Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
nepravomoćna presuda ne znači da je sud pravedno presudio, posebice kad znamo tko manipulira institucijama koje se kao bave kriminalom i korupcijom.Andreas Goldberger wrote: A činjenice od institucija koje se bave kriminalom i korupcijom ajmo staviti sa strane...
dečki iz hajduka priznaju da su plaćali i potplaćivali suce, sud osudi samo suce, ne i one koji su davali mito.
to se niti spominje, niti stavlja sa strane.
kao da se nije dogodilo.
licemjeri.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Zdravko je kriminalac i iako nije u zatvoru jer je kukavicki pobjegao... u jednu ruku mi je drago sto je tamo negdje u pizdi materini daleko od zbivanja i svega ...jer znam da bi sve pare dao da sad moze likovati za uspjehe dinama,transfere ..da sve zasluge sebi pripisuje ... da postrojava ljude,gradsko poglavarstvo,novinare...da izigraca veliku facu i nasilnika koja je iznad zakona (a u nacelu je obicni mali mis kako je on to drugima spocitavao)
E neces razbojnice, pati u toj vukojebini sa pokradenim parama, znam da te nece usreciti ,tvoj ego je hipertrofirao,tvoja glad za moci i kontrolom ce te pojesti i nikakav novac to nece promijeniti
Taj ego ce mu i biti propast ,uvjeren sam da ce se radi toga pokusati pojaviti u RH i tu ce biti konacni kraj hercegovackog opancara
E neces razbojnice, pati u toj vukojebini sa pokradenim parama, znam da te nece usreciti ,tvoj ego je hipertrofirao,tvoja glad za moci i kontrolom ce te pojesti i nikakav novac to nece promijeniti
Taj ego ce mu i biti propast ,uvjeren sam da ce se radi toga pokusati pojaviti u RH i tu ce biti konacni kraj hercegovackog opancara
Guest- Guest
Sigurno da mu teško pada što je zarobljen u Bosni, no ovo da on ne pripisuje zasluge sebi je glupost. Ne samo da on sam pripisuje, nego njegova ekipa iz Dinama njemu prepisuje sav uspjeh koji su ostvarili. Pogledaj što se događalo na skupštini kluba, što govore i govorili su ljudi koji vode klub. Veličanje njegovog lika i djela, i zasluge pripisuju njemu. Pa onda ona smijurija od dodjele nagrade u BIH-i gdje su došli Bjelica, Olmo i još neki iz Dinama, a on dobio nagradu za menađera desetljeća.Dybala wrote:Zdravko je kriminalac i iako nije u zatvoru jer je kukavicki pobjegao... u jednu ruku mi je drago sto je tamo negdje u pizdi materini daleko od zbivanja i svega ...jer znam da bi sve pare dao da sad moze likovati za uspjehe dinama,transfere ..da sve zasluge sebi pripisuje ... da postrojava ljude,gradsko poglavarstvo,novinare...da izigraca veliku facu i nasilnika koja je iznad zakona (a u nacelu je obicni mali mis kako je on to drugima spocitavao)
I neće se on vratiti u Hrvatsku sve dok mu prijeti zatvor. Odvjetnici i njegove veze rade na rušenju presude, a moja prognoza je da će i uspiti. Naći će neku, makar i banalnu grešku u presudi i vratiti suđenje na početak (sve je to viđeno već prije u drugim slučajevima) a onda će se mučenik vratiti u Hrvatsku,nastaviti glumiti žrtvu i prodavati priču o političkom progonu...
