Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Jesi ti siguran da to nije zato jer guraš u krivu rupu?bogomdani wrote:ne biti zavidan,ako se potrudis mozes i ti natjerati zene da njiste i vriste..marcus-t wrote:Ovo na kraju je najjadniji vid samoreklame. Ono, kao "Viš ti kakav sam ja jebač kad one njište, ržu i njaču ipod mene!".bogomdani wrote:A ne ne ne seko Nefe..Dobiju iz Piss boya malo Bourbona,tek da shvate gdje im je mjesto..Zensko kad je pijano,je nes odvratno i za gledati kamoli ebati...volim da je cura pri svijesti pa da dreči,njišti,rže i vristi..ono mi je najsladje kad pri kraju njače.... nja..njaaa.njaaa..!!!r_nevjesta wrote:prvo ih napiješ, pa kad se onesvijeste onda im je svejedno i za svakog misle da je pravo muško? super ideja, tako ti samopouzdanje nikad ne nastrada :Dbogomdani wrote:Nefe,ma ja te feministice prvo ponudim Bourbonom... ...Kasnije se one same pozele A real Moškijah..
Do you like one drink?
Ipak, više je nego indikativno da su sva ta glasanja u vezi s četveronožnim životinjama.
Zene kad padnu na sve 4,u ljubavnom zanosu,ne izgledaju bas previse dostojanstveno ljucke... ..no sto ja znam.. valjda vjerujes u one prigodne izraze tijekom cina
Daaa..to dragi,mmmmm....ouhh,ouhhh..vjeruj mi,dok ne dreci,nije jeb jeb pravi..
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
bogomdani wrote:ne biti zavidan,ako se potrudis mozes i ti natjerati zene da njiste i vriste..marcus-t wrote:Ovo na kraju je najjadniji vid samoreklame. Ono, kao "Viš ti kakav sam ja jebač kad one njište, ržu i njaču ipod mene!".bogomdani wrote:A ne ne ne seko Nefe..Dobiju iz Piss boya malo Bourbona,tek da shvate gdje im je mjesto..Zensko kad je pijano,je nes odvratno i za gledati kamoli ebati...volim da je cura pri svijesti pa da dreči,njišti,rže i vristi..ono mi je najsladje kad pri kraju njače.... nja..njaaa.njaaa..!!!r_nevjesta wrote:prvo ih napiješ, pa kad se onesvijeste onda im je svejedno i za svakog misle da je pravo muško? super ideja, tako ti samopouzdanje nikad ne nastrada :Dbogomdani wrote:Nefe,ma ja te feministice prvo ponudim Bourbonom... ...Kasnije se one same pozele A real Moškijah..
Do you like one drink?
Ipak, više je nego indikativno da su sva ta glasanja u vezi s četveronožnim životinjama.
Zene kad padnu na sve 4,u ljubavnom zanosu,ne izgledaju bas previse dostojanstveno ljucke... ..no sto ja znam.. valjda vjerujes u one prigodne izraze tijekom cina
evo da se i ja pofalim, mene zena kad strese spadnu mi carape
2014-04-19
oh well, google is your friend, a moj odgovor možda možeš dobiti tek kad se zarediš u svećenika i nedjeljom umjesto na forumu sjediš u ispovjedaonici :Dmarcus-t wrote:Negdje sam čitao da je jedna on najomiljeniijih ženskih maštarija da joj tip pridje s ledja dok radi po kuhinji, zadigne suknjicu i žestoko naguzi. Jel to istina?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:priznajem da mi trenutno nije skroz jasno to negativno povezivanje sentimentalnosti i humanosti, sentimenata s prečicom do nehumanosti? ako misliš da je sentimentalnost ustvari ograničena i isključiva jer je humana samo prema onome/onima koji su joj u stanju probuditi neke emocije, onda bih se s tim složila. želiš li ustvari reći da je bolja 'racionalna' humanost nego 'emotivna', jer je ona prva univerzalna?marcellus wrote:Krivo neve: sentimentalnost je prečac do nehumanosti, ona je za humanost ono što je kič za umjetnost, mišljenje za znanje, ego za dostojanstvo, loš surogat i bijedan izgovor.
alo, prebacite skelu na biologiju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Znači istina.r_nevjesta wrote:oh well, google is your friend, a moj odgovor možda možeš dobiti tek kad se zarediš u svećenika i nedjeljom umjesto na forumu sjediš u ispovjedaonici :Dmarcus-t wrote:Negdje sam čitao da je jedna on najomiljeniijih ženskih maštarija da joj tip pridje s ledja dok radi po kuhinji, zadigne suknjicu i žestoko naguzi. Jel to istina?
2015-10-07
lažu..bogomdani wrote:nefe ,nema promasaja..sve su srale o ljubavi..
2014-04-12
hahahahahaha...dobar.. .......marcus-t wrote:Jesi ti siguran da to nije zato jer guraš u krivu rupu?bogomdani wrote:ne biti zavidan,ako se potrudis mozes i ti natjerati zene da njiste i vriste..marcus-t wrote:Ovo na kraju je najjadniji vid samoreklame. Ono, kao "Viš ti kakav sam ja jebač kad one njište, ržu i njaču ipod mene!".bogomdani wrote:A ne ne ne seko Nefe..Dobiju iz Piss boya malo Bourbona,tek da shvate gdje im je mjesto..Zensko kad je pijano,je nes odvratno i za gledati kamoli ebati...volim da je cura pri svijesti pa da dreči,njišti,rže i vristi..ono mi je najsladje kad pri kraju njače.... nja..njaaa.njaaa..!!!r_nevjesta wrote:prvo ih napiješ, pa kad se onesvijeste onda im je svejedno i za svakog misle da je pravo muško? super ideja, tako ti samopouzdanje nikad ne nastrada :Dbogomdani wrote:Nefe,ma ja te feministice prvo ponudim Bourbonom... ...Kasnije se one same pozele A real Moškijah..
