Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Most ide SDP-u, kaže gazda
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/financijer-mosta-branko-roglic-mislim-da-ce-se-prikljuciti-lijevoj-opciji-854610
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Most ide SDP-u, kaže gazda
Branko Roglić mi je rođak.
On je iz Župe kraj Vrgorca.
On je iz Župe kraj Vrgorca.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tko je, na kraju, Branko Roglić? Njega se u javnosti ne spominje često kao neke druge hrvatske poduzetnike, za njega se ne vežu skandali, ne proziva ga se zbog nezakonito stečenog novca. Završio je elektrotehnički fakultet u Splitu. Njegovi pradjedovi su navodno imali i zakladu iz koje se financiralo školovanje pripadnika obitelji Roglić, pa tako i poznatog geografa Josipa Roglića. Brankov djed Stjepan bio je HSS-ovac, njegov otac bio je apolitičan, ali je zbog njegova brata koji je poginuo kao ustaški stožernik obitelj živjela pod tom hipotekom. Ponosno ističe da je on četvrta generacija školovanih Roglića. Braća njegova pradjeda bili su svećenici, jedan od njih napisao je jedan od prvih molitvenika na hrvatskom jeziku, a sredinom 19. stoljeća osnovali su zakladu za školovanje nadarenih Roglića.
2014-04-11
v_vlado wrote:Misliti je kurac znati....
Zna on kome ide most. Njegov je...
2014-04-16
Nije do sada bio baš sretne ruke. Svi su mu konji omanuli. ...A bogami i država s njima.
Pa Metković je blizu al ovo je ok. Bizmismen al pošteni. Onda je tu valjda i BUljubašić .....to mi je isto rođak. To je isto Župa Biokovska.
Najbogatiji Dalmatinac
Splitski poduzetnik i mecena Juroslav Buljubašić izgradio je poslovno carstvo na nekonvencionalnoj filozofiji kapitalizma, bavi se telekomunikacijama, inženjeringom, trgovinom, brodskim prijevozom, i bankarstvom, ali u svojim brojnim tvrtkama ne želi biti većinski vlasnik, radije koristi financijske usluge investicijskih fondova nego banaka, a najveći je zagovornik razbijanja monopola Jadrolinije na prijevoz putnika na Jadranu te Hrvatskog Telekoma na fiksnu telefoniju Vlasnik je dvaju stometarskih trajekata, flote katamarana i 18.000 priključaka kabelske televizije i Interneta u Splitu
Najbogatiji Dalmatinac
Splitski poduzetnik i mecena Juroslav Buljubašić izgradio je poslovno carstvo na nekonvencionalnoj filozofiji kapitalizma, bavi se telekomunikacijama, inženjeringom, trgovinom, brodskim prijevozom, i bankarstvom, ali u svojim brojnim tvrtkama ne želi biti većinski vlasnik, radije koristi financijske usluge investicijskih fondova nego banaka, a najveći je zagovornik razbijanja monopola Jadrolinije na prijevoz putnika na Jadranu te Hrvatskog Telekoma na fiksnu telefoniju Vlasnik je dvaju stometarskih trajekata, flote katamarana i 18.000 priključaka kabelske televizije i Interneta u Splitu
2014-04-11
e da i kila mozga je dvije marke prije izbora, a iza toga cijena mozga ide dolje a guzice gore.
RayMabus wrote:Pa Metković je blizu al ovo je ok. Bizmismen al pošten
aha i meni se kliže
2014-04-16
Marcelius jbga i okrenit pare triba znat ....oni su ih okrenili u biznisu pa ti vidi.
2014-04-11
2014-04-16
Vrgorac je tamo odma iza ....Župa ....eno mi kuče dole ....imam kuču i u brdu u prirodi ....ajmo u planine ....jer tamo nema zime ojla ojla ojla ojla la
2014-04-11
RayMabus wrote:
Vrgorac
Ijope neki vlaji?
2014-04-16
SLušaj me sad dobro : ako su ova dvojica iza MOSTa ima da lete uhljebi ko opareni ...poznam ih obojicu ....A ŠTA ĆE BIT LETENJA.marcellus wrote:okreneš pare i kupiš vladu u dvije države
2014-04-11
Ne baš ...samo 1/4 al se s tom 1/4 ponosim.marcellus wrote:RayMabus wrote:
Vrgorac
Ijope neki vlaji?
Imaš šta protiv ?
2014-04-11
Treba sad uspostavit redni let letenja .....UHLJEBA HAH A HHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OVA DVOJICA NEMOGU SMISLIT UHLJEBE ....NEMOGU IH SMISLIT ORGANSKI.
OVA DVOJICA NEMOGU SMISLIT UHLJEBE ....NEMOGU IH SMISLIT ORGANSKI.
2014-04-11
2014-04-16
A on je ...čistokrvni.marcellus wrote:ma ne ti. Ovaj tajkun
Samo nema ti sad tamo ljudi puno. Nešto malo svita. Večinom ti je to sve odselilo u Split , Zagreb , kako tko al uglavnom u Split ...50-ih godina prošlog stoljeca i tako.
Nije ti to baš ni daleko od mora samo je Bikovo između. More je 10 km zracne linije od tu. Makarska je ispod.
2014-04-11
Vidim Goebbels ...ofaj Marćelus ne gubi vrijeme. :lol!:jadan Most,Peterov,Prgomet...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Odakle je ovaj Prgomet ? Da nije i on iz Župe ?
2014-04-11
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 1 of 14