Mile, ajd' povedi kolo..
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mile, ajd' povedi kolo..
Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Sve ostalo je bez veze.
Pustimo k vragu one koji ne vide dalje od svog bankovnog računa.
Pustimo k vragu one koji ne vide dalje od svog bankovnog računa.
shaby- Posts : 284
2014-04-19
Panika...https://mobile.twitter.com/Conflicts/status/665953758921277440
Debili se sad boje i najobičnije petarde ha ha ha
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
2014-04-12
bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.
Guest- Guest
Najbolje da ponovo uspostave vojni rok pa onda lipo svi na frontu protiv đihadista.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Last edited by maggie13 on 15/11/2015, 21:38; edited 1 time in total
2014-04-12
maggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Bliže onoj srpskoj "Sprem'te se, sprem'te, četnici..."
2014-04-23
ma jebo dzihadiste, boli me ona stvar u biti za francuze, mene su protjerali prije 18 godina pod sumnjom da radim na crno a samo sam isao malo u francusku iz njemacke da mogu reci da sam bio u francuskoj, tretirali su me kao jebenog krimosa, a ovi im se nakotili onak , e pa neka im,RayMabus wrote:Najbolje da ponovo uspostave vojni rok pa onda lipo svi na frontu protiv đihadista.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavno
treba u hrvatskoj uvesti vojni rok i to malo zescu obuku, medjutim po planu onih koji destabiliziraju europski kontinent treba razoruzati drzave do krajnjih granica, ostavit eventualno toliko oruzja ako se kakvi siromaci pobune pa pocnu demonstrirati da im se moze jebat mamu, neka malo jaca ekipa kozojeba uleti u hrvatsku mogu mirno napravit lom, zato treba imati kalas u privat kolekciji plus nesto zoljcuga i jos nekih igracaka, jedna fina obuka momaka plus apgrejdanje oruzja, nista veliko kao sto su raketni sistemi i slicna sranja, skupo a malo korisno, malo djuru dotjerat u stanje da moze slozit dobar tenkic i vbr i to je to
megy, jel ti znas rukovat puskom?maggie13 wrote:ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
2014-04-12
PS:
Izgleda da moram još jednom naglasiti, u ovo ne treba miješati naše (autohtone) muslimane. Ako (i koliko) imaju svoga šljama najbolje je da to čimprije sami riješe.
To se od njih i očekuje.
Izgleda da moram još jednom naglasiti, u ovo ne treba miješati naše (autohtone) muslimane. Ako (i koliko) imaju svoga šljama najbolje je da to čimprije sami riješe.
To se od njih i očekuje.
2014-04-23
a,sto ti mislis,znam li?;)Leviathan2 wrote:megy, jel ti znas rukovat puskom?maggie13 wrote:ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.Leviathan2 wrote:bla bla bla, pjevanje pjesmica nikog nije spasilo , eventualno ako se izgubi u mraku pa ga cuju, sve ostalo je pljuc, treba obnovit zahrdjalo znanje iz rukovanja oruzjem plus apgrejdat znanje novih tehnika, dolaze zanimljiva vremena, a francuzi su ostali bez muda odavnomaggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
2014-04-12
Seveda, seveda...maggie13 wrote:mislis zbog antifasisticke note zajednicke?:D ma,nije..Ero wrote:Bliže onoj srpskoj "Sprem'te se, sprem'te, četnici..."maggie13 wrote:poziv na obranu.Ero wrote:Aux armes citoyens
Formez vos bataillons
Marchons, marchons
Qu'un sang impur
Abreuve nos sillons
Oz'arm situajen
Forme vo batajon
Maršon, maršon
K'en san' empir
Abrev no'sijon.
Nova eu himna.
2014-04-23
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Crolinda, ajd povedi kolo...
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
Page 3 of 7