'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ana-karamarko-ne-da-suprugu-da-odstupi
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Naravno da ne da..ima misiju..za to ej dobro placena i podmetnuta...
2015-09-08
koja teorija...
sad je jadna zena kriva sto je pohlepna
prije nje karamarko je bio cvijece , zumbulic neubrani
sad je jadna zena kriva sto je pohlepna
prije nje karamarko je bio cvijece , zumbulic neubrani
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pa jasno. Iza svakpg uspjesnog muskarca stoji crvenokosa zena.
I ko je vama kriv da niste takvu uzeli
Ha ?
I ko je vama kriv da niste takvu uzeli
Ha ?
KaraVasMarko... Rekoh ja ali iza njega stoji žena. Bit će da se ta ljepotica zaljubila u njegov neodoljiv smiješak.
Zapravo, Karamarko bi možda sam i odstupio, ali mu to ne dopuštaju njegova supruga Ana i osobito Jozo Petrović“, govori nam da je upućen u pozadinu Karamarkova nepovlačenja s položaja. Presudnim vidi utjecaj supruge Ane na prvog čovjeka HDZ-a, žene koja je s njim bila u vezi i dok je on još i te kako bio u braku sa svojom prvom suprugom s kojom ima dvoje odrasle djece. Kako bi ju, opsesivnu, udaljio od sebe, Karamarko je dogovorio s tadašnjim vlasnikom Europapress hodinga Ninoslavom Pavićem, za kojeg su tada radili i Karamarko i njegova izvanbračna priležnica Ana, da je na neko vrijeme pošalje u Beograd. I bi tako. Ana, tada još Šarić, dvije je godine provela u Beogradu na nekakvim marketinškim poslovima za tadašnji Pavićev koncern.
Ana nije mirovala – htjela je Tomu samo za sebe!
Na sigurnoj udaljenosti nastavili su svoja intimna druženja. No, Ana nije mirovala. Htjela je Karamarka samo za sebe, pa je njegovoj supruzi pisala pisma i slala slike kako Tomo spava pokraj nje i njenog psa. Kasnije se Tomi opravdavala da nema pojma kako su slike dospjele do Karamarkove žene, što je naravno bila laž, jer ih je sama slala.
Na sigurnoj udaljenosti nastavili su svoja intimna druženja. No, Ana nije mirovala. Htjela je Karamarka samo za sebe, pa je njegovoj supruzi pisala pisma i slala slike kako Tomo spava pokraj nje i njenog psa. Kasnije se Tomi opravdavala da nema pojma kako su slike dospjele do Karamarkove žene, što je naravno bila laž, jer ih je sama slala.
Guest- Guest
strašno, nisam znala da je tako jadna.Eva wrote:Zapravo, Karamarko bi možda sam i odstupio, ali mu to ne dopuštaju njegova supruga Ana i osobito Jozo Petrović“, govori nam da je upućen u pozadinu Karamarkova nepovlačenja s položaja. Presudnim vidi utjecaj supruge Ane na prvog čovjeka HDZ-a, žene koja je s njim bila u vezi i dok je on još i te kako bio u braku sa svojom prvom suprugom s kojom ima dvoje odrasle djece. Kako bi ju, opsesivnu, udaljio od sebe, Karamarko je dogovorio s tadašnjim vlasnikom Europapress hodinga Ninoslavom Pavićem, za kojeg su tada radili i Karamarko i njegova izvanbračna priležnica Ana, da je na neko vrijeme pošalje u Beograd. I bi tako. Ana, tada još Šarić, dvije je godine provela u Beogradu na nekakvim marketinškim poslovima za tadašnji Pavićev koncern.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako je istina onda je ona bolesna , a jadan je Kalamarko.
dijagram-
2015-08-09
Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
2014-04-15
quratz luđakinju.pametna je ona...sve je to igra...ona uskace umjetso njegove zene...a ona pere lovu preko njega..jer nije ni on cist..pa ga moze za jaja drzat
2015-09-08
Ali, tek kad je punac Osman rahmetli, prije ne.
Guest- Guest
Šta nije vadio na vrijeme, uvatila ga.
Guest- Guest
Je, jadni naivni Karamarko..i nevini, nadasve..
2014-04-12
...al mislim ono preocito ej da je podvaljena...realno takav komad da se upeca na dibiduza karamarka...kojeg je zeljko malnar slao po cigarete..samo nisu racunali da je toliko ogranicen da im zajebe gotovo sve planove..a on umislio da je neki jebac
2015-09-08
A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
dijagram-
2015-08-09
Ako ona ovako diktira onda jest jadan, nego sto.IvyTeasdale wrote:Je, jadni naivni Karamarko..i nevini, nadasve..
Papucar.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Nemoj plašit Jodicu, ja zeca ionak ne jedem.
Guest- Guest
joda je zanavek otiselEva wrote:dijagram wrote:A da, vidi se da je frikusa,nesto ko ova eva.n_razbojnik wrote:Tomo si našao luđakinju, eh neiskustvo
Nemoj plašit Jodicu, ja zeca ionak ne jedem.
2015-09-08
sve je to kompromis..i nije sve uvijek onako kako izgleda na prvu..dijagram wrote:Ako ona ovako diktira onda jest jadan, nego sto.IvyTeasdale wrote:Je, jadni naivni Karamarko..i nevini, nadasve..
Papucar.
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Most ide SDP-u, kaže gazda
» Holivuđani idu u štrajk dok trump ne odstupi
» Drama u HDZ-u Brkić nagovarao karamarka da odstupi:'Ali on se još ne da..'
» HDZ-ovci će na jesen dati Plenkoviću priliku da časno odstupi i vrati se u Brisel
» Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 1 of 3