Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Hahaha, kako ste vi tovari tupavi ljudi. Stalno jebete tuđu brigu. Šta vas boli koliko će Dinamo dobit od transfera? Za vas bolje da dobije što manje. Evo kod vas kao sve čisto, a nikad ni za biber nemate. Dovode se samo škovace od igrača, po mogućnosti besplatne, čim iskoči neki talent proda se brže nego u Dinamu, sce transparentno, a nigdje para. Kako to? Tako da je najlakše ovce okupit u stado iliti sektu pa ih šišat kako hoćeš. Kakva hrpa budala, to je za pomniju analizu.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kako dalmatinske forumske žulja ovaj transfer Olma koji je, ako se ostvare bonusi, dvostruko veći nego što oni za kompletan igrački kadar hajdučića šrd mogu dobiti, a ovih 18,5 milja koji su već na računu Dinama je u rangu vrijednosti kompletnog njihovog klubića.
Zeko-
2015-08-26
"Također, špekuliralo se u nekim medijima da se transfer Olma dijeli u omjeru 50:50 posto. Pola Dinamu, pola Olmovoj strani. To također nije točno, Dinamo će dobiti svoj dio kolača predviđen ugovorom s Leipzigom, dok će njegovi zastupnici dobiti određeni dogovoreni postotak u okviru onoga što i inače dobivaju nogometni zastupnici. Konačno, to će se moći provjeriti u transakcijama, tijeku novca."fridrih_niche wrote:Problem je šta se u vas ništa ne zna...Roland Deschain wrote:A ti znaš da Dinamu ne ide sve? Idu provizije agentima ko kod svih transfera u svakom klubu.
Nijedan transfer nije 100 % čist, al nijedan...
Dinamo neće 10 % transfera spremit u kasu, naša je Tatta agencije da mu odrade deal...
:bball:
eto, idiot niche i njegove konstruirane priče i pričice kako bi zagadio atmosferu oko dinama polako padaju u vodu.
obzirom da je hajduk za filipa bradarića navodno dobio 500.000 eura, ispada da je dinamo za danija olma u ovom trenutku dobio 37 puta više.
sasvim dovoljan razlog zašto idiot niche pizdi
sitting_bull-
2015-09-28
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/video-pogledajte-emotivan-oprostaj-danija-olma-od-modrog-dresa-hvala-vam-svima-nikad-necu-zaboraviti-tko-sam-i-odakle-dolazim/9897079/
sitting_bull-
2015-09-28
Nadan se da će van ovaj put lova sist na račun...
I da neće radit bankomati po Međuzemlju...
:D
I da neće radit bankomati po Međuzemlju...
:D
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Hahaha, kako ste vi tovari tupavi ljudi. Stalno jebete tuđu brigu. Šta vas boli koliko će Dinamo dobit od transfera? Za vas bolje da dobije što manje. Evo kod vas kao sve čisto, a nikad ni za biber nemate. Dovode se samo škovace od igrača, po mogućnosti besplatne, čim iskoči neki talent proda se brže nego u Dinamu, sce transparentno, a nigdje para. Kako to? Tako da je najlakše ovce okupit u stado iliti sektu pa ih šišat kako hoćeš. Kakva hrpa budala, to je za pomniju analizu.
Opet si izgubil živce i počeo vrijeđati ljude po regionalnoj osnovi i opet pokazuješ svoje pravo lice. Naravno, sad možemo očekivati po dobrom starom običaju da to nije tako, da ti nemaš ništa protiv, da ovo da ono... Pročitana knjiga odavno...
Dakle,mi ne smijemo komentirati transfere i događaje u Dinamu, ali eto ti možeš komentirati one u Hajduku što redovito radiš, pa si tako nedavno pisao o Špikiću i nekim drugim igračima (i to prenosio kao činjenice gluposti što neki novinari crvi pišu). Ništa, predloži adminu da mi hajdukovci i tovari kako nas zoveš ne možemo pisati na ovoj temi, a ti možeš gdje hoćeš. To bi bilo ok, ipak si ti iz Zagreba, kaj ne?
Mene zaboli za vaše transfere, a slažem se bolje da vas krade kriminalac što više. Nek vam sve uzme, niste bolje niste ni zaslužili kad tako vječno zabijate glavu u pijesak.
