Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
znači i tvoj tata je zadužio mađaricu i držo ju u špajzi iza kace sa zeljem.... jel ti bar sve ispričao ili samo one lijepe trenutke....
2015-08-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiticari-zajednicka-vlada-je-nemoguca-ako-se-hdz-i-sdp-mogu-dogovoriti-ne-treba-im-most/855325.aspx
Toćno. Ovi iz MOSTa su glupi ko kurac.
Toćno. Ovi iz MOSTa su glupi ko kurac.
RayMabus- Posts : 184107
2014-04-11
Sve sam očekivao, ali ovakav prijedlog ne...Baš me zanima što će dogovoriti nakon sastanka koji još uvijek traje...
Guest- Guest
PULSKI gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić komentirao je danas impasse u pregovorima između MOSTA, HDZ-a i SDP-a uz ocjenu da će se stranka morati odrediti lijevo ili desno ukoliko ne želi riskirati nove izbore na kojima će, kako je rekao, biti kažnjena.
"Most se ne žele odrediti niti lijevo niti desno, a to će dovesti do novih izbora, u kojima će biti kažnjen onaj koji ih je izazvao," kazao je i izrazio razumijevanje za trenutačnu situaciju bez vidljivog izlaza u kojoj se nova stranka našla zbog predizbornog zavjeta da neće koalirati s niti jednom od vodećih opcija.
"Možda se to za njih malo prebrzo desilo, ja vjerujem da će stvari biti jasnije za koji dan. Oni podržavaju potpuno decentralizaciju države i meni je to bilo drago čuti. No, mislim da pregovori ne smiju dugo trajati, oni će se morati odlučiti. Ako misle da sa svojih 19 mjesta mogu zatražiti mandatara neka kažu ime," rekao je Miletić za Novu TV.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/miletic-most-se-mora-odrediti-ili-riskirati-izbore-na-kojima-ce-biti-kaznjen-/855339.aspx
"Most se ne žele odrediti niti lijevo niti desno, a to će dovesti do novih izbora, u kojima će biti kažnjen onaj koji ih je izazvao," kazao je i izrazio razumijevanje za trenutačnu situaciju bez vidljivog izlaza u kojoj se nova stranka našla zbog predizbornog zavjeta da neće koalirati s niti jednom od vodećih opcija.
"Možda se to za njih malo prebrzo desilo, ja vjerujem da će stvari biti jasnije za koji dan. Oni podržavaju potpuno decentralizaciju države i meni je to bilo drago čuti. No, mislim da pregovori ne smiju dugo trajati, oni će se morati odlučiti. Ako misle da sa svojih 19 mjesta mogu zatražiti mandatara neka kažu ime," rekao je Miletić za Novu TV.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/miletic-most-se-mora-odrediti-ili-riskirati-izbore-na-kojima-ce-biti-kaznjen-/855339.aspx
RayMabus- Posts : 184107
2014-04-11
Lider Mosta za „Blic”: Želimo dobre odnose sa Srbijom
Milana Pejić | 11. 11. 2015. - 19:22h | Komentara: 0
Božo Petrov (36), psihijatar, predsednik opštine Metković, lider grupacije Mosta i trenutno najbitniji čovek na hrvatskoj političkoj sceni, u razgovoru za „Blic“ kaže da će se zalagati za dobrosusedske odnose sa Srbijom.
Božo Petrov
Nakon neočekivanog uspeha stranke Most nezavisnih lista na završenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, lider Božo Petrov smatra da se dijalogom sve može rešiti.
- Zalagaćemo se za dobrosusedske odnose. U zadnje vreme je bilo određenih napetosti, ali verujemo da se dijalogom može rešiti svaki problem - diplomatski je rekao Petrov, koji nije odgovorio na pitanje kako ocenjuje trenutne odnose dve komšijske zemlje.
Upitan da prokomentariše i antisrpsku retoriku koja se mogla čuti tokom izborne kampanje u obe vodeće stranke (HDZ i SDP), Petrov je ocenio da je u pitanju bio „beg od bitnih stvari“.
- To je beg od reformi u emotivno područje na osnovu kojeg su nastojali da pridobiju glasove jer su realno bez adekvatnog programskog sadržaja za Hrvatsku - dodao je Petrov.
Iako kategorički odbija mogućnost koalicije sa bilo kojom od dve najuticajnije stranke u Hrvatskoj, Petrov nam je rekao da će sesti za pregovarački sto sa svakim ko je spreman da se složi sa njihovim „reformskim paketom“.
- Naš glavni cilj je sada da se omogući sprovođenje reformi pravosuđa, javne, lokalne i regionalne (samo)uprave, kao i poreznog sistema - dodaje.
Prema najavama u hrvatskoj štampi, pregovori bi mogli otpočeti vać danas. Petrov nam je, pak, naglasio da iz njihove stranke niko nema premijerskih pretenzija.
