Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
da si mu barem čvrgu opalio danas bi te više cijenio, ovako je ostao totalno razočaran s "ustašama" i percepcijom kakvu je imao o njima/namamichaellcmacha wrote:misliš... ćaćina bježanija... pa sam mu ja kriv.... koji sam mu dao sendvič i sokić od vindijetre wrote:to je njemu njegova borba dala :Dmichaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:
...
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
cale mu se mislio kao pobjednik vratit pa uzet jos nekoliko stanova no zajeb se desio...michaellcmacha wrote:aj što mu drugi jedini rane iz mladosti ..... ali što ih je sam solidan ... tko zna tko je u stanu na trešnjevci .... sve ove godineRa wrote:A ti si uselio garant u taj stan? :)crvenkasti wrote:Četnička smradulja. Dobro smo učinili što smo ju otjerali. I oteli joj stan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajd što mu je ćale to mislio ali što je i budalu od sina u to ubjedio!!vuksadinare wrote:cale mu se mislio kao pobjednik vratit pa uzet jos nekoliko stanova no zajeb se desio...michaellcmacha wrote:aj što mu drugi jedini rane iz mladosti ..... ali što ih je sam solidan ... tko zna tko je u stanu na trešnjevci .... sve ove godineRa wrote:A ti si uselio garant u taj stan? :)crvenkasti wrote:Četnička smradulja. Dobro smo učinili što smo ju otjerali. I oteli joj stan.
Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
Kako vam nije žao?
crvenkasti-
2014-04-17
pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
I meni tebe. Najviše će mi biti kad umreš. Ali onda poslije ću osjećati kao neko olakšanje.
crvenkasti-
2014-04-17
Ljiljo, gori ti dvorište (California) glupačo jedna, a ti zviraš preko plota.
Guest- Guest
sad i ti kao Megipismejker wrote:A đe je nama nash uhljeb Regoč??..Nit ga ima,nit itko za njega pita..isto kao iza Asilu..iako u konfliktu sa obojicom,ipak su to nasi forumski druzi...ccccc.....sramota..
eno ga na mabusovom forumu povremeno
svrati
immortal-
2014-04-16
crveni, mozes li se nekako drukcije obracat mihi osim sa zeljom da je pokojni..morbidno i neprijatno..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
I meni tebe. Najviše će mi biti kad umreš. Ali onda poslije ću osjećati kao neko olakšanje.
Maggie19 wrote:crveni, mozes li se nekako drukcije obracat mihi osim sa zeljom da je pokojni..morbidno i neprijatno..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
crvenko ja bi ti za ovo smjesta dala ban od bar tri dana
a adminici smeta samo ovo što navodi
ismijavanje Hrvatske narodne pripadnosti niti ne spominje
kad smo već kod uvođenja reda
immortal-
2014-04-16
Mortalka, kad ti budes admin prihvacat cu i postivat tvoje odluke i stavove.
U medjuvremenu te molim da ti uvazavas moje.
čuj imala si gadan ispad prije nekih 7-10 danaMaggie19 wrote:Mortalka, kad ti budes admin prihvacat cu i postivat tvoje odluke i stavove.
nije ti nekultura i neuvažavanje dalo ispričati se što si me s pojedincima usporedila s prasadi koja se valja
??
jesi li razumna
ili ti bahatost daje toliko odvažnosti da zaista vjeruješ da ti to smiješ ili da možda vrijediš nešto više
nisam mortalka nego mortal.,. na ovom forumu
što ću ja uvažavati moja je stvar i odluka
nemaš mi pravo oduzeti pravo na izjašnjavanje
i dalje tvrdim isto
immortal-
2014-04-16
da
moja slobodna zapažanja
zadnji put kad si me izbacila banom bez razloga primijetila sam tvoje ubacivanje crvenkastom , pokušaj pridobivanja svih i svakog, što ti očito ne daje dovoljno snage da ga saniraš kad pretjera, recimo upravo sad kad uvredljivo govori o pripadnicima Hr naroda
vidiš mene to ne bi diralo
ako se propagira red, onda je red uvesti reda!!
moja slobodna zapažanja
zadnji put kad si me izbacila banom bez razloga primijetila sam tvoje ubacivanje crvenkastom , pokušaj pridobivanja svih i svakog, što ti očito ne daje dovoljno snage da ga saniraš kad pretjera, recimo upravo sad kad uvredljivo govori o pripadnicima Hr naroda
vidiš mene to ne bi diralo
ako se propagira red, onda je red uvesti reda!!
2014-04-16
Sljedeci put se javi ako se i kad bude biralo nesto na forumu.
Jednostavno, moras prihvatit pravila ponasanja na forumu i uzanca ponasanja opcenito.
Prema tebi sam bila i vise nego tolerantna i popustljiva, a tome je svjedocio cijeli forum.
Da se netko drugi obracao bilo kome na forumu onako, bio bi stroze kaznjen.
Pa ti vidi kako ces dalje.
Jednostavno, moras prihvatit pravila ponasanja na forumu i uzanca ponasanja opcenito.
Prema tebi sam bila i vise nego tolerantna i popustljiva, a tome je svjedocio cijeli forum.
ma da, tolerantnaMaggie19 wrote:Sljedeci put se javi ako se i kad bude biralo nesto na forumu.
u čemu to??
adminu se MORA podilaziti??
to je onda diktatura gora od diktature Ante Pavelića ??
tako se ponašati ne smijete
svatko ima pravo na govor
pazi koliko nas je tu i svi pišemo o političarima
kada bi se političari ponašali kao ti trebali bi svi koji ih komentiraju završiti u zatvoru, gotovo cijela Hrvatska
nije admin nekog foruma veća faca od Hrvatskih političara
pa da vidimo i tebe
immortal-
2014-04-16
Pricajte sto god zelite, gospodjo Mortal, samo ne vrijedjajte..:-)
navedi što si ti to tolerirala
uvrijedila ja tebe ??
gospođo admin izmišljate
jedno je biti uvredljiv jer ti netko ne podilazi
potpuno drugo prekršiti pravila foruma i međuljudskih odnosa
uvrijedila ja tebe ??
gospođo admin izmišljate
jedno je biti uvredljiv jer ti netko ne podilazi
potpuno drugo prekršiti pravila foruma i međuljudskih odnosa
immortal-
2014-04-16
još se nisi ispričala ti meni zbog uvrede uspoređivanja s prasadi koja se valja
immortal-
2014-04-16
Joker wrote:Ljiljo, gori ti dvorište (California) glupačo jedna, a ti zviraš preko plota.
Ni Milićev Buenos Aires nije u formi... eli se Argentina uopće izvukla iz krize?
darth_vader-
2014-04-17
on ne zna komu će koga i kada biti žao... možda on umre prije mene jer ne bi me čudilo da od toliko prikrivene ogorčenosti i neskrivene mržnje već dugo nosi zloćudnog u sebi koji mu još ne daje signal prisutnosti... u svakom slučaju meni je uistinu žao... i ako ga ima a i... i dobro je zanjega da se nada olakšanju.... kakvom takvom.....Maggie19 wrote:crveni, mozes li se nekako drukcije obracat mihi osim sa zeljom da je pokojni..morbidno i neprijatno..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Moze bit fora jednom, dvaput, pa i triput..ali verglat uvijek isto..meni nije smijesno.michaellcmacha wrote:on ne zna komu će koga i kada biti žao... možda on umre prije mene jer ne bi me čudilo da od toliko prikrivene ogorčenosti i neskrivene mržnje već dugo nosi zloćudnog u sebi koji mu još ne daje signal prisutnosti... u svakom slučaju meni je uistinu žao... i ako ga ima a i... i dobro je zanjega da se nada olakšanju.... kakvom takvom.....Maggie19 wrote:crveni, mozes li se nekako drukcije obracat mihi osim sa zeljom da je pokojni..morbidno i neprijatno..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Ljiljana Nikolovska na listi Radn.fronte
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
Page 10 of 13