Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
RayMabus wrote:Manje su zlo od HDZ-e jer se zna da komunisti nevole četnike.tre911 wrote:
On je kurac od ofce, da je HOSovac nebi mogao smisliti ni SDP no njemu su komunisti koji nisu željeli državu i koji su predali oružje TO u ruke JNA puno draža opcija od onih koji su krvavo stvarali državu.
Čudna veza HOSa i pravih komunjara al to ti je tako.
Sad znamo što Petrini u autu svira.
Guest- Guest
Ne znam oćeš li baš imat čistu pobjedu HDZa al svakako Karamarko ćedobit koji mandat više ( neće manje sigurno ) a to Karamarku isto igra jer nemože izgubit nikako.tre911 wrote:Teško, sada HDZ zna gdje je fulao i udariti će svom artiljerijom u taj prostor a ljudi će popizditi na MOST zbog sranja koja prave i imamo čistu pobjedu HDZa u to sam siguran.kaja_333 wrote:I opet istim rezultatom tre. Mad Zox je digo SDP iz mrtvih svojim ludilom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakvih sranja??? pa Karkurac je ispao potpuni kreten i politički posve netalentirana osoba da ne govorim da ako iz stranke ne otjerate ološ barem što se tiče deratizacije da ćete se raspasti u neredu toliko o Mostutre911 wrote:Teško, sada HDZ zna gdje je fulao i udariti će svom artiljerijom u taj prostor a ljudi će popizditi na MOST zbog sranja koja prave i imamo čistu pobjedu HDZa u to sam siguran.kaja_333 wrote:I opet istim rezultatom tre. Mad Zox je digo SDP iz mrtvih svojim ludilom.
Kermit-
2014-04-17
Fenix malo se bolje raspitaj o nekim relacijama Franjo Tuđman i HOS.
Nemam ti volje objašnjavat. Proguglaj sam malo.
2014-04-11
Ni ne moraš, sve mi je odavno jasno naročito kad su HOS i BiH u pitanju.RayMabus wrote:Fenix malo se bolje raspitaj o nekim relacijama Franjo Tuđman i HOS.
Guest- Guest
PLus oni HDZ-ovce smatraju lažnim domoljubima tzv takujin Hrvatima ( novčanik Hrvatima ).Fénix wrote:Ni ne moraš, sve mi je odavno jasno naročito kad su HOS i BiH u pitanju.RayMabus wrote:Fenix malo se bolje raspitaj o nekim relacijama Franjo Tuđman i HOS.
HOS-ovci bi to sve postreljali te iz HDZa.
2014-04-11
Ma gle, Predsjednik RH daje mandat za stavljanje Vlade RH osobi koja uživa povjerenje većine zastupnika, povjerenje ne mora značiti koalicijuostrakon wrote:piše u ovom članku kojeg si dao da hoće, samo oni to koaliranje zovu suradnja, promjene rječ pa je kao drukčijeRayMabus wrote:Neće oni sa nikim kolairati a niti će HDZ koalirati sa SDPom i obrnuto.
MOST je završena prića. Dugo je i trajao. Al ajde bar nas je malo uveselio a politićare isprepadao.
Brain32-
2014-04-15
Crveni, malo si se previše zaigrao.
Trinity-
2014-04-17
Most će biti jedno veliko razočaranje,nije da nisam već ranije rekao ali ne vjerujem nekome koga mediji preko noći zakivaju u zvijezde.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Trinity wrote:Crveni, malo si se previše zaigrao.
Uhvatilo me neko domoljublje.
A ja se uhvatila čišćenja tvog domoljublja.
T
crvenkasti-
2014-04-17
SDP je potrošen i želi koaliciju sa MOSTom po svaku cijenu jer je svjestan da je dvotrećinska većina protiv njih-tako izbori pokazuju. E sad jasno je da će ljudi popizditi na most i sranja koje prave i da će ili apstinirati razočarani ili dati svoj glas HDZu. U svakom slučaju HDZ profitira debelo sa ponovljenim izborima i tu nema greške.kaja_333 wrote:A koji prostor da sad udari kad je kasno? Luđak je odigrao sve ono sto su oni trebali. Tak ti je to nažalost.
