Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Ko laže taj i krade...Ode ča SDP, sve sa Prgometom.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Dobro da su se riješili toga HDZovca.. neznam zašto uopće su u stranku primili nekoga iz lopovske stranke ,
Guest- Guest
Meni kada netko kaže da je HDZ po defaultu je govno i lopov u mojoj glavi. Jednom sam takvom rekao da okrene đepove prije nego izađe iz mog stana da mi nešto ukrao nije. Jako se uvrijedio ali je poslušao.
Guest- Guest
Ovo je udar na koaliciju MOST/SDP, lako je moguće da ide MOST/HDZ, Petrina je protiv toga, ali mogao bi se lik smiriti, ionako ima posal u svojoj općini, možda se dogovore da mu HDZ izađe nekako u susret, riješi mu neki kurac.. i to je to.. HDZ/MOST koalicija, Zoki i antifašisti na aparatima
Guest- Guest
E sad me i ovi razočarali,pa jebemu mamicu i svađama i laganju i foteljama......htio im dat glas,al se veče prije napio i prespavo izbore,sad mi drago....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ma i mene HDZ uglavnom nažalost asocira na lopovluk.. jedno je bilo biti HDZovac 1989, ili 1990, a drugo je biti HDzovac u 2015.. samo lopovluk ih motivira i osobni interesi.. nažalost većinu..zgdosada wrote:Meni kada netko kaže da je HDZ po defaultu je govno i lopov u mojoj glavi. Jednom sam takvom rekao da okrene đepove prije nego izađe iz mog stana da mi nešto ukrao nije. Jako se uvrijedio ali je poslušao.
Guest- Guest
Eto na, a sve sto su trebali raditi je par tjedana sjediti na dupetu i ne raditi nista i sve bi se samo od sebe po inerciji rijesilo, ali ne, vlada jednistva
darla- Admin
2015-10-22
smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
Guest- Guest
'ADZ si je pojačao rejting. Ima poprilično relaksiranu situaciju-može birat.
2014-04-23
neoliberalni_placenik wrote:smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
Ma gotovi su, sad i da budu ponovno izbori, nula bodova. HDZ se umije malo i to je to.
darla- Admin
2015-10-22
tko je gotov? MOST? ja ću opet glasovati za njih.. mogla bi ekipa ladno sada osvojiti 30mandata a HDZ I SDP po 15
Guest- Guest
Na ponovljenim izborima HDZ formira vladu sam, bez drugih stranaka.darla wrote:neoliberalni_placenik wrote:smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
Ma gotovi su, sad i da budu ponovno izbori, nula bodova. HDZ se umije malo i to je to.
Na moje iznenađenje, jedini su koji su držali do obraza. Koliko toliko.
2014-04-23
Nisu nije problem glasovi nego će ih ovi razmonitirati ucjenama i ponudama.
Guest- Guest
Danas SDP na aparatima...neoliberalni_placenik wrote:smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kao što su formirali i sada .. pogotovo su se obrukali sa onim valjanjem po zastavi, skakanjem i ljepljenjem po čeluEro wrote:Na ponovljenim izborima HDZ formira vladu sam, bez drugih stranaka.darla wrote:neoliberalni_placenik wrote:smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:tko je gotov? MOST? ja ću opet glasovati za njih.. mogla bi ekipa ladno sada osvojiti 30mandata a HDZ I SDP po 15
Ma mogli bi kurac , nakon ovoga nitko im vise nece vjerovati to prvo. Drugo, vise glasa od HDZ-ovaca starog kova dobiti nece, koji inace Karamarka vidjeti ne mogu. I to je to ako idu novi izbori. Ako ne idu, budu se oni vec raspodjelili po leve i desne
darla- Admin
2015-10-22
Zar nepoštivanje državne zastave nije prekršaj ?neoliberalni_placenik wrote:kao što su formirali i sada .. pogotovo su se obrukali sa onim valjanjem po zastavi, skakanjem i ljepljenjem po čeluEro wrote:Na ponovljenim izborima HDZ formira vladu sam, bez drugih stranaka.darla wrote:neoliberalni_placenik wrote:smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
Guest- Guest
darla wrote:neoliberalni_placenik wrote:tko je gotov? MOST? ja ću opet glasovati za njih.. mogla bi ekipa ladno sada osvojiti 30mandata a HDZ I SDP po 15
Ma mogli bi kurac , nakon ovoga nitko im vise nece vjerovati to prvo. Drugo, vise glasa od HDZ-ovaca starog kova dobiti nece, koji inace Karamarka vidjeti ne mogu. I to je to ako idu novi izbori. Ako ne idu, budu se oni vec raspodjelili po leve i desne
A koji su desni molim te objasni mi ?
Guest- Guest
Iz dosadašnjeg : Presjek moga zaključka je da neće ni pokušati više s ucjenama. Dogovor da, ucjene ne.zgdosada wrote:Nisu nije problem glasovi nego će ih ovi razmonitirati ucjenama i ponudama.
2014-04-23
Ero wrote:
Na ponovljenim izborima HDZ formira vladu sam, bez drugih stranaka.
Ma koji obraz sa Karamarkom i Vasom , ali da sad im je prilika, za presabrati se, ako idu novi izbori.
darla- Admin
2015-10-22
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
Page 7 of 12