Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Most ide SDP-u, kaže gazda
marcellus wrote:To je glupo. Drago mrzi Tomu, i jedini razlog zašto je pola ljudi koji su u mostu tamo je jer mrze HDZ. Petrina, Prgomet, i jedno pola njihovih zastupnika koji su bivši hadezeovci a koje je hadeze izbacio. Jedini koji tamo ne mrzi HDZ otvoreno je Petrov, ali on je figura, njega nitko ionako nikad ništa neće pitati, Prgomet je šef mosta.Regoč wrote:Neki koje znam glasovali su za Most očekujući koaliciju s HDZ-om, osobito stariji Bosanci. Računali su da će podržati Dragu pa će se on dogovoriti s Tomom. Nisam siguran da bi Most ponovno polučio uspjeh, barem ne ovoliki, vjerojatnije mi je da bi HDZ profitirao, osobito jer bi se svi desni glasovi koji su otišli tomašićkama i markićkama (makoliko one meni bile drage) sada slili HDZ-u da se izbjegne rasap.Eva wrote:Koliko god drugi krug bil skup, potreban je da se stvari iskristaliziraju. MOST je tu samo na dobitku. Mi nismo izašli na prvi krug, ali u drugi idemo jer želimo dat glas MOSTU.
Razlog da se HDZ zamisli...
Kao je i Pavičić jučer pisao.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bome liepo. Ako si na Gornjoj Kustošiji, u nekoj kući, to je prekrasan ambijent za odgoj djece.marcellus wrote:princezica.Regoč wrote:A, tako. Čestitam na prinovi! Očito kasnim, kažeš odnedavno pa možda i nije baš tako kasno. Tatin sin ili tatina princeza?marcellus wrote:Ja jesam s trešnjevke, porijeklom, tamo sam rođen i živio do nekih godina. U novom zagrebu sam živio dosta davno zadnji put, u više navrata sam živio tamo (sopot, središće, itd) s roditeljima sedamdesetih i bivšom tamo negdje devedesetih. Na jelačić placu mi starci imaju stan od sedamdesetih, mijenjali su onaj na trešnjevki od bake i svoj u NZ za taj, uz doplatu. Nisam bio oženjen prije 12 godina kad sam počeo ovdje pisati. Sad sam oženjen odnedavno i imam bebu.Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Ne. Razlog da se SDP zamisli. Prgomet je izdao Kujundžića kad je pristupio Karamarku kao zamjenik, izdao je Karamarka kad je otvoreno podržao Josipovićevu politiku, zašto netko drugi onda misli da neće izdati i njega?
E, kad ja imam samo lažne profile da se mogu svađati s ljevičarima. Pa me svako malo traže dokaze tko sam i blokiraju.marcellus wrote:Ne kasniš nisam to tu ni spominjao, ali pol ljudi odavde me ionak ima na fejsu
haha pa napravi pravi pa se svađaj ovako - osim ako te ne bi u istri ekskomunicirali iz županije kao desničara...
Nego Marcello, tko će ti biti novi gazda? Djeluješ dezorjentirano. Ne znaš koga bi napao pa napadaš sve redom. Ono, zlu ne trebalo?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Kakva Istra, Brod, gdje se desničarstvo nosi, čak i SDP-ovci idu na mise. Ili se radi o nekom stvarnom slučaju za koji nisam čuo?marcellus wrote:haha pa napravi pravi pa se svađaj ovako - osim ako te ne bi u istri ekskomunicirali iz županije kao desničara...
Imam prijedlog kam s Milanovićem i Karamarkom. Možemo ih smjestit u BB kuću. Opet će bit na telki, a neće delat štetu.
Guest- Guest
Ima to i drugih prednosti. Šuma, pa udbaši mogu k njemu dolazit prek mostića i stazicaRegoč wrote:Bome liepo. Ako si na Gornjoj Kustošiji, u nekoj kući, to je prekrasan ambijent za odgoj djece.marcellus wrote:princezica.Regoč wrote:A, tako. Čestitam na prinovi! Očito kasnim, kažeš odnedavno pa možda i nije baš tako kasno. Tatin sin ili tatina princeza?marcellus wrote:Ja jesam s trešnjevke, porijeklom, tamo sam rođen i živio do nekih godina. U novom zagrebu sam živio dosta davno zadnji put, u više navrata sam živio tamo (sopot, središće, itd) s roditeljima sedamdesetih i bivšom tamo negdje devedesetih. Na jelačić placu mi starci imaju stan od sedamdesetih, mijenjali su onaj na trešnjevki od bake i svoj u NZ za taj, uz doplatu. Nisam bio oženjen prije 12 godina kad sam počeo ovdje pisati. Sad sam oženjen odnedavno i imam bebu.Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Guest- Guest
nisu dorasli stanarimaEva wrote:Imam prijedlog kam s Milanovićem i Karamarkom. Možemo ih smjestit u BB kuću. Opet će bit na telki, a neće delat štetu.
