´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Pa gase se tvornice jer je radna snaga u takvim okruzima preskupa jer nemaju više domaće koja ima svoje stanove nego svi podstanari dakle u startu moraju radit za veću plaću a poslodavac je ne može isplatit.pismejker wrote:ahhh..ista stvar i u svabiji..Zirnuo šupak svima na lovu.,pa se uvalili u kredite za nekretnine,od siptarskog bajuštelca,do svapskog krupnolovaša,pa svi krenuli graditi i kupovati nekretnine,kao,saće svi navaliti da iznajmljuju stanove..a ono pufff..!!! Kozojebi sve cesce lete,vanka,novijah nema,a svi pametni se sklanjaju u jeftinije zone,jerbo je nesh cudno u svapskoj ekonomiji..
lagano padaju cijene najmova i samih nekretnina..sve manje se kupuje..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
jap...bah tako..No u svabiji je biznis sa nekretninama brutalan,kao i lova koja se vrti oko toga..Daaaavno su vlastelini i crkva opeljesili prosjecnog svabu za zemlju i krov nad glavom,jos dok je vladao feudalizam(a puno se od tada nije niti promjenilo),pa im onda dali u najmove..svabije je neka vrsta nesluzbene šablone za cijene nekretnina u svijetu..sve je poravnato u pitzinu dlaku,sve se koristi i sve se naplacuje..nema džabe ni kod stare svapske babe..RayMabus wrote:Pa gase se tvornice jer je radna snaga u takvim okruzima preskupa jer nemaju više domaće koja ima svoje stanove nego svi podstanari dakle u startu moraju radit za veću plaću a poslodavac je ne može isplatit.pismejker wrote:ahhh..ista stvar i u svabiji..Zirnuo šupak svima na lovu.,pa se uvalili u kredite za nekretnine,od siptarskog bajuštelca,do svapskog krupnolovaša,pa svi krenuli graditi i kupovati nekretnine,kao,saće svi navaliti da iznajmljuju stanove..a ono pufff..!!! Kozojebi sve cesce lete,vanka,novijah nema,a svi pametni se sklanjaju u jeftinije zone,jerbo je nesh cudno u svapskoj ekonomiji..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:radis za sebe , rad te odrzava fizicki/mentalno spremnog , nije to samo pitanje loveRayMabus wrote:Pa za koga ću radit ? Nemam žene ni dice. Da neću možda za sestru i nečake ?debotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio posjedujete 1-2-3m. kn kapitala a zivite k-plus zivot ?
a sve zato jer ti ne zelis radit
Šta san ja njihova budala.
darth_vader-
2014-04-17
kaya wrote:Longi protiv sistema..
U neku ruku je u pravu. Zadrti su Dalmatinci skroz i zna se dogoditi da neki svojoj djeci ne daju doslovno disati... a onda im se dogodi Longi...
darth_vader-
2014-04-17
Da samo to kapitalistu ne zanima pa ako su svi podstanari znači da neće nitko radit za manje jer jednostavno ni ne može pa ode tvornica u....Srbiju.pismejker wrote:jap...bah tako..No u svabiji je biznis sa nekretninama brutalan,kao i lova koja se vrti oko toga..Daaaavno su vlastelini i crkva opeljesili prosjecnog svabu za zemlju i krov nad glavom,jos dok je vladao feudalizam(a puno se od tada nije niti promjenilo),pa im onda dali u najmove..svabije je neka vrsta nesluzbene šablone za cijene nekretnina u svijetu..sve je poravnato u pitzinu dlaku,sve se koristi i sve se naplacuje..nema džabe ni kod stare svapske babe..RayMabus wrote:Pa gase se tvornice jer je radna snaga u takvim okruzima preskupa jer nemaju više domaće koja ima svoje stanove nego svi podstanari dakle u startu moraju radit za veću plaću a poslodavac je ne može isplatit.pismejker wrote:ahhh..ista stvar i u svabiji..Zirnuo šupak svima na lovu.,pa se uvalili u kredite za nekretnine,od siptarskog bajuštelca,do svapskog krupnolovaša,pa svi krenuli graditi i kupovati nekretnine,kao,saće svi navaliti da iznajmljuju stanove..a ono pufff..!!! Kozojebi sve cesce lete,vanka,novijah nema,a svi pametni se sklanjaju u jeftinije zone,jerbo je nesh cudno u svapskoj ekonomiji..
