ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao - Page 5 Empty Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Post by RayMabus 10/11/2015, 20:58

Melkior ...ako Petrov nakon ove izjave koju je sam dao za medije ipak ostavi Milanovića za premijera ushrao je MOST kao nekoga u koga se može vjerovati na riječ.

To je onda Petrovu politička smrt a samim time i MOSTu.

ZBOGOM MOST.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Doviđenja MOST .....dugo si i trajao - Page 5 Empty Re: Doviđenja MOST .....dugo si i trajao

Post by udba 10/11/2015, 20:58

Brain32 wrote:
HDZ više ne postoji, to nekim ljudima nikako ne ide u glave,

Hdz postoji i postajaće koliko god bude trebalo, i Sdp, prije se pomirite s time lakše će da živite

2015-11-10

Back to top Go down

Post by melkior 10/11/2015, 21:01

RayMabus wrote:Melkior ...ako Petrov nakon ove izjave koju je sam dao za medije ipak ostavi Milanovića za premijera ushrao je MOST kao nekoga u koga se može vjerovati na riječ.

ZBOGOM MOST.
Ne nužno. Most ne može dati novog premijera, bira se između Karamarka i Milanovića. Zapravo, osnovno je pitanje koliko je Most jedinstven. Meni se čini da su i njih ovi izborni rezultati prenerazili i da se nisu snašli niti su očekivali toliki broj mandata.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by L'âme 10/11/2015, 21:01

Brain32 wrote:
marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Nije Karamarko ništa kiksao, sama činjenica da je takva osoba izabrana u sam vrh daje sliku današnjeg HDZ-a što upravo i je izvor svih tih kikseva.

HDZ više ne postoji, to nekim ljudima nikako ne ide u glave, mučki je ubijen za vrijeme Sanadera kada su vrlo čudni i potpuno nepoznati kadrovi u potpunosti zamijenili ljude čak i na vrlo niskim organizacijskim jedinicama, tada su ih mnogi stari članovi i to govorim o članovima od 1989. poslali u tri krasne. 
Nažalost mnogi od tih HDZ-prognanika zadržali su stockholmski sindrom prema svojim progoniteljima te nastavili glasati i poslije stiskati vilice od muke gledajući vijesti...sve do novih izbora - nažalost. 
Kako znam? 
Tako što doma imam jednu iskaznicu HDZ-a...iz 1989.godine...koja bi bila jako popularna u ono vrijeme kada su brojevi iskaznica bili u trendu jer je broj jako, jako malen...

To nisu ljudi za koje se zna, oni nisu poznati ali su gradili HDZ ali i ovu zemlju riskirajući svoj život a 1989. bome i živote svojih obitelji da bi ih beskrajno i divljački pohlepne, ljigave kreature koje nisu zaslužne za ama baš ništa pozitivno u ovoj državi odbacile kao svoju najveću prijetnju.

HDZ danas vode i njime upravljaju priglupi, sirovi i glasni populisti šlepajući se na stručnost iznimno malog broja svog kadra koji su pak teški opourtunisti koje osim za nerazumne potrebe vlastitih debelih guzica nije briga za ama baš ništa a najmanje za ovu državu i narod, oni su tu da piju krv bacajući mrvice seljačinama koje im kliču.

Ljudi koji u toj stranci nešto vrijede ili barem, u najmanju ruku imaju dobre namjere ugroženiji su od velebitske degenije a šanse za napredak kroz tvrdokorno, sluzavo i crvljivo raspadajuće tijelo te stranke - nemaju.

Osim toga ja ne znam zašto svi šute ali ovi izbori su za HDZ jebeni debakl, nakon četiri godine sranja koja smo gutali od SDP-a da oni tek sa dijasporom imaju samo tri glasa više je po meni - izborni poraz. Šteta što seljoberi koji si umišljaju da su veći od Boga zajedno sa potpuno mutavim i nezainteresiranim predsjednikom to ne vide.

P.S. - što je Josipe tiče, jer to samo meni ili je mala onak...ne bi joj oprostil, pritom ne mislim na korupciju  ;)
sve se slazem..:)
Osim ovo s Josipom,naravno. Inace,zgodna je,samo neka suti ;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by melkior 10/11/2015, 21:02

udba wrote:
Brain32 wrote:

Hdz postoji i postajaće koliko god bude trebalo, i Sdp, prije se pomirite s time lakše će da živite
Ne radi se o tome postoje li ili ne, već da ih se učini nebitnim.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 10/11/2015, 21:03

melkior wrote:
RayMabus wrote:Melkior ...ako Petrov nakon ove izjave koju je sam dao za medije ipak ostavi Milanovića za premijera ushrao je MOST kao nekoga u koga se može vjerovati na riječ.

