ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predsjednički izbori

Page 21 of 33 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Next

Go down

Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:

Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap19%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 19% 
[ 7 ]
Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap32%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 32% 
[ 12 ]
Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap32%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 32% 
[ 12 ]
Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap14%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 14% 
[ 5 ]
Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap3%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]
Predsjednički izbori - Page 21 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 21 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Total Votes : 37

Predsjednički izbori - Page 21 Empty Re: Predsjednički izbori

Post by Guest Mon 23 Dec - 9:15

Brat Brale wrote:
pismejker wrote:
vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'

ne znam..meni to izgleda kao prilicno cvrst potez..ybtg,reda mora biti..ne moze ti svatko prelaziti granicu kako mu se smisli.... :starac

ma debilana jbt. pa svako ko je hteo, pogotovo od 60-ih godina pa nadalje je mogao da emigrira na zapad, a sve da bi jugoslavija ekonomski opstala jer je dobrih 10-15 godina zivela od deviznih doznaka koje su gastarbajteri slali u maticu. potpuno su bile otvorene granice...

Tocno.... :tu :tu :tu

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:19

Brat Brale wrote:
pismejker wrote:
vuksadinare wrote:....kunu se u tita i sta ti ja znam..a tito je dao upucati kao zeca svakog tko pokusa nelegalno prijeci granicu sfrj-ota...toliko o 'hr inteligenciji napose ljevicarskoj'

ne znam..meni to izgleda kao prilicno cvrst potez..ybtg,reda mora biti..ne moze ti svatko prelaziti granicu kako mu se smisli.... :starac

ma debilana jbt. pa svako ko je hteo, pogotovo od 60-ih godina pa nadalje je mogao da emigrira na zapad, a sve da bi jugoslavija ekonomski opstala jer je dobrih 10-15 godina zivela od deviznih doznaka koje su gastarbajteri slali u maticu. potpuno su bile otvorene granice...
glup si tope..ja sam rekao tko je htio prijeci nelegalno granicu sfrj-ota tile ga je dao upucati kao zeca..procitaj jos jednom moj post
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 23 Dec - 9:21

T. wrote:
mutava baštarda wrote:U Osijeku, u kojem je nekad bio gradonačelnik, Đapić je dobio manje od jedan posto glasova.

Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/peovic-skoro-je-pao-zbog-mene-1368211 - m.vecernji.hr
Blamaža od čovika općenito...
Od politike do športa...
:^0
lol!
Treba ga razumjeti i pohvaliti njegovu žrtvu za opće dobro. nakon 30 godina politike još je i dobar...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Mon 23 Dec - 9:22

to je dobro...josh tamo potkraj 80tijah,par Zigga je navecer prebacilo se preko moje ograde,htjelo opeljesiti pušmicu...tako sam ih izblagoslivljo bezbolnom palicom da je sve frcalo...nećte vi preko granice..bogami.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 23 Dec - 9:23

Probaju texasu nekom u kucu provaliti....ybt,ima da te nafiluje olovom ko bozicnu puricu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:30

pismejker wrote:Probaju texasu nekom u kucu provaliti....ybt,ima da te nafiluje olovom ko bozicnu puricu..
a upravo zoki zagovara - suprotno..pustite ih..nema veze ko nesto maznu,provale oni ce otici..a ti ces morati iskesirati lovu za pokradeno ili za parket,novu bravu,vrata..neku zrtvu moramo podjenjeti jbg da 'migrantima' bude bolje..jer su oni 'jadni'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 23 Dec - 9:32

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:Probaju texasu nekom u kucu provaliti....ybt,ima da te nafiluje olovom ko bozicnu puricu..
a upravo zoki zagovara - suprotno..pustite ih..nema veze ko nesto maznu,provale oni ce otici..a ti ces morati iskesirati lovu za pokradeno ili za parket,novu bravu,vrata..neku zrtvu moramo podjenjeti jbg da 'migrantima' bude bolje..jer su oni 'jadni'
Ne znam u kom kontekstu je to rekao..ako ti upadne 5-6 kozojeba u kucu,naoruzani nozevima i macetama,pa bolje je pustiti da uzmu i odu..kasnije ih lovi...sve da imas kalasa,ako su ti blizu,nema sanse da ih sve rjesis,neki ce te doci glave...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 23 Dec - 9:33

Dugopolju je imala 40,11 posto dok je Škoro ostao na 26,86 posto. U Dicmu je još uvjerljivija. Dobila je 45,24 posto naspram 35,41 posto Škorinih.

