Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Page 1 of 1
Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
MILAN BANDIĆ
PRVI INTERVJU ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Damjan Tadić / CROPIX
U mom klubu bit će onoliko zastupnika koliko drugi budu griješili. I nemojte me limitirati s onih 15, 16 zastupnika. Bit će ih koliko ih bude...
https://www.jutarnji.hr/magazin/prvi-intervju-zagrebackog-gradonacelnika-nakon-izlaska-iz-bolnice-nije-istina-da-imam-12-zastupnika-imam-ih-13/8207021/
PRVI INTERVJU ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Damjan Tadić / CROPIX
U mom klubu bit će onoliko zastupnika koliko drugi budu griješili. I nemojte me limitirati s onih 15, 16 zastupnika. Bit će ih koliko ih bude...
https://www.jutarnji.hr/magazin/prvi-intervju-zagrebackog-gradonacelnika-nakon-izlaska-iz-bolnice-nije-istina-da-imam-12-zastupnika-imam-ih-13/8207021/
Re: Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
Kralj!
biologija moj favorit
debotoijusto- Posts : 31646
2014-04-12
debotoijusto wrote:biologija moj favorit
Misliš na posljedice korištenja kokaina?
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Bandić dobio još jednog zastupnika = 13
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Z.Tomac:Nije istina da sam bio visokopozicionirani politicar u Savezu komunista Hrvatske
» Milanović: Nije istina da je povećana pripravnost Hrvatske vojske
» Bandić dobio još jednog zastupnika = 13
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Z.Tomac:Nije istina da sam bio visokopozicionirani politicar u Savezu komunista Hrvatske
» Milanović: Nije istina da je povećana pripravnost Hrvatske vojske
Page 1 of 1