Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
man se ero stvari o kojima nemas pojmaEroo wrote:Ma dobro, ti si još na Mitru Miriću i Šabanu Šauliću, to je nešto drugo...prckov wrote:ma nije bolan eroEroo wrote:Eroo wrote:1987'
Sjećanja naviru, ne mogu odoljeti...puštam još jednom. Ovo je "ubrano" s nekih drugi svjetova, planeta...
to je ubrano u vinogradu u hercegovini I malo te uzelo
a drz se vina to je dobro
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Ljiljana Nikolovska Magazina Miliću: "Primitivizam su zatezanja alkoholne trbušine"
Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;Pprckov wrote:uzalud vam trud sviraciRa wrote:prckov wrote:ja sam seljacko djeteRa wrote:Eh da znaš plesati kao Milić ja bih propjevala. Ovako...prckov wrote:
jos da znas pjevat ko ljilja di bi ti bio kraj
ja ne plesem osim sto povremeno skacem oko vatre
jel se to racuna
a ti nemoj pjevat, dosta mi je I ta ljilja
i prekoglave za rano jutro
Nije to problem. Jednostavno plešeš kako ti zasviraju.
Toliki selak pak nisi.
Nisam rekla da ću pjevati, nego da ću propjevati
samo ako vatru zapale negdje u planini mozda I ja poskocim koji put
a I inace ne plesem kako drugi sviraju, nisam ja ko ti ofulan
cakaniOh_Femder wrote:Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;Pprckov wrote:uzalud vam trud sviraciRa wrote:prckov wrote:ja sam seljacko djeteRa wrote:
Eh da znaš plesati kao Milić ja bih propjevala. Ovako...
jel se to racuna
Toliki selak pak nisi.
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
a ti sad nastavi uvijat svoje budalastine
2014-04-19
Pa kad netko kao ti jebe ovce, onda mu ni pederluk nije stran, ali kao što ti već rekoh, ovcoprce, I don't swing that way. No drago mi je vidjeti koliko te pucaju i izjedaju frustracije Vidi se i iz aviona, a da si zaslužio, nije da nisi ;Pprckov wrote:sta je bilo cakaniOh_Femder wrote:Pa jel' ti znaš o nečemu drugome pričati..., nego o samom sebi?prckov wrote:skroz si ofulo/laRa wrote:Po našem drevnom običaju, uopće ne obraćamo pozornost na rečeno, nego upiremo prstom u govornika i pljuejemo ga. Pogotovo kad nam ne paše ono što govori.prckov wrote:
je ali je gda ljiljana to prosrala jer je u nekakvoj poziciji da je nekom bitno to sto ona ima ispatekitat, I time zauzela poziciju moralno prosvjetljene ikone kojoj se treba divit
a vrlo jeftino, naime nije potrosila ni jednu kunu a okrunisala se kraljicom empatije I morala
ali nisam iznenaden, nekako sam naviko a bome I oguglo na profulane tipove
jel ti se to prisralo pa doso na forum
A jesi li priznao svojoj imaginarnoj supruzi da te zapravo jedino ofce pale?prckov wrote:cakaniOh_Femder wrote:Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;Pprckov wrote:uzalud vam trud sviraciRa wrote:prckov wrote:
ja sam seljacko djete
jel se to racuna
Toliki selak pak nisi.
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
Last edited by Oh_Femder on 2/11/2019, 23:47; edited 1 time in total
ako ovo nije projekcija ja ne znam sta jeOh_Femder wrote:Pa kad netko kao ti jebe ovce, onda mu ni pederluk nije stran, ali kao što ti već rekoh, ovcoprce, I don't swing that way. No drago mi je vidjeti koliko te pucaju i izjedaju frustracije Vidi se i iz aviona, a da si zaslužio, nije da nisi ;Pprckov wrote:sta je bilo cakaniOh_Femder wrote:Pa jel' ti znaš o nečemu drugome pričati..., nego o samom sebi?prckov wrote:skroz si ofulo/laRa wrote:
Po našem drevnom običaju, uopće ne obraćamo pozornost na rečeno, nego upiremo prstom u govornika i pljuejemo ga. Pogotovo kad nam ne paše ono što govori.
