Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
jest jestRa wrote:Nije.prckov wrote:ima objasnjenjeRa wrote:Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.prckov wrote:a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapamNoor wrote:
na Rabarbaru? da, i mene nekako podsjeća na nju
Imaš ružnu naviku "penjati se" (uglavnom) na ženska ramena (a bome i na glavu), kako bi izgledao veći. Nije mi to baš poželjna osobina kod ljudi, a pogotovo ne kod muške populacije.
Al' dobro, vjerojatno postoji neko logično objašnjenje takvom ponašanju. :)
prvo je da ti tvrdnja nije tocna
a drugo je da ne diskriminiram budale po spolu
jel mi dobro objasnjenje
Probaj opet.
I trece I ja imam nekakve standee=rde
e ako ni sad nije dobro onda nesto s tobom nije u redu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Kad si ti u pitanju sumnjam da je tako jednostavno objašnjenje. Da ne kažem dijagnoza.prckov wrote:jest jestRa wrote:Nije.prckov wrote:ima objasnjenjeRa wrote:Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.prckov wrote:
a jel to ista, vidim ja da smeka na nju I nekakve njene moralne standarde u koje se ja ne uklapam
Imaš ružnu naviku "penjati se" (uglavnom) na ženska ramena (a bome i na glavu), kako bi izgledao veći. Nije mi to baš poželjna osobina kod ljudi, a pogotovo ne kod muške populacije.
jel mi dobro objasnjenje
Probaj opet.
Eh, još najbolje da misliš kako s tobom nije nešto u redu! To ti je kao kad Mujo na autocesti uleti u krivi smjer.
Guest- Guest
jednostavno nego staRa wrote:Kad si ti u pitanju sumnjam da je tako jednostavno objašnjenje. Da ne kažem dijagnoza.prckov wrote:jest jestRa wrote:Nije.prckov wrote:ima objasnjenjeRa wrote:
Lako za moje moralne standarde, oni su teret samo meni, ali ne slažemo se mi zbog drugih stvari.
jel mi dobro objasnjenje
Probaj opet.
Eh, još najbolje da misliš kako s tobom nije nešto u redu! To ti je kao kad Mujo na autocesti uleti u krivi smjer.
za sve ostalo tu je mastercard
2014-04-19
A gle, ako ne znaš popeglati svoje manire, onda peglaš mastericu.prckov wrote:jednostavno nego staRa wrote:Kad si ti u pitanju sumnjam da je tako jednostavno objašnjenje. Da ne kažem dijagnoza.prckov wrote:jest jestRa wrote:Nije.prckov wrote:
ima objasnjenje
jel mi dobro objasnjenje
Probaj opet.
Stvar odabira. :)
Guest- Guest
a sta to fali mojim manirima molicu lijepoRa wrote:A gle, ako ne znaš popeglati svoje manire, onda peglaš mastericu.prckov wrote:jednostavno nego staRa wrote:Kad si ti u pitanju sumnjam da je tako jednostavno objašnjenje. Da ne kažem dijagnoza.prckov wrote:jest jestRa wrote:
Nije.
Probaj opet.
evo sam te cak pustio u predvorje svoje duse odakle si mogla virnit u moj dnevni boravak a ti ko slon u staklenoj kuci
i ja kao nemam manire
2014-04-19
Fali oboje, kvaliteta i kvantiteta.prckov wrote:a sta to fali mojim manirima molicu lijepoRa wrote:A gle, ako ne znaš popeglati svoje manire, onda peglaš mastericu.prckov wrote:jednostavno nego staRa wrote:Kad si ti u pitanju sumnjam da je tako jednostavno objašnjenje. Da ne kažem dijagnoza.prckov wrote:
jest jest
evo sam te cak pustio u predvorje svoje duse odakle si mogla virnit u moj dnevni boravak a ti ko slon u staklenoj kuci
i ja kao nemam manire
Nisam ja (velika) kao slon, nego si ti iznutra toliko skučen da svatko tko zaviri zaglavi još u hodniku.
Zaprljali smo temu svojim prepucavanjem. :)
Odoh.
Guest- Guest
ajd zdravo debelaRa wrote:Fali oboje, kvaliteta i kvantiteta.prckov wrote:a sta to fali mojim manirima molicu lijepoRa wrote:A gle, ako ne znaš popeglati svoje manire, onda peglaš mastericu.prckov wrote:jednostavno nego staRa wrote:
Kad si ti u pitanju sumnjam da je tako jednostavno objašnjenje. Da ne kažem dijagnoza.
i ja kao nemam manire
Nisam ja (velika) kao slon, nego si ti iznutra toliko skučen da svatko tko zaviri zaglavi još u hodniku.
