´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Da , naravno.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A to da. Nitko s takvom cijenom to ne radi. Najmanje po 50 eura noć i to najmanje.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:
nije ni tebi matematika :D
Većina njih šta rade te apartmane imaju bar 30% keša a onda izračunaju sve pa isplate ostatak u idućih 15 godina rentanja i imaju svoj stan cilu godinu osin liti i ostane im njihova nekretnina na kraju tako da se to isplati.
Nije u pravu.
Tko investira 100 000 EUR za apartman koji iznajmljuje po 30 EUR?
Msm, on se bavi retajima.
Isto tako jedna stvar je kupiti stan druga stvar je graditi. Mi smo sve samostalno gradili i dosta je povoljnije.
Za tih 100 000 eura ako gradiš možeš bez problema izgraditi 3 apartmana koja možeš rentati i biti povoljan po 50 EUR.
To ti onda nije 30 EUR dnevno nego 150.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
debotoijusto wrote:http://www.trazimsmjestaj.com/villa-dominik-vir-ap2-41/l.10439epikur37 wrote:RayMabus wrote:Teoretski je u pravu samo šta većina ljudl to tako ne radi npr ja san da zemlju i dobija dva stana , praktilčki nula kuna ulaganje , eto samo taj porez platit.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
nije ni tebi matematika :D
Većina njih šta rade te apartmane imaju bar 30% keša a onda izračunaju sve pa isplate ostatak u idućih 15 godina rentanja i imaju svoj stan cilu godinu osin liti i ostane im njihova nekretnina na kraju tako da se to isplati.
Nije u pravu.
Tko investira 100 000 EUR za apartman koji iznajmljuje po 30 EUR?
Msm, on se bavi retajima.
ne klika mu kalendar...a gle
kako rekoh
jedna je stavr saziđati
a posve druga je stvar voditi posao
ima ih koji nemaju ni srednju školu, ne govore ni jedan jezik, ne koriste kompjuter i bavili bi se turizmom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Platit će ćaća , njegovi stanovi njegov porez. Sad mu skida s penzije svaki misec 2500 kuna do 2021 pa je nervozan pa iša meni stvarat nervozu prije 15 dana pa se zakačili pa san mu zva policiju pa nek piše kaznene prijave obadvojici za obiteljsko nasije.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A meni su stanovi 50 metara od mora na odličnoj lokaciji ,novogradnja , zgrada tako da je 5% tu na sto kvadrata oko 50 tisuća kuna.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa 5% porez na nekretninu.epikur37 wrote:
Kakav je to porez!
Kaj gopd jednom platiš i zdravo.
Ne treba kmečati da se ne isplati raditi, kmeče samo lijenčine i neradnici.
Moraš upisat nekretninu u katastar i na nekoga.
Pa dobro, tako ti je odrezano, ali se plaća jednokratno.
Ja sam platio 57 000 kn za tri trosobna stana. Pa mi se učinila prevelika razlika.
pa to ti je ok, plati i šuti.
Radi!
Ja da mu rintan za stanove a nit žene nit dice a onda će ih nečaci nasljedit.
Ajd odjebi , eto ti policija i obiteljsko nasilje obadvojici.
Sad ću prodat auto a on nek zove Hitnu kad ga šta zaboli.
2014-04-11
RayMabus wrote:Platit će ćaća , njegovi stanovi njegov porez. Sad mu skida s penzije svaki misec 2500 kuna do 2021 pa je nervozan pa iša meni stvarat nervozu prije 15 dana pa se zakačili pa san mu zva policiju pa nek piše kaznene prijave obadvojici za obiteljsko nasije.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A meni su stanovi 50 metara od mora na odličnoj lokaciji ,novogradnja , zgrada tako da je 5% tu na sto kvadrata oko 50 tisuća kuna.epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Pa 5% porez na nekretninu.
Moraš upisat nekretninu u katastar i na nekoga.
Ja sam platio 57 000 kn za tri trosobna stana. Pa mi se učinila prevelika razlika.
Radi!