ZBOGOM MOST.
Ne nužno. Most ne može dati novog premijera, bira se između Karamarka i Milanovića. Zapravo, osnovno je pitanje koliko je Most jedinstven. Meni se čini da su i njih ovi izborni rezultati prenerazili i da se nisu snašli niti su očekivali toliki broj mandata.
Most za početak treba zašutjeti, i dogovoriti se sam sa sobom. Ako mogu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by udba 10/11/2015, 21:04

melkior wrote:
udba wrote:
Brain32 wrote:

pa valjda se to podrazumeva, postojati ili biti činidbeni element. Mostovi, Laburisti, Tomci i treći putevi, Mikšići, Markićke dolazu i odlazu, ostaju dva krila naše stare partije.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by melkior 10/11/2015, 21:06

udba wrote:
melkior wrote:
udba wrote:
Brain32 wrote:

pa valjda se to podrazumeva, postojati ili biti činidbeni element. Mostovi, Laburisti, Tomci i treći putevi, Mikšići, Markićke dolazu i odlazu, ostaju dva krila naše stare partije.
U pravu si. Treba pobiti sve građane starije od 45 godina.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 21:08

MOST je sheba sam sebe.

ZBOGOM MOST.

Neću više glasovat za njih jer za ovako nesposobne likove nema smisla davat glas al nije mi žao šta sad jesam jer su dobro izhebali i Karamarka i Milanovića i HDZ i SDP.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 10/11/2015, 21:09

melkior wrote:
udba wrote:
melkior wrote:
udba wrote:
Brain32 wrote:

U pravu si. Treba pobiti sve građane starije od 45 godina.
Jer ne može se stavljati novo vino u stare mješine. Stare mješine treba razbiti pa će se napraviti nove mješine za novo vino. To nije fašizam, to je čista Biblija. Treba vas pobiti u Božje ime.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 21:10

Osvojili su 19 mandata ...jedna trečina onoga šta je osvojila svaka ova stranka posebno I ONI BI DIKTIRALI UVJETE.

NEĆE IČI KRETENI.

PONOVO IZBORI IDU.

A neću glasovat za njih jer kad nisu iskoristili čistu šansu da nešto naprave onda kako očekivat od takvih tupsona da naprave neke reforme na razini države.

NESPOSBNI SU ZA IŠTA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 21:12

Ovi su ko nogometaš koji ide na branku , otvorila se branka , ćak se i golman Milanović pomakao u stranu i kaže im ajde zabijte gol .....i šta ovi naprave ....kažu Milanoviću ti nećeš biti golman al nema rezervnoga i utakmica se dalje neigra.

BRAVO BISERI.

OVO NE DA NISU ZABILI GOL IZ ČISTE ŠANSE NEGO IM SE GOLMAN JOŠ POMAKAO I KAŽE IM AJDE PUCAJ ....I ONI ISKLJUĆE GOLMANA.

TAKO NESPOSOBNIM LIKOVIMA UOPĆE NETREBA PRUŽITI DRUGU ŠANSU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 21:16

Brain32 wrote:
marcellus wrote:istina karamarko je tu najviše kiksao što nije masu ljudi pobacao van kao potrošene + josipa rimac je fail
Nije Karamarko ništa kiksao, sama činjenica da je takva osoba izabrana u sam vrh daje sliku današnjeg HDZ-a što upravo i je izvor svih tih kikseva.

HDZ više ne postoji, to nekim ljudima nikako ne ide u glave, mučki je ubijen za vrijeme Sanadera kada su vrlo čudni i potpuno nepoznati kadrovi u potpunosti zamijenili ljude čak i na vrlo niskim organizacijskim jedinicama, tada su ih mnogi stari članovi i to govorim o članovima od 1989. poslali u tri krasne. 
Nažalost mnogi od tih HDZ-prognanika zadržali su stockholmski sindrom prema svojim progoniteljima te nastavili glasati i poslije stiskati vilice od muke gledajući vijesti...sve do novih izbora - nažalost. 
Kako znam? 
Tako što doma imam jednu iskaznicu HDZ-a...iz 1989.godine...koja bi bila jako popularna u ono vrijeme kada su brojevi iskaznica bili u trendu jer je broj jako, jako malen...

To nisu ljudi za koje se zna, oni nisu poznati ali su gradili HDZ ali i ovu zemlju riskirajući svoj život a 1989. bome i živote svojih obitelji da bi ih beskrajno i divljački pohlepne, ljigave kreature koje nisu zaslužne za ama baš ništa pozitivno u ovoj državi odbacile kao svoju najveću prijetnju.

