ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Predsjednički izbori

Page 11 of 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Go down

Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:

Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap19%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 19% 
[ 7 ]
Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap32%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 32% 
[ 12 ]
Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap32%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 32% 
[ 12 ]
Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap14%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 14% 
[ 5 ]
Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap3%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 3% 
[ 1 ]
Predsjednički izbori - Page 11 Vote_lcap0%Predsjednički izbori - Page 11 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Total Votes : 37

Predsjednički izbori - Page 11 Empty Re: Predsjednički izbori

Post by darth_vader Sun 22 Dec - 21:38

Noor wrote:
jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...  cheers
oli si malo popija večeras? :P

Ne. Tražim po kući rekvizite iz pionira malenih upravo... doduše kad sam vidija stožer SDP-a i Spomenku Abveršek opituranu u crvenu kako pleše, došlo mi je tv itnit priko balkona... Nalokat ću se za drugi krug zato...

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 22 Dec - 21:39

Predsjednički izbori - Page 11 D3308fd9-7325-4816-96b1-03dc64afa5a4-predsjednickonoveslike434
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 22 Dec - 21:39

jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...  cheers

znas da to nosi 5g. partizana - ustasa u pozadini nove poreze odlaske i urusavanje ekonomije/drustva a opet glasa ne bi dao plavusi koja kao tvoj tabor ?
to ja zovem kvalitetan prezir  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 22 Dec - 21:39

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
Hrpa debila.
ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 22 Dec - 21:40

debotoijusto wrote:

znas da to nosi 5g. partizana - ustasa u pozadini nove poreze odlaske i urusavanje ekonomije/drustva a opet glasa ne bi dao plavusi koja kao tvoj tabor ?
iskreno moje mišljenje

osobno kolinda je malo manje sranje od zokija, ali toliko mi je ero zagadia nju da nebi glasa za nju sve da mi netko ponudi 100kn
naravno za zokija isto tako bez obzira koliko mi je ero zgadija nju ili koliko mi se gadi HDZ, ali niti za njega ispod 100kn

dakle crtanje kurčine  :tu
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 22 Dec - 21:41

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
Hrpa debila.
ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom..
pa hajduk i jest sprdačina, iskreno ovdje nitko tko ima IQ veći od 80poena, i plaću veću od 3500kn ne jebe hajduk
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 22 Dec - 21:43

debotoijusto wrote:

Da nije bilo Bandić-kolači pizdarija, jednostavno bih apstinira kao i do sada... radije bi Draži Mihajloviću dao glas, nego njoj...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 22 Dec - 21:44

drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 22 Dec - 21:44

evo razlika između koli i škore pala na 2%.. taman koliko su bile izlazne ankete.. izgleda da će izlazne ankete biti jebeno točne
najtočnije jebeno

2018-06-14

Back to top Go down

Post by IL Risorto Sun 22 Dec - 21:45

vuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
cestitke Kolindi..zaista odlicnih 27%..Kolindu nije pobjedio Milanović,vec Škoro.jer njegovih 24% bar najvecim dijelom zavrsilo bi na kolindinoj strani..Škoro se spostao i pokazao da je obicna ,,lignja''.....
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 22 Dec - 21:46

AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
Hrpa debila.
ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom ..
pa hajduk ja sam sprdačina, iskreno ovdje nitko tko ima IQ veći od 80poena, i plaću veći od 3500kn ne jebe hajduk
,..svejedno najveci dalmatinski debili su splicani..kom krivo kom pravo..nisam to htio dugo priznat sad to vidim..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 22 Dec - 21:46

Jebe mi se za drugi krug. Škoro dobio 24% glasova i dao razmišljat HDZu u ovih godinu dana do parlamentarnih izbora.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 22 Dec - 21:47

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
Hrpa debila.
Da se je još sprdo s Torcidom dobio bi i više.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 22 Dec - 21:47

vuksadinare wrote:drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..
gle znam hrpu glasača za kolakušića

iman prijatelja, imaš na forumu melkiora, kayu, čak sam i ja njega imao kao opciju.. viruj mi niti jedan kolakušićev glasač nije glasač škore.. tu je i hrpa živo zidaša i pernarovaca itd. 

Inače Škoru je izbacila ona Peovićka iz radničke fronte, dakle radikalna boljševivka uhljebljena na faksu gdje predaje marxizam i socijalizam ga je dobro naguzila i ispao je teška lignja i pičkica i nije se znao braniti.

Hrvatski čovjek šta jest da jest - nevoli nitko takve pripadnute osobe.. tu je on popušio drugi krug a time i izbore.. što se nije znao braniti

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 22 Dec - 21:47

Ero vec otvara rasporak na hoznama..slijedi bukake topica sa temom KOLI.. No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Sun 22 Dec - 21:48

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
Hahahahahahaha
sto hahaha..ja sam cestitao a tvoja anka partizanka peovicka jedva djapica pobjedila...
ti si fer igrač :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 22 Dec - 21:48

pismejker wrote:Ero vec otvara rasporak na hoznama..slijedi bukake topica sa temom KOLI.. No No No
već iman pripremljena dva mema-- jedan stari, i jedan novi hahah. prisist će mu svaka tema o koli, viruj mi,  :rasta

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 22 Dec - 21:49

vuksadinare wrote:drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..

dobili su vidljivost i postigli najbolji rezultat do sad , ne bi to nazvao debakl
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 22 Dec - 21:49

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
Hrpa debila.
ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom ..
pa hajduk ja sam sprdačina, iskreno ovdje nitko tko ima IQ veći od 80poena, i plaću veći od 3500kn ne jebe hajduk
,..svejedno najveci dalmatinski debili su splicani..kom krivo kom pravo..nisam to htio dugo priznat sad to vidim..
Meni je mater rodom iz Splita. Debili su. Zato san je pribija i izbacija iz kuće i oodreka je se. Liberali , emanicipacija , kurac palac , dvi pleske i vozi.

To su ti sve urbani debili tamo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 22 Dec - 21:49

AssadNaPodmornici wrote:
gle znam hrpu glasača za kolakušića

iman prijatelja, imaš na forumu melkiora, kayu, čak sam i ja njega imao kao opciju.. viruj mi niti jedan kolakušićev glasač nije glasač škore.. tu je i hrpa živo zidaša i pernarovaca itd. 

Inače Škoru je izbacila ona Peovićka iz radničke fronte, dakle radikalna boljševivka uhljebljena na faksu gdje predaje marxizam i socijalizam ga je dobro naguzila i ispao je teška lignja i pičkica i nije se znao braniti.

Hrvatski čovjek šta jest da jest - nevoli nitko takve pripadnute osobe.. tu je on popušio drugi krug a time i izbore.. što se nije znao braniti

Bitan momenat, ne presudan ali dobro si uočio.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 22 Dec - 21:50

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
Hahahahahahaha
sto hahaha..ja sam cestitao a tvoja anka partizanka peovicka jedva djapica pobjedila...
Pa zar sam ja glasao za nju???

Odkud ti to? :coffee
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Back to top