2014-04-11
RayMabus wrote:Da samo to kapitalistu ne zanima pa ako su svi podstanari znači da neće nitko radit za manje jer jednostavno ni ne može pa ode tvornica u....Srbiju.pismejker wrote:jap...bah tako..No u svabiji je biznis sa nekretninama brutalan,kao i lova koja se vrti oko toga..Daaaavno su vlastelini i crkva opeljesili prosjecnog svabu za zemlju i krov nad glavom,jos dok je vladao feudalizam(a puno se od tada nije niti promjenilo),pa im onda dali u najmove..svabije je neka vrsta nesluzbene šablone za cijene nekretnina u svijetu..sve je poravnato u pitzinu dlaku,sve se koristi i sve se naplacuje..nema džabe ni kod stare svapske babe..RayMabus wrote:Pa gase se tvornice jer je radna snaga u takvim okruzima preskupa jer nemaju više domaće koja ima svoje stanove nego svi podstanari dakle u startu moraju radit za veću plaću a poslodavac je ne može isplatit.pismejker wrote:ahhh..ista stvar i u svabiji..Zirnuo šupak svima na lovu.,pa se uvalili u kredite za nekretnine,od siptarskog bajuštelca,do svapskog krupnolovaša,pa svi krenuli graditi i kupovati nekretnine,kao,saće svi navaliti da iznajmljuju stanove..a ono pufff..!!! Kozojebi sve cesce lete,vanka,novijah nema,a svi pametni se sklanjaju u jeftinije zone,jerbo je nesh cudno u svapskoj ekonomiji..
jap..dogadja se fenomen..eto,uletili Kinezi u Svabiju..svabi rade za Kineze..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne , moga san živit kao papučar i rob.debotoijusto wrote:kaya wrote:Longi protiv sistema..
da je samo pola energije sto trosi na na obiteljske odnose ulozio u nesto konstruktivno mogao je zivit svoj zivot dok ne dodje 3 mirovinski stup uzrokovan biologijom ili bi roditelji ulozili u njega kad je aktivan
ne mogu svi drugi biti krivi a ti jedini pravedan
Ne hvala. To nije život.
mogao si zivjeti svoj zivot nevezano za njih no to trazi ulog neke energije disciplinu i posjedovanje potrebnih vjestina na trzistu rada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa živin svoj život.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ne , moga san živit kao papučar i rob.debotoijusto wrote:kaya wrote:Longi protiv sistema..
da je samo pola energije sto trosi na na obiteljske odnose ulozio u nesto konstruktivno mogao je zivit svoj zivot dok ne dodje 3 mirovinski stup uzrokovan biologijom ili bi roditelji ulozili u njega kad je aktivan
Ne hvala. To nije život.
mogao si zivjeti svoj zivot nevezano za njih no to trazi ulog neke energije disciplinu i posjedovanje potrebnih vjestina na trzistu rada
To šta oni dobiju plesku kad uđu u moj mentalni prostor to je druga stvar.
2014-04-11
sve 5 ali ne mozes zivjeti po modelu iz 80-ih u danasnje doba , lova se treba vrtitjasambrend wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Gledaj na to kao vid štednje... kamate veće, nego u banci ipak... I nitko ne može baš tako lako zamračiti, a događalo se itekako do sada...
2014-04-12
Najgore u svemu je šta oni misle da je to njihovo ponašanje ispravno.jasambrend wrote:kaya wrote:Longi protiv sistema..
U neku ruku je u pravu. Zadrti su Dalmatinci skroz i zna se dogoditi da neki svojoj djeci ne daju doslovno disati... a onda im se dogodi Longi...
Gle ako imaš dvoje ili više dice ili nemoj dat nikome ništa ili daj svima jednako a ne tko ima djecu on je ok a tko nema ucjenjivanje i maltretiranje šta će ti ostavit ili ne.
