´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Pa to ja uvik ženskama govorin.epikur37 wrote:RayMabus wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:62 tisuće ležajeva više samo u jednoj godini....nisu ni turisti glupi , moš ti slikat pogled iz apartmana i unutrašnjost al ode on i gledat kakvo je to misto pa ako ne vidi trg , park , uređene plaže , restorane , ambijent....jebi se i ti i to tvoje odredište.
Daj nižu cijenu i bolju kvalitetu i imaš rezultat.
Normalno , zakon ponude i potražnje.
Evo susjed kuća s 4 apartmana, dva dvosobna i dva trosobna....
Minimum ostajanja 7 dana cijena dnevna 200, 250 EUR. Zadar Višnjik.
Prazan, pa normalno da je prazan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
RayMabus wrote:Pa to ja uvik ženskama govorin.epikur37 wrote:RayMabus wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:62 tisuće ležajeva više samo u jednoj godini....nisu ni turisti glupi , moš ti slikat pogled iz apartmana i unutrašnjost al ode on i gledat kakvo je to misto pa ako ne vidi trg , park , uređene plaže , restorane , ambijent....jebi se i ti i to tvoje odredište.
Daj nižu cijenu i bolju kvalitetu i imaš rezultat.
Normalno , zakon ponude i potražnje.
Evo susjed kuća s 4 apartmana, dva dvosobna i dva trosobna....
Minimum ostajanja 7 dana cijena dnevna 200, 250 EUR. Zadar Višnjik.
Prazan, pa normalno da je prazan.
Ne trebnaš gledati koliko je tebi dovoljno nego koliko je gostu prihvatljivo obzirom na tržište i tvoju ponudu. I onda budi za dlaku povoljniji od konkurencije i za dlaku uslužniji i ljubazniji.
Kad si napravio apartman, samo si osigurao sredstvo za rad tek dolazi osmišljavanje poslovanja, izvagati se na tržištu, složiti marketing i stalno poboljšavati, praktički svaki tjedan pomalo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To ti je sve tako u životu. Zakon ponude i potražnje. Spusti cijenu i poboljšaj ponudu.
A ne ono nit sisa ni guzica a traži 200 eura noć.
A ne mere. Nisan ni ja čorav.
2014-04-11
RayMabus wrote:To ti je sve tako u životu. Zakon ponude i potražnje. Spusti cijenu i poboljšaj ponudu.
Pa nije nitko budala.
Eno ga nervozan hoda po terasi :D
Kod mene šije :)
2015-08-06
za 200 eura već možeš naći vilu uz more a ne apartman na višnjiku...msm
2015-08-06
debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
nije ni tebi matematika :D
2015-08-06
Plus 5% poreza koje moraš platit državi. Ja na ova dva stana iman oko pedeset tisuća kuna porez.debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Zato država i pušta apartmanizaciju. Lupa porez na sve živo , prvo na materijal i radove a onda porez na nekretninu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Plus 5% poreza koje moraš platit državi. Ja na ova dva stana iman oko pedeset tisuća kuna porez.debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Zato država i pušta apartmanizaciju. Lupa porez na sve živo , prvo na materijal i radove a onda porez na nekretninu.
Kakav je to porez!
Kaj gopd jednom platiš i zdravo.
Ne treba kmečati da se ne isplati raditi, kmeče samo lijenčine i neradnici.
2015-08-06
Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Većina njih šta rade te apartmane imaju bar 30% keša a onda izračunaju sve pa isplate ostatak u idućih 15 godina rentanja i imaju svoj stan cilu godinu osin liti i ostane im njihova nekretnina na kraju tako da se to isplati.
2014-04-11
Pa 5% porez na nekretninu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Plus 5% poreza koje moraš platit državi. Ja na ova dva stana iman oko pedeset tisuća kuna porez.debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Kakav je to porez!
Moraš upisat nekretninu u katastar i na nekoga.
2014-04-11
RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Većina njih šta rade te apartmane imaju bar 30% keša a onda izračunaju sve pa isplate ostatak u idućih 15 godina rentanja i imaju svoj stan cilu godinu osin liti i ostane im njihova nekretnina na kraju tako da se to isplati.