Guest- Guest
Ne vjerujem, most se u prva dva dane već kompromitirao sa nejedinstvom tako da čisto sumnjam da će im ponovljeni izbori ići na ruku.debotoijusto wrote:vidis meni baca na obrnuto , ako HDZ/SDP ne podrze prijedlog reformi i ponove se izbori mogli bi samo jos izgubiti glasova...tre911 wrote:Teško, sada HDZ zna gdje je fulao i udariti će svom artiljerijom u taj prostor a ljudi će popizditi na MOST zbog sranja koja prave i imamo čistu pobjedu HDZa u to sam siguran.kaja_333 wrote:I opet istim rezultatom tre. Mad Zox je digo SDP iz mrtvih svojim ludilom.
Guest- Guest
Ma SDP je smeće samo Hadeze se nije očistio ološa to je problem stalno privlači u sebe kriminalce i sniushodljivce tipa Jandroković, osim toga nešt sa tim izbjeglicama i odnosom mi je sumnjivo, Sdepe sa svojim debilanom o multikultiju otvorenih vrata, dobijo je podršku 99% medija, da ne govorim Merkelicu, Šoroša i t d nije ni to za prešutiti...tre911 wrote:SDP je potrošen i želi koaliciju sa MOSTom po svaku cijenu jer je svjestan da je dvotrećinska većina protiv njih-tako izbori pokazuju. E sad jasno je da će ljudi popizditi na most i sranja koje prave i da će ili apstinirati razočarani ili dati svoj glas HDZu. U svakom slučaju HDZ profitira debelo sa ponovljenim izborima i tu nema greške.kaja_333 wrote:A koji prostor da sad udari kad je kasno? Luđak je odigrao sve ono sto su oni trebali. Tak ti je to nažalost.
Kermit-
2014-04-17
istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Slažem se,sve one namrguđene face kao da su zombiji a posebno mi je iritantna gospođica Rimac sa onim svojim traktorskim glasom.marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
2015-07-23
Rimac ono guske u magli, tuka i lopov prelijepoAntif_No1 wrote:Slažem se,sve one namrguđene face kao da su zombiji a posebno mi je iritantna gospođica Rimac sa onim svojim traktorskim glasom.marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Kermit-
2014-04-17
Ako bi Karamarko izbacio sve lopine iz HDZ osta bi samo ja unutra
A i onaj Miro Kovač,lik je stvarno oduran.
2015-07-23
Mislim da ljudi ne idu toliko u tom pravcu sa razmišljanje, staviti će se jednostavan izbor pred njih i gotovo što se tiče pol. situacije u RH. Što se tiče izbjeglica izgleda da je milanče napravio dil sa njemačkom i da smo postali po toj priči nafilovani mujama ko filovana paprika. Da to procuri(ako je gotova stvar) milanče ne da nebi osvojio mandat nego bi vjerojatno i na vješalima završio pa je stoga i jasna njegova sumanutost da po svaku cijenu formira vladu.asilovski wrote:Ma SDP je smeće samo Hadeze se nije očistio ološa to je problem stalno privlači u sebe kriminalce i sniushodljivce tipa Jandroković, osim toga nešt sa tim izbjeglicama i odnosom mi je sumnjivo, Sdepe sa svojim debilanom o multikultiju otvorenih vrata, dobijo je podršku 99% medija, da ne govorim Merkelicu, Šoroša i t d nije ni to za prešutiti...tre911 wrote:SDP je potrošen i želi koaliciju sa MOSTom po svaku cijenu jer je svjestan da je dvotrećinska većina protiv njih-tako izbori pokazuju. E sad jasno je da će ljudi popizditi na most i sranja koje prave i da će ili apstinirati razočarani ili dati svoj glas HDZu. U svakom slučaju HDZ profitira debelo sa ponovljenim izborima i tu nema greške.kaja_333 wrote:A koji prostor da sad udari kad je kasno? Luđak je odigrao sve ono sto su oni trebali. Tak ti je to nažalost.
Guest- Guest
Tko zna oče li se i taj MOST raspast ako ne sastavi vladu a NEČE JU SASTAVIT JER SU PRGAVI I UMIŠLJENI.
2014-04-11
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
Page 3 of 12