Ostavit ćeš mi isto koliko i drugoj djeci imao ja il ne imao svoje djece jer u protivnom ću vas prituč.
2014-04-11
Zašto bi se ja mučija ? Neman žene ni dice. Sestra je dobila svoj stan koji iznajmljuje znači iman i ja pravo jedan iznajmljivat. Eto pokrija san režije , internet , kavu i duvan a za hranu ću se snać.debotoijusto wrote:sve 5 ali ne mozes zivjeti po modelu iz 80-ih u danasnje doba , lova se treba vrtitjasambrend wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Gledaj na to kao vid štednje... kamate veće, nego u banci ipak... I nitko ne može baš tako lako zamračiti, a događalo se itekako do sada...
Zašto bi radija kad ne moran ?
2014-04-11
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:radis za sebe , rad te odrzava fizicki/mentalno spremnog , nije to samo pitanje loveRayMabus wrote:Pa za koga ću radit ? Nemam žene ni dice. Da neću možda za sestru i nečake ?debotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio posjedujete 1-2-3m. kn kapitala a zivite k-plus zivot ?
2014-04-12
RayMabus wrote:Zašto bi se ja mučija ? Neman žene ni dice. Sestra je dobila svoj stan koji iznajmljuje znači iman i ja pravo jedan iznajmljivat. Eto pokrija san režije , internet , kavu i duvan a za hranu ću se snać.debotoijusto wrote:sve 5 ali ne mozes zivjeti po modelu iz 80-ih u danasnje doba , lova se treba vrtitjasambrend wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Longi Legenda..samo tako..udri..!!!
Guest- Guest
ne zivis , ovisis o najmu nekretnina koje nisu tvoje i zivis u istoj takvoj a spasava te samo neugoda roditelja "sto ce reci selo" ako te izbace na ulicuRayMabus wrote:Pa živin svoj život.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ne , moga san živit kao papučar i rob.debotoijusto wrote:kaya wrote:Longi protiv sistema..
Ne hvala. To nije život.
2014-04-12
Pa iman 7000 kvadrata ravne plodne zemlje poviše kuće. Pet minuta hoda pješke.pismejker wrote:RayMabus wrote:Zašto bi se ja mučija ? Neman žene ni dice. Sestra je dobila svoj stan koji iznajmljuje znači iman i ja pravo jedan iznajmljivat. Eto pokrija san režije , internet , kavu i duvan a za hranu ću se snać.debotoijusto wrote:sve 5 ali ne mozes zivjeti po modelu iz 80-ih u danasnje doba , lova se treba vrtitjasambrend wrote:debotoijusto wrote:cijena nocenja 30€ - 100 dana godisnja popunjenost - ulaganje 100 000€ - 33g. povrat ulaganja ako imas srece... ekonomija nije jaca strana gradjana HR
Mogu hranit pedeset ljudi a ne sebe. Malo red krumpira , red kapule , red salate , red pizde materine i jebe mi se za sve živo a od stanova kapa lova za platit režije , duvan i kavu.
Pa meni ni auto ne triba. Iman traktor za tih 1 killmetar udaljenosti ako oću šta pribacit doma.
2014-04-11
Uopće ne živin od najma nekretnina.debotoijusto wrote:ne zivis , ovisis o najmu nekretnina koje nisu tvoje i zivis u istoj takvoj a spasava te samo neugoda roditelja "sto ce reci selo" ako te izbace na ulicuRayMabus wrote:Pa živin svoj život.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ne , moga san živit kao papučar i rob.debotoijusto wrote:
Ne hvala. To nije život.
Staroga san kad smo se svađali tri puta izbacija iz kuće na ulicu. Čisto da ti pojasnim koliko mene boli kurac.šta.će.selo reč.
2014-04-11
Deboto ja uopće ne živin od najma nekretnina. Stari sve stavlja sebi u đep i troši na hranu pošto režije pokrivan ja.
Da su to moje nekrernine i moja lova ja bi iša radit jer onda bi ima svoju plaću plus to rentanje a ovako on sebi sve u đep i onda mene kljuca da se zaposlin pa dan njemu za režije i hranu.