2014-04-19
Kru'teranio...prckov wrote:sta je bilo cakaniOh_Femder wrote:Pa jel' ti znaš o nečemu drugome pričati..., nego o samom sebi?prckov wrote:skroz si ofulo/laRa wrote:Po našem drevnom običaju, uopće ne obraćamo pozornost na rečeno, nego upiremo prstom u govornika i pljuejemo ga. Pogotovo kad nam ne paše ono što govori.prckov wrote:
je ali je gda ljiljana to prosrala jer je u nekakvoj poziciji da je nekom bitno to sto ona ima ispatekitat, I time zauzela poziciju moralno prosvjetljene ikone kojoj se treba divit
a vrlo jeftino, naime nije potrosila ni jednu kunu a okrunisala se kraljicom empatije I morala
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Nego reci ti nama, koliku alimentaciju mjesečno plaćaš bivšoj?prckov wrote:ako ovo nije projekcija ja ne znam sta jeOh_Femder wrote:Pa kad netko kao ti jebe ovce, onda mu ni pederluk nije stran, ali kao što ti već rekoh, ovcoprce, I don't swing that way. No drago mi je vidjeti koliko te pucaju i izjedaju frustracije Vidi se i iz aviona, a da si zaslužio, nije da nisi ;Pprckov wrote:sta je bilo cakaniOh_Femder wrote:Pa jel' ti znaš o nečemu drugome pričati..., nego o samom sebi?prckov wrote:
skroz si ofulo/la
cakani, nemoj se blamiratOh_Femder wrote:Nego reci ti nama, koliku alimentaciju mjesečno plaćaš bivšoj?prckov wrote:ako ovo nije projekcija ja ne znam sta jeOh_Femder wrote:Pa kad netko kao ti jebe ovce, onda mu ni pederluk nije stran, ali kao što ti već rekoh, ovcoprce, I don't swing that way. No drago mi je vidjeti koliko te pucaju i izjedaju frustracije Vidi se i iz aviona, a da si zaslužio, nije da nisi ;Pprckov wrote:sta je bilo cakaniOh_Femder wrote:
Pa jel' ti znaš o nečemu drugome pričati..., nego o samom sebi?
pa nije ti tlinest godina
2014-04-19
He-he, istina peče ovcoprceprckov wrote:cakani, nemoj se blamiratOh_Femder wrote:Nego reci ti nama, koliku alimentaciju mjesečno plaćaš bivšoj?prckov wrote:ako ovo nije projekcija ja ne znam sta jeOh_Femder wrote:Pa kad netko kao ti jebe ovce, onda mu ni pederluk nije stran, ali kao što ti već rekoh, ovcoprce, I don't swing that way. No drago mi je vidjeti koliko te pucaju i izjedaju frustracije Vidi se i iz aviona, a da si zaslužio, nije da nisi ;Pprckov wrote:
sta je bilo cakani
ajd cakaniOh_Femder wrote:He-he, istina peče ovcoprceprckov wrote:cakani, nemoj se blamiratOh_Femder wrote:Nego reci ti nama, koliku alimentaciju mjesečno plaćaš bivšoj?prckov wrote:ako ovo nije projekcija ja ne znam sta jeOh_Femder wrote:
Pa kad netko kao ti jebe ovce, onda mu ni pederluk nije stran, ali kao što ti već rekoh, ovcoprce, I don't swing that way. No drago mi je vidjeti koliko te pucaju i izjedaju frustracije Vidi se i iz aviona, a da si zaslužio, nije da nisi ;P
iako si komedija moracu te napustit
naime I komedija koja se ponavlja dosadi
2014-04-19
Nije ti prvi put da si zbrisao podvijena repaprckov wrote:ajd cakaniOh_Femder wrote:He-he, istina peče ovcoprceprckov wrote:cakani, nemoj se blamiratOh_Femder wrote:Nego reci ti nama, koliku alimentaciju mjesečno plaćaš bivšoj?prckov wrote:
ako ovo nije projekcija ja ne znam sta je
iako si komedija moracu te napustit
naime I komedija koja se ponavlja dosadi
Čika-Prckoff..RA je CURA..prckov wrote:cakaniOh_Femder wrote:Plešeš ti itekako kako ti drugi sviraju. Kad ti bivša veli: - Alimentacija! nije ti ni pokojni Michael Jackson ravan kako se izvijaš u bokovima i tancaš nogicama ;Pprckov wrote:uzalud vam trud sviraciRa wrote:prckov wrote:
ja sam seljacko djete
jel se to racuna
Toliki selak pak nisi.
