´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
Uzmeš dinju tj krišku dinje pa joj nabiješ na pičku pa malo potrljaš da se dinja izgnječi i onda joj poližeš.pičku nakon toga.
Ha ha ha
Ha ha ha
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
To su čisti umjetnici. Zato se bave tin poslon. Ja san i kriminalac i genije.debotoijusto wrote:radim s umjetnicima te se osjecam kompetentan reci ti istinuRayMabus wrote:Ja mogu ležat cili život i to tako da uopće nemam potrebu izač iz kuće godinama. Jedino šta mi triba je struja , voda , internet , malo hrane , duvan i kava.
Ja san taki lik. Mogu tako cili život.
Tri osobe koje nemoš stvait pod kontrolu su : kriminalac , genije i umjetnik.
Ja iman sve tri komponente npr umjetnik , stvaran svoj svijet u glavi do najsitnijih detalja da mi uopće ne triba izač vanka i stvarni svijet.
ne odes li jos ovo lito za nekom sitnom obavezom u zivotu i promijenis prioritete dogodine bude kasno
Ne mogu upast u to stanje jer oni nisu geniji istodobno.
2014-04-11
Ti s kima ti radiš su čisti umjetnici.
Ja san ti 1/3 umjetnik 1/3 kriminalac 1/3 genije.
To je drugi igrač jer ima znanje ( genije ).
Ja san ti 1/3 umjetnik 1/3 kriminalac 1/3 genije.
To je drugi igrač jer ima znanje ( genije ).
2014-04-11
I dogodine ćeš imat navalu Arapa a ja tituli da san obiteljski nasilnik.
Rat počinje.
Nema labavo.
Nakon prve kaznene prijave ....sve druge su lake.
Otvorio sam sebi put.
Rat počinje.
Nema labavo.
Otvorio sam sebi put.
2014-04-11
drugim rječima pojava koja se dogodila nije toliko ni loša
treba li zaista jednu noč u nekom poluhrdavom hotelu plaćati po 5000 kuna jer nosi poznato ime
treba li plaćati privatni smještaj po vrtoglavim cijenama i da prosjrečan Hrvat nema mogućnost odlaska na more
sve ima konkurenciju
neka malo korigiraju cijene i porade na plasiranju ponude
bit će svima bolje
mada kao što sam napisala nisam za širenje biznisa raznih tuđina po Hrvatskoj
treba li zaista jednu noč u nekom poluhrdavom hotelu plaćati po 5000 kuna jer nosi poznato ime
treba li plaćati privatni smještaj po vrtoglavim cijenama i da prosjrečan Hrvat nema mogućnost odlaska na more
sve ima konkurenciju
neka malo korigiraju cijene i porade na plasiranju ponude
bit će svima bolje
mada kao što sam napisala nisam za širenje biznisa raznih tuđina po Hrvatskoj
2014-04-16
ma baš su takviRayMabus wrote:I dogodine ćeš imat navalu Arapa a ja tituli da san obiteljski nasilnik.
Rat počinje.
Nema labavo.
Otvorio sam sebi put.
divljaci
i životinje su dostojanstvenije od njih i manje krvoločne
immortal-
2014-04-16
Jok Arapima će se suprostavit Epikur i Debo koji se boje vlastite sjene i da ne dobiju kaznenu prijavu i izgube posao il ga ne mogu više nać.mortal wrote:ma baš su takviRayMabus wrote:I dogodine ćeš imat navalu Arapa a ja tituli da san obiteljski nasilnik.
Rat počinje.
Nema labavo.
Otvorio sam sebi put.
divljaci
2014-04-11
Ja spavam s oružjem i uvijek sam spreman.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Najgore ti je bit poslušna ovca i strepit od sistema. Isto ko i ovi obiteljski zakon.
To muški da su pametni svak svoju ženu i na ulicu i zoveš policiju i plesneš je ispri njih i dobiješ kaznenu prijavui kad to svi naprave to je cila država ima kaznene prijave.
I štaš.sad ?
Šah mat
To muški da su pametni svak svoju ženu i na ulicu i zoveš policiju i plesneš je ispri njih i dobiješ kaznenu prijavui kad to svi naprave to je cila država ima kaznene prijave.
