Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Jel se to mala tatticarska uš referirala na moj post?Dybala wrote:vuksadinare wrote:
jbg zato oni vozaju bembure i merđane a ti twinga...
Jbt jos ce ispasti da sam u upravi gonokoka
:^O
Taj treći gnom je posebna priča...
Glup ka kurac + patološki lažov...
Tuga...
:(
Guest- Guest
Volim dimamo i vozim crnu mecku
I veselim se danu kad ce tatticu ukloniti iz dinama i civilizacije u kavez
I veselim se danu kad ce tatticu ukloniti iz dinama i civilizacije u kavez
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jel se to mala tatticarska uš referirala na moj post?Dybala wrote:vuksadinare wrote:
Tuga...
Tko je treci ? Mislio sam da su zekobull jedini
Guest- Guest
Interesantno je ovdje kako se Mamiću spočitava odlazak u BIH i izbjegavanje zatvorske kazne na taj način, a milijun posto sam siguran da bi svi takvi napravili isto. Što se događa ako presuda padne? Tko bi i na koji način Mamiću kompenzirao ove sad već 2 godine koje bi ležao u zatvoru? Tko ikada može Gotovini nadoknaditi onih 7 godina u Haagu koje je ležao bez veze? Treba realno sagledati stvari, pa koja bi to budala išla u zatvor na osnovu nepravomoćne presude, a ima mogućnost da se brani sa slobode pa makar to bilo i iz druge države? Ako presuda postane pravomoćna u ovom obliku u kakvom je donesena prvostupanjska, e onda tek možete o Mamiću govoriti kao o kriminalcu u bijegu. I ja ću prvi to podržati. Do tada sigurno ne.
Zeko-
2015-08-26
Vucina s Dinare...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Jel se to mala tatticarska uš referirala na moj post?Dybala wrote:vuksadinare wrote:
Tuga...
Tko je treci ? Mislio sam da su zekobull jedini
Stari Tatticar...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Shitting je tu poseban slučaj...
Lik toliko mrzi HDZ i koristi svaku situaciju da sere po njima...
hdz je politički pokret organiziran radi osobnih probitaka još za Tuđmana instaliranih stališa.
u ovih 30-tak godina hrvatske neovisnosti potpuno je razvidno kako hdz kao pokret svaki put kad preuzme vlast pokrene novi sunovrat hrvatske.
jednako tako sdp s koalicijskim partnerima u pravilu pobjeđuje kad hdz više nema što značajno ukrasti i kad ne zna kako dalje nakon što je spalio zemlju.
činjenica je da je sdp svaki put iza sebe ostavio državu u puno boljem stanju, nego kad je preuzeo vlast.
teško mi je dokučiti zašto idiot niche plače i cvili jer nemam riječi hvale za hdz. vjerojatno rogotinski idiot uredno na izborima uredno zaokružuje hdz jer ne može sam kontra sebe.
fridrih_niche wrote:
A odi tako zdušno brani HDZ pulena/marionetu koja je kukavički pobjegla u Međuzemlje pred pravosudnim sustavom koje ga je osudilo na zatvorsku kaznu i koju bi sad triba izdrzavat čak i uz žalbu na tu presudu...
Ili je u rodu s dotičnim osuđenim kriminalcem/kukavicom/malim mišom ili za svoje gadljive pamflete u čast Tatte prima financijsku naknadu koja zvekeće kad je sprema džep...
Nema treće solucije...
idiot niche opet svoju priču gradi na krivo postavljenim premisama.
ne branim ja mamića ni kao hdz-ovca ni kao nečiju marionetu.
kad bi niche logički znao razmišljati sam bi sebe pitao kako to da hdz pravosuđe, hdz uskok i hdz dorh toliko vremena troši na čovjeka koji je dio njihovog sustava?
isto tako bi logički došao do zaključka da očigledno nekima u samom hdz-u mamić smeta. zašto to je druga tema.
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." rekao je drug Voltaire.
dakle, ja se ne slažem s puno stvari koje je mamić radio, ali u konkretnom slučaju zbog kojeg ga hdz pravosuđe, hdz uskok i hdz dorh progone razvidno je kako je riječ montiranom procesu koji je dugo medijski pripreman kroz dugotrajan medijski linč i stigmatizaciju gdje su svoj obol najviše dali alač, dea, topić, holiga i drugi tzv. nounari iz dabogda sve izgubili ekipe.
kad je teren pripremljen onda je pokrenut proces s očiglednim ciljem ne da se samo osudi zdravko mamić, nego da se toliko uruši i dinamo kao klub kako bi se bez dodatnog rada neki klubić s juga mogao ravnopravno takmičiti s dinamom.
kako je svakom tko malo prati priču oko mamića i tijek procesa savršeno jasno da je proces nelegalan od početka, da su se tijekom procesa kršila prava optuženika i da presuda nije temeljena na dokazima i iskazima svjedoka i da je namjerno kazna određena da osuđeni odmah mora u pritvor, neovisno hoće li ta presuda nakon žalbenog postupka i na kraju na europskom sudu kao zadnjoj instanci opstati, nego će biti ili umanjena ili potpuno ukinuta onda je jasno i zašto ovdje branim mamićevo pravo na pošteno suđenje.
idiot niche to ne može razumijeti.
fridrih_niche wrote:
Za Zekana se zna da radi iz financijske koristi, ipak je član skupštine koja diže ruku protiv Dinama, a u korist lopova pobjegulja...
Tako da je on lakši član dua Tatticara za objasnit: sve radi iz koristoljublja...
;)
eto, dinamova skupština je skupina budaletina koja nema ni glavu ni mozak i sve radi samo iz osobne koristi.
zanimljivo da dinamo s takvom skupštinom uopće preživljava, a nevjerojatno je da dinamo nakon što su se svi ti koristoljupci podmirili već sada ima osiguran proračun i za iduću godinu.
za prosperitet dinama je, po idiotu nicheu, trebalo skupljati ljude po ulici i dati im da upravljaju dinamom.
ako sada povežemo tvrdnju kako je mamić=dinamo sa stanjem u dinamu, sa sportskim i financijskim rezultatima dinama, onda sve priče o opljačkanom dinamu padaj u vodu, jer postoji u hrvatskoj ogledni primjer na kojem se vidi kako izgleda opljačkani klub.
sitting_bull-
2015-09-28
Sve mislim da 99 % Hrvata ne bi imao ništa protiv da ih je netko opljačkao kao što vele da su Dinamo opljačkali. U obećanoj zemlji Irskoj ne bi bilo nijednoga. Isto tako ne vjerujem da bi ijedan Hrvat volio da ga netko opljačka na način kako je opljačkan "ogledni primjer" iz gornjeg posta. Obećana zemlja Irska bila bi premala da primi sve Hrvate. Pametnome dosta.
Zeko-
2015-08-26
Tipično balkansko rezoniranje. Nek je krao, ali je i nama dao. A što to ako se zanemari HNL gdje imamo budžet skoro ko svi ostali zajedno. U Europi nismo bili kanta samo zadnje dvije sezone. Zanimljivo, baš onda kad on nije fizički tu.
Roland Deschain wrote:Tipično balkansko rezoniranje. Nek je krao, ali je i nama dao. A što to ako se zanemari HNL gdje imamo budžet skoro ko svi ostali zajedno. U Europi nismo bili kanta samo zadnje dvije sezone. Zanimljivo, baš onda kad on nije fizički tu.
u europi nikada nismo bili kanta za napucavanje, nego je jednostavno ždrijeb dinamu dodijeljivao redom ekipe s kojima se teško mogao nositi: juventus, Bayern, lyon, porto, psg, sevilla, real, ajax, arsenal, dinamo kijev, Manchester city...