Guest- Guest
Napisa san da sve zasluge on sebi pripisuje samo sto sad nije u centru događaja pa to ne moze u sebi svojstvenim hiperbolama plasirati po nasim placenim medijima.. Sto osobno sto preko tzv proxya ,odnosno njegovih pobocnika,kmetova,nazovih ih kako god hoces ,uglavnom jos malih miseva (imena sa sluzbenoj stranici kluba -uprava,IO i NO ) sto su se prodali za saku eura
Guest- Guest
Osim toga ,sve se vraca,jednom zivot uzme ono sto si nepravdeno stekao,uzeo,dobio ili napravio
Cak i da obore presudu ,presuditi ce mu netko drugi na ulici,zamjerio se on mnogima iz podzemlja...
Cak i da obore presudu ,presuditi ce mu netko drugi na ulici,zamjerio se on mnogima iz podzemlja...
Guest- Guest
zamjerio se samo onima koji su željeli preuzeti dinamo, i dečkima koji stoje iza našeg hajduka.Dybala wrote:
ako je to podzemlje, onda se zamjerio podzemlju.
sitting_bull-
2015-09-28
Dybala razmontira Tattu, ka i njegove ‘petokunaše’ na forumu, Zekana i Shitting Svetinu...
Last edited by fridrih_niche on 29/1/2020, 14:31; edited 1 time in total (Reason for editing : HZV)
Guest- Guest
Tebe je priroda razmontirala. I to jebeno razmontirala.
Zeko-
2015-08-26
Ovo je sve točno. On je lik koji od love jedino više voli pažnju i moć pa mu to i najviše nedostaje. Sjećam se njegove face na aerodromu kod dočeka igrača nakon pobjede nad Ajaxom. Htio je ukrasti djelić slave za sebe, a tad je prvi put direktno žestoko napadnut i izvrijeđan da bi nas sve prozvao komunjarama i mrziteljima svega hrvatskog, vidjelo se koliko je očajan. Neće se on vratiti jer je prevelika kukavica da riskira zatvor. Još će ga neko vrijeme poltroni slijediti i veličati ga, ali ako presuda postane pravomoćna otpadati će jedan po jedan. Samo će morati objasniti zašto su glasali da klub nije oštećen.Dybala wrote:Zdravko je kriminalac i iako nije u zatvoru jer je kukavicki pobjegao... u jednu ruku mi je drago sto je tamo negdje u pizdi materini daleko od zbivanja i svega ...jer znam da bi sve pare dao da sad moze likovati za uspjehe dinama,transfere ..da sve zasluge sebi pripisuje ... da postrojava ljude,gradsko poglavarstvo,novinare...da izigraca veliku facu i nasilnika koja je iznad zakona (a u nacelu je obicni mali mis kako je on to drugima spocitavao)
presuda u takovom procesu jednostavno ne može postati pravomoćna obzirom na tijek procesa i kršenja zakona i procedura tijekom procesa.
to svi znaju, ali znaju i da iza toga stoji politika.
paradoksalno će biti što će ga , štiteći zakone od kršenja, vjerojatno najviše zaštititi novi predsjednik republike.
plavuša ga je iskoristila kao i šatoraše, zviždače i ine, ali nije htjela ništa poduzeti - uglavnom jer kao slučajna predsjednica nije ni znala kako da to učini, a i ono što je tu i tamo pokušavala bilo je kontraproduktivno.
nema šanse da ta presuda ikada postane pravomoćna.
to svi znaju, ali znaju i da iza toga stoji politika.
paradoksalno će biti što će ga , štiteći zakone od kršenja, vjerojatno najviše zaštititi novi predsjednik republike.
plavuša ga je iskoristila kao i šatoraše, zviždače i ine, ali nije htjela ništa poduzeti - uglavnom jer kao slučajna predsjednica nije ni znala kako da to učini, a i ono što je tu i tamo pokušavala bilo je kontraproduktivno.
nema šanse da ta presuda ikada postane pravomoćna.
sitting_bull-
2015-09-28
kako se idiot niche odmah osjetio prozvanim kad se spomenulo podzemlje i naš hajduk.fridrih_niche wrote:Dybala razmontira Tattu, ka i njegove ‘petokunaše’ na forumu, Zekana i Shitting Svetinu...