Cista Provo je ostala vjerna Kolindi. Tu je slavila sa 54,01 posto dok je Škoro dobio 35,53 posto. Zanimljivo, ovdje je treći Mislav Kolakušić s 2,59 posto dok je Milanović skupio 2,5 posto.

Jedan od uvjerljivijih rezultata Kolinda je osvojila u Lećevici, 72,3 posto. Škoro je ovdje dobio tek 12,3 posto.

Gunji je, zanimljivo, pobijedio Zoran Milanović. :)
Gunja se još suosjeća sa Milanovićevom vodoinstalaterskim problemima u stanu....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:35

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
Ne znam u kom kontekstu je to rekao..ako ti upadne 5-6 kozojeba u kucu,naoruzani nozevima i macetama,pa bolje je pustiti da uzmu i odu..kasnije ih lovi...sve da imas kalasa,ako su ti blizu,nema sanse da ih sve rjesis,neki ce te doci glave...
pa dovoljno da je rekao proustajmo ih nelegalno preko grane...vec je krsenje ustava i zakona...nepostivanje granica vlastite drzave i teritorija...drugo bik ne kuzi da ih nece pustiti janezi,mađari,austrijanci i da ce se onda 'doturi i inzinjeri' usanciti kod nas,...ali sto bik zna..boli ga kita nece po njegovom dvoristu cackati i maznjavati i zajebavati...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:36

mutava baštarda wrote:Dugopolju je imala 40,11 posto dok je Škoro ostao na 26,86 posto. U Dicmu je još uvjerljivija. Dobila je 45,24 posto naspram 35,41 posto Škorinih.

Cista Provo je ostala vjerna Kolindi. Tu je slavila sa 54,01 posto dok je Škoro dobio 35,53 posto. Zanimljivo, ovdje je treći Mislav Kolakušić s 2,59 posto dok je Milanović skupio 2,5 posto.

Jedan od uvjerljivijih rezultata Kolinda je osvojila u Lećevici, 72,3 posto. Škoro je ovdje dobio tek 12,3 posto.

Gunji je, zanimljivo, pobijedio Zoran Milanović. :)
Gunja se još suosjeća sa Milanovićevom vodoinstalaterskim problemima u stanu....
u gunji zivi 30% muslimana
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Mon 23 Dec - 9:43

Brat Brale wrote:
pismejker wrote:

pa i danas države bivše juge žive od doznaka.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:43

....vidljivo je danas da je nekoliko kandidata evidentno radilo za racun hdz-a i sdp-a....tzv.trojanci....osim pernara i juricana...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:46

....treba postaviti pitanje...kako su skupili 10 000 potpisa..peovicka,babic,đapic,kovac...to je debelo sumnjivo i to treba istraziti....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber Mon 23 Dec - 9:47

vuksadinare wrote:
veber wrote:
vuksadinare wrote:..izvrsio sam analizu pomno...jedina zokijeva prednost u prvom krugu ispred koli i skore je sto je uvjerljivije dobio u podrucjima gdje sdp inace dobija..i to je to..plus poneki postotak vise tamo di nije ocekivao..tako da koli relativno lako ce dobit zokija sa najmanje 6,7% glasova..razlike
daj ne bulazni.
svi izbori pokazuju podjeljenost hrvatske i prosječni iq hrvatske.
milanović je dobio u centrima gdje je i veći broj školovanih i inteligentnijih.
škoro je dobio u djelovima "e, baš ću kontra vas, jer ste nas izjebali"-ti će u drugom krugu glasat većinom za pijanu kravu.
kitarovićka je dobila u ruralnim dijelovima dinaridski područja.

sve već viđeneo.
u drugom krugu će se opet glasati protiv, a ne za.
školoani ljudi a hoce da im se migranti setaju po dvoristima...fala na takvim skolovanim ziherasima i bezmudasima..ne od danas od uvijek...skolovani a biraju tipa koji ne postuje granice svoje kuce i koji npr.kaze nije srbija kriva vec Suljo..a tko bira vucica?...svemirci...i po n-ti put dokazano da je 'hr' inteligencija jedna od gorih u svijetu a prvi u licemjerju
ti, ero, metilda, 70% foruma ste odraz hrvatske i hrvatske inteligencije.
kao takvi imamo državu kava je i nema tu promjene. s tim da sve što vrijedi odlazi van.
a po zakonu prosječnosti inteligencija u hr pada jer oni nižeg iq ne mogu naći posao negdje drugdje pa dolazimo do gaussove krivulje koja je jako nepovoljna za hrvatsku.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by immortal Mon 23 Dec - 9:50

