Mile, ajd' povedi kolo..
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mile, ajd' povedi kolo..
Pa da jbt, prvo uhvate lika da bi ga pustili i on pobije onolike ljude, drugi im pobjegne iz pritvora, i onda ona blamaža traljave policije...pa tog Hollandea treba na sud zbog veleizdaje, ni manje ni više...
Guest- Guest
pa velim čim sam vidio onog vsg-ovca sa onih par specijalaca kak se pipaju sve mi je odmah bilo jasno...garantiram da bi naši dečki koji su prošli comando obuku bar nekoliko ljudi spasili.... ovi su bili u opasnosti da i oni izginu i to u povećem broju.... a bez ikakvog rezultata...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Vive les šipci!Starhemberg wrote:Vive la šipakEro wrote:Francuska odgovara - bombardovala Islamsku državu
Francuski borbeni avioni izveli su večeras do sada najobimniji napad na mete Islamske države u Siriji, tačnije u uporištu ekstremista Raki.
Izvor: B92, Tanjug nedelja, 15.11.2015. | 22:00
Napad je usledio dva dana posle terorističkih napada u Parizu u kojima je ubijeno više od 130 ljudi, saopštilo je Ministarstvo odbrane.
"U napadu, koji je istovremeno pokrenut iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Jordana, učestvovalo 10 borbenih aviona, a bačeno je 20 bombi", navelo je francusko Ministarstvo odbrane.
Operacija je pokrenuta u saradnji sa američkim snagama i tokom udara pogodjeni su komandni i regrutni centar džihadista, skladište municije i kamp za obuku boraca, kaže se u saopštenju francuskog ministarstva, preneo je Rojters.
Vive la France!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
HEBOTE ERO , JEL TI TO IMAS PTSP posle :face: :face: :face: 500 godina od dolaska Turaka na Balkan? :face::face:
Bome ERO , DAJ TRAŽI PEMZIJU OD TURAKA .
Plus Odštetu za strah i bezaniju iz vlaške rumunjske u pravcu ercegovne .
Plus sto su ti Turci sagradili MOST. Jebo most .
Plus Odštetu za strah i bezaniju iz vlaške rumunjske u pravcu ercegovne .
Plus sto su ti Turci sagradili MOST. Jebo most .
Jebeš ga, sramota te da su bolje u nečem što se pripisuje muškima kao specijalnost. Zato ja ne dam ženi da kosi i roštilja, niti se ja njoj petljam u glačanje i pečenje kolačah.Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.
Znaš muške kakvi su, kad ženske počmu jurišati, onda muški kažu "Nemojte vi, mi ćemo..."...
100 godina nakon odlaska, komšinice.Sora wrote:HEBOTE ERO , JEL TI TO IMAS PTSP posle :face: :face: :face: 500 godina od dolaska Turaka na Balkan? :face::face:
2014-04-23
Plemenu? Šta si ti, Albanac ili Crnogorac, oni su valjda još jedini Europljani koji se diele u plemena.Leviathan2 wrote:u mom plemenu
Svi u ekipi moraju biti zaposleni tako da imaju mogućnost raditi ono što najbolje znaju raditi.Regoč wrote:Jebeš ga, sramota te da su bolje u nečem što se pripisuje muškima kao specijalnost. Zato ja ne dam ženi da kosi i roštilja, niti se ja njoj petljam u glačanje i pečenje kolačah.Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
ja sam uvijek imala jasan stav da se vojni rok ne smije ukinuti..teska vremena,trebalo bi i zene pozivat.
Znaš muške kakvi su, kad ženske počmu jurišati, onda muški kažu "Nemojte vi, mi ćemo..."...
Nekad sam ja bio taj koji je pekao ribe, a danas to radi moja gospođa.
Znaš zašto? Sad to radi bolje od mene i ne zato što bi to kao bio "njezin posao".
Ja, na primjer, uvijek mijenjam žarulje. Gospođa kaže da je nju strah da je ne ubije struja.