:bball:
nešto ga svrbi pa se češe.
sitting_bull-
2015-09-28
Došli na skupštinu mamićevi tjelohranitelji sa automatima u rukama pa ti glasaj protiv mamića. Jebote, čime se ti zamaraš. Vrhovni sud već 2 godine nemre donijeti odluku ima li štete ili ne, a skupština, koja nikakav instrument bilo kakve provjere nema u rukama osim ugovora Modrić-Dinamo i Lovren-Dinamo o podjeli transfera koji su za skupštinu pravovaljani, trebala je donijeti drugačiju odluku. Skupština kluba nije ni USKOK ni DORH da bi trebala ocijeniti jesu li ti ugovori antidatirani ili ne. Daj smiri malo hormone i sagledaj stvar realno, a ne prema osjećajima. Ako ne podnosiš mamića to ne znači automatizmom da je kriminalac, to ipak prepustimo pravosuđu da ocijeni.Roland Deschain wrote:Ovo je sve točno. On je lik koji od love jedino više voli pažnju i moć pa mu to i najviše nedostaje. Sjećam se njegove face na aerodromu kod dočeka igrača nakon pobjede nad Ajaxom. Htio je ukrasti djelić slave za sebe, a tad je prvi put direktno žestoko napadnut i izvrijeđan da bi nas sve prozvao komunjarama i mrziteljima svega hrvatskog, vidjelo se koliko je očajan. Neće se on vratiti jer je prevelika kukavica da riskira zatvor. Još će ga neko vrijeme poltroni slijediti i veličati ga, ali ako presuda postane pravomoćna otpadati će jedan po jedan. Samo će morati objasniti zašto su glasali da klub nije oštećen.Dybala wrote:Zdravko je kriminalac i iako nije u zatvoru jer je kukavicki pobjegao... u jednu ruku mi je drago sto je tamo negdje u pizdi materini daleko od zbivanja i svega ...jer znam da bi sve pare dao da sad moze likovati za uspjehe dinama,transfere ..da sve zasluge sebi pripisuje ... da postrojava ljude,gradsko poglavarstvo,novinare...da izigraca veliku facu i nasilnika koja je iznad zakona (a u nacelu je obicni mali mis kako je on to drugima spocitavao)
Zeko-
2015-08-26
To je ovaj gore dotični duo...Dybala wrote:Znaci ovdje ima ljudi koji misle da je tatta Robin Hood
‘Petkunaši’...
Guest- Guest
Zeko i shitting su najveci pobornici picke koka se odaziva na ine mamicDybala wrote:Znaci ovdje ima ljudi koji misle da je tatta Robin Hood
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
zanimljivo je kako idioti iz našeg hajduka pokušavaju neprestanim ponavljam kako je zdravko mamić kriminalac to nametnuti kao utvrđenu istinu, a nepobitnu istinu da je hajduk kupova nogometne suce, ostao im dužan pokušavaju saktiri pod tepih kao što se pod tepih sakrio i druker maleš.
dvostruka mjerila po kojima idioti nepravomoćnu presudu iz razvidno montiranog procesa neprestano tretiraju kao konačnu je model kojim održavaju na životu priče koje su u medije ubacili alač, dea redžić i ostali iz "dabogda sve izgubili" ekipe.
da su malo pametniji primijetili bi da se taj novinarski gnoj rijetko javlja, a i kad se oglasi više ne koristi terminologiju koju idioti i dalje koriste.
naime, sve izrečeno i objavljeno je naplativo ako presuda padne, a to je više nego izgledno.
druga je stvar što idioti svoje želje ne znaju razlikovati od stvarnosti.
i to je jedan od pokazatelja da im pamet nije jača strana.
to posebno vrijedi za idiota nichea.
