ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao - Page 8 Empty Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Post by darla 12/11/2015, 14:52

Ero wrote:

Na ponovljenim izborima HDZ formira vladu sam, bez drugih stranaka.
Na moje iznenađenje, jedini su koji su držali do obraza. Koliko toliko.

Ma koji obraz sa Karamarkom i Vasom  :D, ali da sad im je prilika, za presabrati se, ako idu novi izbori.

darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao - Page 8 Empty Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Post by Guest 12/11/2015, 14:54

Ero wrote:
zgdosada wrote:Nisu nije problem glasovi nego će ih ovi razmonitirati ucjenama i ponudama.
Iz dosadašnjeg : Presjek moga zaključka je da neće ni pokušati više s ucjenama. Dogovor da, ucjene ne.

Možda na stranačakoj raznini. Ali na privatnoj razini ucjene i ponude svašta mogu. Ti ljudi su političari vlastitu djecu bi prodali za pravu cijenu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/11/2015, 14:54

Kad se Most raspadne,na kraju će ona moja prognoza sa zastupnicima biti točna.Ostane Petrov s 5 do 6 zastupnika,dio ode SDP-u,dio HDZ-u,dio ostane nezavisni zastupnici. lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/11/2015, 14:54

Za sada je Prgomet jedini gubitnik izbora.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by darla 12/11/2015, 14:54

zgdosada wrote:
darla wrote:
neoliberalni_placenik wrote:tko je gotov? MOST? ja ću opet glasovati za njih.. mogla bi ekipa ladno sada osvojiti 30mandata a HDZ I SDP po 15

Ma mogli bi kurac  :D, nakon ovoga nitko im vise nece vjerovati to prvo. Drugo, vise glasa od HDZ-ovaca starog kova dobiti nece, koji inace Karamarka vidjeti ne mogu. I to je to ako idu novi izbori. Ako ne idu, budu se oni vec raspodjelili po leve i desne  :D

A koji su desni molim te objasni mi ?

A koji su lijevi?  :D Znas na kaj mislim, budu se rasporedili po SDP koalicija, HDZ koalicija.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2015, 14:55

darla wrote:
zgdosada wrote:
darla wrote:
neoliberalni_placenik wrote:tko je gotov? MOST? ja ću opet glasovati za njih.. mogla bi ekipa ladno sada osvojiti 30mandata a HDZ I SDP po 15

Ma mogli bi kurac  :D, nakon ovoga nitko im vise nece vjerovati to prvo. Drugo, vise glasa od HDZ-ovaca starog kova dobiti nece, koji inace Karamarka vidjeti ne mogu. I to je to ako idu novi izbori. Ako ne idu, budu se oni vec raspodjelili po leve i desne  :D

A koji su desni molim te objasni mi ?

A koji su lijevi?  :D Znas na kaj mislim, budu se rasporedili po SDP koalicija, HDZ koalicija.
Pa znam kaj misliš ali ono termini lijevi ili desni su skroz promašeni. ;).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/11/2015, 14:56

mutava baštarda wrote:Za sada je Prgomet jedini gubitnik izbora.
Puno veći gubitnik bi bio ukoliko bi se ponovili izbori a on ne uspije ući u sabor. :D
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 12/11/2015, 14:56

Eva wrote:Udbo, si ti Tonček?

nije, tonček je glupav

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/11/2015, 14:56

Nesto mi upalo u oko..kako prgometu nije sanader smetao lopina teski...dobro rijesio se hercegovaca iz vrha hdza pa mu pljacku oprostio...pa prgomet je sam priznao da se sa karamarkom nije posvadjao na osobnoj razini vec zbog politike unutrasnjeg uredjenja hdza gdje je karamarko uveo u vrh hdza ponovno prgometu 'omiljene' hercegovce..te u politici prema bh-a gdje je prgomet proglasen osobom bliskom sarajevu a ne covicu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/11/2015, 14:56

Eva wrote:Udbo, si ti Tonček?

Na kog Tončeka misliš ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 12/11/2015, 14:57

neoliberalni_placenik wrote:Dobro da su se riješili toga HDZovca.. neznam zašto uopće su u stranku primili nekoga iz lopovske stranke ,

prgomet nikad nije bio zapravo hadezeovac, peta kolona čista od početka
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/11/2015, 14:58

S današnje vremenske distance,vidimo kako je HDZ-u bio pravi potez taj što su se riješili Prgometa.Sad se prokazao kao SDPov spavač u njihovim redovima.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 12/11/2015, 14:58

kao i ovdje uostalom. U HDZ-u mu je posao bio rušiti karamarka i dovesti na vlast udbašku struju (kujundžića) a u mostu mu je posao bio odvesti ga na stranu sdp-a

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 12/11/2015, 14:58

Antif_No1 wrote:S današnje vremenske distance,vidimo kako je HDZ-u bio pravi potez taj što su se riješili Prgometa.Sad se prokazao kao SDPov spavač u njihovim redovima.

pokazao se još davno. I nisu ga se riješili, sam je otišao
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2015, 14:59

marcellus wrote:kao i ovdje uostalom. U HDZ-u mu je posao bio rušiti karamarka i dovesti na vlast udbašku struju (kujundžića) a u mostu mu je posao bio odvesti ga na stranu sdp-a

A ha Karamatko je desna struja HDZ-a. A bivša žena muslimanka. Svi desničari inače u hrvatskoj žene muslimanke u spomen na Paveliča valjda. Da je meni tako lud biti pa da pušim ta sranja. Super bi mi bilo.

Last edited by zgdosada on 12/11/2015, 15:00; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/11/2015, 14:59

marcellus wrote:
Antif_No1 wrote:S današnje vremenske distance,vidimo kako je HDZ-u bio pravi potez taj što su se riješili Prgometa.Sad se prokazao kao SDPov spavač u njihovim redovima.

pokazao se još davno. I nisu ga se riješili, sam je otišao
Pa ono,nisu ga izbacili kao Kosorku,već na kulturan način,ignorancija tako da se odjebe sam.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/11/2015, 15:00

Antif_No1 wrote:
Puno veći gubitnik bi bio ukoliko bi se ponovili izbori a on ne uspije ući u sabor. :D
On je sada Ronin. U slučaju novih izbora ostaje i bez katane.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2015, 15:00

mutava baštarda wrote:
Antif_No1 wrote:
On je sada Ronin. U slučaju novih izbora ostaje i bez katane.
Da bi bio Ronin trabao je nekada imati čast. A od kuda mu ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2015, 15:01

neka ode Prgomet.. čitam neke ljevičare kako kukaju, kako je ovo Petrova pro-HDZovska zavjera , da se rješavaju svih koji će biti protiv koalicije sa HDZom.. Riješili se Prgometa, ostao Petrina još iako će i njega nekako smirit?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/11/2015, 15:02

Izgleda da Petrov ide u koaliciju sa HDZom.. Mesić, antifašisti i NVO udruge na aparatima...

Sa druge strane 10ak pravnika mladeži HDZa što čeka uhljebljivanje tamo gdje sam pričao, možda ga i dobiju?

Last edited by neoliberalni_placenik on 12/11/2015, 15:03; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 12/11/2015, 15:02

petrina je redikul njega ko jebe, on neće biti protiv

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics