Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Moze bit fora jednom, dvaput, pa i triput..ali verglat uvijek isto..meni nije smijesno.michaellcmacha wrote:on ne zna komu će koga i kada biti žao... možda on umre prije mene jer ne bi me čudilo da od toliko prikrivene ogorčenosti i neskrivene mržnje već dugo nosi zloćudnog u sebi koji mu još ne daje signal prisutnosti... u svakom slučaju meni je uistinu žao... i ako ga ima a i... i dobro je zanjega da se nada olakšanju.... kakvom takvom.....Maggie19 wrote:crveni, mozes li se nekako drukcije obracat mihi osim sa zeljom da je pokojni..morbidno i neprijatno..crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:pa kako nije... meni je žao uistinu...crvenkasti wrote:Zašto me napadate tako čoporativno i žestoko? A znate da sam jadan, glup i Hrvat.
Kako vam nije žao?
I meni tebe. Najviše će mi biti kad umreš. Ali onda poslije ću osjećati kao neko olakšanje.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Sotona uzalud čeka na mihinu dušu. Čak ni on ne može ništa s takvom bezvrijednom i praznom hrpom ničega.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma, zna on to, ali se u njegovom selu tako udvaraju ženskinju.pismejker wrote:Čika-Prckoff..RA je CURA..prckov wrote:cakaniOh_Femder wrote:Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;Pprckov wrote:uzalud vam trud sviraciRa wrote:
Nije to problem. Jednostavno plešeš kako ti zasviraju.
Toliki selak pak nisi.
Nisam rekla da ću pjevati, nego da ću propjevati
samo ako vatru zapale negdje u planini mozda I ja poskocim koji put
a I inace ne plesem kako drugi sviraju, nisam ja ko ti ofulan
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
a ti sad nastavi uvijat svoje budalastine
Skaču oko vatre i prave se blesavi. Pojedinci se prave blesavi. Ostali se ne moraju praviti. :)
Guest- Guest
ma ne znam, kako cu znat, ali sam pretpostavio po avataruRa wrote:Ma, zna on to, ali se u njegovom selu tako udvaraju ženskinju.pismejker wrote:Čika-Prckoff..RA je CURA..prckov wrote:cakaniOh_Femder wrote:Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;Pprckov wrote:
uzalud vam trud sviraci
samo ako vatru zapale negdje u planini mozda I ja poskocim koji put
a I inace ne plesem kako drugi sviraju, nisam ja ko ti ofulan
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
Skaču oko vatre i prave se blesavi. Pojedinci se prave blesavi. Ostali se ne moraju praviti. :)
opet cudna su vremena pa bolje pitat
slijedom toga nisam ti se ni udvaro, izgleda meni da bi ti volila da jesam, a?
znam ja I to kad mi nije mrsko
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:...Ra wrote:Dok je tebe nema straha od prazne. Ti vrijediš za desetak njih.crvenkasti wrote:Ako svi glupi Hrvati odu, Hrvatska će ostat prazna.
To nisam znala.
Istina je da me nervira s olinjalim forama da je glupi Hrvat, ali ako su mu uzeli stan žao mi je. Stvarno.
Opravdanje za oduzimanje privatne imovine može biti jedino ako je vlasnik do te imovine došao kriminalnim radnjama. Tada je to apsolutno opravdan, čak neophodan čin.
Sve drugo je otimačina i nema opravdanja, pogotovo ne u društvu koje sebe naziva demokratskim i slobodnim.
Guest- Guest
Aha. Aj tam skači dok ti se vatra nije ugasila.prckov wrote:ma ne znam, kako cu znat, ali sam pretpostavio po avataruRa wrote:Ma, zna on to, ali se u njegovom selu tako udvaraju ženskinju.pismejker wrote:Čika-Prckoff..RA je CURA..prckov wrote:cakaniOh_Femder wrote:
Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;P
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
Guest- Guest
hahahaRa wrote:Aha. Aj tam skači dok ti se vatra nije ugasila.prckov wrote:ma ne znam, kako cu znat, ali sam pretpostavio po avataruRa wrote:Ma, zna on to, ali se u njegovom selu tako udvaraju ženskinju.pismejker wrote:Čika-Prckoff..RA je CURA..prckov wrote:
cakani
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
jel te to pali kad skacem
2014-04-19
Ne pali mene, ali pali tebe. Pogotovo kad je visok plamen.prckov wrote:hahahaRa wrote:Aha. Aj tam skači dok ti se vatra nije ugasila.prckov wrote:ma ne znam, kako cu znat, ali sam pretpostavio po avataruRa wrote:Ma, zna on to, ali se u njegovom selu tako udvaraju ženskinju.pismejker wrote:
Čika-Prckoff..RA je CURA..
