Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
Page 1 of 1
Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zivi-zid-hdz-nije-nada-hdz-je-kriminal-primitivizam-nezaposlenost-i-siromastvo/874861.aspx
kad će to shvatiti većina ,biće bolje...
kad će to shvatiti većina ,biće bolje...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
eto vlado,sad si neprijatelj hrvatskog naroda..
Guest- Guest
Re: Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
uf,onda sve više neprijatelja.....kako god svi mi koji radimo i stvaramo smo neprijatelji...bogomdani wrote:eto vlado,sad si neprijatelj hrvatskog naroda..
2015-07-28
eto vidis..
morate davati jos vise para...
Guest- Guest
ne treba davati,uzmu sami ,inspekcije dođu i nema ,izmisle prekršaj samo da platiš....bogomdani wrote:eto vidis..
2015-07-28
Eto,zato ja otperjah i sad mi bas dobro..v_vlado wrote:ne treba davati,uzmu sami ,inspekcije dođu i nema ,izmisle prekršaj samo da platiš....bogomdani wrote:eto vidis..
Guest- Guest
Similar topics
» Netransparentnost nije kriminal i novac nije imovina
» siromaštvo nije nedostatak snage volje - nego novca
» Nije terorizam nego kriminal, kažu švabe
» Nije sve tako crno za neoliberale,liberale,homiće,anacionaliste,Vučića ima i dobrih vijesti za njih i novih nada
» Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
» siromaštvo nije nedostatak snage volje - nego novca
» Nije terorizam nego kriminal, kažu švabe
» Nije sve tako crno za neoliberale,liberale,homiće,anacionaliste,Vučića ima i dobrih vijesti za njih i novih nada
» Policija, vatrogasci, Živi zid - ništa nije pomoglo vlasnici pet shopa Zoom da uđe u dućan
Page 1 of 1