Ono što mi smeta je prezentacija transfera i iznosa istih u večini hr medija, posebno onih u vlasništvu Hanza media. Recimo, proda Hajduk igrača za 5 milijuna eura, igrač ima 20 % na transfer, Hajduk može zaradit i milijun bonusa, i 10 % od sljedećeg transfera. Nećeš vidjeti naslov: Hajduk prodao za preko 10 milijuna eura igrača (što potencijalno na njemu može zaraditi),nego Hajduk zaradio 4 milijuna eura na xy igraču. Da se razumijemo, Dinamo raditi godinama bolje transfere i zarađuje od istih više nego Hajduk (bez obzira na izvlačenje novca) no po medijskoj slici Hajduk zaradi kiriki na svakom transferu,a Dinamo 30, 40 milijuna eura. Što ne odgovara baš istini.
A kad smo kod šišanja, dok neki godinama mogu kriti svoje potpune financije i na skupštini kluba prikazati ono što žele, drugi moraju do detalja prikazati i odgovarati na rešetanja, ispitivanja, prozivanja u vezi financija, između ostalog. Toliko o ovcama i šišanju...
Guest- Guest
Mi nemamo dvojbi, barem većina nas da je naš klub opljačkala mafijaška familija, a vi ste uvjereni kako je kod vas sve pošteno i po tzv kodeksu. Pa ko je onda veća ovca. Ne branim nikome da piše ovdje. Ja se ne brinem oko vaših promašaja, iznosim ono što pročitam i čujem u nogometnim krugovima. Vi stvorite konstrukciju iz članka gdje piše kako je sve moglo biti da nije Uskok ušao u klub i našao draft ugovora. Navodno.
idiote, to što ti i tvoj mentor niche pišete je prolijevanje vlastite žuči i nema veze s komentarom.Andreas Goldberger wrote:
Dakle,mi ne smijemo komentirati transfere i događaje u Dinamu, ali eto ti možeš komentirati one u Hajduku što redovito radiš, pa si tako nedavno pisao o Špikiću i nekim drugim igračima (i to prenosio kao činjenice gluposti što neki novinari crvi pišu). Ništa, predloži adminu da mi hajdukovci i tovari kako nas zoveš ne možemo pisati na ovoj temi, a ti možeš gdje hoćeš. To bi bilo ok, ipak si ti iz Zagreba, kaj ne? :lol!:
vaš je repertoar pljuvačina, samo i isključivo negativa upakirana u dvostruke kriterije pa je tako plaćanje provizije zastupnicima igrača u dinamu kriminal, a isto to kod transfera igrača hajduka je sve po zakonu.
dakle, vi hajdukovci, ili tovari kako sam sebi tepaš, pokazujete kolike ste pičkice u duši.
zato vam je bog za kaznu i dao baš ovakav hajduk začinjen našim hajdukom.
tvrdiš kako dinamo potkrada kriminalac.Andreas Goldberger wrote:
Mene zaboli za vaše transfere, a slažem se bolje da vas krade kriminalac što više. Nek vam sve uzme, niste bolje niste ni zaslužili kad tako vječno zabijate glavu u pijesak.
znači li to da hajduk potkradaju pošteni dečki iz našeg hajduka?
razlika je tome što taj, kako ti tvrdiš kriminalac, dinamu neprestano nešto donosi u blagajnu, a iza vaših poštenjaka ostaje pustoš na računu.
jebi ga, smetati će ti i dalje.Andreas Goldberger wrote:
Ono što mi smeta je prezentacija transfera i iznosa istih u večini hr medija, posebno onih u vlasništvu Hanza media. Recimo, proda Hajduk igrača za 5 milijuna eura, igrač ima 20 % na transfer, Hajduk može zaradit i milijun bonusa, i 10 % od sljedećeg transfera. Nećeš vidjeti naslov: Hajduk prodao za preko 10 milijuna eura igrača (što potencijalno na njemu može zaraditi),nego Hajduk zaradio 4 milijuna eura na xy igraču. Da se razumijemo, Dinamo raditi godinama bolje transfere i zarađuje od istih više nego Hajduk (bez obzira na izvlačenje novca) no po medijskoj slici Hajduk zaradi kiriki na svakom transferu,a Dinamo 30, 40 milijuna eura. Što ne odgovara baš istini.
