Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
Page 1 of 1
Re: Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
http://www.theguardian.com/world/2015/jan/19/chechens-protest-charlie-hebdo-cartoons-grozny
Guest- Guest
U Groznom bogu iza nogu ne u Duisburgu srcu Njemačkepreko_vode_do_slobode wrote:http://www.theguardian.com/world/2015/jan/19/chechens-protest-charlie-hebdo-cartoons-grozny
Kermit-
2014-04-17
neka njemci plaćaju cijenu.. ili će se dignuti i na "klasičan njemački način" uvesti reda, ili će ih kozojebi i 3rd world ekipa potaracati ,
Guest- Guest
Their intention is creating a "Pan-Turkish empire", unifying all members of the Turkish people under one banner and purging all enemy forces.
Their enemies include Kurds, Jews, Zionists, Christians, Armenians, Greeks, Homosexuals, Persians, Liberals and Communists, who are, ideally, to be eradicated.
dobro je, moji nisu na popisu, a Židovi su 2 puta
Guest- Guest
Puca mi kuraz za Njemačku. NIkad bio tamo nit me zanima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Puca mi kuraz za Njemačku. NIkad bio tamo nit me zanima.
Bio...lijepa, sređena, sve naj...ali mi svejedno puca kurac...
darth_vader-
2014-04-17
sad je pravi trenutak da u EU zarate antiteisti, marksisti i ostali prtiv krscana
2014-04-19
Svabo ce gladat bilancu dok mu mujo bude rezao glavu....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nijemci su propala nacija još će ih rusi spašavati....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
3 puta do nogu biti poražen zbog krive procijene i to u 100 godina, pa germanofilstvo treba zabraniti zakonomepikur37 wrote:Nijemci su propala nacija još će ih rusi spašavati....
Kermit-
2014-04-17
deda na aparatima wrote:
Their intention is creating a "Pan-Turkish empire", unifying all members of the Turkish people under one banner and purging all enemy forces.
Their enemies include Kurds, Jews, Zionists, Christians, Armenians, Greeks, Homosexuals, Persians, Liberals and Communists, who are, ideally, to be eradicated.
dobro je, moji nisu na popisu, a Židovi su 2 puta
Koji su to tvoji ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dobro bar prva dva puta su muski,vojnicki,ostro pokusali..jbg megalomanija ih kostala..no ovaj treci ce biti najtuzniji i najjadniji...past ce bez ispaljenog metka s obrezanom cunom u supku i pici....no nek se tjese..nisu jedini...za njima ce svedi,norvezani,finci...ajd danci jos koliko toliko spasavaju skandinavsku cast...pa nizozemci,englezi...asilovski wrote:3 puta do nogu biti poražen zbog krive procijene i to u 100 godina, pa germanofilstvo treba zabraniti zakonomepikur37 wrote:Nijemci su propala nacija još će ih rusi spašavati....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Potukli se Kurdi i Turci u Njemačkoj
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Tirani 21 stoljeca pokazuju misice
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin
» Muslimani se nude Njemačkoj kao vojni imami u njemačkoj vojsci
» Tirani 21 stoljeca pokazuju misice
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin