Mile, ajd' povedi kolo..
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mile, ajd' povedi kolo..
Dosta je tako, sa'ćemo malo 'vako...'ajd u'kolo..
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
bogomdani wrote:samo za Eru..
Znaš da je to sad hit v SLO.
Osobno je konzumiram najmanje 2x tjedno.Plus svaki dan pojedem cca 60 dk šipaka, koji su ove godine također hit.
Raštika je čudesno zelje...a šipci su lijek. Ne znam u Srbiji, ali meni jesu. Odrastao sam na ovome.
2014-04-23
bogomdani wrote:Kakve veze sad Srbija ima??
Gramatika, kume...šipak, šipci (množina)
PS: Kod nas su šipci skoro pa lijek, a kod Srba šipci izazivaju alergiju i stres.
2014-04-23
A sipkovi... ...ja volim one sitne susiti i praviti caj i pekmez od njih..
Guest- Guest
Slovenačka policija traga za izbeglicama koje su napustile prihvatni centar u Dobovi i na svoju ruku krenule dalje ka zapadnoj Evropi.
Policija je saopštila da se povremeno suočava sa slučajevima da migranti žele da napuste prihvatne centre i da izražavaju nezadovoljstvo što ne mogu da nastave put odmah po ulasku u Sloveniju.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/606949/Slovenija-Izbeglice-pobegle-iz-prihvatnog-centra
Policija je saopštila da se povremeno suočava sa slučajevima da migranti žele da napuste prihvatne centre i da izražavaju nezadovoljstvo što ne mogu da nastave put odmah po ulasku u Sloveniju.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/606949/Slovenija-Izbeglice-pobegle-iz-prihvatnog-centra
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Granice je trebalo zatvoriti već prilikom prvoga vala izbjeglica.
Sad je kasno o tome raspravljati.
Još prije zatvaranja mađarske granice sam isto pokušao objasniti Džanki, Stanoji i Pizzonu, ali bezuspješno.
No, da se razumijemo, onima koji bježe od rata , ili su protjerani iz svojih domova, treba itekako pomoći. Svatko u skladu sa svojim mogućnostima, naravno.
Sad je kasno o tome raspravljati.
Još prije zatvaranja mađarske granice sam isto pokušao objasniti Džanki, Stanoji i Pizzonu, ali bezuspješno.
No, da se razumijemo, onima koji bježe od rata , ili su protjerani iz svojih domova, treba itekako pomoći. Svatko u skladu sa svojim mogućnostima, naravno.
2014-04-23
Sad se pokazuje koliko nam je štete neustavni i nelegitimni ulazak u EU štetu donio. Mada opet bi naši divljaci, stoka i goveda iz politike, medija i NGO-vana napravili isto.
U našoj vojsci čini mi se ne postoje ljudi s mudima jer na ovakve stvari nitko normalan ne bi šutio. Vojska služi isključivo narodu i za njegov interes se brine, a ne za političare.
U našoj vojsci čini mi se ne postoje ljudi s mudima jer na ovakve stvari nitko normalan ne bi šutio. Vojska služi isključivo narodu i za njegov interes se brine, a ne za političare.
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Crolinda, ajd povedi kolo...
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
Page 7 of 7