HDZ danas vode i njime upravljaju priglupi, sirovi i glasni populisti šlepajući se na stručnost iznimno malog broja svog kadra koji su pak teški opourtunisti koje osim za nerazumne potrebe vlastitih debelih guzica nije briga za ama baš ništa a najmanje za ovu državu i narod, oni su tu da piju krv bacajući mrvice seljačinama koje im kliču.

Ljudi koji u toj stranci nešto vrijede ili barem, u najmanju ruku imaju dobre namjere ugroženiji su od velebitske degenije a šanse za napredak kroz tvrdokorno, sluzavo i crvljivo raspadajuće tijelo te stranke - nemaju.

Osim toga ja ne znam zašto svi šute ali ovi izbori su za HDZ jebeni debakl, nakon četiri godine sranja koja smo gutali od SDP-a da oni tek sa dijasporom imaju samo tri glasa više je po meni - izborni poraz. Šteta što seljoberi koji si umišljaju da su veći od Boga zajedno sa potpuno mutavim i nezainteresiranim predsjednikom to ne vide.

P.S. - što je Josipe tiče, jer to samo meni ili je mala onak...ne bi joj oprostil, pritom ne mislim na korupciju  ;)
Uvijek na nivou! :tu

p.s. Može se reći, ne treba biti picajzla. :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2015, 21:17

kud ste navrli... pijaca je otvorena 30 dana... pa onda još 30 dana, a onda tržnica još 30+30 dana... a vi bi da se sve riješi u 3 dana... polako... ima cajta....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 21:19

michaellcmacha wrote:kud ste navrli... pijaca je otvorena 30 dana... pa onda još 30 dana, a onda tržnica još 30+30 dana... a vi bi da se sve riješi u 3 dana... polako... ima cajta....
Do tada će u Hr ući 650 tisuća Arapa i ostalih govana.

Glasnogovornik njemačkog ministarstva unutarnjih poslova je izjavio da Njemačka ponovno uvodi Dublinski protokol po kojem se izbjeglice moraju registrirati u prvoj članici EU-a u koju stignu i mogu u nju biti vraćene iz drugih zemalja ako to ne učine.

To se odnosi na državljane svih zemalja, članice EU-a osim Grčke

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-reaktivirala-dublinski-protokol-zatvorila-vrata-izbjeglicama-iz-sirije/855097.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 10/11/2015, 21:20

RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:kud ste navrli... pijaca je otvorena 30 dana... pa onda još 30 dana, a onda tržnica još 30+30 dana... a vi bi da se sve riješi u 3 dana... polako... ima cajta....
Do tada će u Hr ući 650 tisuća Arapa i ostalih govana.

Glasnogovornik njemačkog ministarstva unutarnjih poslova je izjavio da Njemačka ponovno uvodi Dublinski protokol po kojem se izbjeglice moraju registrirati u prvoj članici EU-a u koju stignu i mogu u nju biti vraćene iz drugih zemalja ako to ne učine.

To se odnosi na državljane svih zemalja, članice EU-a osim Grčke

http://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-reaktivirala-dublinski-protokol-zatvorila-vrata-izbjeglicama-iz-sirije/855097.aspx
Jel to pod pretpostavkom da Milanović neće razvući žicu?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by sitting_bull 10/11/2015, 21:20

most je heterogena skupina ljudi uspješnih na lokalnom nivou, ali nedoraslih za vođenje države.

u ovom trenutku istupaju samo četvorica: petrov, prgomet, petrina i podolnjak i svaki priča svoju priču što i kako treba dalje.

ne uspiju li sačuvati deklarirano zajedništvo postati će 19 slobodnjaka koji će se po osobnom uvjerenju prikloniti nekoj opciji jednostavno iz osobnog sitnog interesa da opstanu kao zastupnici u saboru na državnoj sisi sa saborskom plaćom.

hdz se treba očajnički potruditi da most ostane cijeli jer raspadom sdp ima sigurnu većinu budući da novih izbora zbog navedenih osobnih interesa izabranih na listi mosta neće biti.

ako kajin nije htio biti stupido, neće niti ovi...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/11/2015, 21:22

pa ok imamo vladu, dok se god ne izabere nova vlada i oni će voditi brigu o svemu.... pa i o tih 650 000 novih građana....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by udba 10/11/2015, 21:22

melkior wrote:Treba vas pobiti u Božje ime.
nema koristi od toga, mladi kadar je već obučen i postupa po direktivama, pa 1941 je bila prije 75 godina i ovi koji sada imaju 40-50 nemaju s tim ništa ali postupaju po direktivi, ko iluminati

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Kermit 10/11/2015, 22:54

Brain32 wrote:

Kako znam? 

Dobar, dobar ali Josispa je dobra jedino kad svira Mitar Mirić...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 23:01

Ona Josipa Rimac je vrhunska pička
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics