Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
petrina je redikul njega ko jebe, on neće biti protiv
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
zgdosada wrote:marcellus wrote:kao i ovdje uostalom. U HDZ-u mu je posao bio rušiti karamarka i dovesti na vlast udbašku struju (kujundžića) a u mostu mu je posao bio odvesti ga na stranu sdp-a
A ha Karamatko je desna struja HDZ-a. A bivša žena muslimanka. Svi desničari inače u hrvatskoj žene muslimanke u spomen na Paveliča valjda. Da je meni tako lud biti pa da pušim ta sranja. Super bi mi bilo.
naravno da nije desna. Udbaška struja je desna. Ne jebe udbu lijevo ili desno, nego za koga radiš, i čije interese štitiš. Deklarirane Ustaše su ok ako podržavaju financijske interese udbomafije.
2014-04-16
Saborski mandat trebao bi biti časan. Kod nas je tumačenje fleksibilno.zgdosada wrote:Da bi bio Ronin trabao je nekada imati čast. A od kuda mu ?mutava baštarda wrote:On je sada Ronin. U slučaju novih izbora ostaje i bez katane.Antif_No1 wrote:Puno veći gubitnik bi bio ukoliko bi se ponovili izbori a on ne uspije ući u sabor.mutava baštarda wrote:Za sada je Prgomet jedini gubitnik izbora.
Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
uglavnom - most + prgomet + hdz = pušiona
most - prgomet + hdz = ajde ok
most - prgomet + sdp - ajde ok, neće dugo ionako
novi izbori - tko zna, most će svakako biti još jači
kako god okreneš ovo je korak u dobrom smjeru
Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
dobro, to je nekom dobro nekom loše, ali ovakav razvoj stvari najmanje ide na ruku udbi, a to je ono što je dobro.
2014-04-16
Most je od samog početka bio paraobavještajni projekt,trojanska treća opcija...neki od nas su to još prije izbora govorili.
2015-07-23
Udbaška struja je u hrvatkoj desna ? Da saberi se . A deklarirane ustaše je udbaš koji je napravio HDZ pobio još u ratu. Tako da razni Perkovići i Mustaći pa i on sam na kraju mogu mirno spavati i ne brinuti se da im se crnci osvete nakon rata.marcellus wrote:zgdosada wrote:marcellus wrote:kao i ovdje uostalom. U HDZ-u mu je posao bio rušiti karamarka i dovesti na vlast udbašku struju (kujundžića) a u mostu mu je posao bio odvesti ga na stranu sdp-a
A ha Karamatko je desna struja HDZ-a. A bivša žena muslimanka. Svi desničari inače u hrvatskoj žene muslimanke u spomen na Paveliča valjda. Da je meni tako lud biti pa da pušim ta sranja. Super bi mi bilo.
naravno da nije desna. Udbaška struja je desna. Ne jebe udbu lijevo ili desno, nego za koga radiš, i čije interese štitiš. Deklarirane Ustaše su ok ako podržavaju financijske interese udbomafije.
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:Most je od samog početka bio paraobavještajni projekt,trojanska treća opcija...neki od nas su to još prije izbora govorili.
Što god bili zaterali su vam kurac u dupe. A narod to veseli. A vas neke veseli neke boli ovisi i seksualnoj orjentaciji.
Guest- Guest
slažem se.. iskreno navijam za koaliciju MOST+HDZ, samo da Mesiću zatvore ured.. to jedva čeka i Petrov i Karamarko.. to bi bila prva odluka buahah..marcellus wrote:uglavnom - most + prgomet + hdz = pušiona
Guest- Guest
Zaterali kome ? Ne znam na koga konkretno misliš ?zgdosada wrote:Antif_No1 wrote:Most je od samog početka bio paraobavještajni projekt,trojanska treća opcija...neki od nas su to još prije izbora govorili.
Što god bili zaterali su vam kurac u dupe. A narod to veseli. A vas neke veseli neke boli ovisi i seksualnoj orjentaciji.
2015-07-23
zgdosada wrote:Udbaška struja je u hrvatkoj desna ? Da saberi se . A deklarirane ustaše je udbaš koji je napravio HDZ pobio još u ratu. Tako da razni Perkovići i Mustaći pa i on sam na kraju mogu mirno spavati i ne brinuti se da im se crnci osvete nakon rata.marcellus wrote:zgdosada wrote:marcellus wrote:kao i ovdje uostalom. U HDZ-u mu je posao bio rušiti karamarka i dovesti na vlast udbašku struju (kujundžića) a u mostu mu je posao bio odvesti ga na stranu sdp-a
udba nema boju, to je interesna skupina, ne ideološka.
Ma nije meni toliko važno tko će biti na čelu države,koliko mi je važno da se njeguju tekovine antifašizma a to s Karamarkom neće biti moguće.
2015-07-23
Ovaj narod ima političare kakve i zaslužuje,......loše.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Naravno da nema. Ali da je Paradžik preživio Franjin atentat pobojao bi ih on sve u crveno. A zavio im majke i žene u crno. Zato su ga i ubili. Jasno je nekima od nas da broba nije gotova.marcellus wrote:zgdosada wrote:Udbaška struja je u hrvatkoj desna ? Da saberi se . A deklarirane ustaše je udbaš koji je napravio HDZ pobio još u ratu. Tako da razni Perkovići i Mustaći pa i on sam na kraju mogu mirno spavati i ne brinuti se da im se crnci osvete nakon rata.marcellus wrote:zgdosada wrote:marcellus wrote:kao i ovdje uostalom. U HDZ-u mu je posao bio rušiti karamarka i dovesti na vlast udbašku struju (kujundžića) a u mostu mu je posao bio odvesti ga na stranu sdp-a
udba nema boju, to je interesna skupina, ne ideološka.
Guest- Guest
Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
srednjeročno i dugoročno gledano : Most+SDP je OK.
Prvi sljedeći izbori SDP se raspada na SKH i socijldemokrate europskog tipa, koji bi usrkali Most.
Ili s kojim bi se spojili,svejedno. Što niti ne bi bilo tako loše.
PS: No nije više realna opcija.
Prvi sljedeći izbori SDP se raspada na SKH i socijldemokrate europskog tipa, koji bi usrkali Most.
Ili s kojim bi se spojili,svejedno. Što niti ne bi bilo tako loše.
PS: No nije više realna opcija.
Last edited by Ero on 12/11/2015, 15:22; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Šta vi mislite da nam je to jedini igrač tamo?mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
E moji naivci
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Tko laže taj i krade. Naivac.udba wrote:Šta vi mislite da nam je to jedini igrač tamo?mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
E moji naivci
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
2015-07-23
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
Page 9 of 12