Guest- Guest
Joker wrote:Ljiljo, gori ti dvorište (California) glupačo jedna, a ti zviraš preko plota.
Preko plota?
Znači svi koji ne žive u Hr virkaju preko plota? Pa to je skoro pola foruma.
Guest- Guest
dobarRa wrote:Ne pali mene, ali pali tebe. Pogotovo kad je visok plamen.prckov wrote:hahahaRa wrote:Aha. Aj tam skači dok ti se vatra nije ugasila.prckov wrote:ma ne znam, kako cu znat, ali sam pretpostavio po avataruRa wrote:
Ma, zna on to, ali se u njegovom selu tako udvaraju ženskinju.
ajd bar nesto od tebe a da vrijedi
2014-04-19
od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo pratiprckov wrote:dobarRa wrote:Ne pali mene, ali pali tebe. Pogotovo kad je visok plamen.prckov wrote:hahahaRa wrote:Aha. Aj tam skači dok ti se vatra nije ugasila.prckov wrote:
ma ne znam, kako cu znat, ali sam pretpostavio po avataru
ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo pratiprckov wrote:dobarRa wrote:Ne pali mene, ali pali tebe. Pogotovo kad je visok plamen.prckov wrote:hahahaRa wrote:
Aha. Aj tam skači dok ti se vatra nije ugasila.
a sumnjam da cu I s njom
jos ne znam sto, al znacu
2014-04-19
jasambrend wrote:Joker wrote:Ljiljo, gori ti dvorište (California) glupačo jedna, a ti zviraš preko plota.
Ni Milićev Buenos Aires nije u formi... eli se Argentina uopće izvukla iz krize?
Samo što nisu. To znači nikad.
Guest- Guest
na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo pratiprckov wrote:dobarRa wrote:Ne pali mene, ali pali tebe. Pogotovo kad je visok plamen.prckov wrote:
hahaha
a sumnjam da cu I s njom
a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo pratiprckov wrote:dobarRa wrote:
Ne pali mene, ali pali tebe. Pogotovo kad je visok plamen.
a sumnjam da cu I s njom
2014-04-19
pa ajd, ne moramo svi biti apsolutno istih pogleda, da bismo se dobro zabavljali...znaš kako to ide..od teme do teme, na jednoj cvatu ruže, na drugoj sijevaju sikireprckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo pratiprckov wrote:
dobar
a sumnjam da cu I s njom
ma ok je ona, ne kazem da mora bit pametna dobra I lijepa ko jaNoor wrote:pa ajd, ne moramo svi biti apsolutno istih pogleda, da bismo se dobro zabavljali...znaš kako to ide..od teme do teme, na jednoj cvatu ruže, na drugoj sijevaju sikireprckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:
od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo prati
a sumnjam da cu I s njom
moze slobodno bit I prosjek
2014-04-19
Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.prckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo pratiprckov wrote:
dobar
a sumnjam da cu I s njom
Imaš ružnu naviku "penjati se" (uglavnom) na ženska ramena (a bome i na glavu), kako bi izgledao veći. Nije mi to baš poželjna osobina kod ljudi, a pogotovo ne kod muške populacije.
Al' dobro, vjerojatno postoji neko logično objašnjenje takvom ponašanju. :)
Guest- Guest
ima objasnjenjeRa wrote:Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.prckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagaliNoor wrote:
od naše Ra ima jako puno toga što vrijedi...samo prati
a sumnjam da cu I s njom
Imaš ružnu naviku "penjati se" (uglavnom) na ženska ramena (a bome i na glavu), kako bi izgledao veći. Nije mi to baš poželjna osobina kod ljudi, a pogotovo ne kod muške populacije.
prvo je da ti tvrdnja nije tocna
a drugo je da ne diskriminiram budale po spolu
jel mi dobro objasnjenje
2014-04-19
Nije.prckov wrote:ima objasnjenjeRa wrote:Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.prckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na njuprckov wrote:
ne znam, malo me podsjeca na onu neku prije sto je ovdje svracala pa se Nismo nikako slagali
a sumnjam da cu I s njom
jel mi dobro objasnjenje
Probaj opet.
Guest- Guest
jest jestRa wrote:Nije.prckov wrote:ima objasnjenjeRa wrote:Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.prckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:
na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na nju
jel mi dobro objasnjenje
Probaj opet.
I trece I ja imam nekakve standee=rde
e ako ni sad nije dobro onda nesto s tobom nije u redu
2014-04-19
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Ljiljana Nikolovska na listi Radn.fronte
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
Page 11 of 13