tim su ekipama svi timovi izvan liga petica petica bili za napucavanje.
do plasmana u grupnu fazu dinamo je svim ostalima s kojima je igrao bio ono što su prije navedeni timovi bili dinamu.
zadnje dvije godine se posložilo i trener i igrači i ždrijeb i odmah je došao rezultat jer se sa svima (anderlecht, fenerbahce, spartak-trnava, viktoria-plzen, shaktar, atalanta) dinamo mogao nadigravati.
po tvojim kriterijima onda su i galatasaray, genk, lille, lokomotiv i zvezda isto kante za napucavanje jer -13. -15 i -17 razlika golova u grupi uz osvojen bod, ili dva na to ukazuje.
sve te momčadi su se plasirale među zadnje 32 ekipe u europi i to je za svaku od njih velik uspjeh kao što je bio i dinamu ranijih godina.
zanimljivo je da je dinamo bez mamića u zagrebu nastavio napredovati što samo pokazuje kako su omiljene tovarske priče kako je dinamo=mamić demantirane na najbolji mogući način.
pri tome se sada uopće ne piše o tome kako je ovaj i ovakav dinamo ustrojio baš zdravko mamić nakon canjuge i lige za bedaka.
to što tek sada hajduk pokušava kopirati mamićev model se uopće ni ne spominje, nego se naveliko hvali svaki copy/paste hajduka u kojem sad naveliko sudjeluju ljudi koji su osnove naučili u dinamu.
sitting_bull-
2015-09-28
Krivo si razumio i nije u redu moje riječi interpretirati na taj način, jer ja nigdje nisam napisao "nek je krao, ali je i nama dao", već upravo obrnuto. Dakle ponavljam, svakako ga treba strpati u zatvor, vratiti novce Dinamu, ali sve to tek nakon pravomoćne presude u kojoj bi bio proglašen krivim. Do tada je on, bar za mene, nevina osoba. A biti u Europi "kanta za napucavanje" je relativan pojam. Ipak treba biti bar malo realan i reći da tu treba i puno sreće kod ždrijeba skupina, a mi smo ju imali u posljednje 2 sezone. Prvo smo u grupu dobili Anderlecht i Fenerbahce koji su u totalnom kurcu i Trnavu od koje smo realno puno bolji, jer takve u kvalifikacijama redovito pobjeđujemo, kao i Plzen za osminu finala. Za LP, prvo nas je pomazilo jer smo bili u trećem potu, a onda smo iz drugog dobili najslabijeg (Šahtar) i iz četvrtog Atalantu s kojom se može igrati. Pitanje je bude li se ikada više ponovio takav ždrijeb u LP. Ne znam kak tebi, ali meni je manji neuspjeh dobiti od Reala, Bayerna ili Juventusa 5 komada, nego ne proći u europsko proljeće pokraj ovakvog Šahtara, pa čak i Atalante. Ipak se je tu poklopilo puno drugih stvari, a ne to da Mamića fizički nije bilo tu.Roland Deschain wrote:Tipično balkansko rezoniranje. Nek je krao, ali je i nama dao. A što to ako se zanemari HNL gdje imamo budžet skoro ko svi ostali zajedno. U Europi nismo bili kanta samo zadnje dvije sezone. Zanimljivo, baš onda kad on nije fizički tu.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Sve mislim da 99 % Hrvata ne bi imao ništa protiv da ih je netko opljačkao kao što vele da su Dinamo opljačkali. U obećanoj zemlji Irskoj ne bi bilo nijednoga. Isto tako ne vjerujem da bi ijedan Hrvat volio da ga netko opljačka na način kako je opljačkan "ogledni primjer" iz gornjeg posta. Obećana zemlja Irska bila bi premala da primi sve Hrvate. Pametnome dosta.
???
