ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao - Page 3 Empty Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Post by Guest 10/11/2015, 19:10

RayMabus wrote:
tre911 wrote:
On je kurac od ofce, da je HOSovac nebi mogao smisliti ni SDP no njemu su komunisti koji nisu željeli državu i koji su predali oružje TO u ruke JNA puno draža opcija od onih koji su krvavo stvarali državu.
Manje su zlo od HDZ-e jer se zna da komunisti nevole četnike.

Čudna veza HOSa i pravih komunjara al to ti je tako.

Sad znamo što Petrini u autu svira. afro

Guest
Guest

Back to top Go down

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao - Page 3 Empty Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Post by RayMabus 10/11/2015, 19:10

tre911 wrote:
kaja_333 wrote:I opet istim rezultatom tre. Mad Zox je digo SDP iz mrtvih svojim ludilom.
Teško, sada HDZ zna gdje je fulao i udariti će svom artiljerijom u taj prostor a ljudi će popizditi na MOST zbog sranja koja prave i imamo čistu pobjedu HDZa u to sam siguran.
Ne znam oćeš li baš imat čistu pobjedu HDZa al svakako Karamarko ćedobit koji mandat više ( neće manje sigurno ) a to Karamarku isto igra jer nemože izgubit nikako.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 10/11/2015, 19:12

tre911 wrote:
kaja_333 wrote:I opet istim rezultatom tre. Mad Zox je digo SDP iz mrtvih svojim ludilom.
Teško, sada HDZ zna gdje je fulao i udariti će svom artiljerijom u taj prostor a ljudi će popizditi na MOST zbog sranja koja prave i imamo čistu pobjedu HDZa u to sam siguran.
Kakvih sranja??? pa Karkurac je ispao potpuni kreten i politički posve netalentirana osoba da ne govorim da ako iz stranke ne otjerate ološ barem što se tiče deratizacije da ćete se raspasti u neredu toliko o Mostu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 19:15

Fenix malo se bolje raspitaj o nekim relacijama Franjo Tuđman i HOS.

Nemam ti volje objašnjavat. Proguglaj sam malo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 19:16

RayMabus wrote:Fenix malo se bolje raspitaj o nekim relacijama Franjo Tuđman i HOS.

Ni ne moraš, sve mi je odavno jasno naročito kad su HOS i BiH u pitanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 19:18

Fénix wrote:
RayMabus wrote:Fenix malo se bolje raspitaj o nekim relacijama Franjo Tuđman i HOS.

Ni ne moraš, sve mi je odavno jasno naročito kad su HOS i BiH u pitanju.
PLus oni HDZ-ovce smatraju lažnim domoljubima tzv takujin Hrvatima ( novčanik Hrvatima ).

HOS-ovci bi to sve postreljali te iz HDZa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Brain32 10/11/2015, 19:43

ostrakon wrote:
RayMabus wrote:Neće oni sa nikim kolairati a niti će HDZ koalirati sa SDPom i obrnuto.

MOST je završena prića. Dugo je i trajao. Al ajde bar nas je malo uveselio a politićare isprepadao.
piše u ovom članku kojeg si dao da  hoće, samo oni to koaliranje zovu suradnja, promjene rječ pa je kao drukčije
Ma gle, Predsjednik RH daje mandat za stavljanje Vlade RH osobi koja uživa povjerenje većine zastupnika, povjerenje ne mora značiti koaliciju
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Trinity 10/11/2015, 19:53

Crveni, malo si se previše zaigrao.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by IL Risorto 10/11/2015, 19:56

Most će biti jedno veliko razočaranje,nije da nisam već ranije rekao ali ne vjerujem nekome koga mediji preko noći zakivaju u zvijezde.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 10/11/2015, 19:56

jel to petrina pisao

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/11/2015, 19:57

Trinity wrote:Crveni, malo si se previše zaigrao.

Uhvatilo me neko domoljublje.

A ja se uhvatila čišćenja tvog domoljublja.