Do you like one drink?
Cuj Marcus...čin treba ponesto i trajati..nece cure odmah dok si "ušo" u nju njistati i drecati,osim,ako nisi stvarno neki sa posebnom opremom..
Guest- Guest
dobro, 'oćeš ti nas pustiti da dovršimo fasadu na filozofiji i sociologiji ili ćeš nas i dalje ometati, umjesto da nam pomogneš?prckov wrote:alo, prebacite skelu na biologiju
2014-04-12
Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..marcellus wrote:inače nitko normalan ne pije i ne nudi čisti burbon... skoč se pije čist ili on rocks, burbon samo s colom, sodom, nečim...
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:priznajem da mi trenutno nije skroz jasno to negativno povezivanje sentimentalnosti i humanosti, sentimenata s prečicom do nehumanosti? ako misliš da je sentimentalnost ustvari ograničena i isključiva jer je humana samo prema onome/onima koji su joj u stanju probuditi neke emocije, onda bih se s tim složila. želiš li ustvari reći da je bolja 'racionalna' humanost nego 'emotivna', jer je ona prva univerzalna?marcellus wrote:Krivo neve: sentimentalnost je prečac do nehumanosti, ona je za humanost ono što je kič za umjetnost, mišljenje za znanje, ego za dostojanstvo, loš surogat i bijedan izgovor.
Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
mda, a i brže se onesvijestebogomdani wrote:Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..
2014-04-12
Ma Marcello ti je hrvatski Del Boy. Već iduće godine bit će milijunaš. Samo dok mu se 'ADZ oduži za nesebično zalaganje po forumima.bogomdani wrote:Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..marcellus wrote:inače nitko normalan ne pije i ne nudi čisti burbon... skoč se pije čist ili on rocks, burbon samo s colom, sodom, nečim...
2015-10-07
r_nevjesta wrote:oh well, google is your friend,marcus-t wrote:Negdje sam čitao da je jedna on najomiljeniijih ženskih maštarija da joj tip pridje s ledja dok radi po kuhinji, zadigne suknjicu i žestoko naguzi. Jel to istina?
inače vrelo ulje proliveno po nogama je tako sexy... (svele, ovo što si rekao: zavisi TKO, zavisi KAD, i zavisi što žena u tom času uopće radi)
r_nevjesta wrote:dobro, 'oćeš ti nas pustiti da dovršimo fasadu na filozofiji i sociologiji ili ćeš nas i dalje ometati, umjesto da nam pomogneš?prckov wrote:alo, prebacite skelu na biologiju
e ako ja prebacim skelu na filozofiju sjebacu vam svu fasadu
2014-04-19
A..ne bih se petljao u tudji zivot..svatko radi kako misli da mu je najbolje..marcus-t wrote:Ma Marcello ti je hrvatski Del Boy. Već iduće godine bit će milijunaš. Samo dok mu se 'ADZ oduži za nesebično zalaganje po forumima.bogomdani wrote:Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..marcellus wrote:inače nitko normalan ne pije i ne nudi čisti burbon... skoč se pije čist ili on rocks, burbon samo s colom, sodom, nečim...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..marcellus wrote:inače nitko normalan ne pije i ne nudi čisti burbon... skoč se pije čist ili on rocks, burbon samo s colom, sodom, nečim...
i njacu velis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ok, slažem se, ali svejedno mislim da to nije toliko bitno sa stajališta onog kome se pomaže. njemu je bitnije da mu se pomogne, a razlozi i motivi su više stvar svijesti i savjesti onog tko pomaže. koji god motiv i razlog bio, rezultat je da se ipak pomoglo, zar ne?marcellus wrote:Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
2014-04-12
r_nevjesta wrote:ok, slažem se, ali svejedno mislim da to nije toliko bitno sa stajališta onog kome se pomaže. njemu je bitnije da mu se pomogne, a razlozi i motivi su više stvar svijesti i savjesti onog tko pomaže. koji god motiv i razlog bio, rezultat je da se ipak pomoglo, zar ne?marcellus wrote:Želim reći da je sentimentalnost, kao i kič, sračunata na to da se dopadne ljudima ili podilazi onome tko je sentimentalan, podilazi niskim strastima, potrebom ljudi da se "iskupe", a ne na to da uradi najbolje za onog kome se želi pomoći - neovisno hoće li se pomagaču to uzeti u zasluge ili će naprotiv biti proglašen govnetom i negativcem.
čekaj ne mogu se sad skoncentrisisat beba mi puzi po mačjoj hrani ček da sredim stvari
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Prckof,ti bi spao sa nogu da gledas,od smijeha...naravno,u sto se sve zene tijekom cina pretvore...prckov wrote:bogomdani wrote:Marc..kod mene ti je svew RAW... i jelo i pice,brutalno prirodno..nikakve pomodnosti,preseravanja i njonjavih koktelčica..marcellus wrote:inače nitko normalan ne pije i ne nudi čisti burbon... skoč se pije čist ili on rocks, burbon samo s colom, sodom, nečim...
i njacu velis
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
Page 9 of 12