Odoh.
2014-04-19
Haha, dobro si mu napisala, skurčen u glavu!
crvenkasti-
2014-04-17
jesam to I tebi stao na zuljcrvenkasti wrote:Haha, dobro si mu napisala, skurčen u glavu!
ajd sta ima veze
mozda odes
2014-04-19
prckov wrote:jesam to I tebi stao na zuljcrvenkasti wrote:Haha, dobro si mu napisala, skurčen u glavu!
ajd sta ima veze
mozda odes
Zar nisi ti taj koji je otišao?
Ja sam tu.
crvenkasti-
2014-04-17
pa kas iccrvenkasti wrote:prckov wrote:jesam to I tebi stao na zuljcrvenkasti wrote:Haha, dobro si mu napisala, skurčen u glavu!
ajd sta ima veze
mozda odes
Ja sam tu.
2014-04-19
prckov wrote:pa kas iccrvenkasti wrote:prckov wrote:jesam to I tebi stao na zuljcrvenkasti wrote:Haha, dobro si mu napisala, skurčen u glavu!
ajd sta ima veze
mozda odes
Ja sam tu.
Još razmišljam. Možda se od Nove godine popravi situacija u Hrvatskoj.
crvenkasti-
2014-04-17
tata mu je bio jna oficirčić... 91. je otišao u četniike na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog... eto tako su ostali bez stana... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku...Ra wrote:Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:...Ra wrote:
Dok je tebe nema straha od prazne. Ti vrijediš za desetak njih.
To nisam znala.
Istina je da me nervira s olinjalim forama da je glupi Hrvat, ali ako su mu uzeli stan žao mi je. Stvarno.
Opravdanje za oduzimanje privatne imovine može biti jedino ako je vlasnik do te imovine došao kriminalnim radnjama. Tada je to apsolutno opravdan, čak neophodan čin.
Sve drugo je otimačina i nema opravdanja, pogotovo ne u društvu koje sebe naziva demokratskim i slobodnim.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
meni je rekao da mu je stari u koncaru radiomichaellcmacha wrote:tata mu je bio jna oficirčić ... 91. otišao je u četnici na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog ... eto tako su ostali bez stana ... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku ...Ra wrote:Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:tužan grize češen nokte i pita se ono što mu je ovo potrebno .... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci .... ne što ga je izgubilo nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu ...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod četkomT. wrote:
...
To nisam znala.
Istina je da me nervira s olinjalim forama da je glupi Hrvat, ali ako sam mu uzeo stan žao mi je. Stvarno.
Opravdanje zbog oduzimanja privatne imovine može biti samo ako je vlasnik izvršio kriminalnu radnju. Tada je apsolutno opravdan, čak i neophodan čin.
Sve drugo je otimačina i nema opravdanja, pogotovo ne u društvu koje sebe naziva demokratskim i slobodnim.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veli on i da je hrvat ;)vuksadinare wrote:meni je rekao da mu je stari u koncaru radiomichaellcmacha wrote:tata mu je bio jna oficirčić ... 91. otišao je u četnici na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog ... eto tako su ostali bez stana ... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku ...Ra wrote:Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:tužan grize češen nokte i pita se ono što mu je ovo potrebno .... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci .... ne što ga je izgubilo nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu ...tre wrote:
ra je baš dobro počistila pod četkom
To nisam znala.
Istina je da me nervira s olinjalim forama da je glupi Hrvat, ali ako sam mu uzeo stan žao mi je. Stvarno.
Opravdanje zbog oduzimanja privatne imovine može biti samo ako je vlasnik izvršio kriminalnu radnju. Tada je apsolutno opravdan, čak i neophodan čin.
Ti si u velikoj prednosti.prckov wrote:ajd zdravo debelaRa wrote:Fali oboje, kvaliteta i kvantiteta.prckov wrote:a sta to fali mojim manirima molicu lijepoRa wrote:A gle, ako ne znaš popeglati svoje manire, onda peglaš mastericu.prckov wrote:
jednostavno nego sta
i ja kao nemam manire
Odoh.
Tvoja glupost se ne vidi izdaleka kao moja debljina.