:D :D
koji si ti lik
2015-08-06
Pa šta.ću kad je kreten. Ima deset godina te stanove pa umisto da ih iznajmi pa stavlja sa strane on je manji iznajmia a veći ostavija sebi. Ja gori nikad nisan prispava a bija pet puta u njima u životu. Onda mene žica pare a ja ima pa san mu reka da jedino pod uvjetom da ja mogu radit s većin stanom šta ja oću a oću ga iznajmit. On da neće tako. Pa san ga odjeba.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Platit će ćaća , njegovi stanovi njegov porez. Sad mu skida s penzije svaki misec 2500 kuna do 2021 pa je nervozan pa iša meni stvarat nervozu prije 15 dana pa se zakačili pa san mu zva policiju pa nek piše kaznene prijave obadvojici za obiteljsko nasije.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A meni su stanovi 50 metara od mora na odličnoj lokaciji ,novogradnja , zgrada tako da je 5% tu na sto kvadrata oko 50 tisuća kuna.epikur37 wrote:
Radi!
:D :D
koji si ti lik
E sad kad mu je lega porez na penziju onda san mu ja kriv.
E pa kad ćeš me pravit budalon evo ti policija.
2014-04-11
On ti mene žica pare , a to moja ušteđevina 50 tisuća kuna. Da će on meni neku darovnicu al da ih može koristiti. Kažen ja njemu sredit ću ti ode u kući sobu a to gori daj meni da ja iznajmin pa da mi se vraća lova.
Da neće on da njemu triba taj stan. A dobro. Onda ništa.
Sad mu je lega porez na penziju pa ga je mora iznajmit i fali mu para i onda mene jebe u mozak.
A neš Boga mi.
Da neće on da njemu triba taj stan. A dobro. Onda ništa.
Sad mu je lega porez na penziju pa ga je mora iznajmit i fali mu para i onda mene jebe u mozak.
A neš Boga mi.
2014-04-11
Probaj to riješiti diplomatski, da si pametan nisi trebao ni dopustiti da dođe do te eskalacije.
2015-08-06
Gotovo je sad. Diga nož na mene , ja njega pepeljaron. Zva ja sam policiju.epikur37 wrote:Probaj to riješiti diplomatski, da si pametan nisi trebao ni dopustiti da dođe do te eskalacije.
Prislio mu je.
2014-04-11
Pa nemoš ti bit pametan tu kad je seronja. Oće i ovce i novce. Oće da ima veliki stan za sebe , da mu ja platin porez a on će češkat jajca a ima veliku kuću ispod. Debil.epikur37 wrote:Probaj to riješiti diplomatski, da si pametan nisi trebao ni dopustiti da dođe do te eskalacije.
Neka mu je ovako kako je. Sasvin zaslužija ovo da mu se desi.
2014-04-11
Sad će doć kazna i njemu i meni , još veći finacijski pritisak. E pa eto tako kad ćeš ti mene jebavat a nisi tija slušat nego si pizda obična.
Sad ću prodat auto da platin kaznu. A on kad ga šta zaboli nek zove Hitnu i kad triba šta do polja nek zove nekog drugog.
Seronja obični. Bezobrazan skroz.
Sad ću prodat auto da platin kaznu. A on kad ga šta zaboli nek zove Hitnu i kad triba šta do polja nek zove nekog drugog.
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad će doć kazna i njemu i meni , još veći finacijski pritisak. E pa eto tako kad ćeš ti mene jebavat a nisi tija slušat nego si pizda obična.
covik je cili zivot radija i steka neki beton i sad ne da tebi koji drkas kurac od jutra do mraka da upravljas...bezobrazan je za popizdit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa nije nego oće od mene 50 tisuća kuna a ja mu govorin da može al ćeš iznajmit veliki stan i onda svaki misec će mi se vraćat , znači ja bi ga iznajmija i vraćala bi mi se lova.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Sad će doć kazna i njemu i meni , još veći finacijski pritisak. E pa eto tako kad ćeš ti mene jebavat a nisi tija slušat nego si pizda obična.
civik je cili zivot radija i steka neki beton i sad ne da tebi koji drkas kurac od jutra do mraka da upravljas...bezobrazan je za popizdit
Da neće , da njemu triba taj stan za njegov komod a ima kuću ispod ogromnu.
