Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
Page 1 of 1
Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
https://narod.hr/hrvatska/otkrivamo-u-pet-godina-u-sad-je-iz-dr-konga-posvojeno-46-djece-a-u-hrvatsku-68
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
a od 68 ak je ostalo par ostalo salji dalje 'cijena sitnica'
2015-09-08
Re: Previse da bi bilo slucajno i 'mi zelimo imati djecu'!U pet godina u SAD posvojeno 46 djece iz Konga a u Hrvatskoj 68
kretenčino, pa imaš li ti život?
koga boli kurac za kmice.
daj mi reci zakaj čistoća i krepani bandić i grad nisu odgovorili na mojih 8 snimaka gdje smetlari hitaju plastiku u kamion za smeće?
koji si ti iskompleksirani kreten, to je za nebilivit.
dobiješ li barem salatu uz sendvič?
daj mi reci zakaj čistoća i krepani bandić i grad nisu odgovorili na mojih 8 snimaka gdje smetlari hitaju plastiku u kamion za smeće?
2014-12-30
vuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/otkrivamo-u-pet-godina-u-sad-je-iz-dr-konga-posvojeno-46-djece-a-u-hrvatsku-68
Kada bi kretenchino znao koliko je hrvatske djece prodano na zapad onda bi vjerojatno imao drugachije mishljenje o svojoj vukojebini.Ovo je tipichni kamenjarski mentalitet,brinu ih Kongo ali ih boli kurac za vlastitu zemlju.Gdje su vashi takozvani domoljubi da se malo potrude i otkriju tu mafiju koja trguje hrvatskom djecom?
domoljubi nisu na vlasti moronu vec tvojimentalitet wrote:vuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/otkrivamo-u-pet-godina-u-sad-je-iz-dr-konga-posvojeno-46-djece-a-u-hrvatsku-68
Kada bi kretenchino znao koliko je hrvatske djece prodano na zapad onda bi vjerojatno imao drugachije mishljenje o svojoj vukojebini.Ovo je tipichni kamenjarski mentalitet,brinu ih Kongo ali ih boli kurac za vlastitu zemlju.Gdje su vashi takozvani domoljubi da se malo potrude i otkriju tu mafiju koja trguje hrvatskom djecom?
2015-09-08
bandic je odavno na ahiretu...veber wrote:kretenčino, pa imaš li ti život?
2015-09-08
je vi uopće znate što znači riječ TRGOVINA?
ono-kupiš prodaš jel tako
otkuda vam ta primisao bar u ovim javno poznatim slučajevima???
kako to bez dokaza
jopet
jopet
stalno mlatite , već godinama , isto, bez dokaza i utemeljenog i intuitivnog i bilo kakvog
ono-kupiš prodaš jel tako
otkuda vam ta primisao bar u ovim javno poznatim slučajevima???
kako to bez dokaza
jopet
jopet
stalno mlatite , već godinama , isto, bez dokaza i utemeljenog i intuitivnog i bilo kakvog
Similar topics
» ´Niknulo´ previše apartmana, mnogi prazni: ´Imam apartmane već 40 godina. Nikad nije bilo lošije´
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Stier uoči posjeta Moskvi:Želimo imati otvoren dijalog s Rusijom
» Odbjegli voditelj sirotista iz Konga bio u listopadu u Hrvatskoj.Kcer mu tu studira.
» Mi, Mađari i Srbi odlučili smo da želimo imati korist od novog svjetskog poretka koji se rađa na istoku
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Stier uoči posjeta Moskvi:Želimo imati otvoren dijalog s Rusijom
» Odbjegli voditelj sirotista iz Konga bio u listopadu u Hrvatskoj.Kcer mu tu studira.
» Mi, Mađari i Srbi odlučili smo da želimo imati korist od novog svjetskog poretka koji se rađa na istoku
Page 1 of 1