dvostruka mjerila po kojima idioti nepravomoćnu presudu iz razvidno montiranog procesa neprestano tretiraju kao konačnu je model kojim održavaju na životu priče koje su u medije ubacili alač, dea redžić i ostali iz "dabogda sve izgubili" ekipe.
da su malo pametniji primijetili bi da se taj novinarski gnoj rijetko javlja, a i kad se oglasi više ne koristi terminologiju koju idioti i dalje koriste.
naime, sve izrečeno i objavljeno je naplativo ako presuda padne, a to je više nego izgledno.
druga je stvar što idioti svoje želje ne znaju razlikovati od stvarnosti.
i to je jedan od pokazatelja da im pamet nije jača strana.
to posebno vrijedi za idiota nichea.
sitting_bull-
2015-09-28
Shitting je tu poseban slučaj...PABLO ESCOBAR wrote:Zeko i shitting su najveci pobornici picke koka se odaziva na ine mamicDybala wrote:Znaci ovdje ima ljudi koji misle da je tatta Robin Hood
Lik toliko mrzi HDZ i koristi svaku situaciju da sere po njima...
A odi tako zdušno brani HDZ pulena/marionetu koja je kukavički pobjegla u Međuzemlje pred pravosudnim sustavom koje ga je osudilo na zatvorsku kaznu i koju bi sad triba izdrzavat čak i uz žalbu na tu presudu...
Ili je u rodu s dotičnim osuđenim kriminalcem/kukavicom/malim mišom ili za svoje gadljive pamflete u čast Tatte prima financijsku naknadu koja zvekeće kad je sprema džep...
Nema treće solucije...
Za Zekana se zna da radi iz financijske koristi, ipak je član skupštine koja diže ruku protiv Dinama, a u korist lopova pobjegulja...
Tako da je on lakši član dua Tatticara za objasnit: sve radi iz koristoljublja...
;)
Guest- Guest
jbg zato oni vozaju bembure i merđane a ti twinga...fridrih_niche wrote:Shitting je tu poseban slučaj...PABLO ESCOBAR wrote:Zeko i shitting su najveci pobornici picke koka se odaziva na ine mamicDybala wrote:Znaci ovdje ima ljudi koji misle da je tatta Robin Hood
A odi tako zdušno brani HDZ pulena/marionetu koja je kukavički pobjegla u Međuzemlje pred pravosudnim sustavom koje ga je osudilo na zatvorsku kaznu i koju bi sad triba izdrzavat čak i uz žalbu na tu presudu...
Ili je u rodu s dotičnim osuđenim kriminalcem/kukavicom/malim mišom ili za svoje gadljive pamflete u čast Tatte prima financijsku naknadu koja zvekeće kad je sprema džep...
Nema treće solucije...
Za Zekana se zna da radi iz financijske koristi, ipak je član skupštine koja diže ruku protiv Dinama, a u korist lopova pobjegulja...
Tako da je on lakši član dua Tatticara za objasnit: sve radi iz koristoljublja...
;)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...jebu dobre picke i hrane se u dobrim restoranimavuksadinare wrote:jbg zato oni vozaju bembure i merđane a ti twinga...fridrih_niche wrote:Shitting je tu poseban slučaj...PABLO ESCOBAR wrote:Zeko i shitting su najveci pobornici picke koka se odaziva na ine mamicDybala wrote:Znaci ovdje ima ljudi koji misle da je tatta Robin Hood
Nema treće solucije...
;)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
vuksadinare wrote:
jbg zato oni vozaju bembure i merđane a ti twinga...
Jbt jos ce ispasti da sam u upravi gonokoka
Guest- Guest
Jel se to mala tatticarska uš referirala na moj post?Dybala wrote:vuksadinare wrote:
jbg zato oni vozaju bembure i merđane a ti twinga...
Jbt jos ce ispasti da sam u upravi gonokoka
:^O
Taj treći gnom je posebna priča...
Glup ka kurac + patološki lažov...
Tuga...
:(
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50