Gazda Srbin
Page 1 of 1
Gazda Srbin
Petsto eura odmah šaljem obitelji, nastavljamo raditi uz obećanje da ćemo dobiti plaću sljedeći tjedan i tako iz dana u dan. Sve češće sam gladan, a da bih mogao raditi, dobivam po 20/50/200 eura, kako kada.
Opet obustava rada i opet predujam, ovaj put 500 eura, od kojih kući šaljem 400. Plaće i dalje nema pa se na gradilištu svi radnici dogovorimo da tog, za mene "crnog" danaradimo do podneva i odemo u stan jer nemamo novca za užinu.
Dolazi gazda (Srbin) i traži me ključ od kombija koji sam zadužio i vozio kolege s posla i na posao jer navodno treba nešto prevesti. Ne dam mu ključ, već pakiram alat u kombi i u tom trenutku me nokautira. Padnem na cestu (u centru Münchena) i nastavi me udarati cipelama uz prijetnju: "Osam godina sam dobivao pa ću i tebe".
Priskočio je jedan od kolega i primio ga, a ja odlazim na gradilište (zgrada hotela) gdje su ostali kolege. Ponovno me napada i uspijeva dva puta udariti, padam na pod, a kolege ga sprečavaju u daljnjem premlaćivanju.
http://mojahrvatska.vecernji.hr/prokletstvo-hrvatskog-gastarbajtera-u-njemackoj-su-me-prevarili-ponizili-i-istukli-kako-cu-kuci-za-bozic-1137314
Opet obustava rada i opet predujam, ovaj put 500 eura, od kojih kući šaljem 400. Plaće i dalje nema pa se na gradilištu svi radnici dogovorimo da tog, za mene "crnog" danaradimo do podneva i odemo u stan jer nemamo novca za užinu.
Dolazi gazda (Srbin) i traži me ključ od kombija koji sam zadužio i vozio kolege s posla i na posao jer navodno treba nešto prevesti. Ne dam mu ključ, već pakiram alat u kombi i u tom trenutku me nokautira. Padnem na cestu (u centru Münchena) i nastavi me udarati cipelama uz prijetnju: "Osam godina sam dobivao pa ću i tebe".
Priskočio je jedan od kolega i primio ga, a ja odlazim na gradilište (zgrada hotela) gdje su ostali kolege. Ponovno me napada i uspijeva dva puta udariti, padam na pod, a kolege ga sprečavaju u daljnjem premlaćivanju.
http://mojahrvatska.vecernji.hr/prokletstvo-hrvatskog-gastarbajtera-u-njemackoj-su-me-prevarili-ponizili-i-istukli-kako-cu-kuci-za-bozic-1137314
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Gazda Srbin
par ljudi mi je pričalo, da kada ideš u Njemačku radit, da prvo i osnovno pravio - izbjegavaj "naše" gazde.. Hrvate, Srbe, koga već - ti će te gledati zajebat i zajebati će te,, ponašat će se kao u RH..
isključivo kod gazda švabe
Guest- Guest
vijest je izmisljena ili je taj lik budaletina....
2016-11-17
pa pričao sam sa ekipom koja je išla u njemačku..govinda wrote:vijest je izmisljena ili je taj lik budaletina....
prvo svi su tamo "naši", zanimljivo, hrvati, srbi, bošnjaci, sve je to "naši" tko govori hrvatskim jezikom i raznim dijelektima hrvatskog jezika(aka srpski ili bosanski)
drugo i najvažnije pravilo jest, da je super ako u firmi radiš sa "našim" radnicima, ali MORAŠ izbjegavati "naše gazde" jer će se ponašati kao ovdje na balkanu..
Last edited by Pinochet on 23/12/2016, 18:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
jeste, "nasi" se tako ponasaju ali ovaj ima hrvatski pasos, drzavljanin je EU, nije Mujo ni Srboslav koji rade na crno...jbt, moj drug radio u Njemackoj i nije se poklopio datum ugovora i datum radne vize u dva dana, svi menageri iz firme ganjali nekog svabu iz sindikata koji je opet dobar sa nekim iz njemackog SPD da ono urgira da inspekcija ne pravi sranje...Pinochet wrote:par ljudi mi je pričalo, da kada ideš u Njemačku radit, da prvo i osnovno pravio - izbjegavaj "naše" gazde.. Hrvate, Srbe, koga već - ti će te gledati zajebat i zajebati će te,, ponašat će se kao u RH..
2016-11-17
emigrirat zbog balkanskih zločinaca u njemačku i onda se zaposliti kod balkanskih zločinaca u njemačkoj? wtf? kila mozga pola centa
Guest- Guest
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Most ide SDP-u, kaže gazda
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Todo podržao HDZ
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Most ide SDP-u, kaže gazda
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Todo podržao HDZ
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 1 of 1