Predsjednički izbori
Page 9 of 33
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
U Juričanovoj kampanji sudjelovalo je 15 ljudi. Jedna od volonterki s kojom smo pričali, Gordana Meze, rekla je kako se osjeća presretno.
"Ovo je najsretniji dan mom u životu. Sutra mi sin odlazi u Irsku, ali se svejedno osjećam sretno što sam sudjelovala u ovoj kampanji", rekla je.
Rekla je kako Juričan za nju predstavlja istinu i pravdu.
aktivizma nedostaje HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ybt,volio bih da Koli izgubi sAMO ZATO,jer ak opobijedi,Erinim orgazmičnim topicima nece biti kraja..
Guest- Guest
Zoki je pokupio sve što je mogao....više od ovoga se ne može nadati.
Koli kasni za njim ni 3 %...dovoljno je da joj se prelije 20% škorinih glasača a hoće i 80 %.
Stvar je jasna.
Koli kasni za njim ni 3 %...dovoljno je da joj se prelije 20% škorinih glasača a hoće i 80 %.
Stvar je jasna.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa veselili ste se ovdje, prijetili, slavili pobjedu prije izbora...Eru ne opravdavam, ali neki od Škorinih su totalno pogubili kompas i samokontrolu. Ta psihoza ide već 9 mjeseci.
Inače uvijek je neki vrag: HDSSB, pa Holy, pa Živi zid, pa MOST, pa Škoro... svi bi da se kandidati po njima naštimaju.
I evo, velika izlaznost za prvi krug i ciklonu, HDZ-ovi i SDP-ovi kandidati blizu 60% ukupno svih glasova (a da se Škoro nije kandidirao, bilo bi i blizu 80%).
Nemate glasove, ne možete to nadoknaditi arlaukanjem na društvenim mrežama. Sebe lažete, nikog drugog.
Inače uvijek je neki vrag: HDSSB, pa Holy, pa Živi zid, pa MOST, pa Škoro... svi bi da se kandidati po njima naštimaju.
I evo, velika izlaznost za prvi krug i ciklonu, HDZ-ovi i SDP-ovi kandidati blizu 60% ukupno svih glasova (a da se Škoro nije kandidirao, bilo bi i blizu 80%).
Nemate glasove, ne možete to nadoknaditi arlaukanjem na društvenim mrežama. Sebe lažete, nikog drugog.
£otk@-
2019-02-12
Znači...najviše glasova zoki?
Tko mi je ono nekidan rekao da kupim naočale kada ga vidim na prvom mjestu, marcel ili vuk?! :)
I sad daljne prognoze...drugi krug. ..opet zoki.
Razlog jednostavan - ljudima je već pun kufer hdz a i " desničara". Hoće one druge, smjena. Njihovi grijesi su sada pomalo zaboravljeni.
O bože, kako će vuk ovo preživjeti ...
Tko mi je ono nekidan rekao da kupim naočale kada ga vidim na prvom mjestu, marcel ili vuk?! :)
Razlog jednostavan - ljudima je već pun kufer hdz a i " desničara". Hoće one druge, smjena. Njihovi grijesi su sada pomalo zaboravljeni.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pismejker wrote:ybt,volio bih da Koli izgubi sAMO ZATO,jer ak opobijedi,Erinim orgazmičnim topicima nece biti kraja..
To je prvi puta što čitam da si protiv orgazma :)
£otk@-
2019-02-12
kaya wrote:Znači...najviše glasova zoki?
krivo, pojasnio sam u postu gore.
2015-08-06
סמאל wrote:Joj što će biti plača i škrguta zuba ako Milanović postane predsjednik.Vuk i Ero već sad mogu otić po novo zubalo.
Tako će im i biti...
darth_vader-
2014-04-17
Dobro, nema prepirki u prognozama. Samo ljubav... ;)
£otk@-
2019-02-12
moraš računtat da se i ona pojedinačna sića ostatka kandidata dijelom preliti zokijuepikur37 wrote:Zoki je pokupio sve što je mogao....više od ovoga se ne može nadati.
Stvar je jasna.
Škoro 24% , to je odlično. To nisu stranački uhljebi nego narod.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Retardirana Zagora i babuskare plus Zadar...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:skoro bi dobio milanovica u drugom krugu
koli je vec izgubila
milanovic novi predsjednik , nek vjecni konflikt otpocme da zamagli nedostatak sadrzaja
Glasam za Zokija pa taman sutra zaratili s Mađarskom...
darth_vader-
2014-04-17
Noor wrote:moraš računtat da se i ona pojedinačna sića ostatka kandidata dijelom preliti zokijuepikur37 wrote:Zoki je pokupio sve što je mogao....više od ovoga se ne može nadati.
Stvar je jasna.
Točno je i to.
No sve skupa, mi na desnici smo prilično komotni i sigurni u pobjedu sada posve izvjesno naše kandidatkinje.
2015-08-06
jasambrend wrote:RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Kolega, može aparat?
a morao sam :D
2015-08-06
pripremi ga za drugi krugepikur37 wrote:jasambrend wrote:RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Kolega, može aparat?
+ jugo, kiša...jasambrend wrote:RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Uvik neki ku*ac...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Noor wrote:pripremi ga za drugi krugepikur37 wrote:jasambrend wrote:RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Kolega, može aparat?
ako danas kupi , za drugi krug dobija još jedan besplatno :)
2015-08-06
T. wrote:+ jugo, kiša...jasambrend wrote:RayMabus wrote:Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.Hektorović wrote:HDZ razbucao u Dalmaciji
Uvik neki ku*ac...
Više su se fokusirali na Škoru, nego na Zorana... e sad, mamicu im njihovu, baš iz principa ide glas Zoki... čisto jer netko mora verbalno pleskati onog Njonju, povraća mi se kad ga vidim... a Kenwood Kenon je bivši onda svakako...
darth_vader-
2014-04-17
1+1gratisepikur37 wrote:Noor wrote:pripremi ga za drugi krugepikur37 wrote:jasambrend wrote:RayMabus wrote:
Razbucat će njih sad imigranti pa će plakat šta nisu glasali za Škoru.
Kolega, može aparat?
ako danas kupi , za drugi krug dobija još jedan besplatno :)
Ma to Erini nisu niti orgazmi..vise slici tome kad miljun japanaca istovremeno napravi bukake..£otk@ wrote:pismejker wrote:ybt,volio bih da Koli izgubi sAMO ZATO,jer ak opobijedi,Erinim orgazmičnim topicima nece biti kraja..
To je prvi puta što čitam da si protiv orgazma :)
Guest- Guest
Page 9 of 33 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 9 of 33