Buraz mi je otisao u irsku radi takvih postenjacina koji su navlacili za sebe,onemogucavali druge , da ne nabrajam sve odlike ovog drustva koje se zorno manifestira u hnlu
Tako da jebem ti mater smrade matori ,sto ti znas zasto ljudi odlaze ,smece jedno bez obraza
Guest- Guest
Nemoj se puno ljutit na Zekana...
Osim šta je uhljebina koja parazitira na Dinamu, ujedno je i glup ka kurac...
Pa ga onda ni rezoniranje bas ne ide...
;)
Osim šta je uhljebina koja parazitira na Dinamu, ujedno je i glup ka kurac...
Pa ga onda ni rezoniranje bas ne ide...
;)
Guest- Guest
kad se želim malo podsjetiti kako izgleda najgluplji čovjek na svijetu samo dođem na forum i pročitam 1 post zekana
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti si budaletina samo takva. Glupane, ti uopće nisi razumio kaj sam ja napisao bog te jebo tulavi. Dakle, da pojasnim za tebe glupoga. Ako bi te netko opljačkao na način na koji je Dinamo "opljačkan", to bi značilo da si navodno opljačkan ali ostaješ pun love kao što je i Dinamo ostao. A ako bi te netko opljačkao na način na koji je opljačkan "ogledni primjer" takve pljačke iliti hnk hajdučić šrd iz Splita to bi značilo da si opljačkan i ostaješ sirotinja. A smeće te napravilo idiote blesavi, a mater ti neću jebati jer moj kurac nije ratni zločinac.Dybala wrote:Zeko wrote:Sve mislim da 99 % Hrvata ne bi imao ništa protiv da ih je netko opljačkao kao što vele da su Dinamo opljačkali. U obećanoj zemlji Irskoj ne bi bilo nijednoga. Isto tako ne vjerujem da bi ijedan Hrvat volio da ga netko opljačka na način kako je opljačkan "ogledni primjer" iz gornjeg posta. Obećana zemlja Irska bila bi premala da primi sve Hrvate. Pametnome dosta.
???
Buraz mi je otisao u irsku radi takvih postenjacina koji su navlacili za sebe,onemogucavali druge , da ne nabrajam sve odlike ovog drustva koje se zorno manifestira u hnlu
Tako da jebem ti mater smrade matori ,sto ti znas zasto ljudi odlaze ,smece jedno bez obraza
Zeko-
2015-08-26
Kaže mi to zagorski forumski idiot, koji se ovdje pravi najpametniji u vezi poznavanja nogometa, a jadan ne zna ni kol'ko minuta traje nogometna utakmica.End wrote:kad se želim malo podsjetiti kako izgleda najgluplji čovjek na svijetu samo dođem na forum i pročitam 1 post zekana
Zagorski forumski idiot i dalmatinska forumska =
Zeko-
2015-08-26
Koji si ti glupan , upravo po mamicevom principu pljackanja se krade i u drugim porama drzave
On je taj koji ne placa porez drzavi,uzima novac koji bi bio namijenjen za zdravstvo,prosvjetu etc etc automatski uzima i ubija radna mjesta,kvalitetu usluge u svim sektorima.
Nemam ja nista protiv gomilanja novca na posten nacin,zivimo u kapitalizmu .
I da..i dalje ti jebem sve odreda smrade,brat i prijatelji su mi u irskoj zbog parazita poput tebe koji minoriziraju zlocine ,poticu na korupciju i kriminal.
I kada spominjes ciganina iz hercegovine u nikakvom kontekstu ga ne dovodi sa nesretnicima koji su osli iz ove zemlje jer nemaju posla niti sansu za egzistenciju i pristojan zivot .
On je taj koji ne placa porez drzavi,uzima novac koji bi bio namijenjen za zdravstvo,prosvjetu etc etc automatski uzima i ubija radna mjesta,kvalitetu usluge u svim sektorima.
I da..i dalje ti jebem sve odreda smrade,brat i prijatelji su mi u irskoj zbog parazita poput tebe koji minoriziraju zlocine ,poticu na korupciju i kriminal.
