Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Most ide SDP-u, kaže gazda
Meni se čini da će ovi MOST ushrat motku i popušit čistu šansu da u nekim resorima napravi reforme.
Jbga oće sve a to neide.
Jbga oće sve a to neide.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Izbori su najjeftinija stvar i to je zadnjih 15 godina dokazalo. Pravi sitniš, praktički bakšiš.nevjestin_razbojnik wrote:ja samo čekam da krenu prosipanja, koliko dođu ponovljeni izbori u broju škola, vrtića, doplataka, hrane za izbjeglica, uredskog materijala...to će biti zadnji adut za stisnut most hehe
Guest- Guest
Čovjek koji je prvi spomenuo lustraciju, prvi javno odjebao antifašizam, strpao Boljkovca i Sanadera iza rešetaka, čovjek kog cijela hrvatska a naročito udbaška mrzi, ne može biti skroz loš.abraham wrote:Da, zvrsna rijec o Karamarku. Covjek koji je bio sef izbornog stozera S. Mesica koji je bez konkurencije najveci gad u povijesti DNRH. Tu ne mislim samo na politickom planu. Da nastavim. Dakle , autor detudjmanizacije, deercegovizacije i lazne urbanizacije rvatske. Udbas koji je ubacen u prvi adz. Naime imao je tamo zaledje da nije "ustasha" kao ostali adzenjare jer je zivio sa muslimankom , kcerkom najutjecajnijeg muslimana u DNRH. Idelana krtica. Gdje ce on biti nacionalisat kada zivi sa Sabahetom inace Muhamedovom kcerkom koji je veza sa Iranskom ambasadom. Tako nekako. Imena su izmisljena ali likovi na zalost nisu. Zeninog brata je ubacio u spijanje iako je imao samo srednju skolu , iako je zhtijevan vakultet. Ako nista prometni. Nitkotada nije pravio neki problem. Za Boga miloga to je nas Tomica starog Muhameda zet. Tstststststststss
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Izbori odgovaraju HDZu no postavlja se pitanje tko bi glasovao opet za MOST kad nisu sposobni kad imaju šansu kapitlaizirat tih mrvicu mandata i napravit reforme u nekim poljima.
Znači da su nesposobni. AKo su tu nesposobni kako će bit sposobni za išta drugo šta najavljuju.
MOST nevodi dijalog nego komandira a imaju samo 19 mandata. NEĆE IĆI.
Znači da su nesposobni. AKo su tu nesposobni kako će bit sposobni za išta drugo šta najavljuju.
MOST nevodi dijalog nego komandira a imaju samo 19 mandata. NEĆE IĆI.
2014-04-11
Koji jebeni kontrast. Pusicka, zena bez baze, cupa i rukama i nogama da joj je biti na vlasti. Most nece vlast ali oce da kroji???? To je nesta kao pola vijagre, samo za podjebavanje. Necemo mi vlast ali cete raditi kako vam mi kazemo iliti cete tancati kako mi sviramo.
2014-04-14
Debilizam. A ništa na ponovne izbore pa onda opet ispočetka al HDZ tu ima mogućnost da okrene par mnadata više a MOST čisto sumnjam da će ponovo imat ovakvu šansu.abraham wrote:Koji jebeni kontrast.Most nece vlast ali oce da kroji???? To je nesta kao pola vijagre, samo za podjebavanje. Necemo mi vlast ali cete raditi kako vam mi kazemo iliti cete tancati kako mi sviramo.
2014-04-11
puno je prekasno za kozmetičke mjere, lagane pomake i pokoje ministarstvo...tu trebaju držati do kraja, sve ili ništa...za 4 godine oni su potrošeni materijal, izaći će netko novi, ili će treći put biti izbrisan ako se ovi prodaju za fotelju dvije bez učinka...RayMabus wrote:Meni se čini da će ovi MOST ushrat motku i popušit čistu šansu da u nekim resorima napravi reforme.
Jbga oće sve a to neide.
trajna nestabilnost vlasti, do kraha
2014-04-15
MIlanović neće pristat na to da on nebude premijer. To je za njega političko samoubojstvo. Bolje mu je onda da izgubi izbore čisto pa ok. NJegovi uhljebi su isto za to jer bi im MOST npravio dar mar.
2014-04-11
Sve ili ništa.nevjestin_razbojnik wrote:puno je prekasno za kozmetičke mjere, lagane pomake i pokoje ministarstvo...tu trebaju držati do kraja, sve ili ništa...za 4 godine oni su potrošeni materijal, izaći će netko novi, ili će treći put biti izbrisan ako se ovi prodaju za fotelju dvije bez učinka...RayMabus wrote:Meni se čini da će ovi MOST ushrat motku i popušit čistu šansu da u nekim resorima napravi reforme.
Jbga oće sve a to neide.
NIŠTA.
MOST će ispast najveći luzer u novijoj hrvatskoj političkoj povijesti.
