Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Most ide SDP-u, kaže gazda
ovih 7% mi ne ide baš,preko 300 tisuća glasova je 7%?
vili40- Posts : 11076
2015-08-02
pitanje za marcavili40 wrote:ovih 7% mi ne ide baš,preko 300 tisuća glasova je 7%?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ovih 7% mi ne ide baš,preko 300 tisuća glasova je 7%?
ako je po ustavnom sudu 380.000 manje od 10%.... onda je 7%
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
[size=31]Ustavni sud: Nije prikupljeno dovoljno potpisa za referendum 'U ime obitelji'[/size]
Odlučeno je da je 10 posto birača – 404.252 birača
16714
Odlučeno je da je 10 posto birača – 404.252 birača
16714
Uništit će njih sve MOST i mlada ekipa. Dost je tih krkana i budala.epikur37 wrote:marcellus wrote:
Nema pomirbe niti će je ikad biti.
A ništa radite i dalje jedni drugima o glavi. Dok jedni ne unište druge nema mira.marcellus wrote:A nema ni trećeg, u Mostu pet posavljaka iz istog sela kraj dervente od 12 ljudi.
Trećeg ionako nema, HDZ ga je utamanio....
Guest- Guest
Nek ide drugi krug, MOST bu dobil većinuvili40 wrote:pitanje za marcavili40 wrote:ovih 7% mi ne ide baš,preko 300 tisuća glasova je 7%?
Guest- Guest
epikur37 wrote:
Prokleti HDZ. Ništa, glasajte dalje za udbu.
2014-04-16
Veće UDbe od HDZ-a nema. Imaš zagonetku, trebaš ju riješiti.marcellus wrote:epikur37 wrote:
Prokleti HDZ. Ništa, glasajte dalje za udbu.
Guest- Guest
Treci nema veze sa politikom u Hr nego sigurnosti Hrvatske. Ćim Rusija stavi veto na snage EUFORa u Sarajevu ide treći.
OS BiH će se raspast bez EUFORa.
OS BiH će se raspast bez EUFORa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro,ja to malo drugačije računam.Pogledam koliko je važećih glasova pa izračunam i tako to ali nisam ja za te računice koje nemaju veze sa pravom matematikommarcellus wrote:vili40 wrote:ovih 7% mi ne ide baš,preko 300 tisuća glasova je 7%?
ako je po ustavnom sudu 380.000 manje od 10%.... onda je 7%
vili40-
2015-08-02
2014-04-16
inače kad naši političari ne bi bili čisti kreteni karamarko i milanović bi se dogovorili o podjeli mandata i potpuno isključili most iz igre.
a kako bi se ta dvojica mogla dogovoriti kad obojica žele biti glavni poglavica?marcellus wrote:inače kad naši političari ne bi bili čisti kreteni karamarko i milanović bi se dogovorili o podjeli mandata i potpuno isključili most iz igre.
vili40-
2015-08-02
Možda se i dogovore al ne oni nego HDZ i SDP koji će im izglasat nepovjerenje , maknit ih obojicu i onda se HDZ i SDP udružit kao stranke.marcellus wrote:inače kad naši političari ne bi bili čisti kreteni karamarko i milanović bi se dogovorili o podjeli mandata i potpuno isključili most iz igre.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/306127/Default.aspx
Hehe, sad mora polizat sve kaj je nasral o mostu, mostićima i stazicama prije 3 dana
Hehe, sad mora polizat sve kaj je nasral o mostu, mostićima i stazicama prije 3 dana
Guest- Guest
vili40 wrote:a kako bi se ta dvojica mogla dogovoriti kad obojica žele biti glavni poglavica?marcellus wrote:inače kad naši političari ne bi bili čisti kreteni karamarko i milanović bi se dogovorili o podjeli mandata i potpuno isključili most iz igre.
Onako kako se to u normalnim državama radi. Dvije godine je jedan premijer, iduće dvije drugi. Podijeli se mandat, kad imaš malu stranku koja ucjenjuje.
2014-04-16
A čime ta mala stranka ucjenjuje? Reformama i željom da državu izvleče iz sranja u koje su je dovele te dve frakcije svojom pohlepom.marcellus wrote:vili40 wrote:a kako bi se ta dvojica mogla dogovoriti kad obojica žele biti glavni poglavica?marcellus wrote:inače kad naši političari ne bi bili čisti kreteni karamarko i milanović bi se dogovorili o podjeli mandata i potpuno isključili most iz igre.
Onako kako se to u normalnim državama radi. Dvije godine je jedan premijer, iduće dvije drugi. Podijeli se mandat, kad imaš malu stranku koja ucjenjuje.
Guest- Guest
Velikim strankama bi se uistinu najviše isplatilo da se međusobno dogovore. Dva su partnera, manji su zahtjevi, kadrovi su im ionako već razmješteni po ustanovama i poduzećima... Tada bi sitnež ostala na suhom, a i reforme bi se lakše provodile jer bi opasnost od gubitka izbora bila jednaka za obje stranke. Mogli bi, na primjer, izmieniti izborni zakon tako da nema izbornih koalicijah pa me baš zanima kakav bi bio sastav Sabora nakon idućih izborah.
Osobno, kakva je situacija s raspodjelom mandatah, sklon sam udruživanju Mosta s HDZ-om. Nadam se da bi mostovci inzistirali na reformama. Jedino mi se ne sviđa ideja znatnoga smanjenja broja županijah jer bi to dovelo do fragmentacije i jačalo separatizam.
Regoč wrote:Osobno, kakva je situacija s raspodjelom mandatah, sklon sam udruživanju Mosta s HDZ-om. Nadam se da bi mostovci inzistirali na reformama. Jedino mi se ne sviđa ideja znatnoga smanjenja broja županijah jer bi to dovelo do fragmentacije i jačalo separatizam.
Ja nisam, Prgometu je cilj preuzeti HDZ od Karamarka a Prgomet je udbin/josipovićev igrač. Javnost Karamarka percipira kao udbaša, a Prgometa ne, dok je u stvarnosti obrnuto. Sama činjenica da Eva pokušava dokazati da je Karamarko udbaš znak je jasan da nije.
Imam neki gut feeling da je ovo nadolazeća katastrofa za RH kako god se rasplelo. Zadnji čavao u lijes države, koja onda ide u privatizaciju likovima poput Roglića i ostalih
2014-04-16
ukratko pet likova iz vrha udbe je sve dobilo u privatizaciji - tedeschi, todorić, štrok, roglić - i oni danas postavljaju redikule na vlast koji će štititi interese oligarhije, dok narod oduševljeno kliče populistima koje su oni instalirali jer će sjebati prokleti hdz i sdp. Iz zla u gore, iz privida demokracije u totalnu diktaturu. No dobro, irska mi se sve više sviđa...
Similar topics
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 7 of 14