Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
2:1 poluvrijeme. Vidi se da su juniori Bayerna fizički jači. Krupniji.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Čestitke
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/video-nastavlja-se-velicanstvena-prica-modrih-klinaca-dinamo-nakon-nevidene-drame-i-penala-srusio-bayern-i-izborio-14-finale-lige-prvaka/10046917/
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/video-nastavlja-se-velicanstvena-prica-modrih-klinaca-dinamo-nakon-nevidene-drame-i-penala-srusio-bayern-i-izborio-14-finale-lige-prvaka/10046917/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ovo protiv Bayerna opet mamić namjestio.
HNS pederi i ligu prvaka za mlade sjebali!
HNS pederi i ligu prvaka za mlade sjebali!
sitting_bull-
2015-09-28
Gledao sam utakmicu. Drugo poluvrijeme su odigrali odlično, Bayern nije šansu imao. Promašili smo 3-4 mrtve šanse i onda si pred kraj zabili autogol kojem je prethodilo zaleđe, ali nema VAR-a ovdje. U penalima pokazali karakter iako su gubili 3:1. Bravo ekipa.
fridrih_niche wrote:Mogu oni to prosut...Roland Deschain wrote:Juniori Dinama vode 2:0. Samo hrabro momci.
Ka i seniori protiv Sahtara...
Virujen u mlade, ka šta san virova i seniorima...
Niče dobar prognozer,kao i uvijek
Prije Lp mi reci svoje prognoze da odigram sve kontra na kladari,nisam dugo...
trebao je biti i penal za dinamo zbog prekršaja golmana na šipošu, a škot svira faul za golmana.Roland Deschain wrote:Gledao sam utakmicu. Drugo poluvrijeme su odigrali odlično, Bayern nije šansu imao. Promašili smo 3-4 mrtve šanse i onda si pred kraj zabili autogol kojem je prethodilo zaleđe, ali nema VAR-a ovdje. U penalima pokazali karakter iako su gubili 3:1. Bravo ekipa.
kao da je zebec sudio.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa ovaj put je pogodija u prognozi, ispustili su 2:0 i sve je završilo s lutrijom penala.muckodjubre wrote:fridrih_niche wrote:Mogu oni to prosut...Roland Deschain wrote:Juniori Dinama vode 2:0. Samo hrabro momci.
Ka i seniori protiv Sahtara...
Virujen u mlade, ka šta san virova i seniorima...
Niče dobar prognozer,kao i uvijek
Prije Lp mi reci svoje prognoze da odigram sve kontra na kladari,nisam dugo...
Guest- Guest
Kad budu klinci hajdučića šrd završavali sa lutrijom penala u juniorskoj LP? Na sveto nigdarjevo.
Zeko-
2015-08-26
"Nakon nove dramatične pobjede uslijedilo je veliko slavlje na tribinama, juniori Dinama imali su snažnu podršku 500-tinjak Bad Blue Boysa."
eto, vidi se koju su utakmicu odabrali bbb.
a i nije bila neka dilema: Bayern, ili klub iz 1.hnl-a.
eto, vidi se koju su utakmicu odabrali bbb.
a i nije bila neka dilema: Bayern, ili klub iz 1.hnl-a.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Cestitke mladim igracima i treneru Dinama!
I zdravku mamicu ciji pobjednicki mentalitet je usadjen i u ovu generaciju iako više nema veze sa klubom
Guest- Guest
Nije ju on osvojio nego Inter.
Najopasniji po gol dinama je moro
Oršić i petković valjaju hajduke ko djecu na haklu
Lik se sprda s njima...kako ih je povaljao prije 2.gola...
Kakvo pišanje po kmečavcima. Trenerski mag je u par kola došao s -12 na -17.
Da Bjelica nije toliki ziheraš trebali smo zabit 5 komada.
Lako za 5 komada. Da barem nema srpske krvi u sebiRoland Deschain wrote:Da Bjelica nije toliki ziheraš trebali smo zabit 5 komada.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50