Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
Melkior ...ako Petrov nakon ove izjave koju je sam dao za medije ipak ostavi Milanovića za premijera ushrao je MOST kao nekoga u koga se može vjerovati na riječ.
To je onda Petrovu politička smrt a samim time i MOSTu.
ZBOGOM MOST.
ZBOGOM MOST.
RayMabus- Posts : 184106
2014-04-11
Brain32 wrote:
HDZ više ne postoji, to nekim ljudima nikako ne ide u glave,
Hdz postoji i postajaće koliko god bude trebalo, i Sdp, prije se pomirite s time lakše će da živite
Ne nužno. Most ne može dati novog premijera, bira se između Karamarka i Milanovića. Zapravo, osnovno je pitanje koliko je Most jedinstven. Meni se čini da su i njih ovi izborni rezultati prenerazili i da se nisu snašli niti su očekivali toliki broj mandata.RayMabus wrote:Melkior ...ako Petrov nakon ove izjave koju je sam dao za medije ipak ostavi Milanovića za premijera ushrao je MOST kao nekoga u koga se može vjerovati na riječ.
ZBOGOM MOST.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
sve se slazem..:)Brain32 wrote:Nije Karamarko ništa kiksao, sama činjenica da je takva osoba izabrana u sam vrh daje sliku današnjeg HDZ-a što upravo i je izvor svih tih kikseva.marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
HDZ više ne postoji, to nekim ljudima nikako ne ide u glave, mučki je ubijen za vrijeme Sanadera kada su vrlo čudni i potpuno nepoznati kadrovi u potpunosti zamijenili ljude čak i na vrlo niskim organizacijskim jedinicama, tada su ih mnogi stari članovi i to govorim o članovima od 1989. poslali u tri krasne.
Nažalost mnogi od tih HDZ-prognanika zadržali su stockholmski sindrom prema svojim progoniteljima te nastavili glasati i poslije stiskati vilice od muke gledajući vijesti...sve do novih izbora - nažalost.
Kako znam?
Tako što doma imam jednu iskaznicu HDZ-a...iz 1989.godine...koja bi bila jako popularna u ono vrijeme kada su brojevi iskaznica bili u trendu jer je broj jako, jako malen...
To nisu ljudi za koje se zna, oni nisu poznati ali su gradili HDZ ali i ovu zemlju riskirajući svoj život a 1989. bome i živote svojih obitelji da bi ih beskrajno i divljački pohlepne, ljigave kreature koje nisu zaslužne za ama baš ništa pozitivno u ovoj državi odbacile kao svoju najveću prijetnju.
HDZ danas vode i njime upravljaju priglupi, sirovi i glasni populisti šlepajući se na stručnost iznimno malog broja svog kadra koji su pak teški opourtunisti koje osim za nerazumne potrebe vlastitih debelih guzica nije briga za ama baš ništa a najmanje za ovu državu i narod, oni su tu da piju krv bacajući mrvice seljačinama koje im kliču.
Ljudi koji u toj stranci nešto vrijede ili barem, u najmanju ruku imaju dobre namjere ugroženiji su od velebitske degenije a šanse za napredak kroz tvrdokorno, sluzavo i crvljivo raspadajuće tijelo te stranke - nemaju.
Osim toga ja ne znam zašto svi šute ali ovi izbori su za HDZ jebeni debakl, nakon četiri godine sranja koja smo gutali od SDP-a da oni tek sa dijasporom imaju samo tri glasa više je po meni - izborni poraz. Šteta što seljoberi koji si umišljaju da su veći od Boga zajedno sa potpuno mutavim i nezainteresiranim predsjednikom to ne vide.