Ma seronja obični.
2014-04-11
To su ti stari ljudi , on misli nekin pričama da će ovo ono sad ja njemu da dan i da je on miran a kao on će neku darovnicu al pod uvjetom da on ima pravo na korištenje dok je živ.
Ok al oću ja da se iznajmi veliki stan pa da mi se vraća lova.
Da ne može. A dobro kad ne može onda ništa.
Sad mu lega porez na penziju pa ga mora iznajmit.
I onda iša mene drkat a ja mu da tisuću kuna i reka da će dobit još tisuću sad za dvadeset dana da mu finacijski pomognen a on opet nervoza i svak mu je kriv i onda mene naša jebavat
E pa sad ćeš vidit.
Ok al oću ja da se iznajmi veliki stan pa da mi se vraća lova.
Da ne može. A dobro kad ne može onda ništa.
Sad mu lega porez na penziju pa ga mora iznajmit.
I onda iša mene drkat a ja mu da tisuću kuna i reka da će dobit još tisuću sad za dvadeset dana da mu finacijski pomognen a on opet nervoza i svak mu je kriv i onda mene naša jebavat
E pa sad ćeš vidit.
2014-04-11
Ma bezobrazan je skroz.
Sad ću prodat auto , platit kaznu a šta mi ostane to do 2021 evo ti svaki misec 1000 kuna.
A 2021 ja ću uzet veliki stan tj šta imaš od podstanarstva to računaj ko da san ti ja da.
Sad ću prodat auto , platit kaznu a šta mi ostane to do 2021 evo ti svaki misec 1000 kuna.
A 2021 ja ću uzet veliki stan tj šta imaš od podstanarstva to računaj ko da san ti ja da.
2014-04-11
ma prebij ga ka mater
2014-04-16
teško, proda je didovinu:)debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Sad će doć kazna i njemu i meni , još veći finacijski pritisak. E pa eto tako kad ćeš ti mene jebavat a nisi tija slušat nego si pizda obična.
covik je cili zivot radija i steka neki beton
2014-04-16
ma radija je malo sutra..znas stare kastelane..kuce, zemlje, pa nasljedjuj.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Sad će doć kazna i njemu i meni , još veći finacijski pritisak. E pa eto tako kad ćeš ti mene jebavat a nisi tija slušat nego si pizda obična.
covik je cili zivot radija i steka neki beton i sad ne da tebi koji drkas kurac od jutra do mraka da upravljas...bezobrazan je za popizdit
Cak razumijem longija u ovom slucaju.
:-^
ako sam dobro shvatio posjedujete 1-2-3m. kn kapitala a zivite k-plus zivot ?
a sve zato jer ti ne zelis radit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Neću. Krenija san na njega pa podsvjesno sam sebi iskrenijia stopalo. Evo već petnajst dana ležin na kauću i još ću toliko. Sad će mi 21.07 doć rješenje od suda i meni i njemu a para nigdi. Ode auto na držabu. Ja platit kaznu plus nešto love sa strane. Ne moran se mislit za registraciju a on je osta bez auta ako ga šta zaboli ili triba do polja.aben wrote:ma prebij ga ka mater
Ja to auto uopće ne palin otkako ne radin. Samo radi njega ( odvest do bolnice il do polja ).
2014-04-11
jer stari 'oce odnit u grob imovinu..debotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio posjedujete 1-2-3m. kn kapitala a zivite k-plus zivot ?
Ajmo malo generacijske solidarnosti, deboto ;-D
Pa za koga ću radit ? Nemam žene ni dice. Da neću možda za sestru i nečake ?debotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio posjedujete 1-2-3m. kn kapitala a zivite k-plus zivot ?
Šta san ja njihova budala.
2014-04-11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Page 6 of 11