Predsjednički izbori
Page 10 of 33
Page 10 of 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
Ma to Erini nisu niti orgazmi..vise slici tome kad miljun japanaca istovremeno napravi bukake..£otk@ wrote:pismejker wrote:ybt,volio bih da Koli izgubi sAMO ZATO,jer ak opobijedi,Erinim orgazmičnim topicima nece biti kraja..
To je prvi puta što čitam da si protiv orgazma :)
Guest- Guest
RayMabus wrote:Škoro 24% , to je odlično. To nisu stranački uhljebi nego narod.
a omiljeni slikarski pravac hrvatska naiva...da narod
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:Noor wrote:pripremi ga za drugi krugepikur37 wrote:jasambrend wrote:RayMabus wrote:
Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.
Retardirana Zagora i babuskare plus Zadar...
Kolega, može aparat?
a morao sam :D
ako danas kupi , za drugi krug dobija još jedan besplatno :)
Tvoji svakako dobiju... ti se samo prikrpaš, tkogod dobije...
Ex Soroš, danas HDZ, sutra Škoro... tko zna?
Last edited by jasambrend on 22/12/2019, 21:27; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Babić ima jednog rođaka u inozemstvu...Noor wrote:a vidi dijasporu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
U prvom krugu sluša o suverenizmu, urla “Sude mi!” i zamjera elitama “da su se udaljile od naroda”.jasambrend wrote:T. wrote:+ jugo, kiša...jasambrend wrote:RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Retardirana Zagora i babuskare plus Zadar...
Uvik neki ku*ac...
Više su se fokusirali na Škoru, nego na Zorana... e sad, mamicu im njihovu, baš iz principa ide glas Zoki... čisto jer netko mora verbalno pleskati onog Njonju, povraća mi se kad ga vidim... a Kenwood Kenon je bivši onda svakako...
U drugom krugu glasa za Zorana Milanovića, iako je načisto da ga ovaj naprosto prezire.
£otk@-
2019-02-12
sviđa mi se razmišljanjevuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
vuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
BRAVO VUČINO
£otk@-
2019-02-12
Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
darth_vader-
2014-04-17
vuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
ne vrijedjaj sotono svojim poganim gubitnickim usnama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U derbiju začelja Đapić je poveo pred Babićem...
£otk@-
2019-02-12
oli si malo popija večeras?jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
vuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za
Gle vuce, sad bih ti trebao stavljati soli na ranu ali neću.
Ja sam također kritičan prema plenkovićevom HDZ-u ali ne toliko da bih podržao pravaše i bujanče-hanače bulumentu. Škoro mi je bez njih čak i simpatičan.
I drago mi je da se on dogodio i dobio te glasove. Nek ova opomena visi nad HDZ-om i vjerujem ili se barem nadam da će se korigirati u desno i konzervativnije. Jer u drugom šutu ovakvog protesta, možda ne prođe ovako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30%...kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovim se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
2015-09-08
Hahahahahahahavuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrpa debila.vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30%...kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovim se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sto hahaha..ja sam cestitao a tvoja anka partizanka peovicka jedva djapica pobjedila...jastreb wrote:Hahahahahahahavuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
2015-09-08
prvi krug Juričan , a drugi krug će biti kurčina, ili zapravo slušam ove yugoslovene na indexu, budem možda nešto isprinta i nalipio :D
Noor wrote:oli si malo popija večeras?jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
Ne. Tražim po kući rekvizite iz pionira malenih upravo... doduše kad sam vidija stožer SDP-a i Spomenku Abveršek opituranu u crvenu kako pleše, došlo mi je tv itnit priko balkona... Nalokat ću se za drugi krug zato...
darth_vader-
2014-04-17
Page 10 of 33 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 21 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 10 of 33