P.S. - što je Josipe tiče, jer to samo meni ili je mala onak...ne bi joj oprostil, pritom ne mislim na korupciju
Osim ovo s Josipom,naravno. Inace,zgodna je,samo neka suti ;-)
2014-04-12
Ne radi se o tome postoje li ili ne, već da ih se učini nebitnim.udba wrote:Brain32 wrote:
Hdz postoji i postajaće koliko god bude trebalo, i Sdp, prije se pomirite s time lakše će da živite
2015-08-09
Most za početak treba zašutjeti, i dogovoriti se sam sa sobom. Ako mogu.melkior wrote:Ne nužno. Most ne može dati novog premijera, bira se između Karamarka i Milanovića. Zapravo, osnovno je pitanje koliko je Most jedinstven. Meni se čini da su i njih ovi izborni rezultati prenerazili i da se nisu snašli niti su očekivali toliki broj mandata.RayMabus wrote:Melkior ...ako Petrov nakon ove izjave koju je sam dao za medije ipak ostavi Milanovića za premijera ushrao je MOST kao nekoga u koga se može vjerovati na riječ.
ZBOGOM MOST.
2015-08-09
pa valjda se to podrazumeva, postojati ili biti činidbeni element. Mostovi, Laburisti, Tomci i treći putevi, Mikšići, Markićke dolazu i odlazu, ostaju dva krila naše stare partije.melkior wrote:Ne radi se o tome postoje li ili ne, već da ih se učini nebitnim.udba wrote:Brain32 wrote:
U pravu si. Treba pobiti sve građane starije od 45 godina.udba wrote:pa valjda se to podrazumeva, postojati ili biti činidbeni element. Mostovi, Laburisti, Tomci i treći putevi, Mikšići, Markićke dolazu i odlazu, ostaju dva krila naše stare partije.melkior wrote:Ne radi se o tome postoje li ili ne, već da ih se učini nebitnim.udba wrote:Brain32 wrote:
2015-08-09
MOST je sheba sam sebe.
ZBOGOM MOST.
Neću više glasovat za njih jer za ovako nesposobne likove nema smisla davat glas al nije mi žao šta sad jesam jer su dobro izhebali i Karamarka i Milanovića i HDZ i SDP.
ZBOGOM MOST.
Neću više glasovat za njih jer za ovako nesposobne likove nema smisla davat glas al nije mi žao šta sad jesam jer su dobro izhebali i Karamarka i Milanovića i HDZ i SDP.
2014-04-11
Jer ne može se stavljati novo vino u stare mješine. Stare mješine treba razbiti pa će se napraviti nove mješine za novo vino. To nije fašizam, to je čista Biblija. Treba vas pobiti u Božje ime.melkior wrote:U pravu si. Treba pobiti sve građane starije od 45 godina.udba wrote:pa valjda se to podrazumeva, postojati ili biti činidbeni element. Mostovi, Laburisti, Tomci i treći putevi, Mikšići, Markićke dolazu i odlazu, ostaju dva krila naše stare partije.melkior wrote:Ne radi se o tome postoje li ili ne, već da ih se učini nebitnim.udba wrote:Brain32 wrote:
2015-08-09
Osvojili su 19 mandata ...jedna trečina onoga šta je osvojila svaka ova stranka posebno I ONI BI DIKTIRALI UVJETE.
NEĆE IČI KRETENI.
PONOVO IZBORI IDU.
A neću glasovat za njih jer kad nisu iskoristili čistu šansu da nešto naprave onda kako očekivat od takvih tupsona da naprave neke reforme na razini države.
NESPOSBNI SU ZA IŠTA.
NEĆE IČI KRETENI.
PONOVO IZBORI IDU.
A neću glasovat za njih jer kad nisu iskoristili čistu šansu da nešto naprave onda kako očekivat od takvih tupsona da naprave neke reforme na razini države.
NESPOSBNI SU ZA IŠTA.
2014-04-11
Ovi su ko nogometaš koji ide na branku , otvorila se branka , ćak se i golman Milanović pomakao u stranu i kaže im ajde zabijte gol .....i šta ovi naprave ....kažu Milanoviću ti nećeš biti golman al nema rezervnoga i utakmica se dalje neigra.
BRAVO BISERI.
OVO NE DA NISU ZABILI GOL IZ ČISTE ŠANSE NEGO IM SE GOLMAN JOŠ POMAKAO I KAŽE IM AJDE PUCAJ ....I ONI ISKLJUĆE GOLMANA.
