Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Prckof,ti bi spao sa nogu da gledas,od smijeha...naravno,u sto se sve zene tijekom cina pretvore...prckov wrote:bogomdani wrote:Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..marcellus wrote:inače nitko normalan ne pije i ne nudi čisti burbon... skoč se pije čist ili on rocks, burbon samo s colom, sodom, nečim...
i njacu velis
Guest- Guest
A sunca ti tvog...odgajas pravog bauštelca....marcellus wrote:r_nevjesta wrote:ok, slažem se, ali svejedno mislim da to nije toliko bitno sa stajališta onog kome se pomaže. njemu je bitnije da mu se pomogne, a razlozi i motivi su više stvar svijesti i savjesti onog tko pomaže. koji god motiv i razlog bio, rezultat je da se ipak pomoglo, zar ne?marcellus wrote:Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
čekaj ne mogu se sad skoncentrisisat beba mi puzi po mačjoj hrani ček da sredim stvari
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
r_nevjesta wrote:ok, slažem se, ali svejedno mislim da to nije toliko bitno sa stajališta onog kome se pomaže. njemu je bitnije da mu se pomogne, a razlozi i motivi su više stvar svijesti i savjesti onog tko pomaže. koji god motiv i razlog bio, rezultat je da se ipak pomoglo, zar ne?marcellus wrote:Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
i ja se sa ovim gore slazem i nije zajebancija, btw, znam se ja uozbiljit ponekad
2014-04-19
prckov wrote:r_nevjesta wrote:ok, slažem se, ali svejedno mislim da to nije toliko bitno sa stajališta onog kome se pomaže. njemu je bitnije da mu se pomogne, a razlozi i motivi su više stvar svijesti i savjesti onog tko pomaže. koji god motiv i razlog bio, rezultat je da se ipak pomoglo, zar ne?marcellus wrote:Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
i ja se sa ovim gore slazem i nije zajebancija, btw, znam se ja uozbiljit ponekad
ne prečesto... nije dobro za image
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
očinske su brige pregoleme, razumijem tomarcellus wrote:čekaj ne mogu se sad skoncentrisisat beba mi puzi po mačjoj hrani ček da sredim stvari
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Ah koji kliše. Starije koke padaju na očinske figure.r_nevjesta wrote:očinske su brige pregoleme, razumijem tomarcellus wrote:čekaj ne mogu se sad skoncentrisisat beba mi puzi po mačjoj hrani ček da sredim stvari
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
marcellus wrote:r_nevjesta wrote:ok, slažem se, ali svejedno mislim da to nije toliko bitno sa stajališta onog kome se pomaže. njemu je bitnije da mu se pomogne, a razlozi i motivi su više stvar svijesti i savjesti onog tko pomaže. koji god motiv i razlog bio, rezultat je da se ipak pomoglo, zar ne?marcellus wrote:Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
čekaj ne mogu se sad skoncentrisisat beba mi puzi po mačjoj hrani ček da sredim stvari
joj ako te zena vidi da forumaris dok cuvas bebu
2014-04-19
dobro je..ne stedi,barem nek bude Whiskas...marcellus wrote:bauštelka, cura je
Guest- Guest
i mlađe, i mlađe.. nama je to općenito baš slatko i raznježimo semarcus-t wrote:Ah koji kliše. Starije koke padaju na očinske figure.
2014-04-12
Vidi se da nemaš pojma. Whiskas je smeće.bogomdani wrote:dobro je..ne stedi,barem nek bude Whiskas...marcellus wrote:bauštelka, cura je
2015-10-07
ajd sad pricaj sta bi mi radilar_nevjesta wrote:i mlađe, i mlađe.. nama je to općenito baš slatko i raznježimo semarcus-t wrote:Ah koji kliše. Starije koke padaju na očinske figure.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcus-t wrote:Vidi se da nemaš pojma. Whiskas je smeće.bogomdani wrote:dobro je..ne stedi,barem nek bude Whiskas...marcellus wrote:bauštelka, cura je
Iz nekog razloga moja mačka više voli felix (i mačka je žensko, kao i sva ostala stvorenja u kući osim mene... i žena mi je suprotnog spola, onak po starinski)
Čestitam Marcello. Nije sramota biti gay.marcellus wrote:marcus-t wrote:Vidi se da nemaš pojma. Whiskas je smeće.bogomdani wrote:dobro je..ne stedi,barem nek bude Whiskas...marcellus wrote:bauštelka, cura je
Iz nekog razloga moja mačka više voli felix (i mačka je žensko, kao i sva ostala stvorenja u kući osim mene... i žena mi je suprotnog spola, onak po starinski)
2015-10-07
ma, tebi kao i marcusu, sve kažem i priznam kad se umantijate i otvorite ispovjedaonicu B-)prckov wrote:ajd sad pricaj sta bi mi radila
2014-04-12
ne znam sto te zene vole macke, ja kad moja ne gleda napucam naseg macka, mrzimo se permanentnomarcellus wrote:marcus-t wrote:Vidi se da nemaš pojma. Whiskas je smeće.bogomdani wrote:dobro je..ne stedi,barem nek bude Whiskas...marcellus wrote:bauštelka, cura je
2014-04-19
Ja znam da si ti slaba na moje pločice i da potajno maštaš da ti se prikradam u kuhinji.r_nevjesta wrote:ma, tebi kao i marcusu, sve kažem i priznam kad se umantijate i otvorite ispovjedaonicu B-)prckov wrote:ajd sad pricaj sta bi mi radila
2015-10-07
znam ja to i da ne kazes, samo usi mi vole cutr_nevjesta wrote:ma, tebi kao i marcusu, sve kažem i priznam kad se umantijate i otvorite ispovjedaonicu B-)prckov wrote:ajd sad pricaj sta bi mi radila
2014-04-19
marcus-t wrote:Ja znam da si ti slaba na moje pločice i da potajno maštaš da ti se prikradam u kuhinji.r_nevjesta wrote:ma, tebi kao i marcusu, sve kažem i priznam kad se umantijate i otvorite ispovjedaonicu B-)prckov wrote:ajd sad pricaj sta bi mi radila
imas prodavnicu plocica?
2014-04-19
nema..Prckof se prilijepio uz Seku Nefe i hoće roshtati...tiho se prikrada...
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
Page 10 of 12