Guest- Guest
Ako je u agresiji sudjelovao ćaća nije i mladi čejen. Nije svojevoljno otišao tamo, otac ga je odveo. A on se vratio. :)michaellcmacha wrote:tata mu je bio jna oficirčić... 91. je otišao u četniike na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog... eto tako su ostali bez stana... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku...Ra wrote:Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:
...
To nisam znala.
Istina je da me nervira s olinjalim forama da je glupi Hrvat, ali ako su mu uzeli stan žao mi je. Stvarno.
Opravdanje za oduzimanje privatne imovine može biti jedino ako je vlasnik do te imovine došao kriminalnim radnjama. Tada je to apsolutno opravdan, čak neophodan čin.
Trebaju li djeca plaćati grijehe roditelja?
Guest- Guest
ne, ali ne trebaju ni dobivati stanove od RH 'na lijepe oči', samo zato što su čejeni...Ra wrote:Ako je u agresiji sudjelovao ćaća nije i mladi čejen. Nije svojevoljno otišao tamo, otac ga je odveo. A on se vratio. :)michaellcmacha wrote:tata mu je bio jna oficirčić... 91. je otišao u četniike na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog... eto tako su ostali bez stana... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku...Ra wrote:Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:
ra je baš dobro počistila pod sa četkom
To nisam znala.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nije zato što su čejeni, nego zato što su stvarni vlasnici.T. wrote:ne, ali ne trebaju ni dobivati stanove od RH 'na lijepe oči', samo zato što su čejeni...Ra wrote:Ako je u agresiji sudjelovao ćaća nije i mladi čejen. Nije svojevoljno otišao tamo, otac ga je odveo. A on se vratio. :)michaellcmacha wrote:tata mu je bio jna oficirčić... 91. je otišao u četniike na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog... eto tako su ostali bez stana... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku...Ra wrote:Što su crvenkastom uzeli stan?michaellcmacha wrote:
sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...
To nisam znala.
Bez obzira tko je tko, od kuda je i koje boje kože, znamo što podrazumijeva privatno vlasništvo, koja su prava i obveze.
Kao da nam nije bilo dovoljno otimačina kroz nacinalizacija u Yugi. Nastavljamo tradiciju i u Hr?
Guest- Guest
nije bilo vlasništvo nego stanarsko pravo...Ra wrote:Nije zato što su čejeni, nego zato što su stvarni vlasnici.T. wrote:ne, ali ne trebaju ni dobivati stanove od RH 'na lijepe oči', samo zato što su čejeni...Ra wrote:Ako je u agresiji sudjelovao ćaća nije i mladi čejen. Nije svojevoljno otišao tamo, otac ga je odveo. A on se vratio. :)michaellcmacha wrote:tata mu je bio jna oficirčić... 91. je otišao u četniike na baniju i sa sobom poveo mladog čejena crvenkastog... eto tako su ostali bez stana... jer mu je ćaća sudjelovao u agresiji na hrvatsku...Ra wrote:
Što su crvenkastom uzeli stan?
To nisam znala.
Bez obzira tko je tko, od kuda je i koje boje kože, znamo što podrazumijeva privatno vlasništvo, koja su prava i obveze.
Kao da nam nije bilo dovoljno otimačina kroz nacinalizacija u Yugi. Nastavljamo tradiciju i u Hr?
koje je postajalo vlasništvo otkupom pod određenim uvjetima i u određenim rokovima...
tko je to propustio, mogao je ostati u stanu kao najmoprimac...
također pod određenim uvjetima i u određenim rokovima...
tko je i to propustio, treba iseliti...
dan danas se, nakon više od 20 godina, vode sudski postupci glede tih stvari...
i nisu samo čejeni ostajali bez stanova...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
jesam ti to povrijedio tanane osjecajeRa wrote:Ti si u velikoj prednosti.prckov wrote:ajd zdravo debelaRa wrote:Fali oboje, kvaliteta i kvantiteta.prckov wrote:a sta to fali mojim manirima molicu lijepoRa wrote:
A gle, ako ne znaš popeglati svoje manire, onda peglaš mastericu.
i ja kao nemam manire
Odoh.
Tvoja glupost se ne vidi izdaleka kao moja debljina.
ili si procitala ono sto sam crvenkastom napiso pa pomislila da se nesto od toga napisanog odnosi I na tebe
ma ne bona, to ja I on nesto odprije
jebote da nisam skako okovatre mogo sam studirat siologiju
znas debela
2014-04-19
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Ljiljana Nikolovska na listi Radn.fronte
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
Page 12 of 13