Tony Soprano-
2015-08-15
Regoč, ti sve znaš po Zagrebu, pa di je točno u Smičiklasovoj središnjica MOST-a? Jel to bivša zgrada Rudara?
Guest- Guest
Kome god da ide najbitnije je da za svaku nebulozu od strane HDZ/SDP bagre...
darth_vader-
2014-04-17
Čestitam na bebi. Sećam se da nisi bio oduševljen decom.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Ja jesam s trešnjevke, porijeklom, tamo sam rođen i živio do nekih godina. U novom zagrebu sam živio dosta davno zadnji put, u više navrata sam živio tamo (sopot, središće, itd) s roditeljima sedamdesetih i bivšom tamo negdje devedesetih. Na jelačić placu mi starci imaju stan od sedamdesetih, mijenjali su onaj na trešnjevki od bake i svoj u NZ za taj, uz doplatu. Nisam bio oženjen prije 12 godina kad sam počeo ovdje pisati. Sad sam oženjen odnedavno i imam bebu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A tko je rekao da je njegovo?dzango wrote:Čestitam na bebi. Sećam se da nisi bio oduševljen decom.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Ja jesam s trešnjevke, porijeklom, tamo sam rođen i živio do nekih godina. U novom zagrebu sam živio dosta davno zadnji put, u više navrata sam živio tamo (sopot, središće, itd) s roditeljima sedamdesetih i bivšom tamo negdje devedesetih. Na jelačić placu mi starci imaju stan od sedamdesetih, mijenjali su onaj na trešnjevki od bake i svoj u NZ za taj, uz doplatu. Nisam bio oženjen prije 12 godina kad sam počeo ovdje pisati. Sad sam oženjen odnedavno i imam bebu.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Nema veze čije je. Nek je živo i zdravo. Sva su deca naša.marcus-t wrote:A tko je rekao da je njegovo?dzango wrote:Čestitam na bebi. Sećam se da nisi bio oduševljen decom.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcus-t wrote:Nego Marcello, tko će ti biti novi gazda? Djeluješ dezorjentirano. Ne znaš koga bi napao pa napadaš sve redom. Ono, zlu ne trebalo?
Kako tko, moj gazda je uvijek isti, onaj koji je vlasnik portala, i taj mi daje plaću. To se ne mijenja. Ja ne mogu biti lojalan ovoj ili onoj političkoj stranci jer nisam na njihovom platnom spisku, a i nisam cijelog života podržavao istu političku opciju. Otkad je Sanader otišao podržavam HDZ, to nije tajna. Isto nije tajna da sam do 2000. podržavao SDP.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
dzango wrote:Nema veze čije je. Nek je živo i zdravo. Sva su deca naša.marcus-t wrote:A tko je rekao da je njegovo?dzango wrote:Čestitam na bebi. Sećam se da nisi bio oduševljen decom.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Razuman čovjek.
2014-04-16
marcus-t wrote:A tko je rekao da je njegovo?dzango wrote:Čestitam na bebi. Sećam se da nisi bio oduševljen decom.marcellus wrote:Regoč wrote:Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Kako ko? Moja žena je rekla, a ženama u tim stvarima uvijek treba vjerovati. One znaju čija su naša djeca. Ti to ne kontaš, al ajde...
(Jedan moj bivši kolega, vrhunski stari bankar i još bolji snajperist u ratu, radio sam s njim početkom devedesetih, zvali smo ga gargamel,je uvijek govorio "djeca moje žene". Čovjek je kako rekoh bio pravi bankar: oprezan. Jedan od onih koji nose naramenice i kaiš).
2014-04-16
veber je malo pripomogao :)dzango wrote:
Čestitam na bebi. Sećam se da nisi bio oduševljen decom.
2014-12-30
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 12 of 14