Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
jebem vam mater retardiranu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Sedi, pišaj i ne budi netolerantan. Sada si u EU.
Sorry, this content isn't available right now
Ima li tko kakav screenshot?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Gaia's Dancing Indigo Children
There are several microagressive behaviors that are promoted by the patriarchy to help maintain the paradigm of an asymmetrical power structure. One of the most vile and oppressive examples of toxic masculinity is the practice of manspraying, in which males stand up in shared gender spaces such as bathrooms, and spray it down with their disgusting urine. The primitive instinct to mark territory in this way is a result of male insecurity, and it is closely linked to hostility toward womxn and rape impulse. Doing the right thing includes several health benefits for men as well. Men who squee are less likely to develop prostate cancer, have fewer instances of UTIs, and greatly reduce the chance of erectile dysfunction. We implore all men who are allies of feminism to stand up to oppression, and sit down when you pee.
#MasculinitySoFragile
#squee
#squee4equality
#manspraying
There are several microagressive behaviors that are promoted by the patriarchy to help maintain the paradigm of an asymmetrical power structure. One of the most vile and oppressive examples of toxic masculinity is the practice of manspraying, in which males stand up in shared gender spaces such as bathrooms, and spray it down with their disgusting urine. The primitive instinct to mark territory in this way is a result of male insecurity, and it is closely linked to hostility toward womxn and rape impulse. Doing the right thing includes several health benefits for men as well. Men who squee are less likely to develop prostate cancer, have fewer instances of UTIs, and greatly reduce the chance of erectile dysfunction. We implore all men who are allies of feminism to stand up to oppression, and sit down when you pee.
#MasculinitySoFragile
#squee
#squee4equality
#manspraying
Aha.
To potiče od nekih hadisa koji propisuju da muškarac prilikom pišanja mora sjesti ili čučnuti,a ne pišati "po zidu".
Gluposti. Mi kršćani (i Židovi)imamo Bibliju u kojoj se spominje "pišanje po zidu" kao način na koji mokre muškarci.
To potiče od nekih hadisa koji propisuju da muškarac prilikom pišanja mora sjesti ili čučnuti,a ne pišati "po zidu".
Gluposti. Mi kršćani (i Židovi)imamo Bibliju u kojoj se spominje "pišanje po zidu" kao način na koji mokre muškarci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima da pišate kako vam se kaže a ne da se zajebavate tu.jastreb wrote:Aha.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nedavno je ekipa profesionalnih trolova s 4chana pokrenula kampanju piss for equality (pomokri se za jednakost), gdje su ukazivali na problem žena da zadrže mokraću, te ih pozvali da bez srama ustanu za svoja prava i jednakost, pa im pošalju na fb grupu svoje slike u upišanim hlačama ili gaćama
stotine feministica se pomokrilo u gaće i poslalo im slike
stotine feministica se pomokrilo u gaće i poslalo im slike
Guest- Guest
Oooooo, kretena. Pišam kad mi se kako svidi. Da vidim tko će mi zabraniti!
Ima da pišaš kako propišu u Briselu. Šta ti zamišljaš? Ko si ti da pišaš kako hoćeš?Regoč wrote:Oooooo, kretena. Pišam kad mi se kako svidi. Da vidim tko će mi zabraniti!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a ne znam što mi je gore, ove upišane ili onaj koji sjedi na wc-u.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
feminism at its best
2014-04-19
Ove pisaju u gaće a ovaj sjedi ko tetka , boze pomozi degenerika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad smo već kod upišanih.....
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sad jos nek nekoj kretencini padne napamet da to kirurski rjesi.. ..marcellus wrote:Gaia's Dancing Indigo Children
#MasculinitySoFragile
#squee
#squee4equality
#manspraying
Guest- Guest
Antif_No1 wrote:
kad smo već kod upišanih.....
suoer :)
napravi ih i kao war boyse iz novog mad maxa, ćelave sa srebrenim sprejem na ustima dok jure na nekom bijesnom autu kroz pustinju
naslov, pobješnjeli zoky :D
Guest- Guest
Pa ni ta ti nije loša,mada mislim da bi to priličnije bilo Vasi Brkiću i Karamarku nakon pobjede na izborima,dok bi ovoj ekipi najbolje pristajala ona Čarobnjaka iz Oza.Vesna kao Droljoti na putu za UN.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
uh nemoj,m upišat ću se od smijeha a još nisam sjeoAntif_No1 wrote:Pa ni ta ti nije loša,mada mislim da bi to priličnije bilo Vasi Brkiću i Karamarku nakon pobjede na izborima,dok bi ovoj ekipi najbolje pristajala ona Čarobnjaka iz Oza.Vesna kao Droljoti na putu za UN.
Guest- Guest
Pishati u onu plasticnu gusku,os lezeci,os naglavacke..
Guest- Guest
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
Page 1 of 12