Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Tečaj politički korektnog pišanja za muškarce
Ma sve je to jano crvenkasti,nego kad vidim nemocne stare,ne mogu,da im ne pomognem..njih mi je zao..ostalim ebat sve po spisku,.nek rade..
Guest- Guest
prckov wrote:maggie13 wrote:Dobro,dva univerzalna savjeta :D
inace da ti se pofalim, konacno sam zavrsio veterinu a sad cu prebacit skelu na pravo, i oni oce novu fasadu
dva vakulteta a?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
crvenkasti wrote:Nema ništa gore nego sebi postaviti kao životni zadatak pomaganje drugim ljudima.
Takva nastojanja ne mogu polučiti uspjeh niti čovjeku ikako mogu donijeti ispunjenje ili osjećaj da je učinio nešto dragocjeno.
Naprotiv, budite sigurni da ćete podbaciti: ne samo da nikom nećete pomoći, nego ćete osjećati da vi prouzorkujete nesreću i smrt i da vi sada snosite svu krivicu.
To je tvoja misao ili citat? Kako god. Dobra je.
2014-04-16
Nekad su mi misli čiste i mogu izraziti što mislim i osjećam.
crvenkasti-
2014-04-17
dawson wrote:Ugl. koliko sam shvation muški koji pišaju stoječki podržavaju kulturu silovanja jer na taj načim simuliraju "napad fludima" na žene :D
Da, svakako pogledati stranicu. Dakle frikuša koja je guru tog kulta ima 7 banki, ne bi je silovao ni za milijun eura ali nema veze, zagovara da žene doje do 13. godine djeteta (ne 13 mjeseca nego godine!), zagovara pobačaj "full term" dakle do rođenja i post term što god to značilo (očito čedomorstvo jel), nasiljem smatra manje više sve, a najjače je što zagovara da žena drka dok doji jer to oslobađa oksitocin (!) koji se inače oslobađa pri dojenju btw.
Ukratko bolesna frikuša na kojoj treba primijeniti eutanaziju koju također zagovara
2014-04-16
abraham wrote:prevari se ljuto, ja se usra umjesto da prdo
mili bože zajebah se grdno, dadoh kunu misleć da ću srati, a samo sam prdno
2014-04-16
Vrati baba kunu
što sam ti dao
samo sam prdnuo
uopće nisam srao
što sam ti dao
samo sam prdnuo
uopće nisam srao
Last edited by crvenkasti on Sun 8 Nov - 12:43; edited 1 time in total (Reason for editing : 5684)
crvenkasti-
2014-04-17
Previše 'svjetskog bola' i drame, i super izgovor za nikad ne napraviti ništa. Ako želiš nekome pomoći, pomogneš koliko možeš i ideš dalje, bez očekivanja i osjećaja da si time spasio cijeli svijet ili da to trebaš učiniti. Misli globalno, djeluj lokalno, i ne očekuj spomenik zauzvrat.marcellus wrote:crvenkasti wrote:Nema ništa gore nego sebi postaviti kao životni zadatak pomaganje drugim ljudima.
Takva nastojanja ne mogu polučiti uspjeh niti čovjeku ikako mogu donijeti ispunjenje ili osjećaj da je učinio nešto dragocjeno.
Naprotiv, budite sigurni da ćete podbaciti: ne samo da nikom nećete pomoći, nego ćete osjećati da vi prouzorkujete nesreću i smrt i da vi sada snosite svu krivicu.
To je tvoja misao ili citat? Kako god. Dobra je.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
btw, sto stranica ste posvetili svojim izlučevinama i mudrovanju što, kako, kada, zašto... svjetsko pitanje jbt :D
2014-04-12
e nefe seko..to je za nas svetinja...ti to ne mos razumijeti...
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:btw, sto stranica ste posvetili svojim izlučevinama i mudrovanju što, kako, kada, zašto... svjetsko pitanje jbt :D
ma ne, mi smo to posvetili vama da nas bolje upoznate i posljedicno vise zavolite :face:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bradr, govoriš li u svoje ime ili u ime svih muškaraca? piss & poop cult? :O :D
2014-04-12
r_nevjesta wrote:bradr, govoriš li u svoje ime ili u ime svih muškaraca? piss & poop cult? :O :D
ju tokin tu mi pank?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vis seko,mi imamo sto izvaditi iz gaćova i ponosno pokazati,da nas koke vide.. ..time pokazujemo nadmoc nad zenskim rodom i kontrolu nad svakim svojim dijelom..mozemo sarati piškeći,ispisivati imena voljene zene,a vi onako,imate fiksiranu opremu,i mozete jedino ugrubo centrirati guzu,pa sto bude..r_nevjesta wrote:bradr, govoriš li u svoje ime ili u ime svih muškaraca? piss & poop cult? :O :D
Guest- Guest
vama izgleda nikad dosta ljubavi, a onda smo mi te koje stalno želimo biti obožavane 8-)prckov wrote:ma ne, mi smo to posvetili vama da nas bolje upoznate i posljedicno vise zavolite :face:
2014-04-12
no, sir.. I'm talking to the other punkprckov wrote:ju tokin tu mi pank?
2014-04-12
bradr seko,bradr,ne punk..bem ti misha..
Guest- Guest
aww nadmoći, ajm impresdbogomdani wrote:vis seko,mi imamo sto izvaditi iz gaćova i ponosno pokazati,da nas koke vide.. ..time pokazujemo nadmoc nad zenskim rodom i kontrolu nad svakim svojim dijelom..mozemo sarati piškeći,ispisivati imena voljene zene,a vi onako,imate fiksiranu opremu,i mozete jedino ugrubo centrirati guzu,pa sto bude..
2014-04-12
r_nevjesta wrote:no, sir.. I'm talking to the other punkprckov wrote:ju tokin tu mi pank?
to jebio clint eastwood neznalico
crvenkasti-
2014-04-17
ok ajmo logički, ako sam ja punk, a ti si mi bradr, onda što si ti?bogomdani wrote:bradr seko,bradr,ne punk..bem ti misha..
2014-04-12
nego...mozemo nes sto vi ne mozete... ..ahaa..!!!r_nevjesta wrote:aww nadmoći, ajm impresdbogomdani wrote:vis seko,mi imamo sto izvaditi iz gaćova i ponosno pokazati,da nas koke vide.. ..time pokazujemo nadmoc nad zenskim rodom i kontrolu nad svakim svojim dijelom..mozemo sarati piškeći,ispisivati imena voljene zene,a vi onako,imate fiksiranu opremu,i mozete jedino ugrubo centrirati guzu,pa sto bude..
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
» Malo pišanja po Radi
» New York ukida zabranu pišanja na ulici...
» slučaj pišanja na javnom mjestu i 150 kn kazne završen nakon 4 godine sudovanja...
» Tečaj krojenja i šivanja
Page 6 of 12