Predsjednički izbori
Page 11 of 33
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Svoj glas na predsjedničkim izborima dajem:
Re: Predsjednički izbori
Noor wrote:oli si malo popija večeras?jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
Ne. Tražim po kući rekvizite iz pionira malenih upravo... doduše kad sam vidija stožer SDP-a i Spomenku Abveršek opituranu u crvenu kako pleše, došlo mi je tv itnit priko balkona... Nalokat ću se za drugi krug zato...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
znas da to nosi 5g. partizana - ustasa u pozadini nove poreze odlaske i urusavanje ekonomije/drustva a opet glasa ne bi dao plavusi koja kao tvoj tabor ?
to ja zovem kvalitetan prezir
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom..RayMabus wrote:Hrpa debila.vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
iskreno moje mišljenjedebotoijusto wrote:jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
znas da to nosi 5g. partizana - ustasa u pozadini nove poreze odlaske i urusavanje ekonomije/drustva a opet glasa ne bi dao plavusi koja kao tvoj tabor ?
osobno kolinda je malo manje sranje od zokija, ali toliko mi je ero zagadia nju da nebi glasa za nju sve da mi netko ponudi 100kn
naravno za zokija isto tako bez obzira koliko mi je ero zgadija nju ili koliko mi se gadi HDZ, ali niti za njega ispod 100kn
dakle crtanje kurčine
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
pa hajduk i jest sprdačina, iskreno ovdje nitko tko ima IQ veći od 80poena, i plaću veću od 3500kn ne jebe hajdukvuksadinare wrote:ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom..RayMabus wrote:Hrpa debila.vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Milanović Predsjednik... još ću i crvenu vestu obući...
Da nije bilo Bandić-kolači pizdarija, jednostavno bih apstinira kao i do sada... radije bi Draži Mihajloviću dao glas, nego njoj...
darth_vader-
2014-04-17
drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..
2015-09-08
evo razlika između koli i škore pala na 2%.. taman koliko su bile izlazne ankete.. izgleda da će izlazne ankete biti jebeno točne
najtočnije jebeno
najtočnije jebeno
cestitke Kolindi..zaista odlicnih 27%..Kolindu nije pobjedio Milanović,vec Škoro.jer njegovih 24% bar najvecim dijelom zavrsilo bi na kolindinoj strani..Škoro se spostao i pokazao da je obicna ,,lignja''.....vuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
,..svejedno najveci dalmatinski debili su splicani..kom krivo kom pravo..nisam to htio dugo priznat sad to vidim..AssadNaPodmornici wrote:pa hajduk ja sam sprdačina, iskreno ovdje nitko tko ima IQ veći od 80poena, i plaću veći od 3500kn ne jebe hajdukvuksadinare wrote:ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom ..RayMabus wrote:Hrpa debila.vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
2015-09-08
Jebe mi se za drugi krug. Škoro dobio 24% glasova i dao razmišljat HDZu u ovih godinu dana do parlamentarnih izbora.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da se je još sprdo s Torcidom dobio bi i više.vuksadinare wrote:ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom..RayMabus wrote:Hrpa debila.vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
gle znam hrpu glasača za kolakušićavuksadinare wrote:drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..
iman prijatelja, imaš na forumu melkiora, kayu, čak sam i ja njega imao kao opciju.. viruj mi niti jedan kolakušićev glasač nije glasač škore.. tu je i hrpa živo zidaša i pernarovaca itd.
Inače Škoru je izbacila ona Peovićka iz radničke fronte, dakle radikalna boljševivka uhljebljena na faksu gdje predaje marxizam i socijalizam ga je dobro naguzila i ispao je teška lignja i pičkica i nije se znao braniti.
Hrvatski čovjek šta jest da jest - nevoli nitko takve pripadnute osobe.. tu je on popušio drugi krug a time i izbore.. što se nije znao braniti
Ero vec otvara rasporak na hoznama..slijedi bukake topica sa temom KOLI..
Guest- Guest
ti si fer igračvuksadinare wrote:sto hahaha..ja sam cestitao a tvoja anka partizanka peovicka jedva djapica pobjedila...jastreb wrote:Hahahahahahahavuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
već iman pripremljena dva mema-- jedan stari, i jedan novi hahah. prisist će mu svaka tema o koli, viruj mi,pismejker wrote:Ero vec otvara rasporak na hoznama..slijedi bukake topica sa temom KOLI..
vuksadinare wrote:drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..
dobili su vidljivost i postigli najbolji rezultat do sad , ne bi to nazvao debakl
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Meni je mater rodom iz Splita. Debili su. Zato san je pribija i izbacija iz kuće i oodreka je se. Liberali , emanicipacija , kurac palac , dvi pleske i vozi.vuksadinare wrote:,..svejedno najveci dalmatinski debili su splicani..kom krivo kom pravo..nisam to htio dugo priznat sad to vidim..AssadNaPodmornici wrote:pa hajduk ja sam sprdačina, iskreno ovdje nitko tko ima IQ veći od 80poena, i plaću veći od 3500kn ne jebe hajdukvuksadinare wrote:ne mozes vjerovati idiota..po dalmaciji svagdje koli i skoro cak vise skoro..i onda debili splitski za zokija..koji se sprdao sa hajdukom ..RayMabus wrote:Hrpa debila.vuksadinare wrote:onaj djukela zoki uvrijedi hajduk kao klub a oni splitski mandrili mu daju 30% ... kad kazem da splicani imaju cud samoubojice ovaj se pokazalo..i onda se cudim di je hajduk..ma mars
To su ti sve urbani debili tamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:gle znam hrpu glasača za kolakušićavuksadinare wrote:drago mi je da je onaj smrad peovicka i RF dozivjeli debakl...da je skoro bar odgovorio kako treba toj budali..i mislim da je tu izgubio 1,2%...drugo najveca prevara se pokazao kolakusic..ozbiljni je ispao onaj babic..da je bar 3% glasova koji su otisli u vjetar dajuci kolakusicu dali skori danas bi on bio z drugom krugu mozda i vodeci..jbg..
iman prijatelja, imaš na forumu melkiora, kayu, čak sam i ja njega imao kao opciju.. viruj mi niti jedan kolakušićev glasač nije glasač škore.. tu je i hrpa živo zidaša i pernarovaca itd.
Inače Škoru je izbacila ona Peovićka iz radničke fronte, dakle radikalna boljševivka uhljebljena na faksu gdje predaje marxizam i socijalizam ga je dobro naguzila i ispao je teška lignja i pičkica i nije se znao braniti.
Hrvatski čovjek šta jest da jest - nevoli nitko takve pripadnute osobe.. tu je on popušio drugi krug a time i izbore.. što se nije znao braniti
Bitan momenat, ne presudan ali dobro si uočio.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa zar sam ja glasao za nju???vuksadinare wrote:sto hahaha..ja sam cestitao a tvoja anka partizanka peovicka jedva djapica pobjedila...jastreb wrote:Hahahahahahahavuksadinare wrote:cestitke skori..zaista odlicnih 24%..skoru nije pobjedila kolinda ili zoki vec kolakusic..njegovih 5,6 % bar najvecim djelom zavrsilo bi na skorinoj strani..kolakusic se spostao i pokazao da je obicna budala..nece se pojaviti ni u svom stozeru..i sad izjavljuje da ga zanima samo eu parlament..cestitke ovom dvojcu na ulasku u drigi krug...zacepit cu nos i glasat za koli..jer zoki lose ogovore nudi za vojsku i policiju..koli ce pobjedit zokija u 2 krugu..zoki nece uhvatiti ni 40% glasova..i jos nesto za kraj..jebem mater splicanima..a nek se zapitaju zasto..
Odkud ti to?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 11 of 33 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33
Similar topics
» Predsjednički izbori
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
» Rusija: Predsjednički izbori 17. marta 2024.
» Parlamentarni izbori u SAD-u jednako važni kao predsjednički
» Da su danas predsjednički izbori KGK bi pobijedila već u prvom krugu
» Ponavljaju se predsjednički izbori u Austriji, sud poništio rezultate
Page 11 of 33