Mile, ajd' povedi kolo..
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mile, ajd' povedi kolo..
Seveda, seveda...maggie13 wrote:mislis zbog antifasisticke note zajednicke?:D ma,nije..Ero wrote:Bliže onoj srpskoj "Sprem'te se, sprem'te, četnici..."maggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Vjeruj mi da kod nikoga ovdje nisam naišao na takvo gnušanje i ogorčenje terorizmom u Parizu,i uopće svim gadarijama koje čine ISIL-ovci,nego kod naših muslimana.Ero wrote:PS:
Izgleda da moram još jednom naglasiti, u ovo ne treba miješati naše (autohtone) muslimane. Ako (i koliko) imaju svoga šljama najbolje je da to čimprije sami riješe.
To se od njih i očekuje.
Neki dan se jedan napio i psovao majku BH vehabijama,da ih treba sve pobit i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bio sam ironićan. Imaju toliko muslimana u državi da kad bi objavili opštu mobilizaciju ovi talibani sa francuskim državljanstvom bi jedva čekali da se prijave u vojsku i ćim bi dobili kalaš u ruke posmicali bi pola vojarne.Leviathan2 wrote:ma jebo dzihadiste, boli me ona stvar u biti za francuze, mene su protjerali prije 18 godina pod sumnjom da radim na crno a samo sam isao malo u francusku iz njemacke da mogu reci da sam bio u francuskoj, tretirali su me kao jebenog krimosa, a ovi im se nakotili onak , e pa neka im,RayMabus wrote:Najbolje da ponovo uspostave vojni rok pa onda lipo svi na frontu protiv đihadista.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavno
Francuska policija izdala je tjeralicu za muškarcem pod imenom Abdeslam Salah, osumnjičenim za uključenost u napade u Parizu. Potvrdila je i da je terorist francuski državljanin, rođen u Bruxellesu.
26-godišnji Abdeslam rođen je u Belgiji i opisan je kao vrlo opasan. Salah Abdeslam je rođen 15. rujna 1989. godine, visok je 175 centimetara. Za Salaha se vjeruje da je jedan od trojice braće osumnjičene za uključenost u krvavi pokolj.
Visoki dužnosnik obavještajne službe rekao je kako su on i njegov brat Ibrahim Francuzi koji su živjeli u Belgiji.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-lice-terorista-koji-je-ubijao-nevine-u-parizu/856098.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nemam blage znas li, pitao sam, ako neznas onda ucit odmah, maramix ce ti pomoci, mozda se najdemo u rovu jednog dana :Dmaggie13 wrote:a,sto ti mislis,znam li?;)Leviathan2 wrote:megy, jel ti znas rukovat puskom?maggie13 wrote:ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Znaš muške kakvi su, kad ženske počmu jurišati, onda muški kažu "Nemojte vi, mi ćemo..."...
2014-04-23
U to uopće ne sumnjam. Akcija se očekuje, a ne kukanje.jastreb wrote:Vjeruj mi da kod nikoga ovdje nisam naišao na takvo gnušanje i ogorčenje terorizmom u Parizu,i uopće svim gadarijama koje čine ISIL-ovci,nego kod naših muslimana.Ero wrote:PS:
Izgleda da moram još jednom naglasiti, u ovo ne treba miješati naše (autohtone) muslimane. Ako (i koliko) imaju svoga šljama najbolje je da to čimprije sami riješe.
To se od njih i očekuje.
Neki dan se jedan napio i psovao majku BH vehabijama,da ih treba sve pobit i sl.
2014-04-23
aj ne seri, ono stvarno sereš da to boli..... 99% bošnjaka-muslimana i u reali i na društvenim mrežama bezrezervno podržava kvazi izbjeglički val, u svakoj prilici svakog tko negoduje ili upozorava na moguće posljedice kako u širem tako i u užem kontekstu, prozivaju i etiketiraju kao nesnošljive mrzitelje........od svih njih isključivo se može skinuti kapa i pokloniti do poda huskiću-husu iz gromova i ljudima sličnima njemu ali oni nemaju veze sa manjinom u hrvatskoj koja se naziva bošnjacima ili kako već
2015-08-08
spremna sam na sve..tako me ucili,mislit unaprijed..:DLeviathan2 wrote:nemam blage znas li, pitao sam, ako neznas onda ucit odmah, maramix ce ti pomoci, mozda se najdemo u rovu jednog dana :Dmaggie13 wrote:a,sto ti mislis,znam li?;)Leviathan2 wrote:megy, jel ti znas rukovat puskom?maggie13 wrote:ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
U rovu tesko..ja bih bila veza,vi,decki,u te 'zemljane'aktivnosti..:D
2014-04-11
bas bi ti birala sta bi bila. mozda kurir ili kafe kuvarica...
Guest- Guest
Muslimanski gradonačelnik Rotterdama: Vrijeme je da "izbrišemo 40 tisuća ljudi koji su pristupili IS-u"
Piše: T.T.
Objavljeno prije 5 minuta
Tekst
Screenshot: YouTube
GRADONAČELNIK Rotterdama Ahmed Aboutaleb u reakciji na pariški pokolj kaže kako je vrijeme da se "izbriše" Islamska država.