I štaš.sad ?
Šah mat
2014-04-11
ja gol i spreman a onda se probudimepikur37 wrote:Ja spavam s oružjem i uvijek sam spreman.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Oni će pisat neke obiteljske zakone. Dobiješ dite i onda ti zove sutra Plavi telefon jer mu nedaš gledat crtiće.
Zvat ću sam policiju a onda ću ga išibat ispri njih.
2014-04-11
Morti,vidim ti SKALP,ali sve ostalo..u debelom mraku...mortal wrote:ma baš su takviRayMabus wrote:I dogodine ćeš imat navalu Arapa a ja tituli da san obiteljski nasilnik.
Rat počinje.
Nema labavo.
Otvorio sam sebi put.
divljaci
Guest- Guest
hehehehe,podsjetio sei me nechega...Frend,koji je u to doba bijo u plavoj policiji,imao je sina,tada 16 godina,i nesh se sporeckao sa njim..Klinac mu:"ajd ne seri stari..",a ono promptno BOOOM..!!! pljuskaca,koja je "klinca" od 185cm poslala pravo na pod..Klinac,ono njonjava,promulja..Zvat cu ja Plavi telefun..a stari za grabu i nogom u guzicu.....Kaze,mozes,prije toga popakiraj stvari i marsh iz kuce...RayMabus wrote:Oni će pisat neke obiteljske zakone. Dobiješ dite i onda ti zove sutra Plavi telefon jer mu nedaš gledat crtiće.
Guest- Guest
Pa kad naprave zakon da te u kući svak može jebavat a ti ne smiš ništa pa trpi dok ne pukneš.pismejker wrote:hehehehe,podsjetio sei me nechega...Frend,koji je u to doba bijo u plavoj policiji,imao je sina,tada 16 godina,i nesh se sporeckao sa njim..Klinac mu:"ajd ne seri stari..",a ono promptno BOOOM..!!! pljuskaca,koja je "klinca" od 185cm poslala pravo na pod..Klinac,ono njonjava,promulja..Zvat cu ja Plavi telefun..a stari za grabu i nogom u guzicu.....Kaze,mozes,prije toga popakiraj stvari i marsh iz kuce...RayMabus wrote:Oni će pisat neke obiteljske zakone. Dobiješ dite i onda ti zove sutra Plavi telefon jer mu nedaš gledat crtiće.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa kad naprave zakon da te u kući svak može jebavat a ti ne smiš ništa pa trpi dok ne pukneš.pismejker wrote:hehehehe,podsjetio sei me nechega...Frend,koji je u to doba bijo u plavoj policiji,imao je sina,tada 16 godina,i nesh se sporeckao sa njim..Klinac mu:"ajd ne seri stari..",a ono promptno BOOOM..!!! pljuskaca,koja je "klinca" od 185cm poslala pravo na pod..Klinac,ono njonjava,promulja..Zvat cu ja Plavi telefun..a stari za grabu i nogom u guzicu.....Kaze,mozes,prije toga popakiraj stvari i marsh iz kuce...RayMabus wrote:Oni će pisat neke obiteljske zakone. Dobiješ dite i onda ti zove sutra Plavi telefon jer mu nedaš gledat crtiće.
Korov se cupa u korijenu..odmah na prvi znak bahatosti,šljaga preko njuske,kasnije nema pobune..
Guest- Guest
Evo sad spuštaju cijene jer su ih furešti malo odjebali jer su in preskupi
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/612376/bili-smo-bahati-i-irealni-sva-upozorenja-bila-su-uzalud-a-sada-nam-to-dolazi-na-naplatu-iznajmljivaci-u-panici-spustaju-a-rezervacija-opet-nema
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/612376/bili-smo-bahati-i-irealni-sva-upozorenja-bila-su-uzalud-a-sada-nam-to-dolazi-na-naplatu-iznajmljivaci-u-panici-spustaju-a-rezervacija-opet-nema
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Vuqic : Danas se u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo
» Zlatko Miletic je lazov.U Korenici do operacije Oluja nikad nije bilo hrvatskih postrojbi narocito ne 1991
» Na Zrću nikad nije bilo ovoliko lijepih žena i ovoliko dobrih sisa
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Page 11 of 11