I kada spominjes ciganina iz hercegovine u nikakvom kontekstu ga ne dovodi sa nesretnicima koji su osli iz ove zemlje jer nemaju posla niti sansu za egzistenciju i pristojan zivot .
Guest- Guest
Ps za hajduk me boli kurac,oni imaju svoju osobnu nesrecu koja je također uzrokovana gospodinom poduzetnikom sa trenutnim prebivalistem u medjugorju
Navijac sam dinama , kluba,a ne lika i djela zm-a kao placenici
Guest- Guest
Ljudi ne odlaze vani samo radi financija i bolje plače, odlaze zbog atmosfere i pravila koja vladaju u Hrvatskoj. Neki ne žele gledati kako oni nesposobniji više napreduju i imaju više samo zato jer imaju veze, jer su u stranci.Dybala wrote:
???
Ja sam mogao isto biti politička ulizica i imati neke privilegije ali nisam htio,naprotiv dizao sam glas protiv takvih, njihovog ponašanja i djelovanja, pa su onda rekli da sam ja sebi sam zatvorio vrata. Zato sam otišao vani gdje vladaju drugačija pravila i drugačije vrijednosti.
No, ne možeš ti to objasniti nekoj tamo mamićevoj izdrkotini koja ima sasvim drugačiji sustav vrijednosti.
I zanimljivo se provlačio ova teza kako je mamić krao ali je i dinamu dao. Za koga se to ono govorilo da je krao i narodu dao? I kome je to Mamić krao? Pa Dinamo je udruga građana cca 20 godina (nakon povijesne mukljaže koja bi u normalnim državama završila zatvorom i izbacivanjem kluba u najniži rang natjecanja) a u tih 20 godina koliko je milijuna ušlo u klub, milijuna poreznih obveznika grada Zagreba? Koga je onda krao? S tim svim silnim milijunima koje su imali, uz bolje vodstvo grada i ne kriminalno vodstvo kluba svih ovih godina danas bi Dinamo imao suvremen kamp i suvremen stadion. A i ove rezultate u Europi zadnje 2 godine bi prije ostvario. Tako da je suviše glupo opravdavati krađu i kriminal, no kad vidiš tko to radi ništa čudno...
Guest- Guest
Mi imamo nesreću da su nas politički kriminalci opljačkali gotovo do uništenja, a pravu podršku grada koji je od 2008-e i većinski vlasnik nikad nismo imali.Dybala wrote:Ps za hajduk me boli kurac,oni imaju svoju osobnu nesrecu koja je također uzrokovana gospodinom poduzetnikom sa trenutnim prebivalistem u medjugorju
Također, političarima i HDZ-e kriminalcima iz HNS-a je bitan samo jedan klub i osobni interesi, Hajduk je na marginama, i zadnjih godina ostao je sasvim sam. S svojim navijačima i članovima koji su ga održali na životu...
Guest- Guest
Preveliki si glupan da bi ja s tobom diskutirao, jednostavno si nekoliko nivoa ispod mene. Vidim da i dalje ne razumiješ kaj sam napisao u prvom postu na koji si se referirao, u drugom sam ti slikovito objasnio o čemu sam pisao ali i dalje ne razmeš ništa. Reci mi kak treba i budem ti nacrtao kad si tol'ko glup. Inače, ako netko ne plaća porez državi nije za to kriv taj koji ne plaća već država koja si ga ne zna naplatiti. A kaj se posla tiče, za onoga koji hoće raditi u Hrvatskoj ga ima i previše i to dobro plaćenog posla, tak da nemoj molim te ... I da, smrad te napravio, a ja tebi neću jebati sve po spisku. Napisao sam ti u prethodnom postu i zašto. Ako razumiješ, naravno.Dybala wrote:Koji si ti glupan , upravo po mamicevom principu pljackanja se krade i u drugim porama drzave
Zeko-
2015-08-26
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50