"Ja nisam vojni strateg, ali kao menadžer, ja kažem da je vrijeme da izbrišemo 40 do 50 tisuća ljudi koji su se pridružili Islamskoj državi," rekao je Aboutaleb za Nos.
"Za neke ljude članstvo u IS-u ima simbolizam, ili nešto, ali problem će se riješiti samo kad njih više ne bude. Glas muslimanske zajednice se mora čuti, jer ovi su događaji prije svega usmjereni protiv muslimana u Europi. Svi miroljubivi muslimane u Europi bi se trebali distancirati od ovog," citira Dutch News.
Aboutaleb je prošlog tjedna djelovanje IS-a usporedio s holokaustom. "IS je umiješan u etničko čišćenje kršćana, šijita, jezida, alavita i umjerenih muslimana," rekao je.
Gradonačelnik, po vjeroispovijesti musliman, često istupa protiv radikalnog islama. On je u siječnju rekao da muslimanski imigranti, koji ne cijene zapadnjački način života, mogu "odjebati" iz Europe.
Tekst
GRADONAČELNIK Rotterdama Ahmed Aboutaleb u reakciji na pariški pokolj kaže kako je vrijeme da se "izbriše" Islamska država.
"Ja nisam vojni strateg, ali kao menadžer, ja kažem da je vrijeme da izbrišemo 40 do 50 tisuća ljudi koji su se pridružili Islamskoj državi," rekao je Aboutaleb za Nos.
"Za neke ljude članstvo u IS-u ima simbolizam, ili nešto, ali problem će se riješiti samo kad njih više ne bude. Glas muslimanske zajednice se mora čuti, jer ovi su događaji prije svega usmjereni protiv muslimana u Europi. Svi miroljubivi muslimane u Europi bi se trebali distancirati od ovog," citira Dutch News.
Aboutaleb je prošlog tjedna djelovanje IS-a usporedio s holokaustom. "IS je umiješan u etničko čišćenje kršćana, šijita, jezida, alavita i umjerenih muslimana," rekao je.
Gradonačelnik, po vjeroispovijesti musliman, često istupa protiv radikalnog islama. On je u siječnju rekao da muslimanski imigranti, koji ne cijene zapadnjački način života, mogu "odjebati" iz Europe.
Aj,suti,tomo..sve je dobro,samo ne edith..iako nam je pjevanje slicno..:D
2014-04-11
Danas je teško biti budala.konkurencija je strašna...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Musliman a jedini razuman.Ero wrote:Muslimanski gradonačelnik Rotterdama: Vrijeme je da "izbrišemo 40 tisuća ljudi koji su pristupili IS-u"
Tekst
2014-04-11
jesi vidio kurdkinje, razjebas eisisovce ko kauboj konja, :face:Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.
Znaš muške kakvi su, kad ženske počmu jurišati, onda muški kažu "Nemojte vi, mi ćemo..."...
Boje se ih Isilovci ka vraga, jer (po pravilima) ako ih kokne ženska nema da bidne 72 djevice.Leviathan2 wrote:jesi vidio kurdkinje, razjebas eisisovce ko kauboj konja, :face:Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.
2014-04-23
hehe,e,na to ja racunam...B-)Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
2014-04-11
Meni je ideološki bliži kalifat nego emanicpacija tako da se ja neću borit za Evropu al neću ni za islam jer sam scientolog. Hebe me se. Ratujte.
2014-04-11
na stranu zajebancija, ali definitivno će rukovanju kalašem morat pristupiti i žene, ako ništa bar one koje će željeti zaštiti svoje potomstvo... islamdžije nemaju baš pretjeranog obzira spram nevjerničkog okota....Leviathan2 wrote:nemam blage znas li, pitao sam, ako neznas onda ucit odmah, maramix ce ti pomoci, mozda se najdemo u rovu jednog dana :Dmaggie13 wrote:a,sto ti mislis,znam li?;)Leviathan2 wrote:megy, jel ti znas rukovat puskom?maggie13 wrote:ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
2015-08-08
Na juriš muških? Morao sam, sorry, ćerce...inače bi štos bio nepotpun.maggie13 wrote:hehe,e,na to ja racunam...B-)Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
2014-04-23
megi, ne bi to išlo sa "vezom" nećemo se boriti u rovovima nego na malo bližim odstojanjima.... tako da ćeš ili s kalašom po grincajg ili bježanija, s tim da treba uzet u obzir da su manje više sve odstupne rute već kontaminirane.... tak da............maggie13 wrote:spremna sam na sve..tako me ucili,mislit unaprijed..:DLeviathan2 wrote:nemam blage znas li, pitao sam, ako neznas onda ucit odmah, maramix ce ti pomoci, mozda se najdemo u rovu jednog dana :Dmaggie13 wrote:a,sto ti mislis,znam li?;)Leviathan2 wrote:megy, jel ti znas rukovat puskom?maggie13 wrote:ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
U rovu tesko..ja bih bila veza,vi,decki,u te 'zemljane'aktivnosti..:D
2015-08-08
rekoh ja..zeznuti su ovi u 'najboljim zlatnim godinama'.. :D iz rova,iz rova,ero..:PEro wrote:Na juriš muških? Morao sam, sorry, ćerce...inače bi štos bio nepotpun.maggie13 wrote:hehe,e,na to ja racunam...B-)Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Crolinda, ajd povedi kolo...
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
Page 4 of 7