Hvala na suradnji, i doviđenja!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hvala na suradnji, i doviđenja!
Hoće li biti repriza? I hoće li Kosorica biti recimo Tepeš? Njemu bi dobro broševi i taškice išli na visinu.
Kaj mislite kaj bu rekel Tim, osim, draga moja građevine?
Kaj mislite kaj bu rekel Tim, osim, draga moja građevine?
Guest- Guest
Re: Hvala na suradnji, i doviđenja!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-na-indexu-oreskovic-se-u-14-sati-obraca-javnosti/897351.aspx
Guest- Guest
..karamarko zapeo da bude premijer..ali samo iz razloga da se afere zataskaju...no pitanje je oce li dobit za to podrsku u saboru...blesav je ako na to racuna..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma dobit će Uskok doma i smještaj u Remetincu, kakve Banske dvore.
Guest- Guest
Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
...i ode
Guest- Guest
'Ko? Milanović? Kuda, na Krk?Noor wrote:Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
...i ode
Noor wrote:Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
...i ode
Nikad neću zaboravit kad su Sanadera uhvatili u Salzburgu, čak me i taxist zajebavao da mi je ex premijer u zatvoru i da bi ga trebala posjetit, zemljak u nevolji.
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
...i ode
Nikad neću zaboravit kad su Sanadera uhvatili u Salzburgu, čak me i taxist zajebavao da mi je ex premijer u zatvoru i da bi ga trebala posjetit, zemljak u nevolji.
si išla?
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
...i ode
si išla?
Moš mislit.
Guest- Guest
Eva wrote:Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
...i ode
si išla?
Moš mislit.
mogu
Guest- Guest
Karamarko je srpskim vojnicima sao krajine sređivao mirovine.....mirko rašković,....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Karamarko je srpskim vojnicima sao krajine sređivao mirovine.....mirko rašković,....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Karamarko je srpskim vojnicima sao krajine sređivao mirovine.....mirko rašković,....
A Mađarima upravljačka prava. Domoljub nema kaj. Voli hrvatsku lisnicu u svom džepu.
Guest- Guest
Jedini pametan čovjek tamo izgleda...Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Jedini pametan čovjek tamo izgleda...Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
Guest- Guest
Orešković jebe-ne vadi..
odlaze Karamarko i Petrov, Haso i Oreškoviće će nastaviti guziti
odlaze Karamarko i Petrov, Haso i Oreškoviće će nastaviti guziti
Guest- Guest
deda getting old wrote:Starhemberg wrote:Jedini pametan čovjek tamo izgleda...Vegvísir wrote:Op, op, poziva Karamarka i Petrova da se povuku s dužnosti
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin:Hvala,SLovenijo! Hvala,prijetelji!
» Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
Page 1 of 3