Ovo je pljčkaška država koja vapi za rukom pravde
Red je pokosit sve kontra čovjeka, njegovog mira i blagostanja
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Mon 23 Dec - 9:52

Na kraju će Kolinda izbiti na površinu
Kosač dolazi novim parlamentarnim izborima

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 23 Dec - 9:53

veber wrote:
vuksadinare wrote:
veber wrote:
vuksadinare wrote:..izvrsio sam analizu pomno...jedina zokijeva prednost u prvom krugu ispred koli i skore je sto je uvjerljivije dobio u podrucjima gdje sdp inace dobija..i to je to..plus poneki postotak vise tamo di nije ocekivao..tako da koli relativno lako ce dobit zokija sa najmanje 6,7% glasova..razlike
daj ne bulazni.
svi izbori pokazuju podjeljenost hrvatske i prosječni iq hrvatske.
milanović je dobio u centrima gdje je i veći broj školovanih i inteligentnijih.
škoro je dobio u djelovima "e, baš ću kontra vas, jer ste nas izjebali"-ti će u drugom krugu glasat većinom za pijanu kravu.
kitarovićka je dobila u ruralnim dijelovima dinaridski područja.

sve već viđeneo.
u drugom krugu će se opet glasati protiv, a ne za.
školoani ljudi a hoce da im se migranti setaju po dvoristima...fala na takvim skolovanim ziherasima i bezmudasima..ne od danas od uvijek...skolovani a biraju tipa koji ne postuje granice svoje kuce i koji npr.kaze nije srbija kriva vec Suljo..a tko bira vucica?...svemirci...i po n-ti put dokazano da je 'hr' inteligencija jedna od gorih u svijetu a prvi u licemjerju
ti, ero, metilda, 70% foruma ste odraz hrvatske i hrvatske inteligencije.
kao takvi imamo državu kava je i nema tu promjene. s tim da sve što vrijedi odlazi van.
a po zakonu prosječnosti inteligencija u hr pada jer oni nižeg iq ne mogu naći posao negdje drugdje pa dolazimo do gaussove krivulje koja je jako nepovoljna za hrvatsku.
...gle veber....sigurno necu glasati za one koji ne postuju granice vlastite kuce..ako ne postujes vlastite granice ne postujes ni ljude u toj kuci niti imas motiva za njih se boriti...sve pocinje od kuce..bez obzira imas diplomu ili nemas...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 23 Dec - 9:54

veber wrote:
Brat Brale wrote:
pismejker wrote:

Dabome, pogotovo ono pleme sa juga dole. Njima se 70% pokrajinske ekonomije bazira na doznakama iz inostranstva...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Mon 23 Dec - 9:56

vuksadinare wrote:....vidljivo je danas da je nekoliko kandidata evidentno radilo za racun hdz-a i sdp-a....tzv.trojanci....osim pernara i juricana...
vanjski i unutarnji neprijatelji. žuti, zeleni, veliki i mali vragovi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest Mon 23 Dec - 10:01

vuksadinare wrote:
Brat Brale wrote:
pismejker wrote:

glup si tope..ja sam rekao tko je htio prijeci nelegalno granicu sfrj-ota tile ga je dao upucati kao zeca..procitaj jos jednom moj post

Niko nije a priori upucan osim na mestima na kojima se davala mrtva straža. U svakoj zemlji je ilegalan prelazak drž. granice krivično delo, a sledstveno tome zbog čega bi iko morao da prelazi drž. granicu ilegalno kada su već granice otvorene?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber Mon 23 Dec - 10:02

Brat Brale wrote:
veber wrote:
Brat Brale wrote:
pismejker wrote:

Dabome, pogotovo ono pleme sa juga dole. Njima se 70% pokrajinske ekonomije bazira na doznakama iz inostranstva...
recimo bila je emisija o ekonomiju, u njemačkoj, pa su usporedili svoju sekundarnu proizvodnju u koju ubrajaju turizam s hrvatskom primarnom-turizmom.
isti broj noćenja (nijemci račun na firmu ne računaju kao turiste) i gle čuda? njemačka u sekundarnoj industriji u godini 2018bostvarila je 38 milijardi eura-bez poslovnjaka, a hrvatska u primarnoj industriji sa babama, stričevima i uplatama nas iz inozemstva 12 milijardi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 33 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Next

Back to top

- Similar topics