T
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 20:03

kaja_333 wrote:A koji prostor da sad udari kad je kasno? Luđak je odigrao sve ono sto su oni trebali. Tak ti je to nažalost.
SDP je potrošen i želi koaliciju sa MOSTom po svaku cijenu jer je svjestan da je dvotrećinska većina protiv njih-tako izbori pokazuju. E sad jasno je da će ljudi popizditi na most i sranja koje prave i da će ili apstinirati razočarani ili dati svoj glas HDZu. U svakom slučaju HDZ profitira debelo sa ponovljenim izborima i tu nema greške.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 20:04

debotoijusto wrote:
tre911 wrote:
vidis meni baca na obrnuto , ako HDZ/SDP ne podrze prijedlog reformi i ponove se izbori mogli bi samo jos izgubiti glasova...
Ne vjerujem, most se u prva dva dane već kompromitirao sa nejedinstvom tako da čisto sumnjam da će im ponovljeni izbori ići na ruku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 10/11/2015, 20:16

tre911 wrote:
kaja_333 wrote:A koji prostor da sad udari kad je kasno? Luđak je odigrao sve ono sto su oni trebali. Tak ti je to nažalost.
SDP je potrošen i želi koaliciju sa MOSTom po svaku cijenu jer je svjestan da je dvotrećinska većina protiv njih-tako izbori pokazuju. E sad jasno je da će ljudi popizditi na most i sranja koje prave i da će ili apstinirati razočarani ili dati svoj glas HDZu. U svakom slučaju HDZ profitira debelo sa ponovljenim izborima i tu nema greške.
Ma SDP je smeće samo Hadeze se nije očistio ološa to je problem stalno privlači u sebe kriminalce i sniushodljivce tipa Jandroković, osim toga nešt sa tim izbjeglicama i odnosom mi je sumnjivo, Sdepe sa svojim debilanom o multikultiju otvorenih vrata, dobijo je podršku 99% medija, da ne govorim Merkelicu, Šoroša i t d nije ni to za prešutiti...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 10/11/2015, 20:17

istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto 10/11/2015, 20:20

marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Slažem se,sve one namrguđene face kao da su zombiji a posebno mi je iritantna gospođica Rimac sa onim svojim traktorskim glasom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Kermit 10/11/2015, 20:21

Antif_No1 wrote:
marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Slažem se,sve one namrguđene face kao da su zombiji a posebno mi je iritantna gospođica Rimac sa onim svojim traktorskim glasom.
Rimac ono guske u magli, tuka i lopov prelijepo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by udba 10/11/2015, 20:22

Ako bi Karamarko izbacio sve lopine iz HDZ osta bi samo ja unutra

2015-11-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 10/11/2015, 20:22

A i onaj Miro Kovač,lik je stvarno oduran.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 20:27

asilovski wrote:
tre911 wrote:
Ma SDP je smeće samo Hadeze se nije očistio ološa to je problem stalno privlači u sebe kriminalce i sniushodljivce tipa Jandroković, osim toga nešt sa tim izbjeglicama i odnosom mi je sumnjivo, Sdepe sa svojim debilanom o multikultiju otvorenih vrata, dobijo je podršku 99% medija, da ne govorim Merkelicu, Šoroša i t d nije ni to za prešutiti...
Mislim da ljudi ne idu toliko u tom pravcu sa razmišljanje, staviti će se jednostavan izbor pred njih i gotovo što se tiče pol. situacije u RH. Što se tiče izbjeglica izgleda da je milanče napravio dil sa njemačkom i da smo postali po toj priči nafilovani mujama ko filovana paprika. Da to procuri(ako je gotova stvar) milanče ne da nebi osvojio mandat nego bi vjerojatno i na vješalima završio pa je stoga i jasna njegova sumanutost da po svaku cijenu formira vladu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 20:28

Tko zna oče li se i taj MOST raspast ako ne sastavi vladu a NEČE JU SASTAVIT JER SU PRGAVI I UMIŠLJENI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics