Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Pishati u onu plasticnu gusku,os lezeci,os naglavacke..
Guest- Guest
zanimljive su ove feministkinje, imaju osebujan smisao za jednakost. mi žene ne možemo piškiti stojeći, pa zato muškarce treba natjerati da to rade sjedeći :D i još ih uvjeravati da im je to zdravstveno bolje, neće im stratadi prostata ni potencija...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Možete pišati stojećki, malo raširite noge i ide.
nevezano za feminizam, samo gledajući na higijenu trebali bi sjesti kakvu god da nuždu obavljaju u svom domu ili u gostimar_nevjesta wrote:zanimljive su ove feministkinje, imaju osebujan smisao za jednakost. mi žene ne možemo piškiti stojeći, pa zato muškarce treba natjerati da to rade sjedeći :D i još ih uvjeravati da im je to zdravstveno bolje, neće im stratadi prostata ni potencija...
ako netko ima pisoar doma u toaletu, onda neka mokri stojećki, no ako je tu samo školjka onda neka ne prosipa okolo i ne zapišava dasku i pod
Guest- Guest
Kakogod bilo,Feministkinje ce uvijek ostati u minusu za 20 i nes cenata,a mi Moškije u plusu,pa nek si izjedu Džigeru.,,r_nevjesta wrote:zanimljive su ove feministkinje, imaju osebujan smisao za jednakost. mi žene ne možemo piškiti stojeći, pa zato muškarce treba natjerati da to rade sjedeći :D i još ih uvjeravati da im je to zdravstveno bolje, neće im stratadi prostata ni potencija...
Guest- Guest
A koja im je to fora sa zajedničkim pišanjem? Kad smo već kod toga, zašto žene imaju potrebu biti druželjubive čak i na wc-u?Fénix wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:A koja im je to fora sa zajedničkim pišanjem? Kad smo već kod toga, zašto žene imaju potrebu biti druželjubive čak i na wc-u?
Tko će ga znati...
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:zanimljive su ove feministkinje, imaju osebujan smisao za jednakost. mi žene ne možemo piškiti stojeći, pa zato muškarce treba natjerati da to rade sjedeći :D i još ih uvjeravati da im je to zdravstveno bolje, neće im stratadi prostata ni potencija...
Bila je jedna inovacija za žene kako bi mogle piškiti stojeći.
Radi se o jednome tuljku , kao pirja sl. dužine od nekih 15 cm.
Anatomski prilagodjeni proizvod kojega se prisloni medju butke
i kroz to se pomokri. Proizvod je od papira, kao karton onako
znači da se jednokratno koristi.
Interesantno kao inovacija ali očito neće naći širu primjenu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Tko organizira tecaj,koliko traje,koja je cijena te dobiva li se potvrda o umijecu mokrenja?!B-)
2014-04-12
ostrakon wrote:nevezano za feminizam, samo gledajući na higijenu trebali bi sjesti kakvu god da nuždu obavljaju u svom domu ili u gostimar_nevjesta wrote:zanimljive su ove feministkinje, imaju osebujan smisao za jednakost. mi žene ne možemo piškiti stojeći, pa zato muškarce treba natjerati da to rade sjedeći :D i još ih uvjeravati da im je to zdravstveno bolje, neće im stratadi prostata ni potencija...
ako netko ima pisoar doma u toaletu, onda neka mokri stojećki, no ako je tu samo školjka onda neka ne prosipa okolo i ne zapišava dasku i pod
Dobro hajde, istina da je zdravije i bolje, poželjno obavljati veliku nuždu čučeći
a ne sideći na dasci. stotine tisuća god. ljudi su obavljali nuždu na način da čučnu.
U nazad par sto god. se preferira siditi na nečemu a to je neprirodno.
Šta se mokrenja tiče, jasno da se triba voditi računa o prskanju okolo.
I naravno da svatko normalan pazi na to, bio doma ili ne.
2014-04-20
čučni. kaj se zamaraš glupostima.maggie13 wrote:Tko organizira tecaj,koliko traje,koja je cijena te dobiva li se potvrda o umijecu mokrenja?!B-)
2014-12-30
da?Yehudi wrote:ostrakon wrote:nevezano za feminizam, samo gledajući na higijenu trebali bi sjesti kakvu god da nuždu obavljaju u svom domu ili u gostimar_nevjesta wrote:zanimljive su ove feministkinje, imaju osebujan smisao za jednakost. mi žene ne možemo piškiti stojeći, pa zato muškarce treba natjerati da to rade sjedeći :D i još ih uvjeravati da im je to zdravstveno bolje, neće im stratadi prostata ni potencija...
Dobro hajde, istina da je zdravije i bolje, poželjno obavljati veliku nuždu čučeći
a ne sideći na dasci. stotine tisuća god. ljudi su obavljali nuždu na način da čučnu.
U nazad par sto god. se preferira siditi na nečemu a to je neprirodno.
Šta se mokrenja tiče, jasno da se triba voditi računa o prskanju okolo.
I naravno da svatko normalan pazi na to, bio doma ili ne.
ajd odi kenjat čučeči.
jebga ugradi čučavac doma.
2014-12-30
You can't sit down to pee when you're sporting morning wood, no way in hell I'm stirring toilet stew with my cock.
Jel ima kakav ubrzani tečaj?maggie13 wrote:Tko organizira tecaj,koliko traje,koja je cijena te dobiva li se potvrda o umijecu mokrenja?!B-)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
maggie13 wrote:Tko organizira tecaj,koliko traje,koja je cijena te dobiva li se potvrda o umijecu mokrenja?!B-)
Tečaj o umijeću mokrenja organizira moja malenkost.
Inače tečaj je u trajanju od 90 min. ( 3x30 min ) i obavlja se putem -skypa-
Cijena ovisi o kilaži polaznice a kreće se u rasponu od 300-500 Kn.
Certifikat o završenom tečaju dobiva se nakon ispita.
i priznat je na teritoriju EU.
O pojedinostima možete doznati više na PP.
2014-04-20
Zdravstvene probleme mogu imati jedino oni koji pretjeraju sa sjedenjem, recimo odnesu Jutarnjak čitati na toalet pa se začitaju. No, oni koji imaju tvrdu stolicu kažu da im s Jutarnjakom ide lakše.
Ma ono sto mene muci je kad se pokenjas ovako ili onako,narocito u gostima,ili restoranu,kako efikasno očistiti guzicu..ako imas dlakavi šhupak to postaje nocna mora,josr,kolikogod brisao,uvijek ostaje još onog smedjeg na papiru...zlo..
Guest- Guest
Bome, gadna nezgodacija.bogomdani wrote:Ma ono sto mene muci je kad se pokenjas ovako ili onako,narocito u gostima,ili restoranu,kako efikasno očistiti guzicu..ako imas dlakavi šhupak to postaje nocna mora,josr,kolikogod brisao,uvijek ostaje još onog smedjeg na papiru...zlo..
e to je..cucit sjedit,svejedno..no sto poslije..imam neke trikove,ali ne bih sad o tome..Regoč wrote:Bome, gadna nezgodacija.bogomdani wrote:Ma ono sto mene muci je kad se pokenjas ovako ili onako,narocito u gostima,ili restoranu,kako efikasno očistiti guzicu..ako imas dlakavi šhupak to postaje nocna mora,josr,kolikogod brisao,uvijek ostaje još onog smedjeg na papiru...zlo..
Guest- Guest
Ugl. koliko sam shvation muški koji pišaju stoječki podržavaju kulturu silovanja jer na taj načim simuliraju "napad fludima" na žene :D
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
Page 2 of 12