
Malo vam je Milanović, pa sad gurate i Peovićku...Isuseeee...
stavovi mu se ne mijenjaju promjenom vlasti. teže mu je objasniti smart TV, novi, jer mu je njegov stariji prirasao srcu. malo se bunio na dijagonalu od 2 metra, ali sada mu je super.
ero je klasični sendvičar i vojnik partije. u jna je skužio što je topli krevet, tri obroka dnevno plus marende i od onda je vjerni pratitelj partije.
nema tu pomoći.
2014-12-30
Netko mora izgubit a tko god izgubi desnica je pobjednik. Ako izgubi Milanovic ljevica kmečaona a ako izgubi Kolinda Plenkovic leti.
Nama je sve super.
Sretan Božić i Nova Godina
Nama je sve super.
Sretan Božić i Nova Godina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
on i pizzon imaju dosta toga zajednickog,samo razliciti amblemiveber wrote:nema to veze sa starošću. moj otac je 80a i malo slabije čuje, slabije vidi, no nije izgubio kompas.Unimatrix_Zero wrote:kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:Samo se vi lijepo družite.Unimatrix_Zero wrote:vuksadinare wrote:
ero...ti si idiot
stavovi mu se ne mijenjaju promjenom vlasti. teže mu je objasniti smart TV, novi, jer mu je njegov stariji prirasao srcu. malo se bunio na dijagonalu od 2 metra, ali sada mu je super.
ero je klasični sendvičar i vojnik partije. u jna je skužio što je topli krevet, tri obroka dnevno plus marende i od onda je vjerni pratitelj partije.
nema tu pomoći.
dvije strane iste medalje. s tim da je pižon 20g mlađiUnimatrix_Zero wrote:on i pizzon imaju dosta toga zajednickog,samo razliciti amblemiveber wrote:nema to veze sa starošću. moj otac je 80a i malo slabije čuje, slabije vidi, no nije izgubio kompas.Unimatrix_Zero wrote:kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:Samo se vi lijepo družite.Unimatrix_Zero wrote:
nema tu pomoći.
2014-12-30
pa bas zbog pobrojanih glasat cu za kolindu...a i ne vjerujem bas zokiju...lisicje oci taj ima...ali ne zbog toga...nego vrlo los stav prema migrantima odnosno pozitivan za njih i prema pitanju hv-a,ne postuje granicu plus baljezganje o nekoj regionskoj politici..dakle zacepit cu nos i glasat za kolinduSovak wrote:OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mladji je ali mozak mu se ukiseli ko kiselo mlijeko,mora da su mu sipali piće u drogu KGB ovciveber wrote:dvije strane iste medalje. s tim da je pižon 20g mlađiUnimatrix_Zero wrote:on i pizzon imaju dosta toga zajednickog,samo razliciti amblemiveber wrote:nema to veze sa starošću. moj otac je 80a i malo slabije čuje, slabije vidi, no nije izgubio kompas.Unimatrix_Zero wrote:kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:
Samo se vi lijepo družite.
nema tu pomoći.
vuksadinare wrote:pa bas zbog pobrojanih glasat cu za kolindu...a i ne vjerujem bas zokiju...lisicje oci taj ima...ali ne zbog toga...nego vrlo los stav prema migrantima odnosno pozitivan za njih i prema pitanju hv-a,ne postuje granicu plus baljezganje o nekoj regionskoj politici..dakle zacepit cu nos i glasat za kolinduSovak wrote:OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
Cuj ... meni tog zatvaranja nosa vec dosta, ne ovisi mi zivot o tomu.
Nek' se jebu.
Guest- Guest
Unimatrix_Zero wrote:on i pizzon imaju dosta toga zajednickog,samo razliciti amblemiveber wrote:nema to veze sa starošću. moj otac je 80a i malo slabije čuje, slabije vidi, no nije izgubio kompas.Unimatrix_Zero wrote:kad covjek ostari vraca se u neku vrstu budalastosti,postaje u neku ruku dijetinjast ali ne kao bezazleno dijete nego zadrzi neku prgavost,znas o cemu pricamEroo wrote:Samo se vi lijepo družite.Unimatrix_Zero wrote:
nema tu pomoći.
Isti sastojak, samo različiti proizvodjači sirovina za sendviče.
U ti sendvičarsku ekipu slobodbo uguraj vučka i čmarcelusa. Nema da pogrešiš...
Guest- Guest
Sovak wrote:OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
znaci gotova je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Sovak wrote:OK ... bilo je tijesno.
'Cestitka pobjednicima'.
I to je to.
Dakle ... pivo i kokice.
znaci gotova je
Sto se mene tice 99% da. Ostali neka vagaju njima manje zlo.
Guest- Guest
Page 28 of 33 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 28 of 33