2014-04-11
Molim te samo nemoj spominjati onaj igrokaz oko Boljkovca i hapsenja. Ukoliko mozes naci u arkivi i vidjeti sto sam tada napisao o cijeloj stvari i isto mislim i danas.Sanadera nije on strapao a ako jest treba mu jebati mater jer je upropastio cist slucaj. Treba jebati mater i onome sta ga je uhapsio i onome sta mu je sudio. Ovo sta sam gore napisao je onako , u saljivom tonu ali je jebena istina. Nadam se da ce unutar samog adz-a doci do preslagivanja i da ce mladji i normalniji doci naprijed. Tesko ali nada umire zadnja. Negativna selekcija po strankama i tako u cijeloj drzavi.marcellus wrote:Čovjek koji je prvi spomenuo lustraciju, prvi javno odjebao antifašizam, strpao Boljkovca i Sanadera iza rešetaka, čovjek kog cijela hrvatska a naročito udbaška mrzi, ne može biti skroz loš.abraham wrote:Da, zvrsna rijec o Karamarku. Covjek koji je bio sef izbornog stozera S. Mesica koji je bez konkurencije najveci gad u povijesti DNRH. Tu ne mislim samo na politickom planu. Da nastavim. Dakle , autor detudjmanizacije, deercegovizacije i lazne urbanizacije rvatske. Udbas koji je ubacen u prvi adz. Naime imao je tamo zaledje da nije "ustasha" kao ostali adzenjare jer je zivio sa muslimankom , kcerkom najutjecajnijeg muslimana u DNRH. Idelana krtica. Gdje ce on biti nacionalisat kada zivi sa Sabahetom inace Muhamedovom kcerkom koji je veza sa Iranskom ambasadom. Tako nekako. Imena su izmisljena ali likovi na zalost nisu. Zeninog brata je ubacio u spijanje iako je imao samo srednju skolu , iako je zhtijevan vakultet. Ako nista prometni. Nitkotada nije pravio neki problem. Za Boga miloga to je nas Tomica starog Muhameda zet. Tstststststststss
2014-04-14
Sudbina MOSTa je zapečaćena onog trenutka kad su izjavili da Milanović neće biti premijer. SDP neće sa njima kolairat ništa a HDZ oće nove izbore.
Jbga al ispaltilo se prošetat do birališta i glasat za njih samo radi ovoga cirkusa koji im rade ....no u praktićnom smislu za Hrvatsku oni neće postić ništa osim šta će nam uzet malo vremena i love za kreiranje drugih ponovljenih izbora.
Jbga al ispaltilo se prošetat do birališta i glasat za njih samo radi ovoga cirkusa koji im rade ....no u praktićnom smislu za Hrvatsku oni neće postić ništa osim šta će nam uzet malo vremena i love za kreiranje drugih ponovljenih izbora.
2014-04-11
Sjetite se Laburisti-a i rasprava na onom starom forumu. Bilo kako bilo dizani su u nebo, nove mesije i trista cuda. Danas, povijest.
2014-04-14
onda ništa...bolje je imati premijera koji će govoriti "jer mi to možemo" nego da svakog ponedjeljka u podne traje izglasavanje povjerenja mandataruRayMabus wrote:Sve ili ništa.nevjestin_razbojnik wrote:puno je prekasno za kozmetičke mjere, lagane pomake i pokoje ministarstvo...tu trebaju držati do kraja, sve ili ništa...za 4 godine oni su potrošeni materijal, izaći će netko novi, ili će treći put biti izbrisan ako se ovi prodaju za fotelju dvije bez učinka...RayMabus wrote:Meni se čini da će ovi MOST ushrat motku i popušit čistu šansu da u nekim resorima napravi reforme.
Jbga oće sve a to neide.
NIŠTA.
MOST će ispast najveći luzer u novijoj hrvatskoj političkoj povijesti.
luzeri, ni prvi ni zadnji, malo je rođenih pobjednika kao Prvi...jedan je Prvi, a drugi je u Remetincu, zasad
2014-04-15
ee vrtići, škole, fakulteti, tvornice...sve smo to izgubili jer smo se igrali demokracije...cccRayMabus wrote:
n_razbojnik-
2014-04-15
Pa ništa. Njihova je sudbina zapečaćena izjavom da Milanović neće biti premijer. HDZ oće nove izbore jer zna da samo može dobit više mandata.
Ništa od MOSTa al isplatilio se glasat za njih jer su ovima napravili paniku al od toga nema koristi na stvarnom planu šta se tiče ekonomije i života u Hr.
Ništa od MOSTa al isplatilio se glasat za njih jer su ovima napravili paniku al od toga nema koristi na stvarnom planu šta se tiče ekonomije i života u Hr.
2014-04-11
da je meni ko Petrovu Milanović poručio da mi nudi ministarstvo uprave ja bih ga momentalno sterao u tri p.m..Polako,pravi pregovori još nisu ni počeli a Petrov ima posla sa teškim bahatim lažljivcima i treba biti lukav,strpljiv i pametan.RayMabus wrote:Sudbina MOSTa je zapečaćena onog trenutka kad su izjavili da Milanović neće biti premijer. SDP neće sa njima kolairat ništa a HDZ oće nove izbore.
vili40-
2015-08-02
A onaj u kojem se odrasel na Trgu bana Jelačića u mračno doba komunizma kad je UDBA davala befel tko može di stanovat, taj ne pamtiš, ha? Joj, tko te ne zna skupo bi te platio, sinu udbaša i udbašu pripravniče!marcellus wrote:Eva wrote:Jasno, pa ni države ne bi bilo bez udbe. A ni tvog stana na Trgumarcellus wrote:ali zapamti da se bez udbe i njihovog blagoslova ili bar prešutnog pristanka u ovoj državi nitko nije obogatio
moj stan je na kustošiji... i tam mi je skroz dobro.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Marcele, nisi li ti s Trešnjevke? Nisi li prije pisao da živiš u Novom Zagrebu? Nisi li pisao da nisi oženjen i nemaš djece? Sad ispade da si s Jelačić-placa, da živiš u Kustošiji (Gornjoj ili Donjoj?) te da imaš ženu i diete. Što je istina?
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 10 of 14