ja sam ozenjen coek
doduse ne sretno
Guest- Guest
Jel se zna tko je zatezao alkoholnu trbusinu iz ljiljine price ?
Jel musko ili zensko?
Jel musko ili zensko?
Ne boj se, nije Ljilja za tebe doznala...Sora wrote:Jel se zna tko je zatezao alkoholnu trbusinu iz ljiljine price ?
Jel musko ili zensko?
bolje da se nisu vatali ni puške ni mikrofonaprckov wrote:ne cini muziku to sto je dalmatinska ili krajiska kvalitetnom
to samo govori o njenoj autenticnosti u ovom slucaju dalmatinskoj
ali ne podrazumjeva automatski i kvalitet
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
aj što mu drugi sole rane iz mladosti..... ali što si ih sam soli... tko zna tko je u stanu na trešnjevci.... svih ovih godinaRa wrote:A ti si se uselio garant u taj stan? :)crvenkasti wrote:Četnička smradulja. Dobro smo učinili što smo ju otjerali. I oteli joj stan.
2015-08-08
sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:...Ra wrote:Dok je tebe nema straha od prazne. Ti vrijediš za desetak njih.crvenkasti wrote:Ako svi glupi Hrvati odu, Hrvatska će ostat prazna.
2015-08-08
to je njemu njegova borba dala :Dmichaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:...Ra wrote:Dok je tebe nema straha od prazne. Ti vrijediš za desetak njih.crvenkasti wrote:Ako svi glupi Hrvati odu, Hrvatska će ostat prazna.
misliš... ćaćina bježanija... pa sam mu ja kriv.... koji sam mu dao sendvič i sokić od vindijetre wrote:to je njemu njegova borba dala :Dmichaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:...Ra wrote:
Dok je tebe nema straha od prazne. Ti vrijediš za desetak njih.
2015-08-08
da si mu barem čvrgu opalio danas bi te više cijenio, ovako je ostao totalno razočaran s "ustašama" i percepcijom kakvu je imao o njima/namamichaellcmacha wrote:misliš... ćaćina bježanija... pa sam mu ja kriv.... koji sam mu dao sendvič i sokić od vindijetre wrote:to je njemu njegova borba dala :Dmichaellcmacha wrote:sad grize čejen nokte i pita se što mu je ovo trebalo.... a usput se i naživcirao zbog stana na trešnjevci.... ne što ga je izgubio nego što su mu u zamjenu ponudili jedan "sličan" na Laništu...tre wrote:ra je baš dobro počistila pod sa četkomT. wrote:
...
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Ljiljana Nikolovska na listi Radn.fronte
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
» Anketa EU magazina: Ko će prvi u EU?
» Mediji i senzacionalistički primitivizam?
» MILIĆU PREKIPJELO! Istresao sve u facu predsjedničinim ‘hejterima’
» Živi zid:Hdz nije nada,Hdz je kriminal,primitivizam,nezaposlenost i siromaštvo
Page 9 of 13