Kažen ti da je stari bezobrazan.
Da su to moje nekrernine i moja lova ja bi iša radit jer onda bi ima svoju plaću plus to rentanje a ovako on sebi sve u đep i onda mene kljuca da se zaposlin pa dan njemu za režije i hranu.
Kažen ti da je stari bezobrazan.
2014-04-11
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:radis za sebe , rad te odrzava fizicki/mentalno spremnog , nije to samo pitanje loveRayMabus wrote:Pa za koga ću radit ? Nemam žene ni dice. Da neću možda za sestru i nečake ?debotoijusto wrote:ako sam dobro shvatio posjedujete 1-2-3m. kn kapitala a zivite k-plus zivot ?
A valjda si svjestan da se gornja definicija ne odnosi na DR Kroejša?
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Pa iman 7000 kvadrata ravne plodne zemlje poviše kuće. Pet minuta hoda pješke.pismejker wrote:RayMabus wrote:Zašto bi se ja mučija ? Neman žene ni dice. Sestra je dobila svoj stan koji iznajmljuje znači iman i ja pravo jedan iznajmljivat. Eto pokrija san režije , internet , kavu i duvan a za hranu ću se snać.debotoijusto wrote:sve 5 ali ne mozes zivjeti po modelu iz 80-ih u danasnje doba , lova se treba vrtitjasambrend wrote:
Mogu hranit pedeset ljudi a ne sebe. Malo red krumpira , red kapule , red salate , red pizde materine i jebe mi se za sve živo a od stanova kapa lova za platit režije , duvan i kavu.
Pa meni ni auto ne triba. Iman traktor za tih 1 killmetar udaljenosti ako oću šta pribacit doma.
Guest- Guest
Da ja živin od tog najma nekretnina onda bi se ja zaposlija.
Je ti kurac on sve pare sebi u đep i onda mene maltretira da iden radit jer mu fali para za porez a još mu dan 1000 kuna za režije svaki misec.
Zato san i popizdija prije petnajst dana jer ispada da san mu ja kriv šta nema para a deset godina ne iznajmljuje veliki stan nego neda nikome da tu uđe nego samo on.
Ma bezobrazan do jaja skroz.
Ispljuca san ga i izbacija iz kuće tri puta za redom pa se mašija noža pa.je dobija pepeljaru u glavu i ja zva policiju i eto kaznena prijava obadvojici.
Sad ćeš.platit kurvin sine. Nije bitno koliko ću ja bitno je da tebe okrpe kad si govno.
Je ti kurac on sve pare sebi u đep i onda mene maltretira da iden radit jer mu fali para za porez a još mu dan 1000 kuna za režije svaki misec.
Zato san i popizdija prije petnajst dana jer ispada da san mu ja kriv šta nema para a deset godina ne iznajmljuje veliki stan nego neda nikome da tu uđe nego samo on.
Ma bezobrazan do jaja skroz.
Ispljuca san ga i izbacija iz kuće tri puta za redom pa se mašija noža pa.je dobija pepeljaru u glavu i ja zva policiju i eto kaznena prijava obadvojici.
Sad ćeš.platit kurvin sine. Nije bitno koliko ću ja bitno je da tebe okrpe kad si govno.
2014-04-11
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:radis za sebe , rad te odrzava fizicki/mentalno spremnog , nije to samo pitanje loveRayMabus wrote:
Pa za koga ću radit ? Nemam žene ni dice. Da neću možda za sestru i nečake ?
A valjda si svjestan da se gornja definicija ne odnosi na DR Kroejša?
ne bi se slozio , rad je dobar regulator zivota , imao sam par perioda apatije i nerada u zivotu , lova se brzo trosi kad imas 24/h slobodno a svakakve pizdarije padaju na pamet...
ovako radis sto volis druzis se sa raznim ljudima a pokrivas osnovne troskove...i mozes sve ostalo ako zelis
to vrijedi svugdje u svijetu , vjerujem da se referiras na poslovne odnose u HR , za prvu ruku prestani glasovati "za nase" i bude bolje
2014-04-12
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Page 9 of 11