TAKO NESPOSOBNIM LIKOVIMA UOPĆE NETREBA PRUŽITI DRUGU ŠANSU.
BRAVO BISERI.
OVO NE DA NISU ZABILI GOL IZ ČISTE ŠANSE NEGO IM SE GOLMAN JOŠ POMAKAO I KAŽE IM AJDE PUCAJ ....I ONI ISKLJUĆE GOLMANA.
TAKO NESPOSOBNIM LIKOVIMA UOPĆE NETREBA PRUŽITI DRUGU ŠANSU.
2014-04-11
Uvijek na nivou!Brain32 wrote:Nije Karamarko ništa kiksao, sama činjenica da je takva osoba izabrana u sam vrh daje sliku današnjeg HDZ-a što upravo i je izvor svih tih kikseva.marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
HDZ više ne postoji, to nekim ljudima nikako ne ide u glave, mučki je ubijen za vrijeme Sanadera kada su vrlo čudni i potpuno nepoznati kadrovi u potpunosti zamijenili ljude čak i na vrlo niskim organizacijskim jedinicama, tada su ih mnogi stari članovi i to govorim o članovima od 1989. poslali u tri krasne.
Nažalost mnogi od tih HDZ-prognanika zadržali su stockholmski sindrom prema svojim progoniteljima te nastavili glasati i poslije stiskati vilice od muke gledajući vijesti...sve do novih izbora - nažalost.
Kako znam?
Tako što doma imam jednu iskaznicu HDZ-a...iz 1989.godine...koja bi bila jako popularna u ono vrijeme kada su brojevi iskaznica bili u trendu jer je broj jako, jako malen...
To nisu ljudi za koje se zna, oni nisu poznati ali su gradili HDZ ali i ovu zemlju riskirajući svoj život a 1989. bome i živote svojih obitelji da bi ih beskrajno i divljački pohlepne, ljigave kreature koje nisu zaslužne za ama baš ništa pozitivno u ovoj državi odbacile kao svoju najveću prijetnju.
HDZ danas vode i njime upravljaju priglupi, sirovi i glasni populisti šlepajući se na stručnost iznimno malog broja svog kadra koji su pak teški opourtunisti koje osim za nerazumne potrebe vlastitih debelih guzica nije briga za ama baš ništa a najmanje za ovu državu i narod, oni su tu da piju krv bacajući mrvice seljačinama koje im kliču.
Ljudi koji u toj stranci nešto vrijede ili barem, u najmanju ruku imaju dobre namjere ugroženiji su od velebitske degenije a šanse za napredak kroz tvrdokorno, sluzavo i crvljivo raspadajuće tijelo te stranke - nemaju.
Osim toga ja ne znam zašto svi šute ali ovi izbori su za HDZ jebeni debakl, nakon četiri godine sranja koja smo gutali od SDP-a da oni tek sa dijasporom imaju samo tri glasa više je po meni - izborni poraz. Šteta što seljoberi koji si umišljaju da su veći od Boga zajedno sa potpuno mutavim i nezainteresiranim predsjednikom to ne vide.
P.S. - što je Josipe tiče, jer to samo meni ili je mala onak...ne bi joj oprostil, pritom ne mislim na korupciju
p.s. Može se reći, ne treba biti picajzla.
Guest- Guest
kud ste navrli... pijaca je otvorena 30 dana... pa onda još 30 dana, a onda tržnica još 30+30 dana... a vi bi da se sve riješi u 3 dana... polako... ima cajta....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Do tada će u Hr ući 650 tisuća Arapa i ostalih govana.michaellcmacha wrote:kud ste navrli... pijaca je otvorena 30 dana... pa onda još 30 dana, a onda tržnica još 30+30 dana... a vi bi da se sve riješi u 3 dana... polako... ima cajta....
Glasnogovornik njemačkog ministarstva unutarnjih poslova je izjavio da Njemačka ponovno uvodi Dublinski protokol po kojem se izbjeglice moraju registrirati u prvoj članici EU-a u koju stignu i mogu u nju biti vraćene iz drugih zemalja ako to ne učine.
