Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
vidim da brzo učiš i začas si svladao samoutješnu filozofijumarcus-t wrote:Ja znam da si ti slaba na moje pločice i da potajno maštaš da ti se prikradam u kuhinji.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
bogomdani wrote:nema..Prckof se prilijepio uz Seku Nefe i hoće roshtati...tiho se prikrada...
znam ja da je tebi tesko vjerovat da nisu svi optereceni
2014-04-19
A eto, samo si ti iskrenih i poštenih namjera.bogomdani wrote:a i Marcus bi nes moćao...
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Pa ja iskreno i stalno pricam o svojim namjerama..no nisu usmjerene na forumske kolegice,pa ih to ljuti...napaljujem ih,a onda moraju to obaviti sa svojim mjuzevima i deckima...marcus-t wrote:A eto, samo si ti iskrenih i poštenih namjera.bogomdani wrote:a i Marcus bi nes moćao...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa ja iskreno i stalno pricam o svojim namjerama..no nisu usmjerene na forumske kolegice,pa ih to ljuti...napaljujem ih,a onda moraju to obaviti sa svojim mjuzevima i deckima...marcus-t wrote:A eto, samo si ti iskrenih i poštenih namjera.bogomdani wrote:a i Marcus bi nes moćao...
a jesi ih zajebo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa..nisam niti imao namjeru..bitno da su zadovoljene.e sad,koliko im je to kuul raditi sa dugogodisnjim deckima ili mjuzevima je vec neka druga prica..prckov wrote:bogomdani wrote:Pa ja iskreno i stalno pricam o svojim namjerama..no nisu usmjerene na forumske kolegice,pa ih to ljuti...napaljujem ih,a onda moraju to obaviti sa svojim mjuzevima i deckima...marcus-t wrote:A eto, samo si ti iskrenih i poštenih namjera.bogomdani wrote:a i Marcus bi nes moćao...
a jesi ih zajebo
Guest- Guest
Effa naša Prposna eto,jedva otrpi svog Mjuza 15 minuta,i hajd silazi brajo...
Guest- Guest
ti si subverzivan i ustvari iskreno radiš protiv naših muževa i dečki, jer nakon što pročitamo tvoje 'napaljive' upise, smjesta se zaključamo u spavaću sobu i do daljnjeg ne želimo imati nikakve veze s muškim spolom.. čak i kaktuse izbacimo iz svoje blizine, samo zato što se zovu u muškom rodu :Pbogomdani wrote:Pa ja iskreno i stalno pricam o svojim namjerama..no nisu usmjerene na forumske kolegice,pa ih to ljuti...napaljujem ih,a onda moraju to obaviti sa svojim mjuzevima i deckima...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ti si subverzivan i ustvari iskreno radiš protiv naših muževa i dečki, jer nakon što pročitamo tvoje 'napaljive' upise, smjesta se zaključamo u spavaću sobu i do daljnjeg ne želimo imati nikakve veze s muškim spolom.. čak i kaktuse izbacimo iz svoje blizine, samo zato što se zovu u muškom rodu :Pbogomdani wrote:Pa ja iskreno i stalno pricam o svojim namjerama..no nisu usmjerene na forumske kolegice,pa ih to ljuti...napaljujem ih,a onda moraju to obaviti sa svojim mjuzevima i deckima...
i bockavi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovako ili onako,utrpao vas ili ne vasim Mjuzevima u krevet..dobro je ucinjeno..r_nevjesta wrote:ti si subverzivan i ustvari iskreno radiš protiv naših muževa i dečki, jer nakon što pročitamo tvoje 'napaljive' upise, smjesta se zaključamo u spavaću sobu i do daljnjeg ne želimo imati nikakve veze s muškim spolom.. čak i kaktuse izbacimo iz svoje blizine, samo zato što se zovu u muškom rodu :Pbogomdani wrote:Pa ja iskreno i stalno pricam o svojim namjerama..no nisu usmjerene na forumske kolegice,pa ih to ljuti...napaljujem ih,a onda moraju to obaviti sa svojim mjuzevima i deckima...
Primjecujem jednom nedavno je bila malo vrckava tema,svi pozitiva,svi se razmahali i raspisali..pun forum,a sutra nigdje zenki...dobile po trtici,i fino se vuku po krevetu a ne forumu...eto sto je lose u tome..??
Guest- Guest
Kako je hrvatski glup jezik. Tečaj = lekcije, Tečaj = kurs valute. Koma od jezika.
2015-10-07
Glup si ti jer ti je mozak u komi. Tečaj nisu lekcije, tečaj je hrvatska rieč za kurs, a kurs je višeznačnica. Nekada je tečaj označavao i smjer kretanja (kurs broda), godište časopisa (75. tečaj Posavske Hrvatske), a i tiek vremena (tečajem 2017. održat će se lokalni izbori). Bilo bi jako liepo kad se nestručnjaci ne bi pačali u poslove o kojima nemaju pojma, već se obratili onima koji ipak imaju malo šire spoznaje o pojedinim pitanjima. Recimo, na ovom portalu imamo raspravište o jezikoslovlju pa se tamo mogu postavljati pitanja o problemima koji nekoga tište, a ne se ismijavati sa stvarima o kojima se nema pojma pa ispasti glup. Ili barem neuk.marcus-t wrote:Kako je hrvatski glup jezik. Tečaj = lekcije, Tečaj = kurs valute. Koma od jezika.
Tečaj je kurs i bez valute.marcus-t wrote:Kako je hrvatski glup jezik. Tečaj = lekcije, Tečaj = kurs valute. Koma od jezika.
Naprimjer kurs za krojačice,kurs za padobrance i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
catabbath-
2015-08-22
Da. To je već drugi par opanaka.dawson wrote:Imaš kurs i u navigaciji :)
To nema veze sa nekakvim tečajem ili kursom za tesara ili zidara.
2014-04-22
ti si budala koja ne poznaje vlastiti jezik, a ocito da ti je engleski spansko selo jer je pun istoznacnica.marcus-t wrote:Kako je hrvatski glup jezik. Tečaj = lekcije, Tečaj = kurs valute. Koma od jezika.
2014-12-30
Recimo policajac koji ide ili je išao na tečaj ili kurs nazivao se tečajac ili kursadžija.
2014-04-22
Ja mislio glupson.jastreb wrote:Recimo policajac koji ide ili je išao na tečaj ili kurs nazivao se tečajac ili kursadžija.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tako je. Kako rekoh tečaj i kurs su višeznačnice, a u hrvatskom se tečaju postupno oduzimaju neka značenja i dodjeljuju drugim riečima. Tako tečaj više nije smjer i godište, a sve je manje i izobrazba (za šivanje i krojenje, npr.).jastreb wrote:Da. To je već drugi par opanaka.dawson wrote:Imaš kurs i u navigaciji :)
To nema veze sa nekakvim tečajem ili kursom za tesara ili zidara.
Najviše volim kad me Bosanci i 'Ercegovci uče Hrvatski.
2015-10-07
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
Page 11 of 12