uzmi za primjer filipa bradarića:
hajduk ga je u rijeku prodao za 300.000€.
rijeka tog istog bradarića prodala za 5.000.000€.
inače, matematika ti, vidim, dobro ide!
recimo, kad hajduk proda igrača za 5 milijuna eura, a igrač uzme 20% onda hajduku ostane 4 milijuna eura, ako je provizija zastupniku igrača nula eura.
hajduk, recimo, i uzme taj bonus od 1 milijun eura, znači sad već ima 5 milijuna eura zarade.
da bi hajduk ostvario zardu od preko 10 milijuna eura klub u koji je otišao taj igrač hajduka treba tog igrača prodati za više od 50 milijuna eura kako bi 10% od te sume bilo više od 5 milijuna eura.
obzirom da u stvarnosti taj igrač ne donese hajduku ni taj bonus od 1 milijun eura i rijetko koji igrač iz hajduka poslije napravi transfer veći od 10 milijuna eura jasno je kako mediji ne mogu pisati o transferu većem od 10 milijuna eura, nego samo o transferu od oko 5 milijuna eura.
tko želi vidjeti vidi da u usporedbi s dinamom hajduk uistinu radi mizerne transfere.
uzmi za primjer transfere palaverse, balića, domagoja bradarića, marija pašalića i nikole vlašića na kojima je hajduk ukupno utržio 29,1 milijun eura, a riječ je o najboljim izdancima hajduka zadnjih pet godina.
dinamo je od ljeta do sada transferima šunjića, rrahmanija i olma ostvario 29,3 milijuna eura.
pitaj gdje istina?
ovo je vrhunac licemjerja.Andreas Goldberger wrote:
A kad smo kod šišanja, dok neki godinama mogu kriti svoje potpune financije i na skupštini kluba prikazati ono što žele, drugi moraju do detalja prikazati i odgovarati na rešetanja, ispitivanja, prozivanja u vezi financija, između ostalog. Toliko o ovcama i šišanju... :;):
zadnjih pet godina kroz dinamo je prodefiliralo gomila financijskih inspekcija, dorh i uskok, a idiot govori o skrivanju financija!!!
da je kojim slučaj takav nadzor napravljen u hajduku, a zbog politike nikakav nadzor u hajduku neće biti napravljen, umjesto bilih barjaka nosili bi usrane bile mudante na štapu.
toliko o idiotu i onome što idiot piše umišljajući kako je riječ o komentaru.
sitting_bull-
2015-09-28
sikter, idiote!fridrih_niche wrote:Koja glupa tema...
Briši ovo!
<3
sitting_bull-
2015-09-28
pacijent u terminalnoj fazi.fridrih_niche wrote:Briši ovo smeće!
Kic?
Briši ovo!
<3
sitting_bull-
2015-09-28
evo kako će se dijeliti transfer, koji prema transfermarktu vrijedi 20 milijuna eura:
"Krajem 2017. godine potpisao sam zajedno s direktorom Svetinom produžetak ugovora za Olma. Njemu je dotadašnji ugovor trajao do lipnja 2020. godine, a mi smo dogovorili godinu dana produžetka i to pod istim uvjetima. U tom produženom ugovoru dogovorena je i raspodjela budućeg transfera i to u omjeru 90:10 u korist kluba. Dakle, nema nikakve podjele 50:50. Uobičajena naknada menadžerima je i inače bila 10 posto od prodaje igrača, tako je bilo u vrijeme mog mandata u Dinamu, a takva je praksa i u većini klubova u svijetu. Ponosan sam na taj posao, smatram da je donio Dinamu komforniju situaciju, a na kraju i željenu odštetu - objasnio je Matej Škegro, danas uspješni vlasnik agencije MSports PRO, koja se brine o 25 igrača. "
dakle,ako je istinit podatak na transfermarktu, onda dinamo dobiva 18 milijuna eura.