- Nemamo ambicije za fotelje, ali i ne bežimo od odgovornosti za sprovođenje reformi - kratko je odgovorio mladi političar ipak ostavljajući prostora da dođe do preokreta u željama.
Milana Pejić | 11. 11. 2015. - 19:22h | Komentara: 0
Božo Petrov (36), psihijatar, predsednik opštine Metković, lider grupacije Mosta i trenutno najbitniji čovek na hrvatskoj političkoj sceni, u razgovoru za „Blic“ kaže da će se zalagati za dobrosusedske odnose sa Srbijom.
Božo Petrov
Nakon neočekivanog uspeha stranke Most nezavisnih lista na završenim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, lider Božo Petrov smatra da se dijalogom sve može rešiti.
- Zalagaćemo se za dobrosusedske odnose. U zadnje vreme je bilo određenih napetosti, ali verujemo da se dijalogom može rešiti svaki problem - diplomatski je rekao Petrov, koji nije odgovorio na pitanje kako ocenjuje trenutne odnose dve komšijske zemlje.
Upitan da prokomentariše i antisrpsku retoriku koja se mogla čuti tokom izborne kampanje u obe vodeće stranke (HDZ i SDP), Petrov je ocenio da je u pitanju bio „beg od bitnih stvari“.
- To je beg od reformi u emotivno područje na osnovu kojeg su nastojali da pridobiju glasove jer su realno bez adekvatnog programskog sadržaja za Hrvatsku - dodao je Petrov.
Iako kategorički odbija mogućnost koalicije sa bilo kojom od dve najuticajnije stranke u Hrvatskoj, Petrov nam je rekao da će sesti za pregovarački sto sa svakim ko je spreman da se složi sa njihovim „reformskim paketom“.
- Naš glavni cilj je sada da se omogući sprovođenje reformi pravosuđa, javne, lokalne i regionalne (samo)uprave, kao i poreznog sistema - dodaje.
Prema najavama u hrvatskoj štampi, pregovori bi mogli otpočeti vać danas. Petrov nam je, pak, naglasio da iz njihove stranke niko nema premijerskih pretenzija.
- Nemamo ambicije za fotelje, ali i ne bežimo od odgovornosti za sprovođenje reformi - kratko je odgovorio mladi političar ipak ostavljajući prostora da dođe do preokreta u željama.
„Pristajemo samo na naše uslove“Na pitanje da li bi podržao manjinsku vladu ili radije išao na nove izbore, Petrov u odgovoru nije bio sasvim direktan. - Očekivali smo između 15 i 20 mandata i toliko smo osvojili. Ponude iz SDP i HDZ još nisu stigle, ali svakako nećemo razgovarati o sastavu vlade, a pristaćemo samo na onu koja se složi sa našim reformama - rekao je. |
Guest- Guest
Most bi trebao imati grb 4P.
Gdje bi se 4 slova P postavilo u takav položaj kao kod Srba 4 ćirilična slova S.
Ovako nekako:
q p
q p
Gdje bi se 4 slova P postavilo u takav položaj kao kod Srba 4 ćirilična slova S.
Ovako nekako:
q p
q p
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ako je to istina onda se Most čisti od udbe, prvi koji provode ilustraciju, neće bude dobro
RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-prvi-put-o-buducem-premijeru-definitivno-necemo-podrzati-ni-milanovica-ni-karamarka/855030.aspx
HDZ oće nove izbore a za MIlanovića je politićko samoubojstvo da nebude premijer.
MOST na idućim izborima neće osvojit ovoliko mandata , HDZ će nešto više ...ovo ono HDZ uzima vlast.
E baš čemo vidjeti.
Guest- Guest
ajde vidi neko od drugova jeli istina šta kažu naši iz zagrebačku ćeliju da je Prgomet išćeran pa otvorite temu, nemere ni udba sve bez pomoći stanovništva
koji tonček?Eva wrote:Udbo, si ti Tonček?
2015-11-10
ja sam s poteza Kikovicu Oštrovicu. Ja samo znam drugu dvojicu u našu operativnu ćeliju i ni jedan nismo iz tih sela.Eva wrote:Onaj s poteza Maksimirska Bukovačka.
2015-11-10
valjda ću ja da promatram tebe, vid, ona bi udbu da promatra, ko si ti, ozna? Iz koje si ćelije? Osim toga ako radiš za našu Stvar što ne proveri jel Prgomet u Most ili se vrateo u hdz drugarice.Eva wrote:Dobro, vjerovat ću ti, ali i promatrat ću te
2015-11-10
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Bio si u pravu ......RayMabus wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-prvi-put-o-buducem-premijeru-definitivno-necemo-podrzati-ni-milanovica-ni-karamarka/855030.aspx
HDZ oće nove izbore a za MIlanovića je politićko samoubojstvo da nebude premijer.
MOST na idućim izborima neće osvojit ovoliko mandata , HDZ će nešto više ...ovo ono HDZ uzima vlast.
Guest- Guest
Ko laže taj i krade...Ode ča SDP, sve sa Prgometom.
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
Page 6 of 12