2014-04-23
U načelu smo se i mi podielili po tom što komu ide bolje, recimo ja super perem suđe nakon ručka. A trimer i kosilica kao da su oblikovani za moju ruku. Dok mikser i kuhača ženi nikada ne ispadaju iz ruku. Meni da pa ih ni ne uzimam. Kao što ni žena nikada ne uzima daljinski da bi programirala snimanje.Ero wrote:Svi u ekipi moraju biti zaposleni tako da imaju mogućnost raditi ono što najbolje znaju raditi.Regoč wrote:Jebeš ga, sramota te da su bolje u nečem što se pripisuje muškima kao specijalnost. Zato ja ne dam ženi da kosi i roštilja, niti se ja njoj petljam u glačanje i pečenje kolačah.Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
Znaš zašto? Sad to radi bolje od mene i ne zato što bi to kao bio "njezin posao".
Ja, na primjer, uvijek mijenjam žarulje. Gospođu kaže da ju je strah da je ne ubije struja.
Sve prema potrebi....Podjela posla je situacijska. Do prije par godina nikad u životu nisam čak ni čaj skuvao, ili jaje utvrdo, a danasRegoč wrote:U načelu smo se i mi podielili po tom što komu ide bolje, recimo ja super perem suđe nakon ručka. A trimer i kosilica kao da su oblikovani za moju ruku. Dok mikser i kuhača ženi nikada ne ispadaju iz ruku. Meni da pa ih ni ne uzimam. Kao što ni žena nikada ne uzima daljinski da bi programirala snimanje.Ero wrote:Svi u ekipi moraju biti zaposleni tako da imaju mogućnost raditi ono što najbolje znaju raditi.Regoč wrote:Jebeš ga, sramota te da su bolje u nečem što se pripisuje muškima kao specijalnost. Zato ja ne dam ženi da kosi i roštilja, niti se ja njoj petljam u glačanje i pečenje kolačah.Ero wrote:Po ugledu na Israel? I kod Kurda je dalo fantastične rezultate...maggie13 wrote:
Ja, na primjer, uvijek mijenjam žarulje. Gospođu kaže da ju je strah da je ne ubije struja.
sam specijalac u kuhanju, jer je to od mene zahtjevala situacija. Sve znam, pa čak i veš mašinu upalit...i veš objesit, posložit..
Ovo zadnje, po mišljenju moje gospođe, nikad nisam dovoljno dobro napravio. Da sad ne spominjem dnevno brisanje praha na TV ili
kuhinjskih elementih...Majko mila koji dosadan posao...ka na tekućem traku, uvijek isto.
2014-04-23
Ero, pristajem na sve, osim na peglanje. Radije svaki dan sanitarom wc čistiti.
Jedino peglao nisam . Jednom tjedno platiš i to je to...Regoč wrote:Ero, pristajem na sve, osim na peglanje. Radije svaki dan sanitarom wc čistiti.
2014-04-23
Meni ne moraš ni platit. Ja ti gratis ispeglam sve kartice.Ero wrote:Jedino peglao nisam . Jednom tjedno platiš i to je to...Regoč wrote:Ero, pristajem na sve, osim na peglanje. Radije svaki dan sanitarom wc čistiti.
Guest- Guest
Ne, hvala, imam jednu "gratis" doma.Još jednu takvu pa bih bankrotirao.Eva wrote:Meni ne moraš ni platit. Ja ti gratis ispeglam sve kartice.Ero wrote:Jedino peglao nisam . Jednom tjedno platiš i to je to...Regoč wrote:Ero, pristajem na sve, osim na peglanje. Radije svaki dan sanitarom wc čistiti.
2014-04-23
Uf, skupa si. Moja ima mjeru, nikad ne pegla do kraja.Eva wrote:Meni ne moraš ni platit. Ja ti gratis ispeglam sve kartice.Ero wrote:Jedino peglao nisam . Jednom tjedno platiš i to je to...Regoč wrote:Ero, pristajem na sve, osim na peglanje. Radije svaki dan sanitarom wc čistiti.
Uvijek plaćam kešom ako se ikako da, jer samo na taj način imam pravu kontrolu nad ulazom i izlazom novca. Moja djeca su stalno u minusu...Poravnaš im minuse, kroz par mjeseci je isto. Onda jednostavno odustaneš...
Pametan si ti,ero...k'o da si meni otac..mi kazemo: Koliki ti je pokrivac,toliko se mozes pokrit..
Last edited by maggie13 on 16/11/2015, 15:06; edited 1 time in total
2014-04-12
Ma,nema na cemu..treba znat s lovom
2014-04-12
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Crolinda, ajd povedi kolo...
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 1. kolo
» prognoze 2. kolo
» prognoze 3. kolo
Page 6 of 7