"Krajem 2017. godine potpisao sam zajedno s direktorom Svetinom produžetak ugovora za Olma. Njemu je dotadašnji ugovor trajao do lipnja 2020. godine, a mi smo dogovorili godinu dana produžetka i to pod istim uvjetima. U tom produženom ugovoru dogovorena je i raspodjela budućeg transfera i to u omjeru 90:10 u korist kluba. Dakle, nema nikakve podjele 50:50. Uobičajena naknada menadžerima je i inače bila 10 posto od prodaje igrača, tako je bilo u vrijeme mog mandata u Dinamu, a takva je praksa i u većini klubova u svijetu. Ponosan sam na taj posao, smatram da je donio Dinamu komforniju situaciju, a na kraju i željenu odštetu - objasnio je Matej Škegro, danas uspješni vlasnik agencije MSports PRO, koja se brine o 25 igrača. "
dakle,ako je istinit podatak na transfermarktu, onda dinamo dobiva 18 milijuna eura.
sitting_bull-
2015-09-28
Mislim da ove dvije teme (dinamo i hajduk) nadilaze ovaj pdffridrih_niche wrote:Briši ovo smeće!
Kic?
Briši ovo!
<3
Trebalo bi ih prebaciti u jedan posebni pdf ili cak 2
Hnl temu ostavi ovdje,cisto da znamo da je nowitzki ziv
Guest- Guest
Nitko nigdje na ovom svijetu nema garanciju da netko u klubu neće maznuti neku lovu. Bio klub udruga građana, dioničko društvo, privatno vlasništvo ili što god već.Roland Deschain wrote:Mi nemamo dvojbi, barem većina nas da je naš klub opljačkala mafijaška familija, a vi ste uvjereni kako je kod vas sve pošteno i po tzv kodeksu. Pa ko je onda veća ovca. Ne branim nikome da piše ovdje. Ja se ne brinem oko vaših promašaja, iznosim ono što pročitam i čujem u nogometnim krugovima. Vi stvorite konstrukciju iz članka gdje piše kako je sve moglo biti da nije Uskok ušao u klub i našao draft ugovora. Navodno.
Pa ja nikad neću napisati da u Hajduku nije moguće da netko napravi nešto kriminalno, da neće ukrasti nešto.
Samo što kod nas (mislim na Hajduk) se to lakše i prije otkrije, a onaj ili više njih koji su to napravili će vrlo brzo bespovratno letiti iz kluba. Za razliku od vašeg kluba, gdje je u klubu još uvijek osoba koja osuđena za izvlačenje love (krađa) i to na funkciji sportskog direktora, još uvijek ista ekipa koja vas je DOKAZANO godinama lagala da sav novac od transfera ide klubu, da se ne dijeli s igračima i koja vas je DOKAZANO lagala da sin kriminalca u bijegu ne radi s igračima Dinama. Pa onda,molim te lipo, nemoj pričati o konstrukcijama i člancima, nego se vodi činjenicama...
Mi stvaramo konstrukciju iz članka, a ti iznosiš što čuješ i pročitaš? I naravno, nemaš konstrukcije nego eto što pročitaš i čuješ, to je vjerojatno tako. Tako kad novinari napišu da Hajduk pušta mukte (Za postotak buduće prodaje ) igrača u Goricu (što nije točno) ili da nudi lovu za posudbu jednog igrača (također nije točno) eto nije konstrukcija,nego priča iz nogometnih krugova. A činjenice od institucija koje se bave kriminalom i korupcijom ajmo staviti sa strane...
Guest- Guest
Ništa, od sada trebamo raditi transfere od maksimalno milijun eura i to 50/50 sa igračem. Nešto kao hajdučić šrd. Ako napravimo još neki transfer od preko 10 milja eura, a nedaj bože i preko 20 milja, ovi predstavnici hajdučićeve sekte prolupat će do kraja. Ovak im je već preteško kad Dinamo na transferu jednog igrača zaradi više nego što je godišnjio budžet hajdučića šrd.
Zeko-
2015-08-26
nepravomoćna presuda ne znači da je sud pravedno presudio, posebice kad znamo tko manipulira institucijama koje se kao bave kriminalom i korupcijom.Andreas Goldberger wrote: A činjenice od institucija koje se bave kriminalom i korupcijom ajmo staviti sa strane...
dečki iz hajduka priznaju da su plaćali i potplaćivali suce, sud osudi samo suce, ne i one koji su davali mito.
to se niti spominje, niti stavlja sa strane.
kao da se nije dogodilo.
licemjeri.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50