Crolinda, ajd povedi kolo...
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Crolinda, ajd povedi kolo...
Pustite te dječje igrice, ozbiljna su vrimena, koja traže ozbiljan pristup.
Govna su isplivala...slijedi čišćenje i kloriranje do nivoa pitkosti.
Nema više skrivanja ...Vidjet ćemo tko je tu bio samo "slučajno"....
Govna su isplivala...slijedi čišćenje i kloriranje do nivoa pitkosti.
Nema više skrivanja ...Vidjet ćemo tko je tu bio samo "slučajno"....
imam jos rukohvat narodnih , za ovu prigodu
kasno marko na kosovo stize
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Marko je dobio po pi*ci. Game over.debotoijusto wrote:imam jos rukohvat narodnih , za ovu prigodu
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:
Netko tko slavi rođendan s huliganima, ne može riješiti problem huligana u državi.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pametno-opralo-kolindu-tko-slavi-rodjendan-s-huliganima-ne-moze-rijesiti-problem-huliganizma/900778.aspx
Guest- Guest
kamo sreće da su tako bili nabrijani za ekonomiju i problem nezaposlenosti ,a ne što joj par momaka od 25godina iz splita, sabotiraju lopinu mamića
Guest- Guest
Tebi je ono sabotiranje Mamića?preko_vode_do_slobode wrote:kamo sreće da su tako bili nabrijani za ekonomiju i problem nezaposlenosti ,a ne što joj par momaka od 25godina iz splita, sabotiraju lopinu mamića
Ne mogu vjerovati šta sve ovdje neću pročitati.
Ero wrote:Tebi je ono sabotiranje Mamića?preko_vode_do_slobode wrote:kamo sreće da su tako bili nabrijani za ekonomiju i problem nezaposlenosti ,a ne što joj par momaka od 25godina iz splita, sabotiraju lopinu mamića
Ne mogu vjerovati šta sve ovdje neću pročitati.
Počni čitati vlastite postove tek onda nećeš moći vjerovati...
Guest- Guest
Eno ih već kuknjava, "Nisam ja, majkemi".
Sa'ćete lijepo priznati i 'ko je crta svastiku na Poljudu i 'ko je bija poslodavac
Da vidimo čija majka crnu vunu prede... .
Sa'ćete lijepo priznati i 'ko je crta svastiku na Poljudu i 'ko je bija poslodavac
Da vidimo čija majka crnu vunu prede... .
Kako kolinda brani jebaca mamica..ne bi me cudilo da ga stavi u ravan sa andrijom matijasem paukom...da je pravne drzave taj bi vec visio iza resataka a ne sepurio se po hrvatskoj i francuskoj...reprezentacija je postala hercegovacka prcija...dobro da ne nosi ime 'hercegovina'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace,Linda je ime cesto u svapskih mali pesova kujica...sad,ne znam jel Ero to namjerno.,...???
Guest- Guest
otprilike, Mamić plača ovim idiotima njihovo kurčenje i sada traži revanšvuksadinare wrote:Kako kolinda brani jebaca mamica..ne bi me cudilo da ga stavi u ravan sa andrijom matijasem paukom...da je pravne drzave taj bi vec visio iza resataka a ne sepurio se po hrvatskoj i francuskoj...reprezentacija je postala hercegovacka prcija...dobro da ne nosi ime 'hercegovina'
Kermit-
2014-04-17
Holinda je na međunarodnom planu marioneta Merkelice i SAD,a na unutarnjem gdje ima malo više manevarske slobode, očito negativka za (sve)veći broj glasača.
Kako njenih tako i onih koji na izborima za nju nisu glasali,ali i onih koji su za nju mislili glasati.
Kako njenih tako i onih koji na izborima za nju nisu glasali,ali i onih koji su za nju mislili glasati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim predsjednica koja imitira kriminalca...i onda se neki cude zasto je optuzuju da joj je mamic ljubavnik...a na tribinama je ionako bilo 90 posto gastarbajtera...jebe se njima sto mamic i suker vedre i oblace...ajmo mi gledat hrvatsku...kuze moj quratz sto se desava u nasem nogometu da su sefovi nasim igracima krimosi od kojih su mnogi pod krivicnim i kaznenim prijavamajastreb wrote:Holinda je na međunarodnom planu marioneta Merkelice i SAD,a na unutarnjem gdje ima malo više manevarske slobode, očito negativka za (sve)veći broj glasača.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Grabarica je na međunarodnom političkom planu nobody. 'Loš sluh' i koketiranje s ustašijom već joj se obilo o glavu, što 'packama' od saveznika uoči Bleiburga, što raspadom vlade u kojoj je jedan od ministara Nazi. Očito se najbolje snalazi u regijonu.jastreb wrote:Holinda je na međunarodnom planu marioneta Merkelice i SAD,a na unutarnjem gdje ima malo više manevarske slobode, očito negativka za (sve)veći broj glasača.
Guest- Guest
Samo vi svoj posa, a mi ćemo svoj.KWAChance4668 wrote:Grabarica je na međunarodnom političkom planu nobody. 'Loš sluh' i koketiranje s ustašijom već joj se obilo o glavu, što 'packama' od saveznika uoči Bleiburga, što raspadom vlade u kojoj je jedan od ministara Nazi. Očito se najbolje snalazi u regijonu.jastreb wrote:Holinda je na međunarodnom planu marioneta Merkelice i SAD,a na unutarnjem gdje ima malo više manevarske slobode, očito negativka za (sve)veći broj glasača.
Vašoj priči se bliži kraj. Najprije svastika na Poljudi, tko zašto i s kojim ciljem.
Ovo je 2016, a referentna točka je 1995.-a, pa po redu, kako Bog zapovida.
Last edited by Ero on Sun 19 Jun - 18:19; edited 1 time in total
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mile, ajd' povedi kolo..
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 3. kolo
» prognoze 4. kolo
» prognoze 5. kolo
» Odjebi pederčino usrana i povedi svog Komšića sa sobom kojeg si podržao na onom sastanku EU 20.02.2022 godine a Hrvatskoj rekao da odjebe
» prognoze 3. kolo
» prognoze 4. kolo
» prognoze 5. kolo
Page 1 of 4