Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mi hrvati nikada nismo i nikada nečemo njegovati ono što vi nazivate antifašizmom. A ti si ili lud ili slijep ako to ne vidiš.Antif_No1 wrote:Ma nije meni toliko važno tko će biti na čelu države,koliko mi je važno da se njeguju tekovine antifašizma a to s Karamarkom neće biti moguće.
Evo jedna prigodna za tebe i takve kao ti.
Guest- Guest
Sad, kao dobru zamjenu, imate Prgometa.Antif_No1 wrote:Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Oh,hvala ti,volim Maidensezgdosada wrote:Mi hrvati nikada nismo i nikada nečemo njegovati ono što vi nazivate antifašizmom. A ti si ili lud ili slijep ako to ne vidiš.Antif_No1 wrote:Ma nije meni toliko važno tko će biti na čelu države,koliko mi je važno da se njeguju tekovine antifašizma a to s Karamarkom neće biti moguće.
Evo jedna prigodna za tebe i takve kao ti.
2015-07-23
On se još nije dovoljno dokazao.Ero wrote:Sad, kao dobru zamjenu, imate Prgometa.Antif_No1 wrote:Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
2015-07-23
I ja obožavam još od kada sam dijete bio. ;) Si bio u Splitu na koncertu ?
Guest- Guest
Nisam,imao obveze.Vidiš kako i ti imaš predispozicije postati subkulturni antifašist,sudeć po tvom glazbenom ukusu.
2015-07-23
Sinoć je bila u oblacima, a danas je na aparatima...Antif_No1 wrote:Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
Sve je dobro dok nije na bijelom,onda je opaka.mutava baštarda wrote:Sinoć je bila u oblacima, a danas je na aparatima...Antif_No1 wrote:Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
2015-07-23
Morao bi organizirati sMještaj par stotina tisuća muja da zadovolji standard.Antif_No1 wrote:On se još nije dovoljno dokazao.Ero wrote:Sad, kao dobru zamjenu, imate Prgometa.Antif_No1 wrote:Ma ona je sada u oblacima jer se nada ustoličenju u UN-u,pa joj više nisu toliko važne naše antifašističke tekovine.mutava baštarda wrote:Morao se bolje kamuflirati. Zbog jednog neopreznog agenta ugrožene su nam antifašističke tekovine. Vesna Pusić na cukru i vodi. Njoj nitko ne želi doći noću.Antif_No1 wrote:Pomalo zam zabrinut za antifašističku perspektivu,taman kad smo se malo opustili,naš agent Prgomet zajebe stvar,napravi ishitren potez.Ovakav razvoj događaja najviše ide na ruku zločinačkoj...
Antif_No1 wrote:Nisam,imao obveze.Vidiš kako i ti imaš predispozicije postati subkulturni antifašist,sudeć po tvom glazbenom ukusu.
Bilo je super. Ja ne mješam glazbu i politku dapače ne volim bendove koji su previše "politički aktivni". Muzika se nesmije blatiti politikom. :). Usvari serem obožavam Irske nacionalističke pjesme.
Guest- Guest
Kako god,mislim da je i Kolindica na aparatima.Ako premijer ostane ona oljuštena bubašvaba,neće joj biti lako i iduće 4 god.
2015-07-23
Dok Ero diše njena će se čutiAntif_No1 wrote:Kako god,mislim da je i Kolindica na aparatima.Ako premijer ostane ona oljuštena bubašvaba,neće joj biti lako i iduće 4 god.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
U ovom trenutku imate samo nju, ostalo je boranija.mutava baštarda wrote:Dok Ero diše njena će se čutiAntif_No1 wrote:Kako god,mislim da je i Kolindica na aparatima.Ako premijer ostane ona oljuštena bubašvaba,neće joj biti lako i iduće 4 god.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
udba wrote:Ako bi Karamarko izbacio sve lopine iz HDZ osta bi samo ja unutra
darth_vader-
2014-04-17
Ero wrote:U ovom trenutku imate samo nju, ostalo je boranija.mutava baštarda wrote:Dok Ero diše njena će se čutiAntif_No1 wrote:Kako god,mislim da je i Kolindica na aparatima.Ako premijer ostane ona oljuštena bubašvaba,neće joj biti lako i iduće 4 god.
Koji MI . Ta baba ne zna kamo spada a ti jos manje
UZMI SI JU DOMA
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
problemn je što nas ostoja i milanče ostavljaju izvan žice dok se trpamo mujama i gle čuda ko ostaje sa nama-srbija, bosna, mak, grč,alb,cg i kosovo--ludilo brale od zapadnog balkana iliti u prijevodu čisti region. Dakle ko imalo ima domoljublja u sebi treba jedabti nanu i ostoji i milančetu i sprječiti daljnju devastaciju kroz njihovu pogubnu regionalnu politiku.neoliberalni_placenik wrote:smješi se mandat HDZu, Karamarko bi mogao biti spašen sa respiratora.. Ostao je još Petrina kao protivnik, ali njega će nekako ušutkati.. Zoki bi mogao biti isključen sa resporatora, a Ostojića čekaju kamatari lol..
Guest- Guest
Uglavnom Milanovićev mandat će biti zapamćen po tome što se EU od nas ogradila žicom
Za most je bolje bez obzira na daljnje korake da se riješe tog psihopate.neoliberalni_placenik wrote:neka ode Prgomet.. čitam neke ljevičare kako kukaju, kako je ovo Petrova pro-HDZovska zavjera , da se rješavaju svih koji će biti protiv koalicije sa HDZom.. Riješili se Prgometa, ostao Petrina još iako će i njega nekako smirit?
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Izgleda da Petrov i nije toliko zelen i naivan ....al ok plus za njega.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
Page 10 of 12