To se odnosi na državljane svih zemalja, članice EU-a osim Grčke
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-reaktivirala-dublinski-protokol-zatvorila-vrata-izbjeglicama-iz-sirije/855097.aspx
2014-04-11
Jel to pod pretpostavkom da Milanović neće razvući žicu?RayMabus wrote:Do tada će u Hr ući 650 tisuća Arapa i ostalih govana.michaellcmacha wrote:kud ste navrli... pijaca je otvorena 30 dana... pa onda još 30 dana, a onda tržnica još 30+30 dana... a vi bi da se sve riješi u 3 dana... polako... ima cajta....
Glasnogovornik njemačkog ministarstva unutarnjih poslova je izjavio da Njemačka ponovno uvodi Dublinski protokol po kojem se izbjeglice moraju registrirati u prvoj članici EU-a u koju stignu i mogu u nju biti vraćene iz drugih zemalja ako to ne učine.
To se odnosi na državljane svih zemalja, članice EU-a osim Grčke
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-reaktivirala-dublinski-protokol-zatvorila-vrata-izbjeglicama-iz-sirije/855097.aspx
2015-08-09
most je heterogena skupina ljudi uspješnih na lokalnom nivou, ali nedoraslih za vođenje države.
u ovom trenutku istupaju samo četvorica: petrov, prgomet, petrina i podolnjak i svaki priča svoju priču što i kako treba dalje.
ne uspiju li sačuvati deklarirano zajedništvo postati će 19 slobodnjaka koji će se po osobnom uvjerenju prikloniti nekoj opciji jednostavno iz osobnog sitnog interesa da opstanu kao zastupnici u saboru na državnoj sisi sa saborskom plaćom.
hdz se treba očajnički potruditi da most ostane cijeli jer raspadom sdp ima sigurnu većinu budući da novih izbora zbog navedenih osobnih interesa izabranih na listi mosta neće biti.
ako kajin nije htio biti stupido, neće niti ovi...
u ovom trenutku istupaju samo četvorica: petrov, prgomet, petrina i podolnjak i svaki priča svoju priču što i kako treba dalje.
ne uspiju li sačuvati deklarirano zajedništvo postati će 19 slobodnjaka koji će se po osobnom uvjerenju prikloniti nekoj opciji jednostavno iz osobnog sitnog interesa da opstanu kao zastupnici u saboru na državnoj sisi sa saborskom plaćom.
hdz se treba očajnički potruditi da most ostane cijeli jer raspadom sdp ima sigurnu većinu budući da novih izbora zbog navedenih osobnih interesa izabranih na listi mosta neće biti.
ako kajin nije htio biti stupido, neće niti ovi...
sitting_bull-
2015-09-28
pa ok imamo vladu, dok se god ne izabere nova vlada i oni će voditi brigu o svemu.... pa i o tih 650 000 novih građana....
2015-08-08
nema koristi od toga, mladi kadar je već obučen i postupa po direktivama, pa 1941 je bila prije 75 godina i ovi koji sada imaju 40-50 nemaju s tim ništa ali postupaju po direktivi, ko iluminatimelkior wrote:Treba vas pobiti u Božje ime.
Dobar, dobar ali Josispa je dobra jedino kad svira Mitar Mirić...Brain32 wrote:Nije Karamarko ništa kiksao, sama činjenica da je takva osoba izabrana u sam vrh daje sliku današnjeg HDZ-a što upravo i je izvor svih tih kikseva.marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Kako znam?
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mostov PR HDZ-u: Doviđenja štakori!
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
» Hvala na suradnji, i doviđenja!
» MOST-ov PR-ovac uputio poruku HDZ-u: "Doviđenja, štakori"
» “Velika trojka”: Doviđenja svima – dobili ste otkaz
» Joža Manolić: Rat je trajao koliko je trebalo da se privatiziraju najbolje tvrtke
Page 5 of 12