Nije u pravu.
Tko investira 100 000 EUR za apartman koji iznajmljuje po 30 EUR?
Msm, on se bavi retajima.
2015-08-06
A to da. Nitko s takvom cijenom to ne radi. Najmanje po 50 eura noć i to najmanje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Nije u pravu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa 5% porez na nekretninu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Plus 5% poreza koje moraš platit državi. Ja na ova dva stana iman oko pedeset tisuća kuna porez.debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Kakav je to porez!
Pa dobro, tako ti je odrezano, ali se plaća jednokratno.
Ja sam platio 57 000 kn za tri trosobna stana. Pa mi se učinila prevelika razlika.
2015-08-06
aeepikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
karikiram za ove "ponesene" pricom i druge sto vjeruju jedino betonu kao ulaganje , nema tu kruha za sve
oni kojima turizam posao ostvare povrat prije no i takav nije ni blizu ulozenom u konkretnu proizvodnju/rad u neku drugu gospodarsku granu
a za 2-3g. cestitka drzave u obliku poreza na nekretnine , sve vodi takvom razvoju dogadjaja
2014-04-12
RayMabus wrote:A to da. Nitko s takvom cijenom to ne radi. Najmanje po 50 eura noć i to najmanje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Nije u pravu.
Isto tako jedna stvar je kupiti stan druga stvar je graditi. Mi smo sve samostalno gradili i dosta je povoljnije.
Za tih 100 000 eura ako gradiš možeš bez problema izgraditi 3 apartmana koja možeš rentati i biti povoljan po 50 EUR.
To ti onda nije 30 EUR dnevno nego 150.
2015-08-06
A meni su stanovi 50 metara od mora na odličnoj lokaciji ,novogradnja , zgrada tako da je 5% tu na sto kvadrata oko 50 tisuća kuna.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa 5% porez na nekretninu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Plus 5% poreza koje moraš platit državi. Ja na ova dva stana iman oko pedeset tisuća kuna porez.debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Kakav je to porez!
Ja sam platio 57 000 kn za tri trosobna stana. Pa mi se učinila prevelika razlika.
2014-04-11
debotoijusto wrote:aeepikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
karikiram za ove "ponesene" pricom i druge sto vjeruju jedino betonu kao ulaganje , nema tu kruha za sve
oni kojima turizam posao ostvare povrat prije no i takav nije ni blizu ulozenom u konkretnu proizvodnju/rad u neku drugu gospodarsku granu
a za 2-3g. cestitka drzave u obliku poreza na nekretnine , sve vodi takvom razvoju dogadjaja
Ma slažem se da treba diversificirati gospodarstvo....
i isto se slažem da ima naivčina koji misle da s par kubika betona mogu riješiti životne financije...
tko je glup propada
2015-08-06
http://www.trazimsmjestaj.com/villa-dominik-vir-ap2-41/l.10439epikur37 wrote:RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Nije u pravu.
2014-04-12
RayMabus wrote:A meni su stanovi 50 metara od mora na odličnoj lokaciji ,novogradnja , zgrada tako da je 5% tu na sto kvadrata oko 50 tisuća kuna.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa 5% porez na nekretninu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Plus 5% poreza koje moraš platit državi. Ja na ova dva stana iman oko pedeset tisuća kuna porez.
Kakav je to porez!
pa to ti je ok, plati i šuti.
Radi!
2015-08-06
Da , naravno.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A to da. Nitko s takvom cijenom to ne radi. Najmanje po 50 eura noć i to najmanje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:
Nije u pravu.
Isto tako jedna stvar je kupiti stan druga stvar je graditi. Mi smo sve samostalno gradili i dosta je povoljnije.
Za tih 100 000 eura ako gradiš možeš bez problema izgraditi 3 apartmana koja možeš rentati i biti povoljan po 50 EUR.
To ti onda nije 30 EUR dnevno nego 150.
2014-04-11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Page 5 of 11